ایرانیان جهان

آخرين مطالب

اظهارات تازه پزشکیان درباره مذاکره با آمریکا ایالات متحده آمریکا

اظهارات تازه پزشکیان درباره مذاکره با آمریکا
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مسعود پزشکیان شامگاه یکشنبه در نشستی با نمایندگان تشکل‌های مردمی، با اشاره به ضرورت تغییر رفتار سازمانی، درباره راهکار اصلی تحقق این هدف، اظهار داشت: دولت با تغییر افراد اصلاح نمی‌شود، تغییر رفتار سازمانی نیز در مدت یک یا دو سال محقق نخواهد شد، بلکه به یک دهه زمان نیاز دارد. براساس تحقیقات علمی، هیچ سازمانی براساس رفتار یک مدیر، تغییر رفتار نمی‌دهد.
دکتر پزشکیان در ادامه با اشاره به تلاش دولت برای حل مشکلات اجتماعی، تصریح کرد: مسائل اجتماعی به صرف نسخه نوشتن حل نمی‌شود. ما برای حل مشکلاتی از جمله کمبود مدارس، مشکلات معیشتی، اشتغال و ناترازی‌ها برنامه داریم، ولی صرف برنامه داشتن برای حل مشکلات کفایت نمی‌کند. دستورالعمل برای حل مشکلات وجود دارد، ولی اجرا چندان راحت نیست.
دکتر پزشکیان با بیان اینکه تلاش برای کسب قدرت، با تلاش برای حل مشکلات کشور تفاوت دارد، خاطرنشان کرد: اقدامات خوبی در دولت در زمینه‌های مختلف در حال انجام است و شخصاً در حال پیگیری برای جذب سرمایه از جمله جذب سرمایه‌های داخلی و حل مشکلات سرمایه‌گذاران هستم.
رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه برای رفع ناترازی در زمینه تامین برق، توسعه خطوط ریلی و تکمیل کریدورها برنامه‌های خوبی تهیه شده است، افزود: همچنین برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا همه کمبودها در عرصه فضاهای آموزشی را با مشارکت مردم تامین کنیم، چون دولت به تنهایی منابع مالی کافی برای این منظور در اختیار ندارد. در زمینه تامین معیشت مردم نیز برنامه‌های لازم تهیه شده و در حال اجراست.
رئیس جمهور ادامه داد: هر کس می‌تواند کمکی کند به میدان بیاید، یک بخش را در اختیار بگیرد و مشکلات آن را حل کند. اگر کسی برنامه‌ای برای حل ناترازی‌ها دارد، آن را می‌پذیریم، ولی این مشکل صرفاً با دستورالعمل حل نمی‌شود، چرا که راه‌حل آن بسته به هر منطقه و اقلیم فرق دارد و نمی‌شود یک نسخه برای همه مناطق کشور نوشت و اجرا کرد. ما در حال تهیه برنامه براساس وضعیت هر منطقه کشور هستیم، ولی به هر حال ایجاد تیم‌های تخصصی و ایجاد نگاه واحد برای حل این مشکلات نیز زمان‌بر است.
رئیس جمهور همچنین با اشاره به برنامه دولت برای تفویض اختیار به استانداران، گفت: به استانداران اختیار می‌دهیم و از آنها برای استان برنامه راهبردی می‌خواهیم. دولت برای توسعه منطقه مکران هم برنامه دارد و قرار است از مشاوران خارجی نیز در این زمینه بهره بگیریم، ولی به نتیجه رسیدن این اقدامات به زمان نیاز دارد.
دکتر پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش در زمینه سیاست خارجی نیز بیان کرد: به مناسبت عید سعید فطر با همه سران منطقه گفت‌وگوی تلفنی داشتم، اکنون ارتباط ما با این کشورها خیلی بهتر از گذشته شده است، اما موضوع مذاکره با آمریکا متفاوت است؛ وقتی کشوری مثل آمریکا ما را تحت فشار همه جانبه گذاشته و هر روز هم تهدید می‌کند، چگونه می‌شود با او مذاکره کرد!
رئیس جمهور اضافه کرد: ما به مذاکره باور داریم، ولی نه با ذلت. ما با همه دنیا مذاکره می‌کنیم و با کسی دعوا نداریم، اما زیر بار ذلت نمی‌رویم و به هر قیمت مذاکره نمی‌کنیم. ما دنبال جنگ ، ناآرامی و بمب هسته‌ای نیستیم، دیگر چگونه به دنیا اطمینان دهیم؟ ما به دنبال مذاکره هستیم، اما آنها هم باید ثابت کنند که به دنبال مذاکره هستند. اینکه ایران قصد استفاده غیرصلح‌آمیز از توانمندی‌های هسته‌ای خود را ندارد، صرفا حرف من نیست، بلکه فتوای شرعی رهبر معظم انقلاب است.
دکتر پزشکیان تصریح کرد: می‌توانیم در زمینه سرمایه‌گذاری، حل ناترازی‌ها، مدیریت‌های میانی و سیاست خارجی هم نشست برگزار کنیم و شما پیشنهاد و راه‌حل‌های خود را ارائه کنید. با این روند ناترازی‌ها، کشور قابل اداره نیست؛ ما این ناترازی‌ها را ایجاد نکرده‌ایم، بلکه وارث آنها هستیم، با این حال مردم به حق از ما توقع حل این ناترازی‌ها را دارند و دولت نیز در این زمینه در حال تلاش است.
رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه در حال عقد قرارداد با دانشگاه‌ها و دانشجویان، برای حل مشکلات کشور هستیم، خاطرنشان کرد: این قراردادها براساس مشکلات هر منطقه است.
دکتر پزشکیان با تاکید بر اینکه معتقدم مسائل اجتماعی را نمی‌توان با امر و نهی حل کرد و باید با مردم با مهربانی و عطوفت صحبت کنیم، به موضوع برکناری معاون پارلمانی خود اشاره کرد و گفت: نمی‌خواستم معاون پارلمانی را کنار بگذارم، ولی مردم و اعتقاد خود را بر دوستی ترجیح دادم.
دکتر پزشکیان همچنین با بیان اینکه واقعیات جامعه و نارضایتی‌های مردم را قبول دارم، تصریح کرد: ما مشکلات زیادی داریم، ولی دولت به جای پاک کردن صورت مسئله دنبال حل مشکلات است.
رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه حامیان انتخاباتی خود را فراموش نکرده‌ام، گفت: آنها هم به میدان بیایند و به ما کمک کنند، اما نمی‌خواهیم ساختار اداری را بزرگ کنیم، بلکه دنبال کوچک کردن دولت هستیم؛ شما در این زمینه راه‌حل ارائه دهید.
دکتر پزشکیان در پایان اظهار داشت: هدف من جمع کردن رای و نگاه من معطوف به انتخابات بعدی نیست، من برای خدمت به کشور و مردم به صحنه آمده‌ام و علاقه دارم مردم و کشورم به عزت برسند. ما مشکلات متعددی داریم، به عنوان مثال ادامه توسعه تهران به شکل فعلی ممکن نیست و یا در زمینه تنش آبی، مشکل با انتقال آب از دریا به طور کامل قابل رفع نیست؛ باید همه کمک کنیم تا این مشکلات حل شود.
حاضران در این نشست نیز پیش از سخنان رئیس جمهور در سخنانی به تشریح دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها، انتقادات و پیشنهادات خود پرداختند که انتقاد از سیاست‌های پولی و مالی دولت، کیفیت جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی، تداوم فروش تراکم در شهرها، انفعال در برابر کنار رفتن برخی چهره‌های مهم از دولت، عدم شایسته‌گزینی در برخی انتصابات، عدم تحقق وعده رفع فیلترینگ، ضعف بخش رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی، ضرورت نظارت دقیق و مستقیم بر پروژه‌های با ارزش بالاتر از 100 میلیون یورو، ضرورت پایش دوره‌ای رضایتمندی مردم از عملکرد دولت و مدارای رئیس جمهور در برابر تیغ تند انتقادات بخشی از مهمترین مباحث مطرح شده در جلسه بود.

ایرانیان جهان

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1396434/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پایان تلخ طارمی در اینتر | این آخرین شانس آقای گل است

ترامپ و سفر شتاب زده نتانیاهو!

حمله شدیداللحن فریدمن به ترامپ؛ او در حال فروپاشی آمریکاست | مردی حقیر در روزگاری پرچالش ...

عراقچی ادعای ترامپ را تایید کرد؛ شنبه با آمریکا دیدار می‌کنیم +جزئیات

گفت‌وگوی غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان آغاز می‌شود

عراقچی خبر ترامپ درباره مذاکره ایران - آمریکا در روز شنبه را تائید کرد

مذاکره‌کنندگان ارشد ایران و امریکا در مذاکرات روز شنبه چه کسانی هستند؟

مکان مذاکره مستقیم ایران و آمریکا مشخص شد

دیوان عالی آمریکا رای دادگاه فدرال درباره توقف اخراج مهاجران را شکست!

هشدار کیهان به هر گونه اقدام آمریکا علیه ایران

مروری بر مهم‌ترین اخبار جهان در 12 ساعت گذشته

تحرکات نظامی آمریکا مقدمه جنگ علیه ایران؟ | طناب پوسیدۀ بی‌بی | ساعت یک ظهر به وقت واشنگتن، قرار است...

مذاکرات ایران و آمریکا غیرمستقیم و به میانجی‌گری عمان برگزار می‌شود

نبرد تعرفه‌ها؛ پکن تهدید ترامپ را «اخاذی» خواند

ترامپ کمک‌ها به افغانستان و یمن را تقریبا قطع کرد

هشدار درباره ناترازی تاریخی برق در کشور

معاون استاندار قزوین از کارخانه نفیس شیشه تاکستان بازدید کرد

کلید رمز تهدیدات آمریکا علیه ایران چیست؟

گفت‌و‌گو‌های «غیرمستقیم» ایران و آمریکا، از شنبه در عمان

مذاکرات «غیرمستقیم» ایران و آمریکا از شنبه در عمان

افشای نام مذاکره‌ کنندگان ارشد ایران و آمریکا در مذاکرات روز شنبه در عمان

مذاکرات ایران و آمریکا از شنبه در عمان| مقام‌های عالی دو کشور ملاقات خواهند کرد

ترامپ برای توافق با چین چه شرطی گذاشت؟

بازدارندگی از عمق زمین

فوری | توییت بامدادی عراقچی درباره ادعای ترامپ | اعلام زمان و مکان و سطح مذاکره با آمریکا

تلاش نتانیاهو برای کوچ اجباری اهالی غزه به سوریه

ایران آماده مذاکرات مستقیم با آمریکا است

جدایی نقدینگی از تولید

یمن، پاشنه آشیل ابرقدرت رو به افول

مذاکرات ایران و آمریکا توسط چه کسانی انجام خواهد شد؟

ناو هواپیمابر «هری ترومن» زیر تیغ تیز موشک‌های یمن

مدیرکل بنیاد گلستان با جامعه ایثارگری شهرستان کردکوی دیدار کرد

یادگاران شهدا، موجب تقویت قدرت جمهوری اسلامی هستند

حمایت بنیاد شهید از ساخت فیلم زندگی مهندس شهید علی اخوین انصاری

هشدار کیهان درباره اقدام نظامی آمریکا و اسرائیل علیه ایران

تایید گفت‌وگوی «غیرمستقیم» ایران و آمریکا از شنبه در عمان

مذاکره ایران با آمریکا هزینه کمتری نسبت به ترک مذاکره دارد/ اکثریت جامعه هم چنین مطالبه‌ای دارد

حمله مجدد آمریکا به صنعا و استان‌های مارب و الحدیده یمن

ترامپ به سیم آخر زد/ همه چیز باید تغییر کند به خصوص با چین

خبری فوری عراقچی از مذاکره ایران و آمریکا از روز شنبه/ مکان مذاکرات؛ عمان/ در سطح مقامات عالی ملاقات خواهد شد

وزیری که نیست؛ اقتصادی که رهاست

وزیر انرژی آمریکا راهی عربستان، قطر و امارات می شود

عراقچی:گفتگوهای «غیرمستقیم» ایران و آمریکا، از شنبه در عمان

ضربات سخت تعرفه‌های ترامپ به اقتصاد آمریکا

نخستین عکس مرد درختی بعد از عمل جراحی در آمریکا! + عکس

آمریکا به دنبال ایجاد رعب و وحشت در خاورمیانه است

چین: تسلیم باج‌خواهی ایالات متحده نخواهیم شد

مجری نزدیک به ترامپ اعتراف کرد درگیری با ایران خودکشی است

گفتگوی غیرمستقیم ایران و آمریکا روز شنبه در عمان

فوری / مکان مذاکره مستقیم ایران و آمریکا مشخص شد