ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ایران اسلامی زیر بار باج‌خواهی‌های آمریکا نخواهد رفت ایالات متحده آمریکا

ایران اسلامی زیر بار باج‌خواهی‌های آمریکا نخواهد رفت
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - امام جمعه ساری با اشاره به اینکه ایران اسلامی به هیچ وجه زیربار خواسته‌های غیرقانونی و باج‌خواهی‌های آمریکا نخواهد رفت، گفت: مسئولین باید جریان مذاکره را به‌موقع و به‌هنگام اطلاع‌رسانی کنند.
، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی بعدازظهر امروز جمعه بیست‌ودوم فروردین‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه، میان نمازگزاران مرکز مازندران در مصلی ساری اظهار کرد: امام حسین (ع) فرمودند: «اگر در حال نزدیک شدن به خدا هستید، به خدا احترام می‌گذارید و اگر از خدا دور می‌شوید، در حال توهین به خدا هستید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
» وی با اشاره به مناسبت‌های هفته پیش‌رو از جمله سال‌روز شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا (ع) ، وفات حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) و وقوع جنگ احد و خندق افزود: خندق، ابتکار یک مسلمان ایرانی، سلمان محمدی، است که مایه افتخار ماست. این یعنی نخبگان ما بیش از یک‌هزار و 400 سال پیش در سرنوشت جنگ‌ها تأثیرگذار بوده‌اند.
نماینده ولی‌فقیه در مازندران با بیان اینکه امروز ما در شرایط جنگ بدر یا احد نیستیم، بلکه در شرایط جنگ خندق به‌سر می‌بریم، گفت: امروز با هجمه‌های بیرونی و آشوب‌های داخلی مواجه هستیم. احزاب مختلف از عبری‌ها، غربی‌ها و عربی‌ها تشکیل شده‌اند؛ دولتمردانی که به خارج رفته‌اند و صهیونیست‌هایی که در داخل فعال‌اند. اما به امید خدا، همان‌طور که در گذشته دشمنان شکست خوردند، اکنون نیز پیروزی نهایی با ما خواهد بود.
محمدی لائینی با اشاره به روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای تصریح کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری، ورزشگاه باید معنوی باشد. واقعاً ورزش پهلوانی از فرهنگی ارزشی و معنوی برخوردار است و باید آن را تقویت کرد.
وی با اشاره به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی گفت: این رژیم در روزهای گذشته، آتش‌بس را در نوار غزه و لبنان صدها بار نقض کرده و ده‌ها هزار نفر، از کودک و نوجوان گرفته تا بزرگ‌سال، به شهادت رسیده‌اند. با این حال، هیچ‌کس نمی‌پرسد چرا؟ همه فقط نظاره‌گر هستند. این هم نمونه‌ای از این است که این‌ها به عهد و وفا پایبند نیستند.
وی ادامه داد: مذاکره غیرمستقیم با آمریکا ، آن‌طور که ترامپ می‌خواست، پیش نرفت. ترامپ در نامه‌ای به مقام معظم رهبری نوشت: یا مذاکره یا جنگ! و به خیال خودشان، توپ را در زمین ایران انداختند که هر انتخابی، به ضرر ایران باشد.
امام جمعه ساری مذاکرات آمریکایی‌ها را تحمیلی دانست و اظهار داشت: همین حالا آمریکا به اروپا می‌گوید که ما با شما مذاکره نمی‌کنیم، اول پول بدهید بعد صحبت کنیم! جنگ تعرفه‌ای و تجاری را آغاز کرده‌اند. منطق آن‌ها اصلاً مذاکره نیست.
وی افزود: مذاکره برای آمریکایی‌ها مقدمه‌ای است برای آنچه خودشان «لیبی‌سازی ایران» می‌نامند. اما ایران گزینه سومی را انتخاب کرده که از پیش نیز وجود داشت، یعنی مذاکره غیرمستقیم . ایران چهار موضوع شامل جریان منطقه‌ای، موضوعات فضایی، توان موشکی و… را نپذیرفت و تأکید کرد که فقط موضوع هسته‌ای باید محور مذاکرات باشد. آمریکا نیز پذیرفت که مذاکره بر اساس خواست ایران و در کشور مورد نظر ما برگزار شود.
محمدی لائینی یادآور شد: ما اکنون نه قضاوت می‌کنیم که حتماً مذاکره موفق است و نه می‌گوییم که قطعاً ناموفق است. ما منتظر و البته امیدواریم که مذاکره به نتیجه‌ای برسد و به قول امروزی‌ها «برد-برد» باشد. البته از مواضع اصولی خود کوتاه نخواهیم آمد.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه دشمنان باید بفهمند که باید از مواضع استکباری خود کوتاه بیایند و واقعیت‌ها را بپذیرند ، بیان کرد: باید رسماً به آمریکا بگوییم که اگرچه اکنون مذاکره غیرمستقیم انجام می‌دهیم، اما ایران اسلامی به‌هیچ‌وجه زیر بار خواسته‌های غیرقانونی و باج‌خواهی‌های آمریکا نخواهد رفت.
محمدی لائینی با اشاره به اینکه با هوشیاری و مقاومت مردم نباید اجازه دهیم حکمیت ناعادلانه و نادرستی مانند آنچه در زمان امیرالمؤمنین (ع) تحمیل شد، تکرار شود ، افزود: متأسفانه در داخل، عده‌ای به هر شکل ممکن بر طبل غربی‌ها می‌کوبند و پیش از آنکه صدای دشمن دربیاید، خودشان شروع به داد و فریاد می‌کنند! خیر؛ ما رهبر داریم، رهبری هوشیار و بیدار که خواسته‌مان را به او تحمیل نمی‌کنیم، بلکه تابع او هستیم.
وی تأکید کرد: نکته مهم دیگر آن است که مسئولان باید جریان مذاکره را به‌موقع و به‌هنگام اطلاع‌رسانی کنند ؛ نه اینکه عقب بمانند و روایت اول را رسانه‌های بیگانه و کانال‌های دشمن منتشر کنند. اطلاع‌رسانی دقیق، شفاف و به‌موقع وظیفه مسئولان است.
کد خبر 856692

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1401068/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش وزارت خارجه آمریکا به مذاکرات غیرمستقیم با ایران در رم

عراقچی در گفتگو با همتای ایتالیایی خود چه گفت؟

بیت‌کوین 100 هزار دلاری می‌شود؟ / سرنوشت جنگ تعرفه‌ای آمریکا و چین

واکنش الخزعلی به سفر الجولانی به عراق

نگرانی سازمان ملل از تداوم حملات آمریکا به یمن

40 مرتبه حمله هوایی آمریکا به یمن در شبانه‌روز گذشته

غربت و دلتنگی ستاره سینما؛ نوید محمدزاده در آمریکا یاد زادگاهش افتاد!

حمله شبانه جنگنده‌های آمریکایی به صنعا + جزییات

آمریکا آماده حمله به دولت الجولانی در سوریه شد

نکات جالب از مذاکرات ایران و آمریکا در شهر رم

آمریکا: در مذاکرات با ایران پیشرفت هایی حاصل شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

ایران از موضع ضعف در حال مذاکره است؟ | چه کسی دنبال مذاکره است؛ ایران یا آمریکا؟

4 شهید در حمله آمریکا به یمن

پیشرفت بسیار خوبی در مذاکرات ایران و آمریکا حاصل شده است

ابراز نگرانی شدید دبیرکل سازمان ملل نسبت به حملات آمریکا به یمن

تعرفه‌های ترامپ: فرصتی برای صادرات کالا‌های ایرانی و چالشی برای صنعت فولاد

تصاویر؛ خاموشی، خشم و گرمای 50 درجه؛ بحران طاقت‌فرسای عراق

لیگ قهرمانان زنان اروپا؛ بارسلونا به دنبال سه‌گانه تاریخی، آبی‌های لندن به فکر انتقام

عکس/نوید محمدزاده در آمریکا دلتنگ ایران شد!

کمین سخت مقاومت برای صهیونیست‌ها و هلاکت سه نظامی ارتش رژیم/ ابوعبیده: سرنوشت اسیر اسرائیلی همچنان نامشخص است/ انهدام یک پهپاد دیگر آمریکا توسط انصارالله یمن/ بیش از 50 درصد صهیونیست‌ها خواهان توقف جنگ و بازگرداندن اسرا هستند

ایران محور مقاومت را به آفریقا هم برد؟ | تهران و مسکو در صحرا و مراکش نفوذ کرده‌اند؟

مشخص کردن شرط به نتیجه رسیدن مذاکرات توسط وزیر امور خارجه ایران

احتمال بازداشت الجولانی در عراق

درمان یبوست با مصرف این میوه

عراقچی شرط توافق با آمریکا را مشخص کرد

بیانیه وزارت امور خارجه درباره مذاکرات با آمریکا در رم

اراجیف تکراری نتانیاهو علیه تهران

30 سال گذشت؛ برتری 5-2 آژاکس مقابل بایرن مونیخ و صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا

همزمان با جنگ تعرفه‌ای ترامپ، آمریکایی‌ها به چین روی خوش نشان می‌دهند

مذاکرات امروز ایران و آمریکا شکست نتانیاهو بود

خبر مهم عراقچی از مذاکرات ایران و آمریکا

«واکنش‌ها به دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا»، «هشداری از سوی مقامات قضایی» و «تبعات سنگین یک باخت»

آمریکا از خواسته خود درمورد ایران عقب نشینی کرد؛ ادعای مهم رسانه عبری

کاهش شدید شبانه قیمت طلا پس از مذاکرات مثبت ایران و آمریکا + قیمت طلا و سکه

آمریکا: در مذاکرات با ایران پیشرفت هایی حاصل شد

آمریکا طی سه ساعت 38 بار به یمن حمله کرد

ادعای وزیر خارجه اسراییل درباره مذاکرات هسته‌ای ایران

اسرائیل نسبت به مذاکرات چه واکنشی نشان می‌دهد؟

شکست نتانیاهو با مذاکرات موفق امروز ایران و آمریکا

اقتدار نظامی ایران آمریکا را وادار به مذاکره کرده است

فوری | واکنش یک مقام ارشد آمریکا به مذاکره دور دوم با ایران

الجولانی در عراق بازداشت می شود؟

اعلام احتمال بازداشت الجولانی در عراق

اصلاح مقررات بازدارنده و رفع موانع پیش‌روی فعالان اقتصادی استان بوشهر

عکس | جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا

مهارهای قهرمانانه در لیگ اروپا! سیوهای دیدنی مرحله یک‌چهارم نهایی

اروپا و آتش‌بس 30 ساعته روسیه با اوکراین؛ جنگ تمام شود!

پیش بینی بورس برای فردا یکشنبه 31 فروردین ماه

عکس؛ ماتئو سالوینی سوژه حاشیه‌ای نشست ایران و آمریکا در رم

این یعنی خبری از انفجار نبود!