ایرانیان جهان

آخرين مطالب

کاخ سفید: ترامپ به زلنسکی پیشنهاد تملک آمریکا بر نیروگاه‌های اوکراین را داد خواندنی ها

کاخ سفید: ترامپ به زلنسکی پیشنهاد تملک آمریکا بر نیروگاه‌های اوکراین را داد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا / کاخ سفید اعلام کرد دونالد ترامپ پیشنهاد تصاحب نیروگاه‌های برق اوکراین توسط آمریکا را مطرح کرده و آن را بهترین راه محافظت از زیرساخت انرژی این کشور دانسته است.
بر اساس اعلام وزیر امور خارجه آمریکا و مشاور امنیت ملی کاخ سفید «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا مدتی بعد از آنکه خواستار بهره‌برداری از منابع معدنی کمیاب اوکراین در ازای دادن تضمین امنیتی به کی‌یف به هنگام آتش‌بس شد، در گفتگوی تلفنی دیشب با «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین این بار پیشنهاد تملک نیروگاه‌های برق این کشور را نیز مطرح کرده است.
در یک بیانیه که از سوی «مارکو روبیو»، وزیر امور خارجه آمریکا و «مایک والتز»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید درباره گفتگوی دیشب ترامپ و زلنسکی منتشر شد ذکر شده است: «رئیس جمهور ترامپ همچنین به بحث درباره جریان تامین برق اوکراین و نیروگاه‌های برق هسته‌ای این کشور پرداخت. او گفت ایالات متحده می‌تواند کمک زیادی به اداره این نیروگاه‌ها به دلیل دانشش در این زمینه داشته باشد. تملک این نیروگاه‌ها توسط آمریکا بهترین محافظت برای این زیرساخت و بهترین پشتیبانی از زیرساخت انرژی اوکراین خواهد بود.»
گفتگوی تلفنی دیشب ترامپ و زلنسکی یک روز بعد از گفتگوی طولانی مدت رئیس جمهور آمریکا با همتای روسیه‌ای انجام شد. پیشتر گزارش شد که ترامپ و پوتین در گفتگوی خود به بحث درباره بحران اوکراین پرداخته‌اند و توافقی در این گفتگو بر سر آتش‌بس محدودی به مدت 30 روز که طی آن مسکو و کی‌یف حملات به زیرساخت انرژی را متوقف کنند برقرار شده است. پوتین از این آتش بس محدود حمایت کرده و دستور به متوقف شدن حملات هوایی روسیه به زیرساخت انرژی اوکراین در راستای اجرای این آتش‌بس را داد و بعدا ارتش روسیه اعلام کرد طبق فرمان پوتین دست به سرنگون کردن هفت پهپاد انتحاری خودی که عازم حمله ‌ای به تاسیسات انرژی اوکراین شده‌ بودند زده است.
رئیس جمهور اوکراین نیز اعلام کرد از این آتش‌بس حمایت می‌کند اما مدتی بعد از اعلام این آتش‌بس محدود هم کرملین و هم اوکراین یکدیگر را به پایبند نبودن به آن در حملات جدیدشان متهم کردند.
بازار
زلنسکی بعد از گفتگوی تلفنی با ترامپ ظاهرا تلاش کرد تعریف کلی‌تر از اهدافی که باید طبق این آتش‌بس محدود از حمله مصون بمانند با به کار بردن لفظ «زیرساخت غیرنظامی» ارائه دهد.
زلنسکی در بیانیه‌ای گفت: «یکی از اولین گام‌ها به سمت پایان دادن کامل به جنگ می‌تواند پایان دادن به حملات به زیرساخت انرژی و دیگر زیرساخت‌های غیرنظامی باشد. من از این گام حمایت می‌کنم و اوکراین تایید کرده که حاضر به اجرای آن است.»

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1380845/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نبض شریان حیاتی اروپا و آسیا در دست روس‌ها/ چگونه کرملین با تکیه بر قدرت نرم گرجستان را کنترل می‌کند؟

حقیقت رژیم صهیونیستی دیگر قابل کتمان نیست

حمله وحشیانه آمریکا به فرودگاه صنعا

دلار به اوج برگشت! / قیمت دلار آمریکا امروز جمعه 8 فروردین ماه 1404

بلومبرگ: توقف 11 نفتکش حامل نفت ایران در نزدیکی سواحل مالزی

زلنسکی عنوان کرد اروپا می‌داند چگونه از خود دفاع کند

محتوای پاسخ ایران به نامه ترامپ چه بود؟

تشدید حملات آمریکا به یمن

ویدیو/ حرف مهم و معنادار ظریف درباره مذاکره با آمریکا

امید واهی چین برای حذف استرالیا از جام جهانی

استقرار بمب افکن های سنگین B2 آمریکا در پایگاه دیگوگارسیا (عکس)

تحلیل پاسخ تهران به نامه ترامپ؛ چرا عمان؟

حذف یارانه‌ نقدی از فروردین قطعی شد | روش‌های استعلام دهک‌بندی خانوار

مذاکرت روسیه و آمریکا؛ مذاکرات پس از 3 ساعت همچنان ادامه دارد

پیشنهادات سیاسی اخیر امریکا را با تردید زیاد می نگریم

چین: آماده توسعه روابط نظامی با ایران و روسیه هستیم

درهم امارات نقشه راه دلار امریکا در ایران 1404 را نشان داد

جام جهانی آمریکا و صعودی که 32 سال طول کشید!

عکس/ خالکوبی کلمه کافر زیر بازوی وزیر دفاع آمریکا

پیش‌بینی بانک مرکزی از قیمت ارز در سال 1404

روایت المیادین از محتوای پاسخ ایران به نامه ترامپ

بدون جهانبخش شادی گل طارمی کامل نیست

جزییاتی از پاسخ ایران به نامه ترامپ/ اولین پاسخ رسمی جمهوری اسلامی ایران به نامه رئیس جمهور آمریکا

سرهنگ آمریکایی: با حمله به ایران چوب در لانه زنبور نکنید! / روایت تلویزیون عربی از شکل جنگ ایران و آمریکا در صورت وقوع / جنجال عجیب درباره خیام

سیوهای برتر مقدماتی جام جهانی در قاره اروپا

کلید قطع اینترنت جهان در دست چین!

رسانه آمریکایی آکسیوس: پاسخ ایران به نامه ترامپ به کاخ سفید تحویل داده می‌شود

تصاویری از خالکوبی «کافر» زیر بازوی وزیر دفاع ترامپ؛ ماجرا چیست؟

برای جلوگیری از فعال شدن ماشه با اروپا به توافق برسیم | ما در شرایط پیچیده‌ای قرار داریم

سناتور آمریکایی: فروش تسلیحات به اسراییل باید متوقف شود

اقدام معنادار جمهوری اسلامی ایران در جوابیه‌اش به ترامپ

الحوثی: روز قدس یادآور مسئولیت مسلمانان در قبال فلسطین است/تاکید بر نقش ایران در حمایت از مقاومت

هشدار کتائب سیدالشهدای عراق به صهیونیست‌ها در آستانه روز جهانی قدس

توصیه متفاوت سفیر ژاپن به هاشمی رفسنجانی درباره آمریکا

جانشین فرمانده کل سپاه: در جنگ اقتصادی و رسانه‌ای ستون پنجم دشمن در حال انجام عملیات است/ در دهه 90 تقابل با دشمن هزار کیلومتر دورتر از خانه بود

موج گرانی در بازار خودروهای اقتصادی

برنامه فضایی شوروی چه نقشی در فروپاشی این رژیم سیاسی داشت؟/ چرا شوروی رقابت در فضا را به آمریکا باخت؟

تحلیل عضو سابق تیم مذاکره کننده ایران از پاسخ تهران به نامه ترامپ

عمان مقام‌های آمریکا را در جریان پاسخ ایران قرار داد

ادامه تجاوزات هوایی آمریکا به خاک یمن

پیش‌بینی بانک مرکزی از نرخ ارز در سال جدید

مذاکره وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره اوکراین و ایران

ریل اینستاگرامی جماران/ روز قدس؛ روز مقابله مستضعفین با مستکبرین

اعتراف نخست وزیر کانادا: آمریکا دیگر شریک مورد اعتماد نیست

مستقر شدن بمب افکن b2 در خاورمیانه منطقه جزیره راهبردی دیه‌گو گارسیا در اقیانوس هند

آکسیوس: عمان آمریکا را از پاسخ ایران آگاه کرد

تحریم انتخابات عراق توسط مقتدی صدر

برترین گل‌های مرحله پلی آف لیگ ملت‌های اروپا

روابط ایران و آمریکا در سال پیش رو چگونه خواهد بود؟

شاید ترامپ نگذارد ایران در جام جهانی 2026 | صعود بی‌مرز، اما ویزای جام جهانی در هاله‌ای از ابهام!