ایرانیان جهان

آخرين مطالب

«بازدید سرزده دیگری توسط پزشکیان» و «تحریم‌ در آستانه مذاکره مستقیم عمان» ایالات متحده آمریکا

«بازدید سرزده دیگری توسط پزشکیان» و «تحریم‌ در آستانه مذاکره مستقیم عمان»
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - «یک بازدید سرزده دیگر توسط پزشکیان»، «شهادت یکی از افسران ارتش» «اعمال تحریم در آستانه مذاکرات عمان» و «5 مدال برای پارادوومیدانی ایران» از مهمترین اخبار شامگاهی20 فروردین ایسنا بودند.
به گزارش ایسنا، شامگاه چهارشنبه 20 فروردین 1404 خبرنگاران ایسنا به تهیه و تولید اخباری پرداختند که در ادامه به مرور گزیده‌ای از آنها می‌پردازیم:
سیاسی- مسعود پزشکیان رئیس جمهوری با حضور سرزده در سازمان برنامه و بودجه کشور، در جلسه رصد و پایش برنامه‌های توسعه‌ای در سطح ملی و استانی این سازمان شرکت کرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی در این جلسه با تأکید بر اهمیت برنامه‌ریزی راهبردی، اظهار کرد: برنامه‌ریزی راهبردی اصول مشخصی دارد و یکی از الزامات آن در سطح استان‌ها، شناخت دقیق فرصت‌ها، ظرفیت‌ها، چالش‌ها و ضعف‌هاست. رئیس جمهوری همچنین با اشاره به نقش محوری سازمان برنامه و بودجه در فرآیند برنامه‌ریزی، عنوان کرد: این سازمان باید چارچوب و قالب برنامه‌ریزی در سطح ملی را تدوین کند و استانداران نیز با در نظر گرفتن این چارچوب و متناسب با شرایط اقلیمی، ظرفیت‌ها و چالش‌های استان خود، اقدام به تدوین برنامه توسعه‌ای استانی کنند.
معاون دفتر پزشکیان: مذاکرات در سایه همدلی، امنیت‌ساز و انسجام‌آفرین خواهد بود سیاسی- مهدی طباطبایی معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری طی یادداشتی در صفحه اختصاصی خود در شبکه ایکس با بیان اینکه «وقتی بر سر منافع ملی، توافق، وحدت و اجماع وجود داشته باشد، اقدام و عمل معنی پیدا می کند و نتیجه بخش است»، تاکید کرد: در سایه همدلی ها و اتفاق نظر ‌برای ایران است که ‌مذاکرات هفته آینده صرفنظر از هر شکل و نتیجه ای که داشته باشد، امیدبخش، امنیت ساز و انسجام آفرین خواهد بود.
قائم پناه: لازمه تامین منافع ملی در عرصه جهانی، همدلی و انسجام درونی است سیاسی- محمدجعفر قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهوری طی یادداشتی در صفحه اختصاصی خود در شبکه ایکس اظهار کرد: تاکید رئیس جمهور پزشکیان بر عدم مخالفت رهبر انقلاب با حضور سرمایه گذاران آمریکایی در ایران در آستانه مذاکرات جدید، از نمودهای بارز کاربست سه اصل بنیادین عزت، حکمت و مصلحت در سیاست خارجی است. لازمه تامین منافع ملی در عرصه جهانی، همدلی و انسجام درونی است.
شهادت یکی از افسران ارتش بر اثر انفجار مین سیاسی- صبح چهارشنبه یکی از افسران تیپ 71 پیاده مکانیزه مستقر در مرز سومار به نام ستوان سوم محمد سلیمی حین گشت زنی در منطقه بین پاسگاه گیسکه و کانی شیخ با یک قبضه مین برخورد کرده و بر اثر انفجار آن به فیض شهادت نائل آمد.
سازمان ملل: امیدواریم جهان- سازمان ملل روز از برگزاری مذاکرات میان آمریکا و ایران استقبال و اعلام کرد که امیدوار است مذاکرات آمریکا و ایران به میزبانی عمان نتایج مثبتی به همراه داشته باشد.
اعمال تحریم در آستانه مذاکره جهان- تنها چند روز پیش از مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا و 2 روز پس از اظهارات «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا درباره نیاز طرفین برای موفقیت در این مذاکرات، وزارت خزانه‌داری آمریکا عصر چهارشنبه از اعمال تحریم‌های تازه علیه ایران خبر داد. بر اساس بیانیه منتشر شده در تارنمای این وزارتخانه، آمریکا پنج نهاد و یک شخص را به بهانه حمایت از برنامه هسته‌ای ایران، تحت تحریم قرار داده است. وزارت خزانه داری آمریکا هدف از این اقدام را «جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای» معرفی کرده است. بر اساس بیانیه منتشر شده، شرکت‌ها و فرد تحریم شده به‌علت حمایت از سازمان انرژی اتمی ایران و شرکت فناوری سانتریفیوژ ایران (TESA) تحریم شده‌اند.
طبق بیانیه منتشر شده در تارنمای این وزارتخانه، شرکت «فنی و مهندسی آتبین ایستا»، «مجید مسلط» مدیرعامل این شرکت، شرکت «پگاه آلومینیوم اراک»، به اتهام تأمین تجهیزات و آلومینیوم مورد نیاز شرکت فناوری سانتریفیوژ ایران تحریم شده‌اند. شرکت‌های «انرژی توریوم» (Thorium Power Company)، «ساترا پارس» و «صنایع آذرآب» نیز جزو اهداف تحریمی تازه آمریکا هستند.
ولایتی: ایران و چین بیش از گذشته نیاز به همکاری دارند جهان- علی اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل در یادداشتی در CGTN چین با تاکید بر اینکه چین و ایران دو کشوری هستند که رابطه بسیار طولانی و چند هزار ساله دارند و علت آن قرابت اخلاقی و معنوی در ارتباطات تاریخی بدون هرگونه تنش و درگیری بوده است، عنوان کرد: اکنون با توجه به تغییرات اوضاع بین‌المللی، چین و ایران بیش از گذشته نیاز به همکاری دارند و هر دو کشور گام های مثبتی در زمینه تحکیم و گسترش روابط برداشته اند که مهم ترین آنها برنامه همکاری جامع، عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای و بریکس که با کمک و تسهیلات چین و روسیه برای ایران فراهم شد و پایه روابط بسیار ارزشمند و محکمی را بین دو کشور مشخص می‌کند.
اسلامی: از تحریم نه آسیب دیدیم و نه آسیب می‌بینیم جهان- محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در گفت وگویی تلویزیونی با تاکید بر اینکه ما از تحریم نه آسیب دیدیم و نه آسیب می‌بینیم، درباره تولید برق هسته ای در کشور و ساخت نیروگاه های هسته ای اظهار کرد: در کشور بعضا این سوال مطرح می شود به ویژه وقتی با مشکل ناترازی در برق مواجه می شویم که پس این برق هسته ای به چه کار می آید؟ گفت: البته بخش نیروگاهی ما با مزاحمت آمریکا مواجه شده است همان طور که می دانید بعد از پیروزی انقلاب، آنها پروژه های نیروگاهی را رها کردند و رفتند. بعد ما با روسیه برای تکمیل نیروگاه بوشهر قرارداد بستیم و این نیروگاه را راه اندازی کردیم که از سال 92 تاکنون در مدار برق کشور قرار گرفته است و تاکنون 72 کیلو وات برق تولید کرده است. بنابراین این نیروگاه در حال تولید برق و فعالیت است.
ماکرون: احتمالاً کشور فلسطین را به رسمیت بشناسیم جهان- امانوئل ماکرون رئیس جمهوری فرانسه با بیان اینکه «فرانسه ممکن است کشور فلسطین را در ژوئن آتی به رسمیت بشناسد»، عنوان کرد: من می‌خواهم به سمت به رسمیت شناختن کشور فلسطین حرکت کنم. من این کار را برای راضی کردن این شخص یا آن شخص انجام نخواهم داد، بلکه به این خاطر که این کار عادلانه خواهد بود.
بیش از 130 میلیارد دلار فرصت سرمایه گذاری در حوزه نفت و گاز اقتصادی- محسن پاک‌نژاد وزیر نفت امروز در حاشیه دیدار با سعد عبدالله سعد آل محمود الشریف سفیر قطر در ایران درباره محور این دیدار اظهار کرد: در این دیدار، زمینه‌های همکاری مشترک میان دو کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین هفته آینده نشستی با محوریت معاونت بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت و با حضور جمع زیادی از سفرای کشورهای خارجی برگزار می‌شود. در این نشست شرکت ملی نفت ایران گزارشی از ابعاد مختلف نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ارائه می‌دهد.
وی هدف از این نشست را دعوت از سفرا و وزرای مرتبط برای بازدید از نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی برای جلب مشارکت سرمایه‌گذاران بین‌المللی، به‌ویژه کشورهای همسایه عنوان کرد و با بیان اینکه «در گفت‌وگو با سفیر قطر، دعوت کردیم تا کشور متبوع‌شان در حوزه‌های مورد علاقه دو طرف، به‌ویژه در بخش سرمایه‌گذاری و همکاری‌های مشترک، حضور داشته باشد»، تأکید کرد: ایران از حضور قطر در پروژه‌های مختلف به‌ویژه طرح‌های نفتی استقبال می‌کند.
وزیر نفت همچنین درباره برگزاری رویداد «تحول در سرمایه‌گذاری و توسعه بالادست نفت و گاز ایران» گفت: این رویداد دوشنبه دوم اردیبهشت‌ در سالن اجلاس سران برگزار می‌شود که برای آن از سفرای کشورهای خارجی نیز دعوت به‌عمل آمده است. در این رویداد، بیش از 200 بسته سرمایه‌گذاری به ارزش بیش از 130 میلیارد دلار معرفی و در نشست‌های تخصصی، جزئیات این فرصت‌ها برای سرمایه‌گذاران تشریح می‌شود.
هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است اجتماعی- پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر اعلام کرد: با توجه به حادثه آتش‌سوزی ظهر امروز (چهارشنبه 20 فروردین ماه)، در هتل‌ شمس کربلا، به اطلاع عموم هم‌میهنان عزیز و خانواده‌های محترم زائران حسینی می‌رساند که بر اساس بررسی‌های میدانی و گزارش‌های دریافت‌شده از کادر درمانی داوطلب هلال‌احمر در درمانگاه‌های هلال‌احمر و ستادهای مستقر در کربلا، خوشبختانه هیچ‌یک از زائران ایرانی در این حادثه آسیب ندیده‌اند.
هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد
اجتماعی- حمید ظهرابی معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه با استناد به آخرین تصمیمات مراجع قضایی و موضع رسمی سازمان حفاظت محیط زیست، هیچ پروژه قانونی تحت عنوان «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد، گفت: این پروژه از ابتدا فاقد مجوزهای زیست‌محیطی لازم بوده و اقدامات انجام‌شده برای احداث آن تخلف آشکار محسوب می‌شود.
وی افزود: هم‌اکنون نیز هرگونه اقدام توسط هر شخصی در محدوده مورد نظر غیرقانونی است و اداره کل حفاظت محیط زیست استان مازندران باید با آن برخود کند. همچنین بنا برگزارش همکاران اداره‌کل محیط زیست استان، دادستان محترم مازندران نیز دستور توقف فعالیت‌های منسوب به پتروشیمی را صادر کرده‌اند.
استاندار تهران: نیمی از جان‌باختگان حوادث رانندگی تهران مربوط به موتورسیکلت‌ها است
اجتماعی- محمدصادق معتمدیان استاندار تهران در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوا که با محوریت ساماندهی موتورسیکلت‌ها برگزار شد، بر ضرورت تمرکز بر این موضوع به دلیل نقش قابل‌توجه موتورسیکلت‌ها در آلودگی هوا و حوادث منجر به فوت تأکید کرد و گفت: بخش قابل‌توجهی از جان‌باختگان حوادث رانندگی در سطح کشور، به‌ویژه در استان تهران و شهرهای این استان، مربوط به راکبان موتورسیکلت است، متأسفانه آمارها نشان می‌دهد که نزدیک به نیمی از جان‌باختگان حوادث رانندگی در این حوزه به موتورسیکلت‌ها مرتبط هستند که این آمار بسیار بالا و نگران‌کننده است.
وی افزود: در حوزه قانونی، موضوع موتورسیکلت‌ها در قانون هوای پاک و برنامه هفتم توسعه مورد توجه قرار گرفته، اما متأسفانه بخشی از سردرگمی دستگاه‌ها و نبود اطلاعات پایه و منسجم، مانع از اجرای مؤثر این قوانین شده، این ساختار قانونی باید به‌گونه‌ای اصلاح و تصویب شود که مشابه خودروها، موتورسیکلت‌ها نیز ساماندهی شوند.
مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای تغییر کرد
فرهنگی و هنری- سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی محمد حاجی‌میرزایی را به‌عنوان مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای منصوب کرد. همچنین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در احکام جداگانه دیگری محمد حاجی‌میرزایی، محمدصادق افراسیابی، فرزانه شریفی، سیدمحمدحسین سجادی نیری و ناصر جاهدنیا را به‌عنوان اعضای هیئت ‌مدیره بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای منصوب کرد.
تغییرات هیئت مدیره و انتخاب مدیرعامل جدید بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای روزهای آخر سال 1403 صورت گرفته بود، اما حکم رسمی آغاز به کار افراد جدید امروز ابلاغ و رسانه‌ای شده است. حمید حاجی‌میرزایی در ادوار گذشته عضو هیئت مدیره و معاون آموزش و هدایت فرهنگی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای بود که از این پس قرار است به عنوان مدیرعامل بنیاد فعالیت کند.
5 مدال برای پارادوومیدانی ایران
ورزشی- در ادامه رقابت‌های المپیک دانش آموزی در صربستان، ورزشکاران دوومیدانی و پارادوومیدانی ایران به مصاف حریفان خود رفتند که در پایان این رقابت ها 5 مدال نصیب تیم ایران شد. در ماده 1500 متر دوومیدانی پسران، محمد علیدوستی در مصاف با حریف خود، موفق به کسب مدال نقره شد. در پارادوومیدانی در دو 1500 متر پسران ابوالفضل جعفری مدال برنز را از آن خود کرد، امیرعلی زارع در رشته پرش طول مدال نقره و رضا بختیار دشتلویی مدال برنز را در همین رشته از خود کردند. در پارادوومیدانی دختران نیز هستی شکوری مدال برنز پرتاب وزنه را به خود اختصاص داد.
انتهای ‌پیام

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1399432/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه

امسال تمرکز بخش اقتصادی کردستان بر رفع بیکاری باشد

مربی فوتسال بانوان:انتقاد از تیم ملی منصفانه نیست؛ همه باید حمایت کنند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

خانه هنرمندان ایران انیمیشن «شیطان‌کش: قطار موگن» را پخش می‌کند

نیلوفر، زنی که به مردان درس مربیگری می‌دهد!

اینتر آماده پیشنهادها برای طارمی؛ ترکیه مقصد احتمالی مهاجم ایرانی؟

روبات و انسان در چین مسابقه دو دادند

ستاره‌شناسان 1300 اختروش جدید کشف کردند

سفر معاون نخست‌وزیر پاکستان به کابل

مذاکرات از خط‌قرمز ایران عبور خواهد کرد!

ایمان و باور ارتش، ضامن امنیت کشور است

اعلام ساعت دقیق مذاکره ایران و آمریکا در رم

چین: وضع تعرفه‌های جدید بر کشتی‌های چینی به ضرر همه‌ است

آمادگی آمریکا برای به رسمیت شناختن کریمه به عنوان بخشی از روسیه

پیش بینی دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا/ ترامپ از ناحیه برخی افراطیون تحت فشار است/ مذاکرات ادامه خواهد داشت؟

شوک آمریکا با مالیات به جام باشگاه های جهان

توییت وزیر خارجه ایتالیا درباره مذاکرات ایران و آمریکا

فوری/ ساعت مذاکره ایران و آمریکا در رم مشخص شد

تحولات اوکراین| تهدید ترامپ به خروج از توافق در صورت کارشکنی

قیمت میجر امروز شنبه 30 فروردین به دلار و تومان

آمریکا هدف جدیدش را بمباران کرد

گشایش برای دیپلماسی شخصی/ مذاکرات ایران و آمریکا در چه شرایطی موفق می‌شود؟

ورود عراقچی به رم

حمایت کرملین از مذاکرات ایران و آمریکا

اعلام رسمی زمان و ساعت دقیق مذاکره غیر مستقیم ایران با آمریکا به وقت ایران

گفت‌وگوهای بی‌حاصل در رابطه با اوکراین را رها خواهیم کرد

ادعای آسوشیتدپرس درباره توافق جدید ایران و آمریکا| ایران به دنبال تضمین است

بساط آقازاده‌ها جمع شد

نویسنده آمریکایی: مخالفت اسرائیل با مذاکرات واشنگتن و تهران، بازی با آتش است

سرخوردگی ترامپ از مذاکرات اوکراین و روسیه؛ احتمال خروج آمریکا از روند صلح

اخبار لحظه به لحظه از مذاکرات ایران با آمریکا امروز شنبه 30 فروردین 1404

صفحه اول روزنامه‌های شنبه 30 فروردین

اعلام تصمیم مهم پنتاگون درباره سوریه

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

بلومبرگ: ترامپ قصد دارد حاکمیت روسیه بر جزایر کریمه را به رسمیت بشناسد

جزئیات دیدار محمود عباس با جولانی

سرنگونی پهپاد پیشرفته دیگر آمریکایی در آسمان یمن

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

پنج مقصد صادراتی محصولات نانویی ایران

نصیری اقدم: با اینکه دلار پایین آمده، اما الان همه چیز با دلار 100 هزار تومانی محاسبه می‌شود

توافق معادن با کی‌یف به تلاش برای توقف جنگ در اوکراین مرتبط نیست

تسهیل سرمایه‌گذاری در اردبیل برای رونق اقتصادی

سفر هیئت اقتصادی ایران به آذربایجان به منظور توسعه روابط

بهترین شغل دنیا چیست؟ مهدی طارمی بودن!

هشدار مهم به این گروه از یارانه‌بگیران: با این معیارها، یارانه 18 میلیون نفر حذف می شود

تناقض‌های آماری با سال پایه + فیلم

پیشنهاد تعیین قیمت توسط خودروساز تحت نظارت شورای رقابت

دولت، ملت و تولید؛ هم‌افزایی برای جهش اقتصادی در سال 1404