ایرانیان جهان

آخرين مطالب

جزئیات دیدار احتمالی پوتین و ترامپ ایالات متحده آمریکا

جزئیات دیدار احتمالی پوتین و ترامپ
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، سخنگوی کاخ کرملین در گفت‌وگویی بیان کرد که به دلیل وارد شدن آسیب‌های جدی به روابط مسکو-واشنگتن در دولت «جو بایدن»، نباید انتظار داشت که ازسرگیری اخیر تماس‌ها میان طرفین فورا برای بهبود روابط دوجانبه نتیجه‌بخش باشد.
«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین امروز (یکشنبه) گفت دیدار میان «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در زمان مناسب رخ خواهد داد و مقدمات آن باید فراهم شود.
دیدار احتمالی پوتین و ترامپ خبرگزاری ریانووستی در این باره گزارش داد که پسکوف در گفت‌وگویی با «پاول زاروبین» خبرنگار روس درباره دیدار روسای این دو کشور گفت: این دیدار انجام خواهد شد. افزون بر این، روسای جمهور ارائه سیاسی خود را برای انجام شدن این دیدار، علنا ابراز کرده‌اند.
پسکوف در ادامه گفت که مذاکرات میان پوتین و «استیو ویتکاف» نماینده ویژه ترامپ در امور غرب آسیا اقدامی در راستای دیدار رو در روی رهبران دو کشور است.
پوتین جمعه گذشته با ویتکاف در سنت پترزبورگ دیدار کرد. این دیدار 4.5 ساعت به طول انجامید و در آن به مباحث متعددی درباره صلح اوکراین پرداخته شد.
احیای روابط آمریکا-روسیه ریانووستی در ادامه نوشت که سخنگوی کرملین در این گفت‌وگو درباره احیای روابط با آمریکا بیان کرد: احیای روابط از نو کار بسیار دشواری است. این امر مستلزم تلاش‌های دیپلماتیک فشرده و دیگر اقدامات است.
او افزود که مشکلات روابط مسکو و واشنگتن پیچیده‌تر از آن است که انتظار داشته باشند با ازسرگیری تماس‌های دوجانبه، فورا نتیجه‌ای حاصل شود.
پسکوف توضیح داد: ما باید بدانیم که در دولت قبلی آمریکا چه آسیب جدی‌ای به روابط دوجانبه آمریکا-روسیه وارد شده است. این اتفاق پیامدهایی بسیار جدی داشت. اکنون، کارهای دشواری برای از میان برداشتن این پیامدها انجام می‌شود.
«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه، روز جمعه درباره مذاکرات کشورش با آمریکا پس از برگزاری یک دور دیگر از آن در استانبول گفت: فکر می‌کنم ما نباید خود را فریب‌ دهیم. اما هدف‌گذاری برای عادی‌سازی بر اساس شناخت متقابل و احترام به منافع ملی هر کشور کاملا واقع‌بینانه و ضروری است.
لاوروف گفت که تماس‌های روسیه با تیم دونالد ترامپ نشان داد که درک اساسی از نیاز به گفت‌وگو وجود دارد و چنین رویکردی امکان‌پذیر است.
واشنگتن در هفته‌های گذشته مذاکراتی را با هیات‌های مقام‌های روسیه و سپس با اوکراینی‌ها در عربستان سعودی انجام داد. مذاکرات آمریکا-روسیه در شهر ریاض متمرکز بر همسو کردن مواضع مسکو و واشنگتن و ترسیم برنامه‌ای برای صلح اوکراین بود. نشست مذاکره‌کنندگان آمریکا و اوکراین نیز که در شهر جده برگزار شد منجر به صدور بیانیه‌ای مشترک و موافقت اوکراین با طرح پیشنهادی آتش‌بس 30 روزه شد.
ازسرگیری فعالیت‌ سفارت‌های آمریکا و روسیه سخنگوی کرملین درباره عادی‌سازی فعالیت سفارت‌خانه‌های آمریکا و روسیه گفت که هنوز نکات زیادی در این باره وجود دارد که باید حل‌وفصل شود.
دیدارهای متقابل فرستادگان ویژه آمریکا و روسیه پکسوف گفت که دیدارهای متقابل و منظم فرستادگان ویژه میان روسیه و آمریکا انجام می‌شود که یک کانال ارتباطی قابل اعتماد میان رهبران آمریکا و روسیه برای تفهیم مواضع طرفین است.
موضع اروپا درباره اوکراین او همچنین در این گفت‌وگو بیان کرد که کشورهای بیشتری، از جمله کشورهای اروپایی در حال پی بردن به مواضع اشتباه کی‌یف درباره بسیاری از مسائل هستند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1404159/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران در آستانه دور دوم مذاکرات

نگرانی تایمز اسرائیل از مذاکرات ایران و آمریکا: نتانیاهو را به سه‌کنج می‌برد

پای فوتبال به مذاکرات با آمریکا باز شد؛ واکنش ایران به تغییر محل برگزاری راند دوم | عکس

واکنش ایران به تغییر محل میزبانی مذاکرات با آمریکا

واکنش بقائی به خبر تغییر محل مذاکرات؛ تغییر مکان دروازه خطای حرفه‌ای است

بقایی خطاب به ویتکاف: مکان دروازه را عوض نکنید – آفتاب نو | اخبار ورزشی

رُم دوباره میزبان مذاکرات ایران-آمریکا شد؟

آمریکا ایران را تحریم کرد

استوری‌های متفاوت از نوید محمدزاده؛ عکس در کنار سلبریتی‌های ایرانی در آمریکا!

ایران محور مذاکرات وزرای خارجه آمریکا و فرانسه

بازگشایی سفارت آمریکا در ایران؛ توافق تهران و واشنگتن این اتفاق تاریخی را رقم می‌زند؟

حمله موشکی و توپخانه‌ای عربستان به یمن

واکنش بقائی به خبر تغییر محل مذاکرات ایران و آمریکا

وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران گفتگو می‌کنند

تحریم‌های جدید آمریکا به بهانه خرید نفت ایران در آستانه دور دوم مذاکرات غیرمستقیم/ تلاش دولت ترامپ برای فشار بیشتر به واردکنندگان چینی

آمریکا همچنان ابزار تحریم علیه ایران را استفاده می کند

پیش‌ بینی احتمال توافق ایران و آمریکا/ برجام تکرار می‌ شود؟

حمله نیرو‌های سعودی به صعده یمن

چرا مکان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا جنجالی شده است؟

آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد

امارات حمله زمینی به یمن را تکذیب کرد

تحریم یک شرکت پالایشگاهی چینی توسط آمریکا به بهانه خرید نفت ایران

ترامپ پا به دنیای بازی های رمزارزی گذاشت

آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد

امارات رایزنی برای حمله زمینی به یمن را تکذیب کرد

واکنش جدید محسن رضایی به مذاکرات ایران و آمریکا

تحریم‌های جدید آمریکا به بهانه خرید نفت ایران

سردرگمی پادو‌های فارسی زبان ترامپ در تحلیل مذاکرات مسقط

افشای توطئه 5 مرحله‌ای اسرائیل برای پاک‌سازی غزه

روبیو و ویتکاف به پاریس می‌روند؛ اوکراین هدف گفتگوها

قصد آمریکا برای ایجاد سازوکار نظامی مشترک ترکیه و اسرائیل در سوریه

آنروا: 2.3 میلیون فلسطینی در آستانه قحطی در غزه هستند

پیام اسیر اسرائیلی به نتانیاهو: خون من گردن توست

اسرائیل 10 اسیر اهل غزه را آزاد کرد

ونس حمله آمریکا به عراق را گردن اروپا انداخت!

آلمان: غزه متعلق به فلسطینیان است

تناقضات درباره تعرفه خودروهای وارداتی

طلا و سکه روند نزولی به خود گرفتند؛ دلار به کانال 87 هزارتومانی بازگشت

تکذیب خبر تعرفه واردات خودرو توسط رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت

واکنش سید عمار حکیم به مذاکرات تهران و واشنگتن

انتقاد عراق از جوزف عون/ سفیر لبنان فراخوانده شد

سخنان نماینده کهنوج پیرامون آخرین وضعیت منطقه ویژه اقتصادی جازموریان

امکان‌سنجی رشد 8 درصدی اقتصاد ایران

واحد صنعتی تولید کابین آسانسور در لرستان بهره‌برداری شد

نصب پنل‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی قزوین

پنج معضل بزرگ ترکیه از نگاه تحلیلگر ترک

پالرمو و CFT بازهم در انتظار؛ نتیجه‌گیری به نشست بعدی مجمع موکول شد

شهاب آمد، صدرنشین ژاپن صعود کرد

آنچلوتی و شب سرنوشت: آخرین حضورم در اروپا؟ امیدوارم نه!

تورنمنت بوکس ارمنستان| مدال استکی قطعی شد/ کردلو و موسوی فردا رقابت می‌کنند