ایرانیان جهان

آخرين مطالب

چون برگ برنده داریم مجبورند که مذاکره کنند و حقوق ما را مهم بشمارند اخبار ایران

چون برگ برنده داریم مجبورند که مذاکره کنند و حقوق ما را مهم بشمارند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - - رامین مهمانپرست سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان و در ارتباط با مذاکره روز شنبه ایران و آمریکا اظهار کرد: آن چیزی که برای ما اهمیت دارد این است که تا حد امکان محدودیت‌هایی که برایمان ایجاد کردند را از کشور برداریم تا مردم برای فعالیت‌های خود بتوانند راحت‌تر خصوصا در بخش اقتصادی به فعالیت و رقابت بپردازند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
به خاطر تحریم‌هایی که آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها علیه کشور ما انجام دادن فعالیت‌های اقتصادی ما کندتر شده. هزینه‌های فعالین اقتصادی ما افزایش پیدا کرده. اما باید عنوان کنیم که این هزینه‌هایی که تحمیل می شود را بابت استقلال کشورمان پرداخت می‌کنیم به خاطر اینکه زیر بار حرف زور آمریکایی‌ها نرویم و به دانش روز دنیا دسترسی داشته باشیم تا برای پیشرفت ایران روی پای خودمان بایستیم.
اگر قرار باشد کشور‌های قدرتمند دنیا ما را محدود کنند حتما مقاومت میکنیم سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه بیان کرد : البته اگر بتوانیم این محدودیت‌ها رو برطرف کنیم حتماً باید این کار را انجام دهیم. مقام معظم رهبری بار‌ها فرمودند که اگر بشود تحریم‌ها را برطرف کرد حتی یک ساعت نباید درنگ کرد پس ما تلاش اولیه مان این است در بیرون از مرز‌ها اولاً نشان بدهیم که فعالیت‌های هسته‌ای ما کاملاً صلح‌آمیز است و بعد از آن ما برای صلح و امنیت منطقه تمام تلاشمان را انجام می‌دهیم و از ظرفیت‌های کشور استفاده می‌کنیم. امنیت کشور‌های همسایه را امنیت خود می‌دانیم و نمی‌خواهیم نگرانی‌هایی وجود داشته باشد و حاضریم در این مورد با همسایگلن همکاری داشته باشیم.
مهمانپرست گفت: ولی اگر قرار باشد کشور‌های قدرتمند دنیا به خاطر منافع خودشان به ما فشار بیاورند ما رو محدود کنند یا از موضع بالا جلوی پیشرفت کشورمان را بگیرند حتما مقاومت خواهیم کرد. پس بحث مذاکرات برای حل مشکلات بیرونی با کشورهای دیگر و روشن کردن افکار عمومی مردم دنیا از این جهت که ما مشکلی نداریم و همه چی برای یک همکاری آماده است.
از طرف دیگر اگر آمریکایی‌ها قصد فشار آوردن غیر منطقی داشته باشد حتما این موضوع را رسانه‌ای خواهیم کرد تا مردم دنیا بدانند و در جریان قرار بگیرند.
اگر آمریکایی‌ها بخواهند در مذاکرات به موضوعات دیگر از جمله ساختارها و چهارچوب‌های دفاعی کشورمان که جزو حقوق مشروع مردم ایران محسوب می‌شود بپردازند حتماً مقاومت می‌کنیم و این را اعلام خواهیم کرد.
هر کشوری برگ برنده دستش نباشد زمینه برای تحکم اینها آماده می شود در شرایط فعلی کشور‌هایی که خود از بزرگترین حامیان صهیونیست‌‌ها و گروه‌های تروریستی در منطقه و مهم‌ترین عامل جنگ و جنایت در غرب آسیا هستند تصمیم گرفته‌اند ایران را خلع سلاح و قدرت دفاعی آن را تا جایی که امکان دارد تضعیف کنند.
رامین مهمانپرست تصریح کرد زمانی که زلنسکی در کاخ سفید با ترامپ ملاقات می‌کرد، ترامپ به او گفت که برگ برنده‌ای نداری پس صحبت نکن. پس معلوم است که اگر هر کشوری برگ برنده دستش نباشد زمینه برای تحکم کشورهای غربی آماده می‌شود. ما برگ برنده داریم، و چون برگ برنده داریم مجبورند پای میز مذاکره بنشینند و حقوق ما را مهم بشمارند. انتظار ما از مذاکرات تامین منافع ملی است. یکی از مهم‌ترین وجوه تامین منافع ملی وجه سیاسی آن است که کشور‌های دیگه بدانند که ما چه موضعی داریم. 
وجه دیگر حوزه افکار عمومی است. ما باید در دیپلماسی عمومی به مردم دنیا نشان دهیم که جمهوری اسلامی ایران ما مشکل نداریم مشکل ما طرف آمریکایی است که یک مرتیه از برجام خارج شده است. در بخش اقتصادی ما باید موانع را برطرف کنیم تا کار حرکت اقتصادی کشورمان راحت‌تر انجام شود و بحث آخرمون فناوری‌های روز دنیاست ما می‌خوایم کشورمون توسعه پیدا کرده و پیشرفت کند و در زمینه‌های مختلف از دانش روز استفاده کنند و این‌ها نباید مقابل ملت ایران و خواسته هایشان بایستند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1399872/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کمک‌ 13 میلیون دلاری ژاپن به محیط زیست ایران | 120 میلیارد وام بلاعوض برای احیاء تالاب‌ها | سهم دریاچه ارومیه چقدر است؟

مدیران استقلال در قلب اروپا در جست‌وجوی سرمربی جدید!

سقوط یک ستاره؛ طارمی به ترکیه می رود؟

آنچلوتی: آینده‌ام؟ در پایان فصل اوضاع را ارزیابی خواهیم کرد

روز 100 لوا در بارسا

لحظات ناب دور برگشت 1/4 نهایی لیگ قهرمانان اروپا

صادرات زعفران به 185 میلیون دلار رسید

آمریکا خواستار توافقی است که شامل برچیدن کامل برنامه غنی‌سازی ایران شود

فوری/ خبر مهم خبرنگار المیادین در رم از مذاکرات ایران و آمریکا

نشست سران قوا به میزبانی رئیس جمهور برگزار شد

سقوط آزاد قیمت دلار و سکه در سایه مذاکرات ایران و آمریکا/ بازار طلا به سراشیبی افتاد؛ بیت کوین و تتر در وضعیت قرمز

جزئیاتی از برگزاری دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا/ آکسیوس: انتخاب رم به دلیل مسافت طولانی مسقط بود/ ویتکاف دنده عقب رفت تا به محل مذاکره برسد

فیلم اخبار ضد و نقیض درباره تعلیق در روند مذاکره در رم

رهبران سیاسی دنیا پای کار توافق ایران و آمریکا / از رخ سیاسی عراقچی تا پیغام ها و واسطه گری های فوق محرمانه

فولکس‌واگن چگونه تعرفه‌های آمریکا را دور می‌زند؟

چین هواپیمای بوئینگ را عودت داد

استقبال کرملین از ادامه مذاکرات میان ایران و آمریکا

هیات مذاکره‌کننده ایران برنامه‌ای برای دیدار با گروسی در رم ندارد

المیادین: روند مذکرات رم به خوبی پیش می رود

رشد و رکورد تاریخی طلا

همه چیز درباره پایگاه دیگو گارسیا/ چرا آمریکا نگران این پایگاه است؟

عراقچی: اسرائیل جرأت حمله ندارد

سقوط 12 میلیونی قیمت سکه امامی / واکنش شدید قیمت سکه به آغاز مذاکرات ایران و آمریکا

فووری: روند مذاکرات ایران و آمریکا مثبت اعلام شد

واکنش زیباکلام به نامه رضا پهلوی به رئیس‌جمهور آمریکا

حضور معاون نخست‌وزیر ایتالیا با شلوارک مقابل محل برگزاری مذاکرات +فیلم

برنامه‌ای برای دیدار با گروسی در رم نداریم/ گروسی در محل مذاکرات حضور ندارد

درخواست ویژه کنری‌کپیتال برای ETF ترون با قابلیت استیکینگ/ مسیری تازه در ساختار ETFهای رمزارزی

مذاکرات ایران و آمریکا در رم چقدر طول می کشد؟ + فیلم

آخرین جزئیات از برگزاری دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا | چرا رم انتخاب شد؟

ارتباط مذاکرات ایران و آمریکا به سفر پادشاه عمان به روسیه

نگاهی به دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا

سفیر اسبق اسرائیل مدعی شد تل‌آویو باید آماده توافق ایران و آمریکا باشد

آمریکا امروز از بسیاری از مواضع خود عقب‌نشینی کرده است

اپل بر سر دوراهی آمریکا و چین

المیادین: روند مذکرات رم به خوبی پیش می‌رود

تصویری تازه از وضعیت محل مذاکره ایران و امریکا

گروسی در محل مذاکرات نیست؛ برنامه‌ای با او نداریم

گروسی در محل مذاکرات حضور ندارد | هیات ایرانی برنامه‌ای برای دیدار با گروسی در رم ندارد

دیدار الجولانی با نماینده کنگره آمریکا

کاخ سفید از راه اندازی وب سایت کووید 19 خبر داد

عقب نشینی نیروهای آمریکایی از اروپا چالشی برای ناتو

گروسی در محل مذاکرات حضور ندارد

آمریکا بیشتر از ایران نیازمند رسیدن به توافق است/ ترامپ ترجیح می‌دهد مسائل خاورمیانه را حل کند

فوری / احتمال امضای توافق ایران و آمریکا در تهران

در خانه‌های میلیاردی رم چه می‌گذرد؟/ نگاهی به لوکیشن حساس مذاکرات ایران و آمریکا + قیمت

ویدیو/ مذاکرات ایران و آمریکا در رم چقدر طول می کشد؟

فوری: روند مذاکرات ایران و آمریکا مثبت اعلام شد

گروسی در محل مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا حضور ندارد

تل‌آویو باید آماده توافق ایران و آمریکا باشد