ایرانیان جهان

آخرين مطالب

عراقچی: شیوه‌ای غیر از مذاکره غیرمستقیم را نمی‌پذیریم ایالات متحده آمریکا

عراقچی: شیوه‌ای غیر از مذاکره غیرمستقیم را نمی‌پذیریم
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگویی با اشاره به اینکه شیوه‌ای غیر از مذاکرات غیرمستقیم را نمی‌پذیریم تصریح کرد: قراری برای تبدیل به مستقیم نداریم زیرا آن را برای اهداف مذاکره مفید نمی‌دانیم. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگویی در خصوص اهداف سفر به الجزایر گفت: روابط ایران و الجزایر یک روابط قدیمی، مستحکم و ریشه دار است.
دوستی بین دو کشور سابقه بسیار زیادی دارد. دوستان ما در الجزایر در مقاطع مهم تاریخی در کنار ایران بودند. وی افزود: در خصوص اوضاع منطقه ما مواضع مشترکی را داریم. مواضع الجزایر در خصوص فلسطین مواضع بسیار محکم و قابل اعتنایی است و ما همواره در خصوص مسائل منطقه با همدیگر مشورت داشتیم. 
وزیر امور خارجه ادامه داد: من در مقاطع مختلف با وزیر خارجه الجزایر دیدار داشتم و یا تلفنی صحبت کردم. در روابط دوجانبه همکاری‌ها در سطح مطلوبی جلو می‌رود. طبیعی است که ما به صورت ادواری مشورت های خودمان را ادامه می‌دهیم و سفر من هم عمدتا در این رابطه است.
عراقچی همچنین در این گفتگو در خصوص مذاکرات آتی ایران و آمریکا در عمان گفت: مذاکرات همانطور که اعلام شد روز شنبه در عمان برگزار خواهد شد و غیرمستقیم خواهد بود. ما شیوه دیگری را برای مذاکره نمی‌پذیریم. مذاکره شکلش مهم نیست. آنچه که اهمیت دارد موثر بودن یا نبودن و جدی بودن یا نبودن طرفین در مذاکرات است و اراده برای رسیدن به یک راه حل. این هست که ملاک عمل است. 
وی تصریح کرد: شکل مورد نظر ما مذاکرات غیرمستقیم است. مذاکراتی که آن‌ها بخواهند از طریق فشار و تهدید اراده خودشان را تحمیل کنند، این یک مذاکره نیست بلکه دیکته کردن است و ما به این شیوه به هیچ وجه اعتقاد نداریم. شیوه غیرمستقیم بهتر می‌تواند یک مذاکره واقعی و منتج به نتیجه را تضمین کند و ما به این شیوه پیش خواهیم رفت. 
این دیلپمات ایرانی در خصوص مذاکرات غیرمستقیم گفت: مذاکره غیرمستقیم اصل چیز عجیبی نیست. در تاریخ روابط بین‌الملل به کرات اتفاق افتاده و کشورهایی هستند که به دلایل تاریخی، خصومت‌ها و هر دلیل دیگری حاضر به ملاقات نیستند. همین الان مذاکره بین روسیه و اوکراین غیرمستقیم و اتفاقا از طریق آمریکا دارد صورت می‌گیرد. در موضوع ما عمان واسطه است. ما به عمان به خاطر گذشته خوبی که داشتند اطمینان و اعتماد داریم. امیدوایم که با اراده جدی طرف مقابل برای رسیدن به یک راه حل دیپلماتیک مواجه باشیم.
وی در واکنش به ادعای رسانه‌های آمریکایی که در ابتدا مذاکرات غیرمستقیم است و سپس مستقیم می‌شود، تاکید کرد: ما همچنین قراری نگذاشتیم.
عراقچی در خصوص محور مذاکرات و ادعاهای رژیم صهیونیستی گفت: طبیعی است که هرکسی که ممکن است گمانه زنی و یا آرزوهای خودش را داشته باشد. آنچه که مقامات رژیم صهیونیستی گفتند آرزوهای آنان است که هرگز محقق نخواهد شد.
وزیر امور خارجه افزود: ما به دنبال تامین منافع مردم ایران هستیم. برنامه هسته‌ای ما یک برنامه کاملا صلح آمیز و مشروع است و هم اکنون قطعنامه 2231 شورای امنیت بر مشروعیت این برنامه صحه گذاشته است. اگر سوال و ابهامی کسی دارد ما آماده روشنگری هستیم. ما به صلح آمیز بودن برنامه هسته ای خودمان اطمینان داریم و در اینکه اعتمادسازی بیشتری در آن صورت بگیرد مشکل خاصی نداریم مگر اینکه محدودیتی برای ما ایجاد کند یا مانعی در راستای اهداف ایران باشد. 
وی همچنین اظهار داشت: در مقابل اعتمادسازی طبیعی است که تحریم‌هایی که ناعادلانه به خاطر اتهاماتی که وارد شده باید رفع شود. هدف اصلی ما در مذاکره احقاق حقوق مردم ایران و رفع تحریم‌ها است. اگر اراده واقعی در طرف مقابل وجود داشته باشد به نظرم این هدف دست یافتنی است. به شیوه آن هم ارتباطی ندارد مستقیم یا غیرمستقیم. در حال حاضر ترجیح ما مذاکره غیرمستقیم است و قراری برای تبدیل به مستقیم نداریم زیرا آن را برای اهداف مذاکره مفید نمی‌دانیم. 
عراقچی همچنین بیان داشت: اگر که طرف مقابل اراده واقعی داشته باشد از نظر ما توافق قابل حصول است. بنابراین توپ در زمین آمریکا است. اگر با اراده واقعی به عمان آیند حتما به نتیجه می‌رسیم. 
وی در واکنش به ادعاهایی مبنی بر پیش شرط آمریکا برای مذاکره، تاکید کرد: هیچ پیش شرطی از نظر ما پذیرفتنی نیست و وجود هم ندارد. 
وزیر امور خارجه همچنین اظهار داشت که از طرف آمریکا "ویتکاف" برای مذاکره می‌آید و از طرف ایران هم شخص عراقچی حضور دارد.
«عراقچی» و «ویتکاف» شنبه در مسقط مذاکره می‌کنندعراقچی:گفتگوهای «غیرمستقیم» ایران و آمریکا، از شنبه در عمان انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1397417/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برنامه بن سلمان برای دیدار پزشکیان و ترامپ در عربستان

اینطوری می توانید جلوی پیری پوست را بگیرید

یک عده آدم‌های ناپاک برای منافع خود ارز و طلا را شرطی می‌کنند

عراقچی به ایتالیا رفت/بقایی:در دور دوم،باید طرف آمریکا درباره مواضع نانعقول اخیر توضیح دهد

هشدار آمریکا به شهروندانش؛ به سوریه سفر نکنید

پیش‌بینی بورس امروز 30 فروردین 1404 | تأثیر مذاکرات ایران و آمریکا بر شاخص کل

عصبانیت ترامپ از تلاش‌ها برای توقف جنگ اوکراین و روسیه

رمزگشایی از دیدار پرحاشیه؛ چرا قطر میزبان الشرع و السودانی شد؟/ تکاپوی حاکم تازه نفس شام برای تعامل با خلیج فارس و عراق

کاهش 16 هزار تومانی قیمت دلار/ امروز بعد از مذاکرات ایران و آمریکا مردم را شوکه می‌شوند؟

هالیوود همدست همیشگی جنایات اسرائیل/ وقتی فیلم‌های سینمایی برای سفیدشویی رژیم صهیونیستی سنگ تمام می‌گذارند!

آیا مخالفان مذاکره در تیم اسرائیلی‌ها هستند؟

آمریکا آماده به رسمیت شناختن کنترل روسیه بر کریمه است

عراقچی عازم ایتالیا شد

در هزارتوی منطقه، تهران حرف آخر را میزند

توضیحات بقائی درباره چرایی انتخاب رم برای دور دوم گفت‌وگوها

رمزگشایی از دیدار پرحاشیه؛ چرا قطر میزبان الشرع و السودانی شد؟/ تکاپوی حاکم تاره نفس شام برای تعامل با خلیج فارس و عراق

رونالدو باعث شب زود خوابیدن بازیکنان النصر شد!

«پلیس امنیت اقتصادی» ضامن تحقق شعار سال و حمایت از کارآفرینان

رسانه آمریکایی: پوتین در برابر فشار آمریکا کوتاه نمی آید

سفر عراقچی به ایتالیا برای شرکت درگفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا

مالکی: به مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا خوش بین هستیم

نیویورک‌تایمز: این 3 نفر در کاخ سفید مانع جنگ با ایران شده اند

تصاویر شکارچی ناوهای آمریکا در ایران

تصاویر شکارچی ناوهای آمریکا در ایران / رصد بی 52 های آمریکا توسط رادارهای ایران/ لفاظی ترامپ درباره ادعای حمله لغو شده اسرائیل

عراقچی به رم رفت/ بقایی: آمریکا ابهام‌ها را رفع کند

پیام سخنگوی وزارت خارجه درباره شروع دوم مذاکرات ایران وآمریکا

عراقچی: صلح پایدار از گفت‌وگوی صادقانه میان ملت‌ها زاده می‌شود

خشم ترامپ از روند کند مذاکرات صلح اوکراین

اشتباهی استراتژیک !

نخستین سفر یک هیئت از کنگره آمریکا به سوریه پس از سقوط حکومت اسد

تجاوز جدید آمریکا به صنعا، صعده و الجوف

رئیس کارکنان پنتاگون کناره گیری می‌کند

آمریکا شمار نیروهای خود را در سوریه را کاهش می‌دهد

کارشناس آمریکایی: باید به شکست کمپین فشار حداکثری علیه ایران اعتراف کنیم

ترامپ افغان‌ها را اخراج کرد!

ترامپ با وجود فشار تندروها دیپلماسی با ایران را انتخاب کرد

جدیدترین قیمت دلار امروز شنبه 30 فروردین ماه 1404 / دلار امروز چند؟

هاشمی طباء: مدعیان «حلقه سخت نظام» کجا بودند؟ | چرا یک نفر از شما به جنگ غزه نرفت؟

برنامه پنتاگون برای کاهش نیروهای آمریکایی در سوریه

فشار ترامپ بر ایران قیمت نفت را منفجر کرد

فیلم کشتار دسته‌جمعی آمریکا بعد از حمله به بندر نفتی یمن

یک نفر در کنفرانس مطبوعاتی ترامپ بیهوش شد!

هشدار یمن به آمریکا و اسرائیل: منتظر غافلگیری های بزرگ باشید

عراقچی در پایان سفر به مسکو: ملاقات با پوتین بیش از یک ساعت و نیم طول کشید/ در گفت‌وگوهای ما با آمریکا، نقش روسیه می‌تواند بسیار مهم و سازنده باشد/ برای رایزنی با مقامات چین به پکن خواهم رفت/ در شرایط سخت تحریمی، روس‌ها کمک‌های زیادی به ما داشتند

حمله آمریکا به پایتخت یمن + جزییات

آمریکا از حمله قریب الوقوع به سوریه خبر داد | هیچ نقطه‌ای از خشونت در امان نخواهد بود!

آمریکا تعدادی از نظامیانش را از سوریه خارج می کند

جمع بندی اخبار مهم در 29 فروردین ماه 1404 | خلاصه‌ای از مهم‌ترین رویدادهای شبانگاهی

اعلام ناگهانی آمریکا از حملات قریب‌الوقوع به یک کشور؛ هیچ نقطه‌ای در امان نیست!

احتمالا آمریکا امروز در مذاکرات مواضع شدیدتری برای امتیازگیری اتخاذ کند