ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ایران و روسیه دوستان روزهای سخت یکدیگر هستند ایالات متحده آمریکا

ایران و روسیه دوستان روزهای سخت یکدیگر هستند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - برنا - گروه سیاسی: نایب رئیس مجلس در دیدار رئیس شورای فدراسیون مجلس فدرال روسیه با بیان اینکه روسیه دوست روزهای سخت ما است، گفت: همه باید در مقابل یک جانبه‌گرایی آمریکا متحد شوند در غیر این صورت همه آسیب می‌بینند.
به گزارش خبرگزاری برنا، حمیدرضا حاجی بابایی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی بعد از ظهرامروز (سه‌شنبه 19 فروردین ماه) در حاشیه یکصد و پنجاهمین اتحادیه بین مجالس جهانی در شهر تاشکند ازبکستان با کوساچف کنستانتین ایئوسیف آویچ رئیس شورای فدراسیون مجلس فدرال روسیه دیدار و گفت وگو کرد.
حاجی بابایی در این دیدار با با بیان اینکه ارتباط دو کشور ایران و روسیه هر روز رو به توسعه است، گفت: خوشبختانه در سطح منطقه و ملی تعاملات خوبی بین دو کشور برقرار است در این عرصه حضور نهادهای خوبی بریکس، پیمان شانگهای و اوراسیا در تعاملات دو کشور تاثیرگذار بوده و این نهادها جز نهادهای خوبی در سطح منطقه و بین‌الملل برای مقابله با یک جانبه گرایی هستند که به نتایج خوبی هم رسیده است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هر دو کشور ایران و روسیه تحت تحریم کشورهای غربی هستند، افزود: این تحریم‌ها تبدیل به ترورهای اقتصادی شده است، از این رو هر چقدر تعاملات بین ایران، چین و روسیه گسترش پیدا کند این مسئله هم برای منطقه و هم عرصه بین الملل مفید خواهد بود.
وی با بیان اینکه همکاری اقتصادی بین ایران و روسیه بسیار اهمیت دارد گفت: همکاری‌های بانکی شروع شده اما رشد قابل قبولی نداشته و باید موانع آن برطرف شود، از طرفی باید به مسائل اقتصادی از جمله موافقت‌نامه تجارت آزاد، حمل و نقل و ترانزیت، همکاری‌های برق و انرژی و فعال کردن کمیسیون مشترک اقتصادی توجه شود.
این نماینده مردم در مجلس دوازدهم با بیان اینکه ایران و روسیه دوستان روزهای سخت یکدیگر هستند، ادامه داد: امروز هم در سطح منطقه و بین‌الملل همکاری‌های خوبی بین دو کشور وجود دارد، از طرف دیگر موضوعاتی مانند فلسطین و لبنان از مهم‌ترین موضوعات منطقه محسوب می‌شود، ما همواره از حق دفاع می‌کنیم و علیه ظلم می‌ایستیم.
وی با اشاره به رویکرد اخیر آمریکا، افزود: سیاست تعرفه‌ای آمریکا نشان می‌دهد که برای این کشور حتی اروپا هم مهم نیست و آنها تنها به فکر منافعشان هستند، از این رو همه باید در مقابل یک جانبه‌گرایی آمریکا متحد شوند در غیر این صورت همه آسیب می‌بینند. از طرفی شاهدیم که رویکرد نظامی‌گری آمریکا در منطقه تشدید شده حال باید اعلام کرد که شمشیر کشیده شده آمریکا برای همه کشورها است.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره به دنبال ثبات و امنیت در منطقه بوده است، افزود: مذاکرات ایران و آمریکا به صورت غیر مستقیم تنها در خصوص مسائل هسته‌ای است البته ما شروطی همانند برداشتن تحریم‌ها داریم که باید از سوی آمریکا اجرا شود، از این رو اگر امریکا یا گروه‌های نیابتی‌اش شرارتی بکنند ایران قطعاً پاسخ لازم را خواهد داد.
ایئوسیف آویچ: استفاده از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای حق جمهوری اسلامی است
در این نشست همچنین کوساچف کنستانتین ایئوسیف آویچ رئیس شورای فدراسیون مجلس فدرال روسیه با بیان اینکه دیدار با هیئت پارلمانی ایران قطعاً یکی از مهم‌ترین برنامه‌های ما در حاشیه اجلاس بین المجالس جهانی است، گفت: ایران و روسیه جز معدود کشورهای مستقلی بوده که حاکمیت قوی دارند این برای بسیاری از کشورها صدق نمی‌کند از طرفی همواره پایه و اساس روابط دوجانبه ایران و روسیه استقلال و احترام به حاکمیت طرفین بوده است.
وی ادامه داد: در شرایط کنونی شایعاتی مطرح است مبنی بر اینکه روسیه مایل است روابط خوب خود با ایران و چین را به نفع بازسازی روابطش با دنیای غرب قربانی کند که در پاسخ باید بگویم اولاً روسیه هرگز اهل خیانت به دوستان خود نیست و قطعاً اجازه نمی‌دهد که رابطه‌اش با ایران و چین تحت شعاع رابطه با کشور ثالث قرار گیرد. همچنین ما دچار توهم درباره رئیس جمهور آمریکا نیستیم و کامل آن را می‌شناسیم و بر این باوریم که آمریکا بر سیاست‌های خود برای سلطه بر دیگران ادامه می‌دهد تا بر دیگران حکمرانی کند.
وی ادامه داد: روسیه معتقد است برای داشتن روابط بهتر با دیگران باید شرایط برابر و احترام متقابل به منافع یکدیگر را مدنظر قرار داد، درست مانند روابطش با ایران و چین.
رئیس شورای فدراسیون مجلس فدرال روسیه با اشاره به مذاکرات ایران و آمریکا در خصوص مسائل هسته‌ای، افزود: روسیه معتقد است که استفاده از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای حق جمهوری اسلامی است و این مسئله با توجه به تعهد ایران به قوانین بین‌المللی نباید نقض شود.
وی گفت: همکاری‌های ایران و روسیه در قالب پیمان شانگهای، بریکس و اوراسیا باید تقویت شود.
در این دیدار مجتبی یوسفی، سمیه رفیعی و ابراهیم رضایی، نایب رییس مجلس شورای اسلامی را همراهی کردند.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1398550/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

امسال تمرکز بخش اقتصادی کردستان بر رفع بیکاری باشد

مربی فوتسال بانوان:انتقاد از تیم ملی منصفانه نیست؛ همه باید حمایت کنند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

خانه هنرمندان ایران انیمیشن «شیطان‌کش: قطار موگن» را پخش می‌کند

نیلوفر، زنی که به مردان درس مربیگری می‌دهد!

اینتر آماده پیشنهادها برای طارمی؛ ترکیه مقصد احتمالی مهاجم ایرانی؟

روبات و انسان در چین مسابقه دو دادند

ستاره‌شناسان 1300 اختروش جدید کشف کردند

سفر معاون نخست‌وزیر پاکستان به کابل

مذاکرات از خط‌قرمز ایران عبور خواهد کرد!

ایمان و باور ارتش، ضامن امنیت کشور است

اعلام ساعت دقیق مذاکره ایران و آمریکا در رم

چین: وضع تعرفه‌های جدید بر کشتی‌های چینی به ضرر همه‌ است

آمادگی آمریکا برای به رسمیت شناختن کریمه به عنوان بخشی از روسیه

پیش بینی دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا/ ترامپ از ناحیه برخی افراطیون تحت فشار است/ مذاکرات ادامه خواهد داشت؟

شوک آمریکا با مالیات به جام باشگاه های جهان

توییت وزیر خارجه ایتالیا درباره مذاکرات ایران و آمریکا

فوری/ ساعت مذاکره ایران و آمریکا در رم مشخص شد

تحولات اوکراین| تهدید ترامپ به خروج از توافق در صورت کارشکنی

قیمت میجر امروز شنبه 30 فروردین به دلار و تومان

آمریکا هدف جدیدش را بمباران کرد

گشایش برای دیپلماسی شخصی/ مذاکرات ایران و آمریکا در چه شرایطی موفق می‌شود؟

ورود عراقچی به رم

حمایت کرملین از مذاکرات ایران و آمریکا

اعلام رسمی زمان و ساعت دقیق مذاکره غیر مستقیم ایران با آمریکا به وقت ایران

گفت‌وگوهای بی‌حاصل در رابطه با اوکراین را رها خواهیم کرد

ادعای آسوشیتدپرس درباره توافق جدید ایران و آمریکا| ایران به دنبال تضمین است

بساط آقازاده‌ها جمع شد

نویسنده آمریکایی: مخالفت اسرائیل با مذاکرات واشنگتن و تهران، بازی با آتش است

سرخوردگی ترامپ از مذاکرات اوکراین و روسیه؛ احتمال خروج آمریکا از روند صلح

اخبار لحظه به لحظه از مذاکرات ایران با آمریکا امروز شنبه 30 فروردین 1404

صفحه اول روزنامه‌های شنبه 30 فروردین

اعلام تصمیم مهم پنتاگون درباره سوریه

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

بلومبرگ: ترامپ قصد دارد حاکمیت روسیه بر جزایر کریمه را به رسمیت بشناسد

جزئیات دیدار محمود عباس با جولانی

سرنگونی پهپاد پیشرفته دیگر آمریکایی در آسمان یمن

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

پنج مقصد صادراتی محصولات نانویی ایران

نصیری اقدم: با اینکه دلار پایین آمده، اما الان همه چیز با دلار 100 هزار تومانی محاسبه می‌شود

توافق معادن با کی‌یف به تلاش برای توقف جنگ در اوکراین مرتبط نیست

تسهیل سرمایه‌گذاری در اردبیل برای رونق اقتصادی

سفر هیئت اقتصادی ایران به آذربایجان به منظور توسعه روابط

بهترین شغل دنیا چیست؟ مهدی طارمی بودن!

هشدار مهم به این گروه از یارانه‌بگیران: با این معیارها، یارانه 18 میلیون نفر حذف می شود

تناقض‌های آماری با سال پایه + فیلم

پیشنهاد تعیین قیمت توسط خودروساز تحت نظارت شورای رقابت

دولت، ملت و تولید؛ هم‌افزایی برای جهش اقتصادی در سال 1404

عکس/ نخستین سفر ناصرالدین شاه به اروپا