ایرانیان جهان

آخرين مطالب

فروش سواحل در قشم تکذیب شد اخبار ایران

فروش سواحل در قشم تکذیب شد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرگزاری مهر، رضا مسرور در نشست با فعالان اقتصادی، بازرگانان و تولیدکنندگان منطقه آزاد قشم به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های توسعه این منطقه پرداخت و ضمن تاکید بر ضرورت همدلی همه مسئولان و حمایت از سرمایه‌گذاران، رفع موانع اقتصادی و تقویت زیرساخت‌های گردشگری و تجاری تأکید کرد.
وی با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری قشم اعلام کرد توسعه امکانات رفاهی و گردشگری در دستور کار قرار دارد.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد صنعتی، تجاری و ویژه اقتصادی کشور بر ضرورت احداث پلاژهای استاندارد و سایر امکانات رفاهی ویژه بانوان تأکید کرد و گفت: سواحل قشم متعلق به مردم است و هیچ‌گونه فروش سواحل یا محدودیت سازی دسترسی مردم به دریا در دستور کار نبوده و نیست.
مسرور همچنین درباره توسعه اسکله درگهان اظهار داشت: توسعه اسکله درگهان و زیرساخت‌های قشم با تدبیر مدیریت منطقه آزاد قشم و همکاری همه مسئولان تحقق خواهد یافت.
وی با اشاره به اهمیت حفظ رضایت سرمایه‌گذاران قدیمی به عنوان مقدمه‌ای برای جذب سرمایه‌گذاران جدید گفت: مهم‌ترین اصل برای توسعه اقتصادی، ایجاد آرامش، فضای امن و باثبات برای سرمایه‌گذاری است.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد صنعتی، تجاری و ویژه اقتصادی کشور ادامه داد: در همین راستا، دولت سیاستی را در پیش گرفته که بر اساس آن، هیچ‌یک از مسئولان در وضع قوانین و مقررات امور مناطق آزاد دخالت نخواهند کرد و این مناطق باید به‌صورت مستقل مدیریت شده و متناسب با تعریف مناطق و مأموریت‌های اصلی آنها آزاد توسعه پیدا کند.
مسرور از اقداماتی برای رفع موانع خبر داد و افزود: برخی پروژه‌های کلان در حال پیگیری است که پس از تکمیل مراحل مقدماتی، جزئیات آن به اطلاع عموم خواهد رسید.
وی به موضوع مالیات بر ارزش افزوده در مناطق آزاد اشاره کرد و گفت: در سایر کشورها، مناطق آزاد از مالیات بر ارزش افزوده معاف هستند. این مشکل در کشور ما باید مورد بازنگری قرار گیرد تا مناطق آزاد بتوانند به مأموریت اصلی خود که تسهیل سرمایه‌گذاری و رونق اقتصادی است، بازگردند.
این مقام مسئول عنوان داشت: قوانین واردات خودرو در تمامی مناطق آزاد کشور یکسان است و ورود خودروهای با حجم موتور بالای 2500 سی‌سی امکان‌پذیر نیست.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد، جذب سرمایه‌گذاران ایرانی مقیم خارج از کشور را یکی از اولویت‌های توسعه اقتصادی قشم دانست و تأکید کرد: منطقه آزاد قشم با ظرفیت‌های گسترده در حوزه گردشگری، بانکرینگ و انرژی می‌تواند به یکی از قطب‌های اقتصادی کشور، تبدیل شود و باید شرایطی فراهم کنیم که سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی با اطمینان بیشتری وارد این منطقه شوند.
مسرور بر لزوم همکاری و همدلی میان مسئولان، فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران برای توسعه قشم تأکید کرد و گفت: ما باید از حاشیه‌ها دوری کنیم و از مدیریت منطقه تا حد امکان حمایت کنیم و تمرکز خود را بر حل مشکلات اقتصادی، کاهش بروکراسی و توسعه زیرساخت‌ها بگذاریم.
وی همچنین از مدیرعامل و اعضای هیئت‌مدیره منطقه آزاد قشم خواست تا با برنامه‌ریزی دقیق و اقدامات عملیاتی، مشکلات این منطقه را حل کرده و روند توسعه را تسریع بخشند.
کد خبر 6417257

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1384761/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

موتور ستاره محبوب هواداران استقلال در فوتبال اروپا روشن شد + جزئیات

پکن به مانیل با گشت نظامی در دریای چین‌جنوبی، اخطار داد

واکنش چین به اظهارات وزیر دفاع ترامپ؛ پکن بادادن اخطار به مانیل اقدام به گشت نظامی در دریای چین‌جنوبی کرد

تنها کشور شرق آسیا که از ایران نفت می‌خرد

افشای کمک اطلاعاتی «اسرائیل» به آمریکا در حملات به یمن

رشد قیمت نفت برای سومین هفته متوالی

قیمت جهانی نفت امروز 1404/1/9 |برنت 73 دلار و 63 سنت شد

بحران عجیب قیمت مسکن در آمریکا و کاهش عرضه املاک/ چرا آمریکا با بحران مسکن مواجه شده است؟

گرینلند دولت جدید تشکیل داد

سیل و طوفان مرگبار در مرز آمریکا و مکزیک | ویدئو

محدودیت جدید ترامپ برای سازمان جهانی تجارت

بهای نفت جهانی کاهش یافت| نفت برنت 73 دلار و 63 سنت

کارشناسان: تصمیم ترامپ قیمت خودرو را بالا می‌برد و عرضه را کم می‌کند

افزایش عجیب قیمت نفت برای سومین هفته متوالی

قیمت جهانی طلا امروز 9 فروردین؛ قیمت جهانی طلا در مدار صعود

تیتر حیرت‌آور یک روزنامه ایرانی درباره مذاکرات، مربوط به اردیبهشت 1381

قیمت جهانی نفت امروز9 فروردین؛ برنت 73 دلار و 63 سنت شد

فشار آمریکا به دولت لبنان علیه حزب‌الله

هشدار درباره خبرهای جعلی ثبت نام جدید سهام عدالت

سرمایه‌گذاری برای تولید؛ راهی به سوی توسعه پایدار

آیا سال 1404، سال نجات اقتصاد ایران خواهد بود؟

آمار جالب از پیرترین و جوان‌ترین استان‌های کشور

بازار خودرو آمریکا در شوک؛ ضربه‌ای که هیچ‌کس انتظارش را نداشت

شهاب زاهدی به جنگ مدعی قهرمانی ژاپن می‌رود

وزیر دفاع سوئد مدعی شد ترامپ ممکن است حضور نظامی آمریکا را در اروپا کاهش دهد

خشن‌ترین و گسترده ترین حملات آمریکا به یمن دیشب اتفاق افتاد

ترامپ برای جنگ تجاری آماده شد

پیش بینی بورس امروز شنبه 9 فروردین 1404

حمله هوایی آمریکا به سه استان یمن

آنچه درباره محتوای نامه آمریکا منتشر شده گمانه‌زنی است

استعفای رئیس دانشگاه کلمبیا بر اثر فشار‌های ترامپ

کرملین: ترکیه آماده کمک به احیای توافق غلات است

انتقاد آمریکا از حمله اخیر اسرائیل به لبنان

هشدار آمریکا به حکومت جولانی درباره احتمال حملات ترورریستی در سوریه

سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است

سخنگوی نیروهای صلح‌بان سازمان ملل: اسرائیل از جنوب لبنان خارج شود

اروپا در هرج‌و‌مرج اقتصادی ترامپ فرصت را غنیمت می‌شمارد

دشمن با ابزار رسانه ایران را موشک‌باران می‌کند/پاتک نداریم!

ترافیک در آزاد راه تهران - شمال سنگین است

ارزش پول ملی با تولید و سرمایه‌گذاری مردمی تقویت می‌شود

ورود فراجا و پایان تجمع حجاب و عفاف مقابل مجلس

گنجینه‌های مذهبی و تاریخی کلید رونق اقتصادی کردستان

تعداد سبدگردان‌های بورس به 130 شرکت رسید

تشکیل دولت جدید گرینلند علیه ترامپ

آمریکا : کسی برای آزادی اجتماعی یا آزادی بیان آمریکا نیاید؛ فقط درس بخونید زندگی کنید+ ویدئو

مذاکرات صلح اوکراین نگرانی‌های بی‌ثباتی خاورمیانه را خنثی می‌کند

علت حضور ناوهای آمریکایی در منطقه چیست؟/ لشگرکشی آمریکا می‌تواند به ضرر خودش تمام شود

آمریکا: اسرائیل با حمله به لبنان مردم و منافع خود را به خطر می اندازد/تش بس از سوی لبنان نقض شده است، نه اسرائیل

حملات آمریکا بر حمایت ما از فلسطین تاثیر نمی‌گذارد

افشای کمک اطلاعاتی اسرائیل به آمریکا در حملات به یمن