ایرانیان جهان

آخرين مطالب

پیام انصارالله به ترامپ ایالات متحده آمریکا

پیام انصارالله به ترامپ
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ترامپ پس از تحقیری که از سوی مقام معظم رهبری شد و وی را شایسته مذاکره ندانست، اعلام کرد که جهنم را برای یمنی‌ها خواهد ساخت تا دست از حمایت غزه بردارند و رژیم صهیونی بتواند با محاصره، قحطی‌سازی و جنایت ضدبشری، خواسته‌هایش را به مقاومت تحمیل کند.ضمنا ترامپ این حمله به یمن را پیامی غیرمستقیم به ایران هم ارزیابی و توصیف کرد.
این حمله نظامی پهپادی توسط هواپیماهای گوناگون نظامی از پایگاه‌های آمریکایی در قطر و امارات و از روی ناو هواپیمابر آمریکا در شمال دریای سرخ به پرواز درآمده‌اند و گفته می‌شود به‌رغم تکذیب سعودی ها که واقعا از واکنش انصارالله وحشت دارند، از پایگاه‌های نظامی آمریکا در عربستان هم استفاده شده و مشارکت داشتند. هواپیماهای پشتیبانی انگلیسی هم از پایگاه‌شان در قبرس در کنار هواپیماهای آمریکایی مشارکت کرده‌اند.
اگر فلسفه وجودی رژیم صهیونی از ابتدای تاسیس نامشروعش این بوده که در خط مقدم منطقه از منافع و موجودیت پایگاه‌های غربی و منافع استعماری آنها دفاع کند، اکنون به دلیل شرایط اورژانسی و احتضار رژیم صهیونی، آمریکا و انگلیس ناچارند از صهیونیست‌ها دفاع کنند تا دوره نقاهت صهیونیست‌ها پایان یابد. به‌هرحال انصارالله اعلام کرده که به حملات آمریکا و انگلیس در سطح منطقه و پایگاه‌های‌شان و دریای سرخ عمان پاسخ خواهد دادکه از زمان اعلان این خبر، پایگاه‌های آمریکایی و انگلیسی و صهیونی و کشتی‌های‌شان آماده‌باش و روی «ویبره» هستند. بدیهی است که رویکرد انسانی انصارالله در دفاع از مردم محاصره‌شده غزه، آن‌چنان افتخارآمیز است که در فرصتی دیگر باید بدان پرداخت ولی ممانعت و حمله به کشتی‌هایی که به مقصد بنادر صهیونیستی در حرکت هستند و آنچه امروز باید در پاسخ به جنایات و قتل عام مردم عادی صعده از سوی آمریکا و انگلیس به آنها داده شود، پیام روشنی به ترامپ دارد. پیام انصارالله که قرار است عملیات به شکل حرفه‌ای و در سطح و گستره‌ای جدید به اجرا درآید گام‌های متوالی هم دارد، به‌جز هشدار به صهیونیست‌ها برای پایان دادن به سیاست های ضدانسانی و تکرار جنایت‌های جنگی در غزه و کرانه باختری و لبنان، یک آژیر تمرینی برای تنبیه و مجازات رژیم صهیونی و حامیان غربی و تمامی مزدوران فاقد کرامت در کشورهای عربی است که حتی شایسته نام بردن نیز نیستند و موجودیت حقیرانه خود را در ذلت همراهی با دشمن قرار داده و همکاری‌های اطلاعاتی، رسانه‌ای، مالی و سیاسی را برای صهیونیسم و آمریکای در حال افول و اروپای آشفته و سرگردان و در حال احتضار مالی، قرار داده‌اند. پیام انصارالله در لایه دوم حکایت از یک خیزش مردمی گسترده و بسیج مجدد مقاومت منطقه‌ای، برای یک ‌سره‌سازی نهایی و پاکسازی از جرثومه‌های سرطانی و خطرناک غربی در منطقه دارد.پیمان ایران به ترامپ قبلا در ابعاد سیاسی و نظامی در چند روز گذشته داده شده که آماده اجرایی شدن است.
​​​​​

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1378093/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اولین عکس از این بازیکن بعد از عمل جراحی

حمله سوم یمن به ناو هواپیمابر و ناوشکن آمریکا

هدف قرار گرفتن کاخ ریاست جمهوری یمن

یمن: برای طولانی مدت توان مقابله با آمریکا را داریم

ترامپ حفاظت فیزیکی از فرزندان بایدن را باطل کرد

پاسخ ایران به تهدید تند ترامپ

فرانسوی ها به خاطر آمریکا آلمانی صحت نمی کنند!

خط و نشان انصارالله برای آمریکا

تمامی پرونده‌های ترور جان اف کندی را منتشر خواهیم کرد

کرملین: پوتین اواخر امروز با ترامپ تماس می‌گیرد

واکنش ایران به تازه ترین تهدید ترامپ | جمهوری اسلامی ایران هشدار می‌دهد که ...

کاخ سفید به ایران هشدار داد/ ترامپ را جدی بگیرید!

جنایات صهیونیست‌ها در غزه؛ 342 شهید و صدها مفقود و زخمی

دیپ سیک در اداره‌های دولتی آمریکا ممنوع شد

ترامپ: اسناد ترور کِندی امروز منتشر می‌شود

خاورمیانه در التهاب؛ واشنگتن دندان‌های نیش خود را نشان داد / نتیجه جنگ آمریکا و یمن به کجا می‌کشد؟

ترامپ به رسمیت شناختن کریمه را بررسی می‌کند

ترامپ: پرونده‌های ترور جان اف کندی امروز سه‌شنبه منتشر می‌شوند

بازاریابی سیاسی یک قلدر

اشک تمساح؛ حمله «کیهان» به رئیس سابق اتاق بازرگانی

سرمقاله آرمان ملی/ حرکت در مسیر مذاکره

سی‌ان‌ان: ترامپ در حال نادیده‌گرفتن کسب و کارهای آمریکایی به ضرر خودش است

اسرائیل یک اسیر خود را کشت

اعلام خشم خانواده اسیران صهیونیست با ازسرگیری جنگ علیه غزه

کاخ سفید: اسرائیل با ترامپ درباره حملات به غزه مشورت کرده بود

وزیر خارجه عراق: اسرائیل قصد حمله به عراق را دارد

وزیر خارجه عراق: 7 اکتبر یا به مذاکره ایران و آمریکا منجر میشود یا به ادامه جنگ

پنجاه و نهمین شماره نشریه خط زندگی منتشر شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان والامقام «بخشی‌زاده»

«امید امیدی‌شاه‌آباد» معاون اقتصادی استانداری لرستان شد

حال همه ما خوب نیست، باور کن؛ نگاهی به تاثیر بحران‌های اقتصادی و معیشتی بر مسافرت ایرانیان

قیمت طلا از 3000 دلار پایین‌تر نیامد

قیمت نفت روز سه‌شنبه 28 اسفند/ ناآرامی‌ها در منطقه غرب آسیا باعث افزایش قیمت نفت شد

گلستان 1403؛ جهش اقتصادی یا چالش‌های تکراری؟

سالِ تصمیم‌های سخت اما اجتناب ناپذیر!

عارف: نیازمند تصمیم‌گیری‌های شجاعانه اقتصادی هستیم

افزایش ذخایر غلات در چین؛ تدبیری برای مقابله با نااطمینانی‌های جهانی

چین پردازنده‌ای 1 میلیون برابر سریع‌تر از رقیب آمریکایی ساخت

قیمت ارزهای دیجیتال/ خروج 5.5 میلیارد دلار سرمایه‌ از صندوق‌های بیت‌کوین آمریکا

ناو زاگرس ایران در مقابل آمریکا؛ ماجرا چیست؟

ترامپ از انتشار پرونده محرمانه ترور کندی خبر داد

پیام کاخ سفید به ایران؛ ترامپ را جدی بگیرید

ادعای شبکه سعودی درباره غرق شدن شناور شناسایی ایران توسط آمریکا

چراغ سبز ترامپ به اسرائیل برای قتل‌عام مردم غزه

ترامپ ایران را تهدید کرد؛ اولتیماتوم جنگی جدید آمریکا

کاخ ریاست جمهوری یمن مورد هدف قرار گرفت

ایران باید مسیر دیپلماسی را انتخاب کند

پایمال شدن برجام را به یاد نمی‌آورید موضع مقامات آمریکا را هم نمی‌شنوید؟!

هشدار ایران به آمریکا: هرگونه اقدام تجاوزکارانه پیامد‌های وخیمی در پی خواهد داشت

ایران و آمریکا در آستانه رویارویی؟ هشدار تهران چه معنایی دارد؟