ایرانیان جهان

آخرين مطالب

عملیات آمریکا در یمن؛ یک میلیارد دلار هزینه برای هیچ! خواندنی ها

عملیات آمریکا در یمن؛ یک میلیارد دلار هزینه برای هیچ!
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس / ارتش آمریکا در عملیات‌های خود در یمن از انواع مهمات اعم از موشک و بمب‌های هدایت‌شونده استفاده کرده اما قادر به کاهش توانمندی‌های انصارالله یمن نشده است.
شبکه خبری سی‌ان‌ان امروز جمعه گزارش داد عملیات‌های نظامی ارتش آمریکا علیه انصارالله یمن که از 15 مارس آغاز شده در کمتر از سه هفته نزدیک به یک میلیارد دلار هزینه داشته. این در حالی است که به گفته سه منبع آگاه به سی‌ان‌ان، حملات آمریکا تأثیر محدودی بر کاهش توانمندی‌های انصارالله داشته‌اند.
آمریکا می‌گوید هدف از عملیات‌ها در یمن ایجاد بازدارندگی علیه انصارالله یمن و متوقف کردن حملات این گروه علیه کشتی‌های مرتبط با اسرائیل در دریای سرخ است. انصارالله یمن اندکی بعد از حملات رژیم صهیونیستی در غزه برای اعلام همبستگی با مردم فلسطین اعلام کرد به کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی اجازه عبور از دریای سرخ را نخواهند داد. آمریکا و متحدان این کشور در دولت رئیس‌جمهور پیشین آمریکا به ریاست «جو بایدن» با تشکیل یک ائتلاف حملاتی را در یمن آغاز کردند تا انصارالله یمن را اصطلاحاً «مهار» کنند.
با وجود این، گزارش‌های متعدد حاکی است که این حملات چه در دوران ترامپ و چه در دوران بایدن باعث ایجاد بازدارندگی علیه انصارالله یمن نشده‌اند. دونالد ترامپ معتقد بود که در دوره بایدن عملیات‌ها علیه یمن به آن اندازه که باید کارآمد نبوده‌اند و به همین دلیل از 15 مارس از آغاز دور جدید حملات علیه یمنی‌ها خبر داد.
شبکه سی‌ان‌ان می‌گوید ارتش آمریکا در دور جدید حملات صدها میلیون دلار مهمات، از جمله موشک‌های کروز دوربرد، بمب‌های هدایت‌شونده و موشک‌های تاماهاک را علیه حوثی‌ها (انصارالله) به کار برده است. بمب‌افکن‌های B-2 از پایگاه دیگو گارسیا نیز در این حملات شرکت دارند و به زودی یک ناو هواپیمابر دیگر، چندین اسکادران جنگنده و سامانه‌های دفاع هوایی به منطقه تحت فرماندهی مرکزی آمریکا (سنت‌کام) منتقل خواهند شد.یکی از منابع آگاه اعلام کرد که پنتاگون احتمالاً برای ادامه این عملیات نیاز به درخواست بودجه تکمیلی از کنگره خواهد داشت، اما ممکن است این بودجه را دریافت نکند.
این عملیات با انتقادهایی از سوی هر دو حزب در کنگره مواجه شده و حتی جِی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور، در گفت‌وگویی که هفته گذشته در مجله آتلانتیک منتشر شد، این عملیات را «اشتباه» خواند.یکی از منابع آگاه به سی‌ان‌ان گفت: «آن‌ها برخی پایگاه‌ها را نابود کرده‌اند، اما این موضوع توانایی حوثی‌ها برای ادامه شلیک به کشتی‌ها در دریای سرخ یا سرنگون کردن پهپادهای آمریکایی را کاهش نداده است.
در عوض، ما در حال مصرف منابع خود هستیم؛ مهمات، سوخت و زمان استقرار.»این عملیات گسترده همچنین برخی مقامات در فرماندهی هندوپاسیفیک آمریکا را نگران کرده است.
آن‌ها در روزهای اخیر از مصرف تعداد زیادی تسلیحات دوربرد، به‌ویژه موشک‌های JASSM و تاماهاک، توسط سنت‌کام انتقاد کرده‌اند. گفته می‌شود این تسلیحات در صورت وقوع جنگ با چین حیاتی خواهند بود و مقام‌های نظامی نگرانند که این عملیات بر آمادگی نظامی آمریکا در اقیانوس آرام تأثیر منفی بگذارد. 
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1393208/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سقوط بازار‌های جهانی با ورود چین به جنگ تعرفه‌ها

پیشگیری از چین‌وچروک پوست‌های خشک با این میوه

دانشمندان آمریکایی به مهاجرت فکر می‌کنند

سیاست خارجی «ترامپ» در سال 1403؛از جنگ تعرفه‌ای تا ارسال نامه به ایران

تاثیر تعرفه‌های تازه ترامپ بر اقتصاد کشورها و جهان/بیشترین آسیب به اقتصاد آمریکا وارد خواهد شد

55 درصد صادرات سال گذشته ایران به آمریکا محصولات غذایی بود

غزه در محاصره، یمن در آتش؛ زمان بیداری چه زمانی فرا می‌رسد؟

حمایت روزنامه جمهوری اسلامی از مذاکره با آمریکا/ مسئولان فهمیدند افکار عمومی با این کار موافق است/ با مذاکره غیرمستقیم شروع کنید تا به مستقیم برسید

اگر ناامنی ایجاد کنند، تمام دنیا را برایشان ناامن می‌کنیم

نتانیاهو با محوریت ایران به آمریکا می رود

تأکید روبیو بر حمایت آمریکا از اسرائیل

آمریکا و ایران مسائل را بدون اسرائیل حل می‌کنند | ترامپ نمی خواهد درگیری مستقیم با ایران را آغاز کند

ترامپ به دنبال منحل کردن برنامه هسته‌ای تهران

قهرمانی در آمریکا بهترین خاطره ورزشکاری که 4 طلای پارالمپیک دارد

همین روزهاست که چندگلوله توی کله پوک ترامپ شلیک شود و...

مروری بر مهم‌ترین اخبار جهان در 12 ساعت گذشته

آمریکا در موقعیتی شبیه «پیش از جنگ داخلی» قرار دارد

حمله پهپادی به اسرائیل و سرنگون کردن هواپیمای آمریکا

یک میلیارد دلار، برای هیچ

ترامپ چگونه با قیمت دلار در ایران بازی می کند؟

موضع تازه ترامپ پس از گرفتن جواب ایران؛ به نظرم ایران مذاکرات مستقیم می‌خواهد! | قلدری «مستقیم» در دیپلماسی!

اعتراف سی‌ان‌ان به تاثیر اندک حملات آمریکا بر یمنی‌ها

مقصر اصلی گرانی دلار در ایران پیدا شد

چین جلوی فروش تیک‌تاک به آمریکا را گرفت

موشک‌ها و پهپادهای ایران در ویترین فروش؛ آمریکا به دردسر می‌افتد؟ +عکس

آمریکا در موقعیتی شبیه به «پیش از جنگ داخلی» قرار دارد

سرمقاله خراسان/ 21 گام برای سرمایه گذاری هوشمند

سرمقاله دنیای اقتصاد/ بی‌ثباتی اقتصاد کلان و تنگی نفس سرمایه‌گذاری

پیام جدید از زبان لاریجانی

زلنسکی: تعرفه‌های آمریکا خوب نیست

فیدان: حملات اسرائیل ثبات سوریه را به خطر می‌اندازد

احتمال درگیری میان آنکارا و تل‌آویو؛ سفر تیم‌های نظامی ترکیه به سوریه

رئیس‌جمهور کره جنوبی برکنار شد

2 حمله متجاوزان آمریکایی به استان صعده

خانه‌های خالی در انتظار سامانه املاک و اسکان

بنزین پالایشگاه تهران یورو5 می‌شود

هواپیمایی آسمان نقص موتور پرواز مشهد- رامسر را تکذیب کرد

جزئیات حذف یارانه نقدی در سال 1404

اسارت 6 بعثی با چوب دستی شیرزن سوسنگردی

ترجمه، ابزار هنری یا اقتصادی؟

گلف‌بازی ترامپ حین سقوط بورس حاشیه آفرید

تقویت «دیپلماسی اقتصادی» اولویت وزارت امور خارجه در سال جدید است

فراریان مالیاتی در انتظار حسابرسی سیستمی باشند

معامله 104 هزار تن محصول در تالار صادراتی بورس کالا

اسلواکی به تانک روس ویزا نداد

اختلاف عمیق میان آمریکا و اروپا در نشست ژنو

ترامپ با انتشار یک ویدئو درباره حوثی‌ها مدعی شد: اوپس، دیگر نمی‌توانند حمله کنند/عکس

قیمت جهانی نفت امروز 1404/1/16 |برنت 65 دلار و 58 سنت شد

نشریه آمریکایی: زمان ایستادگی در مقابل ترامپ فرا رسیده است

زمان ایستادگی در مقابل ترامپ فرا رسیده است