ایرانیان جهان

آخرين مطالب

کرملین، مشارکت چین در درگیری اوکراین را رد کرد خواندنی ها

کرملین، مشارکت چین در درگیری اوکراین را رد کرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا / سخنگوی کرملین، اتهامات ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین علیه روسیه مبنی بر کشاندن چین به درگیری در اوکراین را رد کرد.
به گزارش خبرگزاری تاس، دیمیتری پسکوف پنجشنبه 21 فروردین 1404 در پاسخ به پرسشی دراین باره گفت: این‌گونه نیست؛ چین شریک استراتژیک و دوست نزدیک روسیه است و همواره موضع بسیار متعادلی را (در موضوع مناقشه اوکراین) اتخاذ کرده است، بنابراین سخنان زلنسکی نادرست است.
پیش از این خبرگزاری رویترز به نقل از رئیس‌جمهور اوکراین گزارش داد:‌ سازمان های اطلاعاتی اوکراین از حضور 155 شهروند چینی در ارتش روسیه که علیه اوکراین می جنگند، اطلاعاتی بدست آورده‌اند.
زلنسکی این سخنان را روز چهارشنبه 20 فروردین پس ازطرح ادعای دستگیری دو شهروند چینی در شرق این کشور اعلام و ادعا کرد:‌ روسیه از طریق رسانه های اجتماعی شهروندان چینی را جذب می کند و مقامات چینی از این امر مطلع هستند و سرویس امنیتی اوکراین فهرستی از اسامی، تاریخ تولد و واحدهای نظامی ارتش روسیه را که این افراد در آنها خدمت می کنند، تهیه کرده است.
در پی این اظهارات، وزارت خارجه چین اعلام کرد که پکن پرسنل نظامی خود را برای شرکت در درگیری اوکراین اعزام نکرده است و از شهروندان خود نیز می‌خواهد که از دخالت در اقدامات نظامی خودداری کنند.
بازار
چارچوب زمانی برای حل و فصل مناقشه اوکراین وجود ندارد
سخنگوی کرملین در پاسخ به پرسشی درباره چشم انداز مذاکرات روسیه و آمریکا برای حل و فصل مناقشه اوکراین نیز گفت:‌ هیچ چارچوب زمانی در این زمینه وجود ندارد.
وی در عین حال گفت: طرفین علاقه مند به حل و فصل سریع هستند، اما تنها به شرط رعایت منافع متقابل؛ برای ما، قبل از هر چیز، احترام به منافع فدراسیون روسیه مهم است.
موضوع اوکراین در مذاکرات استانبول مطرح نمی‌شود
پسکوف در پاسخ به پرسشی درباره دستورکار مذاکرات جاری نمایندگان روسیه و آمریکا در استانبول نیز گفت: در این مرحله، مذاکرات بین وزارت خارجه روسیه و وزارت امور خارجه آمریکا منحصراً در مورد مسائل عادی سازی روابط دوجانبه انجام می شود و موضوع اوکراین مورد بحث قرار نمی‌گیرد.
مذاکرات هیأت‌های روسیه و آمریکا در استانبول ساعت 10 صبح روز پنجشنبه 21 فروردین 1404 به وقت مسکو آغاز شد. ریاست هیأت روسی را الکساندر دارچیف سفیر روسیه در واشنگتن و ریاست طرف آمریکایی را سوناتا کولتر معاون وزیر امور خارجه آمریکا در امور اروپا و اوراسیا برعهده دارند.
مبادله زندانیان با آمریکا
پسکوف در پاسخ به پرسش دیگری درباره گزارش‌های منتشر شده در زمینه تبادل زندانیان بین روسیه و ایالات متحده از اظهار نظر خودداری کرد.
از حقوق خود درباره دارایی‌های مسدود شده روسیه چشم پوشی نخواهیم کرد
سخنگوی کرملین در پاسخ به سؤال دیگری نیز گفت: روسیه هرگز از حقوق خود در مورد دارایی‌های مسدود شده در غرب چشم پوشی نمی‌کند.
وی تصریح کرد: کرملین اطلاع دارد که برخی از کشورهای اتحادیه اروپا مخالف استفاده از دارایی های مسدود شده روسیه برای نیازهای اوکراین هستند زیرا آنها پیامدهای قانونی اجتناب ناپذیر چنین اقداماتی را درک می کنند و اینکه در واقعیت،‌ این موضوع، پیامدهایی را برای آنها در پی خواهد داشت.
درباره تعرفه های آمریکا
پسکوف درباره تعرفه‌های ترامپ بر کشورهای جهان نیز گفت: روسیه از نزدیک وضعیت افزایش تعرفه های آمریکا برای کشورهای مختلف جهان را زیر نظر دارد و ما به دقت این پیامدهای احتمالی را تجزیه و تحلیل می کنیم.
برنامه اروپا برای تحریم معاون نخست‌وزیر صربستان
سخنگوی کرملین درباره برنامه های اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم‌ها علیه معاون نخست وزیر صربستان نیز گفت: در ماه های اخیر، روند آزار و اذیت سیاسی در کشورها و نهادهای اروپایی علیه سیاستمدارانی که نظرات آنها فراتر از جریان اصلی است، به طور فزاینده ای آشکار شده است.
وی تصریح کرد: اتحادیه اروپا در مبارزه خود با مخالفان، از استانداردهای دموکراسی که سعی کردند آنها را به روسیه بقبولانند، فراتر می رود و چشم‌انداز رفتارهای آنها ناراحت کننده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1400023/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انتشار اطلاعات بدهکاران کلان بانکی: گامی به سوی نظارت عمومی و بهبود سیاست‌های پولی

سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه

امسال تمرکز بخش اقتصادی کردستان بر رفع بیکاری باشد

مربی فوتسال بانوان:انتقاد از تیم ملی منصفانه نیست؛ همه باید حمایت کنند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

خانه هنرمندان ایران انیمیشن «شیطان‌کش: قطار موگن» را پخش می‌کند

نیلوفر، زنی که به مردان درس مربیگری می‌دهد!

اینتر آماده پیشنهادها برای طارمی؛ ترکیه مقصد احتمالی مهاجم ایرانی؟

روبات و انسان در چین مسابقه دو دادند

ستاره‌شناسان 1300 اختروش جدید کشف کردند

سفر معاون نخست‌وزیر پاکستان به کابل

مذاکرات از خط‌قرمز ایران عبور خواهد کرد!

ایمان و باور ارتش، ضامن امنیت کشور است

اعلام ساعت دقیق مذاکره ایران و آمریکا در رم

چین: وضع تعرفه‌های جدید بر کشتی‌های چینی به ضرر همه‌ است

آمادگی آمریکا برای به رسمیت شناختن کریمه به عنوان بخشی از روسیه

پیش بینی دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا/ ترامپ از ناحیه برخی افراطیون تحت فشار است/ مذاکرات ادامه خواهد داشت؟

شوک آمریکا با مالیات به جام باشگاه های جهان

توییت وزیر خارجه ایتالیا درباره مذاکرات ایران و آمریکا

فوری/ ساعت مذاکره ایران و آمریکا در رم مشخص شد

تحولات اوکراین| تهدید ترامپ به خروج از توافق در صورت کارشکنی

قیمت میجر امروز شنبه 30 فروردین به دلار و تومان

آمریکا هدف جدیدش را بمباران کرد

گشایش برای دیپلماسی شخصی/ مذاکرات ایران و آمریکا در چه شرایطی موفق می‌شود؟

ورود عراقچی به رم

حمایت کرملین از مذاکرات ایران و آمریکا

اعلام رسمی زمان و ساعت دقیق مذاکره غیر مستقیم ایران با آمریکا به وقت ایران

گفت‌وگوهای بی‌حاصل در رابطه با اوکراین را رها خواهیم کرد

ادعای آسوشیتدپرس درباره توافق جدید ایران و آمریکا| ایران به دنبال تضمین است

بساط آقازاده‌ها جمع شد

نویسنده آمریکایی: مخالفت اسرائیل با مذاکرات واشنگتن و تهران، بازی با آتش است

سرخوردگی ترامپ از مذاکرات اوکراین و روسیه؛ احتمال خروج آمریکا از روند صلح

اخبار لحظه به لحظه از مذاکرات ایران با آمریکا امروز شنبه 30 فروردین 1404

صفحه اول روزنامه‌های شنبه 30 فروردین

اعلام تصمیم مهم پنتاگون درباره سوریه

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

بلومبرگ: ترامپ قصد دارد حاکمیت روسیه بر جزایر کریمه را به رسمیت بشناسد

جزئیات دیدار محمود عباس با جولانی

سرنگونی پهپاد پیشرفته دیگر آمریکایی در آسمان یمن

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

پنج مقصد صادراتی محصولات نانویی ایران

نصیری اقدم: با اینکه دلار پایین آمده، اما الان همه چیز با دلار 100 هزار تومانی محاسبه می‌شود

توافق معادن با کی‌یف به تلاش برای توقف جنگ در اوکراین مرتبط نیست

تسهیل سرمایه‌گذاری در اردبیل برای رونق اقتصادی

سفر هیئت اقتصادی ایران به آذربایجان به منظور توسعه روابط

بهترین شغل دنیا چیست؟ مهدی طارمی بودن!

هشدار مهم به این گروه از یارانه‌بگیران: با این معیارها، یارانه 18 میلیون نفر حذف می شود

تناقض‌های آماری با سال پایه + فیلم

پیشنهاد تعیین قیمت توسط خودروساز تحت نظارت شورای رقابت