ایرانیان جهان

آخرين مطالب

سردار معروفی: آمریکا و رژیم صهیونیستی کودکش، امروز بیش از هر زمان دیگر منزوی شده‌اند ایالات متحده آمریکا

سردار معروفی: آمریکا و رژیم صهیونیستی کودکش، امروز بیش از هر زمان دیگر منزوی شده‌اند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، همزمان با نخستین سالگرد شهادت شهدای مظلوم راسک و در حمایت از مردم ستمدیده فلسطین و غزه، مراسم باشکوهی با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده شهدا، مسئولان و بسیجیان، در میدان تاریخی امیرچقماق یزد برگزار شد. 
در این مراسم، سردار حسین معروفی، معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مقاومت، اظهار داشت: سه محور اصلی سخنانم غزه، شهدا و دشمن است.
وی با اشاره به عظمت و جایگاه شهدا، اظهار داشت: شهدا، قدرت عزت و بازدارندگی ملت ایران‌اند و شناسنامه این ملت مقاوم، جهاد، مقاومت و شهادت است، مراسم شهدا صرفاً یک ختم و پرسه نیست بلکه نمایشگاهی از فتوحات نظام اسلامی است و شهدا پرورش‌یافتگان مکتب عاشورا و مدرسه حضرت ابوالفضل (ع) هستند. 
سردار معروفی با بیان اینکه شهدا امروز مایه شرف، عزت و اقتدار ملت ایران‌اند، افزود: اگر این شهیدان در سال 61 هجری قمری بودند، بدون تردید در جبهه حق و در کنار امام حسین (ع) می‌ایستادند، این همان منطق عاشوراست که امروز در میدان مقاومت تجلی پیدا کرده است. 
وی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران با الهام از قیام عاشورا شکل گرفت و امروز نیز پیام شهدا، ادامه این گفتمان مقدس است؛ ما جان دادیم تا از ناموس، خاک و شرافت دفاع کنیم. 
معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به تاریخ مقاومت ملت ایران، گفت: 188 هزار شهید، 90 درصد آنها جوان، تقدیم انقلاب شد و نگذاشتیم یک وجب از خاک کشور در اختیار دشمنان قرار گیرد، آنان شعار زن، زندگی، آزادی را از شهدا سرقت کردند، درحالی‌که شهدای ما مظهر غیرت، عزت و دفاع از ناموس‌اند. 
وی با اشاره به جنایات گروهک تروریستی داعش در منطقه، افزود: دیدید با زنان و دختران در سوریه و عراق چه کردند، اما حاج‌قاسم سلیمانی با فرمان ولی‌فقیه به میدان آمد و اجازه نداد پای نحس دشمنان به سرزمین ما باز شود. 
سردار معروفی با تأکید بر لزوم دشمن‌شناسی، گفت: در طول 46 سال گذشته، دشمن همیشه دروغ گفته و بدعهدی کرده است، امروز نیز با جنگ روانی، رسانه‌ای و مجازی، در حال عملیات سنگین علیه ملت ایران‌اند. 
وی افزود: آمریکا و رژیم صهیونیستی کودکش، امروز بیش از هر زمان دیگر منزوی شده‌اند، غزه با منطق عاشورا در حال مقاومت است و همان گونه که امام راحل فرمودند، اسرائیل یک غده سرطانی است که باید از بین برود. 
سردار معروفی با اشاره به حمایت‌های ملت ایران از مردم غزه، تصریح کرد: ملت بزرگ ایران، سدّ بلای مردم غزه شده و متأسفانه برخی از کشور‌های به‌ظاهر مسلمان به این مردم مظلوم خیانت کردند. 
وی با اشاره به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا گفت: چگونه از اسرای اسرائیلی صحبت می‌کنید و می‌گویید هیچ غذایی نخوردند درحالی‌که اجازه ورود هیچ کمکی به مردم بی‌دفاع غزه را نمی‌دهید؟ 
سردار معروفی تأکید کرد: ملت ایران باید پیشگام حمایت از مقاومت اسلامی باشد تا در برابر خون شهیدان، شرمنده نباشیم، این وظیفه امروز همه ما در عرصه‌های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی است. 
وی از بانوان غیور یزدی که با اهدای طلا‌های خود، حمایتشان را از مردم فلسطین نشان دادند، تقدیر کرد و گفت: این حرکت نشانه غیرت زنان این سرزمین است. 
سردار معروفی با بیان اینکه عملیات روانی اخیر در قالب مذاکرات، هدفی جز انشقاق بین ملت و حاکمیت ندارد، افزود: مذاکرات غیرمستقیم همواره بوده، اما بدعهدی‌ها از سوی دشمنان به‌ویژه آمریکا صورت‌گرفته است و نباید فریب عملیات روانی و رسانه‌ای دشمن را بخوریم. 
وی با یادآوری عملیات کربلای 5 و دستاورد‌های بزرگ آن از جمله قطعنامه 598، خاطرنشان کرد: دشمن ما شناخته‌شده و بدون نیاز به تحلیل، سابقه‌ای سیاه از جنایت دارد، امروز با هوشیاری رهبر معظم انقلاب و مردم بصیر، هرگونه حماقت دشمن با پاسخ کوبنده مواجه خواهد شد و نقطه حماقت دشمن، به گورستانش تبدیل می‌شود. 
سردار معروفی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران به دنبال جنگ نیست، اما با تمام توان از ملت، خاک و شرفش دفاع خواهد کرد، امروز باید مراقب باشیم دشمن با جنگ نرم و تصرف ذهن‌ها در فضای مجازی، ما را از مسیر اصلی منحرف نکند. 
وی در پایان افزود: وحدت، عامل قدرت ملت ایران است و باید واقعیت‌های نظام اسلامی برای نسل جوان تبیین شود و این رسالت امروز بر دوش پیشکسوتان و دلسوزان انقلاب است.
انتهای پیام/ 112

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1400006/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انتشار اطلاعات بدهکاران کلان بانکی: گامی به سوی نظارت عمومی و بهبود سیاست‌های پولی

سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه

امسال تمرکز بخش اقتصادی کردستان بر رفع بیکاری باشد

مربی فوتسال بانوان:انتقاد از تیم ملی منصفانه نیست؛ همه باید حمایت کنند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

خانه هنرمندان ایران انیمیشن «شیطان‌کش: قطار موگن» را پخش می‌کند

نیلوفر، زنی که به مردان درس مربیگری می‌دهد!

اینتر آماده پیشنهادها برای طارمی؛ ترکیه مقصد احتمالی مهاجم ایرانی؟

روبات و انسان در چین مسابقه دو دادند

ستاره‌شناسان 1300 اختروش جدید کشف کردند

سفر معاون نخست‌وزیر پاکستان به کابل

مذاکرات از خط‌قرمز ایران عبور خواهد کرد!

ایمان و باور ارتش، ضامن امنیت کشور است

اعلام ساعت دقیق مذاکره ایران و آمریکا در رم

چین: وضع تعرفه‌های جدید بر کشتی‌های چینی به ضرر همه‌ است

آمادگی آمریکا برای به رسمیت شناختن کریمه به عنوان بخشی از روسیه

پیش بینی دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا/ ترامپ از ناحیه برخی افراطیون تحت فشار است/ مذاکرات ادامه خواهد داشت؟

شوک آمریکا با مالیات به جام باشگاه های جهان

توییت وزیر خارجه ایتالیا درباره مذاکرات ایران و آمریکا

فوری/ ساعت مذاکره ایران و آمریکا در رم مشخص شد

تحولات اوکراین| تهدید ترامپ به خروج از توافق در صورت کارشکنی

قیمت میجر امروز شنبه 30 فروردین به دلار و تومان

آمریکا هدف جدیدش را بمباران کرد

گشایش برای دیپلماسی شخصی/ مذاکرات ایران و آمریکا در چه شرایطی موفق می‌شود؟

ورود عراقچی به رم

حمایت کرملین از مذاکرات ایران و آمریکا

اعلام رسمی زمان و ساعت دقیق مذاکره غیر مستقیم ایران با آمریکا به وقت ایران

گفت‌وگوهای بی‌حاصل در رابطه با اوکراین را رها خواهیم کرد

ادعای آسوشیتدپرس درباره توافق جدید ایران و آمریکا| ایران به دنبال تضمین است

بساط آقازاده‌ها جمع شد

نویسنده آمریکایی: مخالفت اسرائیل با مذاکرات واشنگتن و تهران، بازی با آتش است

سرخوردگی ترامپ از مذاکرات اوکراین و روسیه؛ احتمال خروج آمریکا از روند صلح

اخبار لحظه به لحظه از مذاکرات ایران با آمریکا امروز شنبه 30 فروردین 1404

صفحه اول روزنامه‌های شنبه 30 فروردین

اعلام تصمیم مهم پنتاگون درباره سوریه

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

بلومبرگ: ترامپ قصد دارد حاکمیت روسیه بر جزایر کریمه را به رسمیت بشناسد

جزئیات دیدار محمود عباس با جولانی

سرنگونی پهپاد پیشرفته دیگر آمریکایی در آسمان یمن

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

پنج مقصد صادراتی محصولات نانویی ایران

نصیری اقدم: با اینکه دلار پایین آمده، اما الان همه چیز با دلار 100 هزار تومانی محاسبه می‌شود

توافق معادن با کی‌یف به تلاش برای توقف جنگ در اوکراین مرتبط نیست

تسهیل سرمایه‌گذاری در اردبیل برای رونق اقتصادی

سفر هیئت اقتصادی ایران به آذربایجان به منظور توسعه روابط

بهترین شغل دنیا چیست؟ مهدی طارمی بودن!

هشدار مهم به این گروه از یارانه‌بگیران: با این معیارها، یارانه 18 میلیون نفر حذف می شود

تناقض‌های آماری با سال پایه + فیلم

پیشنهاد تعیین قیمت توسط خودروساز تحت نظارت شورای رقابت