ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ایران و ونزوئلا مواضع مشترکی درباره رژیم صهیونیستی دارند ایالات متحده آمریکا

ایران و ونزوئلا مواضع مشترکی درباره رژیم صهیونیستی دارند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - نایب رئیس مجلس با بیان اینکه ما کشور ونزوئلا را دوست و برادر خود می‌دانیم، گفت: ونزوئلا در مواقع حساس به مسائل ورود و از ایران حمایت کرده است. ایران و ونزوئلا مواضع مشترکی درباره رژیم صهیونیستی و غزه دارند. - اخبار سیاسی -
به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا حاجی بابایی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در حاشیه یکصد و پنجاهمین اتحادیه بین مجالس جهانی در شهر تاشکند ازبکستان با امریکا پرز نایب رئیس مجلس ملی ونزوئلا دیدار و گفت وگو کرد.
وی در این دیدار با بیان اینکه ما کشور ونزوئلا را دوست و برادر خود می‌دانیم، گفت: ونزوئلا در مواقع حساس به مسائل ورود و از ایران حمایت کرده است. دو کشور مشترکات پرافتخاری دارند، نخست اینکه آمریکا هر دو کشور را تحریم کرده است و دوم اینکه ایران و ونزوئلا مواضع مشترکی درباره رژیم صهیونیستی و غزه دارند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خوشبختانه گروه‌های دوستی پارلمانی دو کشور ایران و ونزوئلا فعال هستند، افزود: دو کشور در رابطه با مسائل مختلف مواضع بین‌المللی مشترکی دارند اما امروز شاهد هستیم که عرصه بین‌الملل صحنه تاخت و تاز دولت آمریکا از حمایت از رژیم صهیونیستی برای کشتار مردم غزه تا تحمیل تعرفه‌های اجباری برای همه کشورهای دنیا شده است.
حاجی بابایی ادامه داد: در اجلاس بین مجالس جهانی خوشبختانه شاهدیم که همه رژیم صهیونیستی را برای حملات به مردم و کشتار و شهادت 60 هزار فلسطینی محکوم می‌کنند، جالب اینجاست که یک موقع ما برای اعتراض به آمریکا تنها بودیم اما امروز همه کشورها نسبت به اقدامات آمریکا اعتراض دارند.
وی درباره موضوعات مربوط به مذاکرات گفت: ما بارها آمریکا را آزمایش کردیم ولی همیشه این کشور مردود شده است از این رو ما اعتمادی به آمریکا نداریم چون به پیمان خود در برجام عمل نکرد برای همین اعلام کردیم که مذاکرات باید به صورت غیر مستقیم باشد.
نایب رئیس مجلس گفت: آمریکا به دنبال برهم زدن امنیت منطقه است و ما خواهان ثبات در منطقه و عرصه بین‌الملل هستیم، اما قطعاً اگر آمریکا دست به شرارت بزند پشیمان خواهد شد.
در ادامه این نشست سید شمس الدین حسینی عضو هیئت پارلمانی کشورمان گفت: همواره از صمیمیت و روحیه انقلابی مردم ونزوئلا لذت بردم، از طرفی در وجود رهبران این کشور صمیمیت و اقتدار وجود دارد لذا به شما نیز تبریک می‌گویم که چنین روحیه‌ای را پرورش داده‌اید. در شرایط کنونی لازم است که مجالس دو کشور دولت‌ها را تشویق کنند که به خاطر تحریم‌های آمریکا از همکاری و تعامل با یکدیگر هراس نداشته باشند، ایران و ونزوئلا دو کشور صادر کننده بزرگ نفت هستند و همکاری ما در اوپک می‌تواند در کاهش اثرات تحریم‌ها موثر باشد.
*نایب رئیس مجلس ملی ونزوئلا: ایران را به عنوان یک متحد قوی در برابر دشمنی آمریکا به رسمیت می‌شناسیم
در ادامه این دیدار امریکا پرز نایب رئیس مجلس ملی ونزوئلا با اشاره به سابقه دیرینه و طولانی ونزوئلا و ایران در همکاری و تعامل، گفت: 25 سال پیش هوگو چاوز نشان داد که ایران برای ما یک کشور دوست است از این رو باید نهایت تلاش را انجام دهیم تا مسیر دوستی دو کشور حفظ شود. خوشبختانه امروز گروه‌های دوستی پارلمانی دو کشور بسیار فعالانه کار می‌کنند.
وی ادامه داد: ما همواره فعالیت‌های مبارزه‌ای ایران در زمینه آرمان فلسطین را به رسمیت می‌شناسیم و در این مسیر همراه ایران هستیم، از طرفی دشمنان دو کشور به دنبال تضعیف کردن ما هستند تا منابع کشورهایمان را به دست آورند در ونزوئلا یک ضرب المثل وجود دارد که یک آمریکایی هیچ وقت به وعده‌های خود عمل نمی‌کند از این رو آمریکا تنها به دنبال اثبات برتری خود است تا منابع طبیعی کشورها را غارت کند از این رو ما ایران را به عنوان یک متحد قوی در برابر این دشمنی به رسمیت می‌شناسیم.
نایب رئیس مجلس ملی ونزوئلا گفت: امروز پر واضح است که آمریکا ضعیف‌تر از هر زمانی شده و باید دست به دست هم دهیم و تلاش مشترکی بر علیه این دشمن بشریت داشته باشیم.
انتهای‌ پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1395858/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پاس گل کیهان به ایران‌‏هراسان

ترامپ: گفت‌وگوی مستقیم با ایران در حال انجام است

ترامپ: مذاکرات مستقیم با ایران در بالاترین سطح در حال انجام است/ نشست بسیار مهمی روز شنبه با مقامات ایرانی داریم

ترامپ: یک نشست بسیار بزرگ روز شنبه با ایران خواهیم داشت! | رسیدن به توافق بهترین گزینه است | ما وارد مرحله بسیار خطرناکی شده‌ایم

ادعای ترامپ: در حال مذاکره مستقیم با ایران هستیم

تجاوز مجدد آمریکا به خاک یمن

ترامپ: مذاکرات مستقیم با ایران در بالاترین سطح در حال انجام است/ جلسه محرمانه و بسیار مهمی روز شنبه با مقامات ایرانی داریم

ادعای جدید ترامپ: مذاکرات مستقیم با ایران در سطوح بالا انجام می‌شود

ترامپ: در حال گفت‌وگوی مستقیم با ایران هستیم

فوری/ درگیری مسلحانه در مرز ایران و افغانستان

نتانیاهو از آمریکا خواست فروش جنگنده به ترکیه را متوقف کند

ترامپ: مذاکرات مستقیم با ایران برای روز شنبه برنامه‌ریزی شده است! | ویدئو

ادعای رئیس جمهور لبنان درباره خلع سلاح حزب‌الله

ترامپ: مذاکرات مستقیم با ایران در سطوح عالی برگزار می‌شود

در حال گفت‌وگوی مستقیم با ایران هستیم

آغاز مذاکرات بین ترامپ و نتانیاهو بر سر تعرفه های جدید آمریکا

ادعای ترامپ: آمریکا و ایران گفت‌وگوی مستقیم درباره توافق هسته‌ای خواهند داشت

معامله‌گران ارزی خارج از گود

توهمات نتانیاهو و ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران

در حال گفت‌وگوی مستقیم با ایران هستیم/ ممکن است با تهران به توافق برسیم

نقطه‌زنی در پاسارگاد و تهران

یک تحلیلگر: اسرائیل به این 3 کشور حمله می‌کند

چه کسی کندی را کشت؟

تله مذاکره مستقیم

نگران بحران آب

در غزه چه می‌گذرد؟

مذاکره با آمریکا مستقیم یا غیر مستقیم

طرح کمیسیون اروپا برای وضع تعرفه 25 درصدی بر کالاهای آمریکایی

باتجربه‌ترین بازیکنان حاضر در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا؛ دو بازیکن بایرن مونیخ بالاتر از مودریچ

واکنش توییتری دورتموند به سه نبرد طاقت‌فرسا با بارسلونا و بایرن مونیخ / عکس

پیش‌بینی سول کمپل از نتیجه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در فصل 25-2024؛ قهرمانی آرسنال با پیروزی مقابل بایرن مونیخ در فینال!

سیمونه اینزاگی: بایرن مونیخ و رئال مادرید مدعیان اصلی اروپا هستند؛ فردا باید رنج بکشیم

ادعای اسراییل درباره ترور یک فرمانده حزب‌الله

عملیات انصارالله یمن در یافا و علیه ناوشکن‌های آمریکایی

ادعای «جوزف عون» درباره خلع سلاح حزب‌الله لبنان

قیمت جهانی نفت برنت کاهش یافت

لغو کنفرانس مطبوعاتی مشترک ترامپ و نتانیاهو

چالش هسته‌ای کره جنوبی؛ بازدارندگی بومی یا اتکا به واشنگتن

اعلام تعرفه‌های جدید آمریکا بازار رمزارزها را هم متزلزل کرد!

افشای مقصد بعدی ستاره سیتی؛ بازی در کنار مسی

پیش‌بینی خونین: مجری مشهور آمریکا از فاجعه انسانی جنگ با ایران خبر داد

شکایت کانادا از آمریکا به سازمان تجارت جهانی

تماس تلفنی ترامپ با سران فرانسه، مصر و اردن

ادعای جوزف عون درباره خلع سلاح حزب‌الله لبنان

تلاش اتحادیه اروپا برای رفع مناقشات تجاری با ترامپ

ترامپ: همه چیز باید تغییر کند

تجاوز مجدد آمریکا به مرکز یمن

بازگشت به میز مذاکره؟

سوریه در چنگال تل‌آویو و آنکارا؛ رسانه عبری از توافق اسرائیل و آنکارا پرده برداشت

بچه های غزه نه غذایی دارند، نه خانه ای، نه پناهی...