ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ترامپ: درباره اوکراین شوخی می‌کردم ایالات متحده آمریکا

ترامپ: درباره اوکراین شوخی می‌کردم
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش سلام نو به نقل از انتخاب، رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای، ضمن عقب‌نشینی از اظهارات پیشین خود، تصریح کرد: «وقتی می‌گفتم ظرف یک روز جنگ اوکراین را تمام خواهم کرد، شوخی می‌کردم.»
«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در طور کارزار انتخاباتی خود، همواره تأکید می‌کرد که «ظرف 24 ساعت» یا یک روز، جنگ اوکراین را متوقف خواهد کرد.
پس از پیروزی او در انتخابات، ترامپ مدعی شد که ظرف یک ماه، به جنگ در اوکراین پایان خواهد داد.
با گذشت تقریبا 2 ماه از زمان روی کار آمدن دولت دوم ترامپ، جنگ در اوکراین همچنان ادامه دارد و انتقادات گسترده‌ای علیه «نزدیکی» او به روسیه شکل گرفته است.
در چنین شرایطی، رئیس جمهور آمریکا اخیراً در مصاحبه‌ای گفت که زمانی که به عنوان یک نامزد بارها مدعی توانایی خود برای پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین ظرف 24 ساعت می‌شد، شوخی می‌کرده و «با کنایه» صحبت می‌کرده است.
خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس» در اینباره نوشت: «با گذشت 54 روز از زمان مراسم تحلیف ترامپ، دولت او همچنان در حال تلاش برای پایان دادن به جنگ اوکراین است. در همین راستا، از او درباره وعده‌های انتخاباتی خود سوال شده بود. ترامپ در پاسخ به این سوال گفت که "وقتی این را گفتم، کمی طعنه آمیز بودم. منظورم این بود که واقعاً خواستار توقف جنگ اوکراین هستم.»
به اذعان خبرگزاری آمریکایی، با وجود ادعاهای اغراق آمیز و دروغ‌های گسترده ترامپ، این اعترافی «نادر» محسوب می‌شود.
ترامپ در می 2023 به «سی‌ان‌ان» گفت: «آن‌ها دارند می‌میرند، روس‌ها و اوکراینی‌ها. من مرگ آن‌ها متوقف شود و من این کار را ظرف 24 ساعت انجام خواهم داد. این جنگ خواستار پایان یافتن است و پیش از بازگشتم به کاخ سفید، آن را متوقف خواهم کرد.»
رئیس جمهور آمریکا همچنین در مناظره ماه سپتامبر خود با «کامالا هریس»، معاون رئیس جمهور وقت آمریکا، گفت: «من حتی قبل از اینکه رئیس جمهور شوم، این موضوع را حل و فصل خواهم کرد.»
عقب نشینی ترامپ از موضع پیشین خود درحالی است که «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه او، هفته گذشته برای مذاکره درباره آتش‌بس پیشنهادی آمریکا که اوکراین آن را پذیرفته است به مسکو سفر کرد.
در این مصاحبه همچنین از ترامپ پرسیده شد که اگر «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه، با آتش‌بس موافقت نکند، چه برنامه ای خواهد داشت، گفت: «این خبر بدی برای جهان خواهد بود، زیرا افراد زیادی دارند کشته می‌شوند. اما من فکر می‌کنم او موافقت خواهد کرد. فکر می‌کنم او را به خوبی می‌شناسم و فکر می‌کنم که او با آتش‌بس موافقت خواهد کرد.»

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1377780/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گوشی ردمی توربو 4 پرو چه زمانی عرضه می‌‏شود؟

قیمت طلای جهانی افزایش یافت| انس طلا 2985 دلار و 19 سنت

آمریکا یک کشتی صهیونیستی را هدف قرار داد

بهای نفت جهانی افزایش یافت| نفت برنت 71 دلار و 13 سنت

تهدید در یمن، پاسخ در عمان؛ گمانه‌زنی درباره پیام تهدیدآمیز ترامپ و سفر وزیر خارجه ایران به مسقط!

آمار قربانیان طوفان مرگبار در آمریکا به 35 نفر رسید

حزب‌الله: به اصول واقعی خود در تقابل با صهیونیست‌ها متعهدیم

انصارالله یمن: هراسی از ترامپ نداریم

یمن ناو هواپیمابر آمریکا را با خاک یکسان کرد!

ترامپ به روابطش با روسیه امیدوار است

مقاومت یمن و مبارزه علیه سلطه‌گری آمریکا

واکنش روزنامه کیهان به تصمیم جدید ترامپ

قیمت طلا امروز 1403/12/27

ترامپ: هیچ معافیتی برای تعرفه‌های فولاد و آلومینیوم وجود نخواهد داشت

بازار شلوغ شب عید

سرمقاله آرمان ملی/ منافع ملی و سلیقه سیاسی

وی‌او‌ای آی

ترامپ: عفوهای بایدن باطل است!

تظاهرات مردم پاریس در حمایت از علویان سوریه

طعنه روسیه به انگلیس

تصاویری از حملات راکتی تروریست های تحریرالشام علیه مناطق مرزی در‌ لبنان

فاصله دستمزد با سبد معیشت 13 میلیون تومان شد

آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان

حقوق اسفند بازنشستگان واریز شد

فرهنگ ایثار و شهادت اثر تربیت پذیری در باورهای اجتماعی مردم دارد

رشد اقتصادی 3.7 درصدی و 3.4 درصدی تشکیل سرمایه ثابت

بانک مرکزی اعلام کرد: رشد اقتصادی 3.7 درصدی در 9 ماهه سال 1403

اهمیت وحدت امت اسلامی و مقابله با جنگ نرم

چرا استیضاح همتی ترمز قیمت دلار را نکشید؟

سه طرح جدید برای ارتقاء استقلال اقتصادی محلات استان البرز رونمایی شد

قیمت طلا در روزهای پایانی سال صعودی شد

تاریخ سازی مرد ماجراجوی لیگ برتر انگلیس در اروپا

ترس از اتحادیه اروپا طراحی آیفون 17 ایر را بهم ریخت

انصارالله: هرکجا دستمان برسد آمریکا را هدف قرار می‌دهیم

قیمت جهانی طلا امروز 27 اسفند؛ هر اونس طلا 2985 دلار و 19 سنت

مارکو روبیو: آمریکا اجازه نمی‌دهد ایران پایگاه عملیاتی در ونزوئلا ایجاد کند

قیمت جهانی نفت امروز 27 اسفند؛ برنت 71 دلار و 13 سنت شد

حمله عجیب و تند کیهان به ترامپ

واکنش حماس به تهدیدات آمریکا/ تاکید بر اجرای دقیق آتش‌بس

نیروهای مسلح یمن: برای دومین بار ناو هواپیمابر آمریکا را در شمال دریای سرخ هدف قرار دادیم

قیمت طلای جهانی افزایشی ماند

طلای جهانی دوباره گران شد / قیمت اونس طلا 27 اسفند

آمریکا بیش از 170 بار به مناطق مختلف یمن حمله کرده است

برای دومین بار ناو هواپیمابر آمریکا را هدف قراردادیم/ حمله دشمن به خاک یمن خنثی شد

ترامپ نقشه راه آشکاری دارد

انصارالله: اگر در مقابل غزه سکوت کنیم، پس ایمان ما کجاست

اقدام هوشمندانه ایران در برابر اتهام‌زنی‌های آمریکا

نجباء خطاب به آمریکا: عاقبت ستم و تجاوز را خواهند دید

پیش بینی حسین شریعتمداری از آینده جولانی

ترامپ: همه‌ چیز در رابطه با روسیه خوب پیش می‌رود