ایرانیان جهان

آخرين مطالب

فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد:

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان بنیاد شهید و امور ایثارگران

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ششمین جشنواره قرآن و عترت با محوریت سوره مبارکه لقمان، مزین به نام «شهید مدافع حرم حمیدرضا اسداللهی» در سال 1404 به منظور توسعه و ترویج فرهنگ قرآن و سیری در نهج البلاغه در سطح کارکنان و خانواده‌های محترمشان و در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ایجاد زمینه نشاط و تعالی، برگزار می‌شود.

به گزارش «ایثار»، سرهنگ فریبرز خزایی، فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ششمین جشنواره قرآن و عترت با محوریت سوره مبارکه لقمان، مزین به نام «شهید مدافع حرم حمیدرضا اسداللهی» در سال 1404 به منظور توسعه و ترویج فرهنگ قرآن و سیری در نهج البلاغه در سطح کارکنان و خانواده‌های محترمشان و در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ایجاد زمینه نشاط و تعالی، برگزار می‌شود.
وی افزود: در همین راستا مراحل اجرایی جشنواره مذکور به شرح و اهداف ذیل در سه گروه، کارکنان، همسران و فرزندان با همکاری اداره کل توسعه منابع انسانی و مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران بر اساس جدول زمانبندی مشخص، برگزار می‌شود.
سرهنگ خزایی در رابطه با اهداف برگزاری این جشنواره اشاره کرد: ایجاد اشتیاق به خواندن قرآن کریم همراه با تدبر در آیات، نهادینه شدن فرهنگ انس با قرآن و عترت در جامعه هدف، عمل به آموزه‌های قرآن و عترت در ابعاد مختلف زندگی و تحقق سبک زندگی قرآنی و نیز گسترش و ترویج معارف قرآن و شناسایی قرآن پژوهان برتر جوان از میان جامعه هدف مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره قرآنی است.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به بخش‌های اجرایی جشنواره اضافه کرد:1- بخش معارفی: این بخش شامل تفسیر سوره مبارکه لقمان است. جهت شرکت در اداره آموزش کارکنان از طریق سامانه یادگیری الکترونیکی (لینک موجود در سامانه فراگیر) برگزار می‌شود.
سپس بخش عترت است که این بخش شامل نهج البلاغه خوانی (شامل 70 حکمت از اول نهج البلاغه) است.جهت شرکت در اداره آموزش کارکنان از طریق سامانه یادگیری الکترونیکی (لینک موجود در سامانه فراگیر) برگزار می‌شود.
وی افزود: در بخش آوایی: اذان قرائت تحقیق (10 آیه) قرائت ترتیل (15 آیه)، حفظ (15 آیه به انتخاب داور) و ترجمه خوانی فقط از سوره مبارکه لقمان خواهد بود. یک تبصره برای فرزندان کارکنان (ستاد مرکز پایگاه‌های تابعه و استان‌های سراسر کشور) در گروه سنی 7 الی 15 سال شامل حفظ 20 آیه اولیه سوره لقمان گروه سنی 15 به بالا شامل (اذان، قرائت تحقیق، ترتیل حفظ و ترجمه خوانی) وجود دارد.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: در بخش هنری: طراحی پوستر جشنواره هفتم نقاشی با موضوع محتوای سوره لقمان و شهداء مدنظر قرار دارد. لازم به ذکر است بخش‌های سه گانه توسط داوران مجرب در پایگاه‌های تابعه ستادی و استان‌ها انجام و حائزین رتبه اول انتخاب و به دبیرخانه جشنواره در مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران جهت ارزیابی نهایی توسط داوران مجرب ارسال می‌شود. پایگاه‌های تابعه ستادی و استان‌های سراسر کشور در صورت برگزاری پنجمین جشنواره قرآن و عترت با بهترین کیفیت و بالاترین امتیاز و جذب حداکثری به عنوان پایگاه و استان برتر انتخاب و مورد تقدیر و تشویق قرار خواهند گرفت.
وی تاکید کرد: در صورت هرگونه سوال در خصوص جشنواره با شماره مستقیم 88940664 و شماره همراه 09192443354 آقای مویدی تماس حاصل شود.
دستورالعمل قرآن
فرم شناسه اثر
آثار آوایی
آثار هنری

ایرانیان جهان

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1377795/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فودن: با بردن جام حذفی و رسیدن به لیگ قهرمانان، این فصل را نجات می‌دهیم

رایزنی ایران و روسیه درباره تهدیدات ناتو

یکپارچگی اتحادیه اروپا در قبال مسأله هسته‌ای ایران اهمیت دارد

رایزنی سه جانبه ایران، روسیه و چین در وین

پهپاد هسته‌ای چین 50 سال روی آسمان پرواز می‌کند!

همکاری بی‌ام‌و و هواوی

بی‌وای‌دی رکورد سرعت شارژ خودروهای الکتریکی را شکست!

شورای امنیت سازمان ملل درباره افغانستان نشست برگزار می‌کند

تظاهرات بزرگ یمنی‌ها در حمایت از غزه و مقابله با تجاوز آمریکا

اسکای نیوز از موافقت اولیه آمریکا با طرح مصر در غزه خبر داد

راهپیمایی بزرگ یمنی‌ها در حمایت از غزه وبر علیه آمریکا

دولت ترامپ برخلاف دستور قاضی، ونزوئلایی‌ها را اخراج کرد

ترامپ: فرامین عفو بایدن باطل و پوچ هستند

بودجه فخرآور هم قطع شد

اتحادیه اروپا، استفاده سیاسی از کمک‌های بشردوستانه در غزه را محکوم کرد

اسلام از ما متنفر است | یک نفرت عظیم علیه ما وجود دارد | ویدئو

پابرهنه‌های مقاوم یمنی ناو‌های پیشرفته آمریکا را شکست می‌دهند

واکنش بسیج دانشگاه امام صادق به اخراج دانشجوی فلسطینی در آمریکا

مذاکره در مسیر منافع ملی معنا دارد

انعکاس مبهم پزشکیان

همشهری مطرح کرد: سراب تهدیدها علیه ایران

خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از غزه و علیه آمریکا؛ فقط در مقابل خدا زانو می‌زنیم

وزیر خارجه موقت سوریه در سازمان ملل: اسرائیل به اراضی ما رخنه کرده است

سی‌ان‌ان: بازار احتمالا ترامپ را مجبور به عقب‌نشینی از سیاست‌های تعرفه‌ای خواهد کرد

مفسر یهودی-آمریکایی: هرکس آمریکا را به جنگ دیگری در خاورمیانه بکشاند، دشمن ماست

اتحادیه اروپا اسرائیل را محکوم کرد؛ استفاده سیاسی ازکمک‌های بشردوستانه قابل‌قبول نیست

آیا آمریکا در تدارک یک تهاجم جدید به پاناما است؟

رئیس جمهور لبنان دستور پاسخ به تیراندازی در مرز با سوریه را داد

تداوم تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان پس از حمله به قطار «جعفر اکسپرس»

رشد قیمت خودروهای داخلی با افزایش تعرفه واردات خودرو

رئیس کمیسیون کشاورزی: مردم نگران میوه شب عید نباشند

تعیین مالیات مودیان فاقد اظهارنامه بر اساس اظهارنامه برآوردی

توزیع هزار بسته معیشتی به همت خیرین شیرازی

استان کرمانشاه حدود نیمی از صادرات ایران به عراق را دارد

تسویه‌حساب شخصی مجلس با همتی بازار اررز را آرام نکرد

پاسخ شاعرانه رهبر معظم انقلاب به شاعر عرب زبان + فیلم

ابراز نگرانی ژاپن درباره برنامه هسته‌ای ایران در گفتگوی با عراقچی

تأکید عراقچی بر تداوم روابط دیرینه و دوستانه تهران و توکیو

کوین گامیرو از فوتبال خداحافظی کرد + آمار و افتخارات

درباره سیاست گروگان‌گیری ایران گفت‌وگو کردیم! | ارسال تجهیزات نظامی ایران به روسیه موجب نگرانی است

کالاس: ایران در منطقه رفتار «بی‌ثبات‌کننده» دارد

کالاس خواستار افزایش تلاش‌ها برای رفع تحریم سوریه شد

دور جدید عملیات شورشی «ارتش آزادی‌بخش بلوچستان»

نمایشگاه کانتون فیر: پنجره‌ ای به تجارت بین‌ المللی

اولیانوف: نشست ایران، روسیه و چین در پکن موفقیت‌آمیز بود؛ تداوم رایزنی‌ها، در وین

اولیانوف: نشست روسیه، ایران و چین درباره برنامه هسته‌ای سازنده بود

اولیانوف: نشست ایران، روسیه و چین در پکن موفقیت‌آمیز بود

محصول مشترک فولکس واگن و فاو برای چینی ها

چرا ترامپ به یمن حمله کرد؟

افزایش قیمت نفت در سایه حمله آمریکا به یمن و امید به بهبود اقتصاد چین