ایرانیان جهان

آخرين مطالب

تنگه باب المندب؛ عامل بازدارندگی انصارالله در برابر حملات آمریکا خواندنی ها

تنگه باب المندب؛ عامل بازدارندگی انصارالله در برابر حملات آمریکا
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا / کارشناس مسائل منطقه، حملات آمریکا به یمن را نقض حاکمیت یک کشور عنوان و تاکید کرد: تسلط انصارالله یمن بر تنگه باب المندب و دریای سرخ امتیاز بزرگی است که به‌عنوان یک عامل بازدارنده می‌تواند مانع عبور کشتی‌های حامل اسلحه به رژیم صهیونیستی شود.
حملات گسترده‌ای که از سوی آمریکا به دستور «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با همکاری انگلیس علیه صنعا، پایتخت یمن و چند مکان دیگر انجام گرفت، اهداف کاملا غیرنظامی را مورد هدف قرار داد. واشنگتن بهانه اقدامات تجاوزکارانه خود را حملات ارتش یمن به کشتی‌های آمریکایی عنوان کرده است در حالی که ارتش یمن در پاسخ به تجاوزگری‌های آمریکا، اقدام به حمله به کشتی‌های جنگی آمریکا مستقر در دریای سرخ کرده است.
مناطقی در صنعا و صعده هدف حملات قرار گرفتند که طبق گزارش المیادین، مناطق مسکونی و زیرساخت‌های غیرنظامی بوده‌اند. 
طبق گزارش رسانه‌های یمنی، در حملات آمریکا به صنعا و صعده 31 غیرنظامی شهید و 101 نفر دیگر مجروح شده‌اند. 
«مارکو روبیو»، وزیر امور خارجه آمریکا در گفت‌وگویی بیان کرد که حملات متجاوزانه واشنگتن علیه یمن تا زمانی که انصارالله یمن دیگر قادر به انجام دادن حملات خود علیه کشتیرانی جهانی و نیروی دریایی آمریکا نباشد، ادامه خواهد یافت.
روبیو در گفت‌وگویی با شبکه «سی‌بی‌اس» بیان کرد که بحث حملات زمینی آمریکا به یمن مطرح نیست و فکر نمی‌کند که «در حال حاضر، این کار ضرورتی داشته باشد.»
وزیر امور خارجه آمریکا با ادعایی علیه نقش ایران در زمینه اقدامات انصارالله یمن در دریای سرخ و خلیج عدن مدعی شد که «به هیچ وجه» ممکن نیست انصارالله بدون حمایت ایران توان انجام دادن این حملات علیه کشتیرانی بین‌المللی را داشته باشد.
ادعای تکراری آمریکا مبنی بر نقش فعال ایران در اقدامات گروه‌های مقاومت منطقه، از جمله انصارالله یمن در حالی توسط روبیو مطرح شده است که مقام‌های ایران، پیشتر، قویا دست داشتن در این اقدامات را رد کرده و تاکید کردند که گروه‌های مقاومت منطقه به طور مستقل و طبق صلاح‌دید خود عمل می‌کنند.

ایرانیان جهان

بازار


حمله آمریکا به یمن
انصارالله با تمام توان در کنار مردم غزه ایستاد
«حسن هانی‌زاده» در گفت‌وگو با ایسنا در تحلیل خود از حملات اخیر آمریکا و انگلیس به یمن اظهار داشت: در واقع اقدام اخیر مشترک آمریکا و انگلیس در بمباران شهرهای مختلف یمن نقض حاکمیت یک کشور مستقل جهانی است، با توجه به این‌که یمن به دلیل تسلط بر تنگه باب المندب و دریای سرخ این حق را دارد حاکمیت خود را بر این تنگه اعمال کند. 
وی تصریح کرد: در طول بیش از 15 ماه از جنگ غزه و کشتار بیش از 47 هزار انسان بی‌گناه و ترور شخصیت‌ها و رهبران محور مقاومت توسط رژیم صهیونیستی که آمریکایی‌ها نیز با ارسال بمب‌های هوشمند در آن نقش داشتند، یکی از اقدامات بازدارندگی که انصارالله یمن انجام داد منع عبور کشتی‌های حامل اسلحه به رژیم صهیونیستی در نوار غزه بود که توانستند از فشار بیش‌تر به غزه بکاهند و این بخشی از مسئولیت‌های اخلاقی انصارالله به این منطقه بود. 
این کارشناس مسائل منطقه همچنین بیان کرد: در این مدت انصارالله با تمام توان در کنار مردم غزه ایستاد و اخیرا نیز با توجه به منع عبور کالاها و مواد غذایی و دارویی به غزه، رهبر انصارالله یمن هشدار داد اگر رژیم صهیونیستی به کشتار مردم و منع کالاهای مورد نیاز مردم ادامه داده دهد طبیعتا یمن ساکت نخواهد شد و از این رو اخیرا انصالرلله یمن مانع عبور کشتی‌های حامل اسلحه به سرزمین‌های اشغالی شد. 
هانی‌زاده افزود: این اقدام موجب شد ترامپ دستور عملیات علیه یمن را صادر کند که چهار شهر مهم توسط هواپیماهای آمریکایی و انگلیسی مورد هدف قرار گرفتند و ده‌ها مردم غیر نظامی به شهادت رسیدند و این اتفاق در فضای سکوت کشورهای عربی و مجامع بین‌المللی رقم خورده و آمریکا و انگلیس همچنان به کشتار خود ادامه می‌دهند لذا اکنون منطقه و تنگه باب المندب صحنه تقابل کشتی‌های آمریکایی و انگلیسی با انصارالله است. 


حمله آمریکا به یمن
انصارالله از توان موشکی و تجربه بالای حفاظت از دریاها و تجربه میدانی برخوردار است
وی خاطرنشان کرد: انصارالله یمن به خودی خود از توان موشکی و تجربه بالای حفاظت از دریاها و تجربه میدانی برخوردار است و می‌تواند با استفاده از موشک‌های زمین به دریا مانع عبور کشتی‌ها شود، در واقع تسلط انصارالله یمن به تنگه باب المندب امتیاز بزرگی است و یک عامل بازدارنده برای کشتی‌هایی است که حامل اسلحه هستند. 
این کارشناس مسائل منطقه همچنین اظهار کرد: این مساله بخشی از راهبرد انصارالله یمن برای مقابله با آمریکا و رژیم صهیونیستی است و با توجه به شکست صهیونیست‌ها در جنگ غزه اکنون آمریکایی‌ها به طور مستقیم وارد چنین جنگی در منطقه شده‌اند. 

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1378507/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قدرت یا دفاع؛ جهان به سمت ساخت بمب‌های هسته‌ای می‌رود؟

ترامپ: ما کاملا برای جنگ با چین آماده‌ایم

رایزنی وزرای خارجه ایران و امارات درباره غزه و یمن

افشاگری ترامپ درباره ترور مارتین لوتر کینگ

عراقچی بر ضرورت توقف جنایات اسراییل و جلوگیری از تشدید ناامنی تاکید کرد

گفتگوی تلفنی عراقچی و همتای اماراتی

رایزنی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات در مورد تحولات منطقه و تشدید نسل‌کشی در غزه

عکس/سفر علی دایی به امریکا و دیدار با آرش برهانی و بهشاد یاورزاده

ترامپ: اسناد قتل لوترکینگ را متنشر می کنیم/ نمی خواهیم با چین وارد جنگ شویم اما آماده ایم

رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و امارات درباره تحولات منطقه

طرح تل‌آویو برای حذف «محمود عباس» و تشکیلات خودگردان فلسطین

ترامپ از آتش بس در اوکراین خبر داد

سرمایه‌گذاری در تولید مهم‌ترین راهکار برای عبور از این چالش‌ها است

سرمایه‌گذاری؛ کلید عبور از چالش‌های اقتصادی

حجت الاسلام صادقی:افزود: راه حل شعار سال تنها با همکاری همه جانبه دولت، بخش خصوصی و مردم محقق می‌شود

چین: آمریکا در همکاری‌ اقتصادی پکن-تهران دخالت نکند

بازتاب گسترده سخنان امام خامنه‌ای در رسانه‌های جهان

نقش پر رنگ ترامپ در ادامه سیر نزولی قیمت جهانی نفت|واشنگتن به دنبال چیست؟

سردار مهدوی‌: سردمدار مبارزه با اسرائیل و آمریکا هستیم

رفع حصر از کروبی، حصر برای احمدی‌نژاد

وداع تلخ مادر فلسطینی با کودک شهیدش

سفر نماینده ویژه پاکستان به افغانستان در بحبوحه تنش‌های سیاسی-مرزی

جان اف کندی اینگونه ترور شد

درخواست غزه برای اخراج سفیران اسرائیل از کشورهای عربی

ترامپ: اسناد ترور «مارتین لوتر کینگ» را هم منتشر می‌کنیم

ترامپ: به زودی آتش بس در اوکراین برقرار می‌شود

ترامپ از جنگنده نسل ششم آمریکا رونمایی کرد

ترامپ: نمی‌خواهیم با چین وارد جنگ شویم

نتانیاهو: با حکم دیوان عالی در خصوص لغو برکناری رئیس شاباک مخالفم

عذرخواهی «جواد خیابانی» از وزارت جهاد کشاورزی

رشد 25 درصدی قیمت طلای سرخ

واژگونی کامیون حامل بنزین به خیر گذشت

کشف انواع کالای قاچاق به ارزش 283 میلیارد تومان

شعار سال صرفا یک‌ امر تشریفاتی نیست

علی مطهری: هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص غیرقانونی است/ مجلس فقط مسائل پیش‌ پا افتاده را دنبال می‌کند

تعداد پرسنل فعال نظامی ناتو، اوکراین و روسیه در سال 2024 + اینفوگرافی

پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به آمریکا در رسانه‌های جهان پربازید شد

حذف تسلا از نمایشگاه خودروی ونکوور

خوابی که آمریکا برای نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین دیده است

عکس/ علی دایی در سفر نوروزی به آمریکا

هدف آمریکایی‌ها از شایعه حمله به ناو اطلاعاتی زاگرس چه بود؟

اردوغان برای معترضان خط و نشان کشید؛ اجازه نخواهیم داد دزدها هرج و مرج ایجاد کنند

ترامپ: می‌توانیم درباره جنگ اوکراین به توافق برسیم

پوتین و امیر قطر تلفنی گفت‌وگو کردند

انگلیس در تله تورم؛ کسری بودجه از مرز هشدار عبور کرد

هشدار مجلس شیعیان لبنان درباره توطئه اسرائیل علیه کشورهای عربی

انگلیس درباره نقشه اسرائیل برای الحاق اجباری غزه هشدار داد

قیمت گوشت قرمز در اولین روز سال 1404

شکست تلخ برانکو در شب غوغای یاران اکرم عفیف

امام جمعه اراک: سرمایه‌گذاری هوشمندانه در تولید کلید موفقیت در بازارهای رقابتی است