ایرانیان جهان

آخرين مطالب

خبر فوری سی‌ان‌ان از محل دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا ایالات متحده آمریکا

خبر فوری سی‌ان‌ان از محل دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - شفقنا نوشت: یک منبع آگاه بامداد یکشنبه به خبرگزاری سی‌ان‌ان گفت که احتمالاً یکی از کشورهای اروپایی محل برگزاری دور بعدی مذاکرات بین آمریکا و ایران در هفته آینده خواهد بود.
این منبع بیان کرد که گفتگوهای روز شنبه میان استیو ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا، و سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در منزل بدر البوسعیدی، وزیر خارجه عمان، معروف به «بیت الحیل» انجام شد.
این اقامتگاه که کمتر از 10 دقیقه با فرودگاه مسقط فاصله دارد، از دیرباز محل تجمع جذابی برای مقامات ارشد دولتی از غرب و خاورمیانه محسوب می‌شده است.
این منبع توضیح داد: ورودی مجلل این منزل به دو سالن پذیرایی منتهی می‌شود. در سمت راست، سالن پذیرایی به سبک غربی قرار دارد که ویتکاف و تیم او در طول مذاکرات غیرمستقیم در آن مستقر بودند. در سمت چپ نیز سالن پذیرایی به سبک شرقی واقع شده که عراقچی و تیم ایرانی در آنجا حضور داشتند.
به گفته این منبع، در مجموع 13 نفر در این مذاکرات شرکت کردند: 5 آمریکایی، 5 ایرانی و 3 نماینده عمانی که پیام‌های دو طرف را به زبان انگلیسی منتقل می‌کردند.
«پس از پایان مذاکرات، دو هیئت تنها برای چند دقیقه در راهروی مرمرین ساختمان در حین خروج با یکدیگر گفتگو کردند.»
به گفته‌ منابع کاخ سفید که در مذاکرات حضور داشتند، این باور وجود دارد که دولت دونالد ترامپ قصد دارد سریع عمل کند و ویتکاف نیز می‌خواهد تصمیمی سیاسی برای چراغ سبز نشان دادن به توافق بگیرد، بدون اینکه وارد جزئیات فنی پیچیده شود که می‌تواند روند کار را کند نماید.
به گفته این منبع، نشست آمریکا و ایران که برای هفته آینده برنامه‌ریزی شده است، احتمالاً در اروپا برگزار خواهد شد.
ترامپ از اظهارنظر دقیق درباره مذاکرات عمان برای دستیابی به یک توافق با ایران خودداری کرد و تنها به خبرنگاران گفت که گفت‌وگوها «به خوبی پیش می‌رود.»
«فکر می‌کنم اوضاع خوب پیش می‌رود. تا وقتی کار به نتیجه نرسد، چیزی اهمیت ندارد. بنابراین دوست ندارم در موردش صحبت کنم. اما روند مذاکرات خوب است. به نظرم اوضاع با ایران دارد به خوبی پیش می‌رود.»
منابع حاضر در مذاکرات به سی‌ان‌ان گفته‌اند که دولت ترامپ قصد دارد به سرعت عمل کند.
کاخ سفید نیز در بیانیه‌ای مذاکرات بین ویتکاف و عراقچی را گامی در مسیر درست توصیف کرده و آن را «بسیار مثبت و سازنده» ارزیابی نمود.
در این بیانیه آمده است: ویتکاف به دکتر عراقچی تأکید کرد که از طرف رئیس‌ جمهور ترامپ مأموریت دارد تا در صورت امکان، اختلافات دو کشور را از طریق گفتگو و دیپلماسی حل کند.
کاخ سفید اعلام کرد که دو طرف برنامه‌ریزی کرده‌اند روز شنبه آینده مجدداً ملاقات کنند.
وزیر امور خارجه ایران نیز پس از پایان دور اول مذاکرات گفت: در گفت‌وگوهای روز شنبه هیچ زبان غیر مناسبی به کار گرفته نشد و طرف مقابل تلاش زیادی کرد که اراده خودش را برای رسیدن به یک توافق مناسب و عادلانه نشان دهد.
وی با بیان اینکه حدود دو ساعت و نیم گفت‌وگوهای غیرمستقیم با ویتکاف داشته است، افزود حدود چهار بار رفت و آمد انجام و دیدگاه‌های طرفین به همدیگر منتقل شد.
عراقچی افزود: قرار است هفته آینده، احتمالا شنبه، دور دوم مذاکرات بین ایران و آمریکا برگزار شود. در جلسه بعدی ما وارد چارچوب‌های کلی که یک توافق می‌تواند داشته باشد، بشویم و ببینیم تا کجا می‌توانیم این پروسه را جلو ببریم.
وی افزود: مسلماً نه ما و نه طرف مقابل خواهان مذاکره بی‌حاصل و گفت‌وگو برای گفت‌وگو و اتلاف وقت و مذاکرات فرسایشی نیستیم و طرف آمریکایی هم گفت که مطلوب‌شان توافقی است که در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دست بیاید.

ایرانیان جهان

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1403594/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زاکانی شهردار تهران: با چین توافق کردیم که اگر زیرساخت‌های تهران را فراهم کنیم، آن‌ها سالانه یک میلیون گردشگر به ایران بیاورند

ترامپ خواستار گفت‌وگو با ایران است

عکس/نظرسنجی عجیب آمریکا درباره حمله به ایران!

آمریکا تا 2 ماه دیگر از سوریه خارج می‌شود

واشنگتن: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای یا برنامه غنی‌سازی داشته باشد

هر توافقی با ایران جز با حمایت ترامپ تکمیل نمی‌شود

ارزیابی «تحلیلگر اسرائیلی» از شطرنج هسته‌ای آمریکا و ایران

ترکیه در مسیر استبداد؟

ادعایی درباره میزان بدهی دولت سابق

ایران برای توافق با آمریکا چراغ سبز نشان داد

هدف ما رسیدن به فینال لیگ قهرمانان اروپا است

9 سال گذشت؛ کامبک رویایی لیورپول مقابل دورتموند در لیگ اروپا

پخش زنده و خلاصه بازی بارسلونا و دورتموند از تلویزیون + شبکه سه و پخش آنلاین

رؤیای فینال خانگی در آتش سن سیرو می‌سوزد؟ پیش‌بازی اینتر – بایرن مونیخ

پخش زنده و خلاصه بازی پاری سن ژرمن و استون ویلا از تلویزیون + شبکه ورزش و پخش آنلاین

گزارش زنده: دورتموند 0-0 بارسلونا

پیرترین بازیکنان مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان با حضور مودریچ، نویر و لواندوفسکی

گزارش زنده: دورتموند 1-0 بارسلونا

اتفاقی عجیب در دیدار استون ویلا و پاری سن ژرمن؛ پخش سرود «لیگ اروپا» پیش از آغاز بازی / عکس

اشتباه بزرگ در ویلا پارک: پخش سرود لیگ اروپا!

جلسه سطح بالای ترامپ در خصوص ایران/ ویتکاف: باید به ایران امتیاز بدهیم

جلسه مهمی که امروز ترامپ درمورد ایران برگزار کرد

رسانه آمریکایی: ترامپ جلسه ای درباره مذاکرات بر سر توافق هسته‌ای با ایران برگزار کرد/ در آستانه این جلسه، ترامپ به صورت تلفنی با سلطان عمان گفت و گو کرد؛ سران دو کشور راه هایی که می توان مذاکرات را به نتیجه دلخواه رساند را بررسی کردند

ماجرای خودکار طلایی در اتاق مذاکره ایران و آمریکا چیست؟

جلسه ویژه ترامپ برای بررسی وضعیت مذاکرات با ایران

گفت‌و‌گوی تلفنی ترامپ و سلطان عمان درباره با مذاکرات ایران

کاخ سفید: در خصوص تعرفه‌ها توپ در زمین چین است

حمله جنگنده‌های آمریکا به 2 استان یمن

حملات هوایی آمریکا به یمن

تشکیل جلسه ویژه ترامپ با مقامات سطح بالا برای مذاکرات با ایران | اختلاف‌نظرها بالا گرفته است

مسیر مذاکرات ایران و آمریکا به کدام سو می‌رود؟/ آیا نشانه‌ای از مصالحه دیده می‌شود؟

اسرائیل محموله بزرگی از سلاح و مهمات از آمریکا تحویل گرفت

عضو مجلس خبرگان رهبری: جنایات رژیم صهیونسیتی با حمایت آمریکا است

افزایش بازار سهام آمریکا در آغاز معاملات سه‌شنبه

آمریکا باید تضمین عملی برای عدم عهدشکنی ارائه دهد/ مسئولان برای حل مشکلات، منتظر نتیجه مذاکرات نمانند

محموله بزرگ مهمات از آمریکا تحویل مقامات اسرائیل شد!

کاخ سفید: ترامپ به دنبال گفت‌وگو با ایران است

گفتگوی ترامپ با سلطان عمان در آستانه دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا

تشکیل جلسه ویژه ترامپ با مقامات سطح بالا برای مذاکرات با ایران

چه کسی لیبی را به حضیض رساند؟

رفع فیلترینگ مشمول مرور زمان نشود

پیام ویدئویی گردان‌های قسام برای خانواده‌های اسیران اسرائیلی (زیرنویس فارسی)

لحظه شکار کردن تک‌تیرانداز اسرائیلی توسط مقاومت در غزه (زیرنویس فارسی)

جنوب تشنه؛ درباره سواحل و جزایری که از توسعه بازمانده‌اند

سودان؛ بزرگ‌ترین بحران انسانی جهان

اینجا بمب‌ها را می‌شناسند...آنجا خودروها را...

آمریکا بیش از همه از این موشک‌ها می‌ترسد

جنگنده اسرائیلی دهکده صهیونیستی را بمباران کرد!

حذف یارانه نقدی 18 میلیون نفر؛ گامی در جهت اصلاح اقتصادی

رسانه عبری: عربستان بدون سازش هسته‌ای می‌شود