ایرانیان جهان

آخرين مطالب

تعامل بی‌سابقه 3 قوه در تنظیم بازار اخبار ایران

تعامل بی‌سابقه 3 قوه در تنظیم بازار
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در دیدار استاندار همدان گفت: تحقق بالاترین سطح تعامل بین قوا موجب افزایش چشمگیر اثربخشی اقدامات نظارتی شده است. - اخبار اجتماعی -
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی فرهادی؛ رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در دیدار با حمید ملانوری شمسی؛ استاندار همدان اظهار کرد: همکاری قوای سه‌گانه در حوزه‌های مختلف خصوصا در بحث نظارت بر بازار در بالاترین سطح ممکن است و باعث شده بتوانیم در کمترین زمان ممکن به تخلفات بازار رسیدگی و تصمیمات اجرایی را با سرعت بیشتری عملیاتی کنیم.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به سیاست‌های کلان دولت و تأکیدهای رهبر معظم انقلاب افزود: اولویت ما، مبارزه با تخلفات اقتصادی است اما این به معنای ایجاد مانع برای تولید و عدم امنیت سرمایه‌گذاری نیست و تعزیرات با تنظیم‌گری صحیح، همزمان از سرمایه‌گذاران منصف حمایت می‌کنیم و بازار شفافی برای مردم ایجاد می‌کنیم.
فرهادی با تقدیر از عملکرد همکاران اداره کل تعزیرات در استان همدان، تصریح کرد: رسیدگی به پرونده‌های صنفی در این استان با سرعت و دقت قابل قبولی انجام می‌شود که نشان‌دهنده همکاری خوب بین دستگاه‌های اجرایی و حمایت استانداری است.
در ادامه این نشست، فرهادی با اشاره به پروژه در دست احداث ساختمان اداری تعزیرات، از استاندار همدان خواست تا برای تسریع در تکمیل این پروژه، حمایت‌های لازم را به عمل آورد. 
حمید ملانوری شمسی نیز در این دیدار بر ضرورت تحول در شیوه‌های نظارتی بازار با محوریت پیشگیری و آگاهی‌بخشی تأکید و از عملکرد مثبت اداره کل تعزیرات همدان تقدیر کرد.
استاندار همدان با بیان اینکه تنظیم بازار نیازمند عزمی فراتر از برخوردهای قهری است، خاطر نشان کرد: باید با استفاده از ظرفیت‌های مردمی و نهادهای فرهنگی، زمینه آگاهی‌بخشی به فعالان اقتصادی و مصرف‌کنندگان را فراهم کنیم زیرا رویکرد پیشگیرانه می‌تواند هزینه‌های نظارتی را کاهش داده و به ثبات پایدار بازار بینجامد.
ملانوری شمسی با اشاره به ضرورت توجه به مولفه‌های بازار اسلامی، از سازمان تعزیرات خواست سیاست‌های تنظیم بازار را با این نگاه بازنگری کند.
وی تشکیل ستادهای مردمی نظارت بر بازار با مشارکت نهادهای فرهنگی و برگزاری دوره‌های آموزشی حقوق صنفی را گام موثری در این مسیر دانست.
استاندار همدان در ادامه با تقدیر از عملکرد اداره کل تعزیرات استان، سرعت عمل و دقت این اداره کل در رسیدگی به پرونده‌های تخلف را قابل تحسین دانست و اظهار امیدواری کرد این روند با رویکردی متوازن و عادلانه تداوم یابد.
مبارزه با تخلفات اقتصادی اولویت تعزیرات در کشور است گفتنی است در ماه‌های اخیر، تعزیرات حکومتی استان همدان با انجام بازرسی‌های مستمر و رسیدگی به موقع به شکایات مردمی، گام‌های مؤثری در جهت تنظیم بازار و برقراری عدالت اقتصادی برداشته است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1399678/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجرایی شدن قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی در اسرع وقت

انتشار اطلاعات بدهکاران کلان بانکی: گامی به سوی نظارت عمومی و بهبود سیاست‌های پولی

سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه

امسال تمرکز بخش اقتصادی کردستان بر رفع بیکاری باشد

مربی فوتسال بانوان:انتقاد از تیم ملی منصفانه نیست؛ همه باید حمایت کنند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

خانه هنرمندان ایران انیمیشن «شیطان‌کش: قطار موگن» را پخش می‌کند

نیلوفر، زنی که به مردان درس مربیگری می‌دهد!

اینتر آماده پیشنهادها برای طارمی؛ ترکیه مقصد احتمالی مهاجم ایرانی؟

روبات و انسان در چین مسابقه دو دادند

ستاره‌شناسان 1300 اختروش جدید کشف کردند

سفر معاون نخست‌وزیر پاکستان به کابل

مذاکرات از خط‌قرمز ایران عبور خواهد کرد!

ایمان و باور ارتش، ضامن امنیت کشور است

اعلام ساعت دقیق مذاکره ایران و آمریکا در رم

چین: وضع تعرفه‌های جدید بر کشتی‌های چینی به ضرر همه‌ است

آمادگی آمریکا برای به رسمیت شناختن کریمه به عنوان بخشی از روسیه

پیش بینی دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا/ ترامپ از ناحیه برخی افراطیون تحت فشار است/ مذاکرات ادامه خواهد داشت؟

شوک آمریکا با مالیات به جام باشگاه های جهان

توییت وزیر خارجه ایتالیا درباره مذاکرات ایران و آمریکا

فوری/ ساعت مذاکره ایران و آمریکا در رم مشخص شد

تحولات اوکراین| تهدید ترامپ به خروج از توافق در صورت کارشکنی

قیمت میجر امروز شنبه 30 فروردین به دلار و تومان

آمریکا هدف جدیدش را بمباران کرد

گشایش برای دیپلماسی شخصی/ مذاکرات ایران و آمریکا در چه شرایطی موفق می‌شود؟

ورود عراقچی به رم

حمایت کرملین از مذاکرات ایران و آمریکا

اعلام رسمی زمان و ساعت دقیق مذاکره غیر مستقیم ایران با آمریکا به وقت ایران

گفت‌وگوهای بی‌حاصل در رابطه با اوکراین را رها خواهیم کرد

ادعای آسوشیتدپرس درباره توافق جدید ایران و آمریکا| ایران به دنبال تضمین است

بساط آقازاده‌ها جمع شد

نویسنده آمریکایی: مخالفت اسرائیل با مذاکرات واشنگتن و تهران، بازی با آتش است

سرخوردگی ترامپ از مذاکرات اوکراین و روسیه؛ احتمال خروج آمریکا از روند صلح

اخبار لحظه به لحظه از مذاکرات ایران با آمریکا امروز شنبه 30 فروردین 1404

صفحه اول روزنامه‌های شنبه 30 فروردین

اعلام تصمیم مهم پنتاگون درباره سوریه

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

بلومبرگ: ترامپ قصد دارد حاکمیت روسیه بر جزایر کریمه را به رسمیت بشناسد

جزئیات دیدار محمود عباس با جولانی

سرنگونی پهپاد پیشرفته دیگر آمریکایی در آسمان یمن

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

پنج مقصد صادراتی محصولات نانویی ایران

نصیری اقدم: با اینکه دلار پایین آمده، اما الان همه چیز با دلار 100 هزار تومانی محاسبه می‌شود

توافق معادن با کی‌یف به تلاش برای توقف جنگ در اوکراین مرتبط نیست

تسهیل سرمایه‌گذاری در اردبیل برای رونق اقتصادی

سفر هیئت اقتصادی ایران به آذربایجان به منظور توسعه روابط

بهترین شغل دنیا چیست؟ مهدی طارمی بودن!

هشدار مهم به این گروه از یارانه‌بگیران: با این معیارها، یارانه 18 میلیون نفر حذف می شود

تناقض‌های آماری با سال پایه + فیلم