ایرانیان جهان

آخرين مطالب

گلوله‌ تانک اسرائیلی، عامل حمله مرگبار به مهمان‌سرای سازمان ملل خواندنی ها

گلوله‌ تانک اسرائیلی، عامل حمله مرگبار به مهمان‌سرای سازمان ملل
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا / کارشناسان با تحلیل تصاویر و قطعات باقی‌مانده از محل انفجار، اعلام کردند 2 گلوله تانک اسرائیلی عامل حمله به مهمان‌سرای سازمان ملل در غزه بوده است، حمله‌ای که در آن یک امدادگر اروپایی جان باخت و پنج تن دیگر زخمی شدند.
رسانه آمریکایی در مطلبی با اشاره به حمله اخیر نظامیان صهیونیست به مهمانسرای نیروهای امدادی و کارکنان سازمان ملل، گزارش داد که تحلیل تصاویر این حمله نشان می‌دهد تانک‌های صهیونیستی این جنایت را رقم زده‌اند.
به گزارش روزنامه واشنگتن‌پست، بر اساس تحلیل کارشناسانی که تصاویر صحنه را بررسی کرده‌اند، انفجارهایی که در مهمان‌سرای سازمان ملل در غزه رخ داد و منجر به کشته‌شدن یک امدادگر اروپایی و زخمی‌شدن شدید پنج تن دیگر شد، به احتمال زیاد ناشی از شلیک 2 گلوله تانک صهیونیستی بوده است.
این حمله که در تاریخ 19 مارس (29 اسفند) و تنها یک روز پس از پایان غافلگیرانه آتش‌بس 2 ماهه توسط رژیم صهیونیستی انجام شد، سازمان ملل را وادار کرد تا شمار زیادی از کارکنان بین‌المللی خود را از نوار غزه خارج کند. سازمان ملل مستقیماً رژیم صهیونیستی را مسئول این حمله دانسته و بسیاری از تحلیلگران نیز آن را تایید کرده‌اند، اما تل‌آویو این مسئولیت را رد می‌کند.
صبح آن روز، کارکنان دفتر خدمات پروژه‌ای سازمان ملل (UNOPS) برای بررسی آسیب‌های واردشده به سقف ساختمان که شب قبل و در غیاب ساکنان هدف قرار گرفته بود، به این مهمان‌سرا در مرکز غزه رفتند. بر اساس یادداشت داخلی سازمان ملل، ساختمان در زمان حمله شبانه خالی از سکنه بوده است.

ایرانیان جهان

بازار


آثار گلوله تانک صهیونیستی بر بدنه ساختمان
حدود ساعت 11:30 صبح، درحالی‌که اعضای تیم UNOPS پس از پایان بررسی‌های خود در فضای باز نشسته بودند، یک گلوله در هوا منفجر شد و «مارین مارینوف»، امدادگر 51 ساله اهل بلغارستان را به قتل رساند و پنج تن دیگر از کارکنان بین‌المللی را، از جمله یک شهروند بریتانیایی، به‌شدت زخمی کرد. به گفته سه منبع مطلع از جزئیات حادثه که نخواستند نامشان فاش شود، 2 دقیقه بعد، یک گلوله دیگر به دیوار خارجی طبقه دوم اصابت کرد و در داخل ساختمان منفجر شد.
در ویدیویی دلخراش که خبرگزاری آسوشیتدپرس منتشر کرده، فردی دیده می‌شود که در حیاط ساختمان غرق در خون است. در بیرون ساختمان، تیر چراغ برق سقوط کرده و درختان اطراف محوطه شکسته شده‌اند و در پس‌زمینه صدای جیغ و فریاد شنیده می‌شود.
سه کارشناس تسلیحاتی به درخواست روزنامه واشنگتن‌پست، ویدیو و 10 عکس از صحنه، شامل آسیب‌دیدگی‌ها و قطعات باقی‌مانده از مهمات را بررسی کردند. به گفته این کارشناسان آثار انفجار نشان می‌دهد که یکی از گلوله‌ها در نزدیکی محل نشستن کارکنان و محل کشته‌شدن مارینوف، در فضای باز منفجر شده است. عکس‌هایی که از داخل ساختمان گرفته شده نیز حاکی از وجود یک سوراخ ناشی از اصابت گلوله و الگوی مشابهی از پراکندگی ترکش‌هاست.
بر اساس این بررسی‌ها، قطعات سبزرنگ یافت‌شده در محل نشان می‌دهد که نوع گلوله‌ها احتمالاً «ام-339» بوده‌اند؛ گلوله‌ای که تنها توسط ارتش رژیم صهیونیستی در غزه مورد استفاده قرار می‌گیرد.


مقایسه بخشی از سلاح استفاده‌شده در حمله با گلوله تانک صهیونیستی
شبکه خبری سی‌ان‌ان نیز پیش‌تر گزارش داده بود که قطعات یافت‌شده در محل حادثه با گلوله تانک ام-339 مطابقت دارند و خبرنگار این شبکه عکسی از قطعات سبزرنگ منتشر کرده که گفته می‌شود از محل حادثه به دست آمده‌اند. همین قطعات در تصاویر بررسی‌شده توسط واشنگتن‌پست نیز مشاهده شده‌اند.
این گلوله‌ها قابلیت شلیک از تانک‌های مرکاوای نسل سوم و چهارم را دارند و طبق اطلاعات شرکت سازنده، می‌توانند با دقت بالا اهدافی در فاصله بیش از 5 کیلومتر را هدف قرار دهند و به‌راحتی دیوارهای بتنی دو لایه به ضخامت 20 سانتی‌متر را بشکافند.
در فاصله حدود 3 کیلومتری از محل مهمان‌سرا و نزدیک به مرز غزه، تصاویر ماهواره‌ای ثبت‌شده در تاریخ 18 مارس حضور یک تانک مرکاوا و سه خودروی زرهی دیگر ارتش اشغالگر را نشان می‌دهد. بر اساس تحلیل «ویلیام گودهیند»، کارشناس تصاویر ماهواره‌ای در مؤسسه «کانتستد گراند»، تصاویر بعدی نیز نشان می‌دهند که پس از حمله، خودروهای نظامی - از جمله حداقل یک تانک - همچنان در همان محل حضور داشته‌اند.
ارتش رژیم صهیونیستی در واکنش به یافته‌های روزنامه واشنگتن‌پست مسئولیت حمله به مهمان‌سرای سازمان ملل در 19 مارس را رد کرده و از رسانه‌ها خواسته است که «با احتیاط نسبت به گزارش‌های تاییدنشده» برخورد کنند. این نهاد به پرسش‌های مشخص خبرنگاران در این باره نیز پاسخ نداد.
کارکنان سازمان ملل به واشنگتن‌پست گفته‌اند که پیش‌تر بارها محل این ساختمان را به ارتش رژیم صهیونیستی اطلاع داده بودند و حتی شب قبل از حمله مرگبار، بار دیگر بر وضعیت آن به‌عنوان یک مکان محافظت‌شده تأکید کرده بودند.

ایرانیان جهان

محل استقرار تانک‌های صهیونیست و مهمانسرای هدف حمله
«استفان دوجاریک»، سخنگوی سازمان ملل نیز در ماه میلادی گذشته در ژنو به خبرنگاران گفت: «اسرائیل دقیقاً می‌دانست که این تأسیسات سازمان ملل کجاست، اما با این حال آن را هدف قرار داد. ما خواهان پاسخگویی هستیم؛ چه این تصمیم از روی هدفمندی اتخاذ شده باشد، چه در اثر سوءتفاهم؛ باید افرادی که این تصمیم را گرفتند، پاسخگو باشند.»
«اویهای استولار»، پژوهشگر سازمان صهیونیستی «شکستن سکوت» که به جمع‌آوری شهادت سربازان صهیونیست حاضر در اراضی اشغالی می‌پردازد، گفت استفاده از گلوله ام-339 نشان می‌دهد که هدف صهیونیست‌ها، افراد یا اشخاصی در داخل یک ساختمان بوده است. به گفته او، این گلوله به‌طور خاص برای نفوذ به دیوارها و انفجار در فضاهای بسته طراحی شده است.
کارکنان سازمان ملل گفته‌اند که مهمان‌سرای واقع در «دیرالبلح» را یکی از امن‌ترین مکان‌های خود می‌دانستند. این منطقه به‌عنوان مرکز غیررسمی فعالیت‌های امدادی برای سایر بخش‌های خطرناک‌تر نوار غزه شناخته می‌شد. این مکان، به‌ویژه محل اقامت مقام‌های ارشد سازمان ملل بود و ارتش اشغالگر نیز آن را به‌خوبی می‌شناخت.
مارینوف دومین کارمند UNOPS بود که در جریان تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه جان باخت. این سازمان می‌گوید تاکنون دست‌کم 280 نفر از کارکنان سازمان ملل در این جنگ کشته شده‌اند. بر اساس گزارش وزارت بهداشت فلسطین، شمار کل قربانیان فلسطینی از مرز 50 هزار نفر گذشته است.

ایرانیان جهان

«مارین مارینوف»، امدادگر بلغارستانی که در حمله صهیونیست‌ها کشته شد
امدادرسانان در غزه می‌گویند فضای بی‌اعتمادی شدیدی بین ارتش اشغالگر و گروه‌های امدادی وجود دارد؛ فضایی که در آن، نظامیان صهیونیست اختیار زیادی دارند و در بیشتر موارد، هیچ پیامدی برای اقداماتشان، از جمله تیراندازی به کاروان‌های امدادی و غیرنظامیانی که قصد کمک به زخمی‌ها را دارند، وجود نداشته است. کابینه رژیم صهیونیستی همچنین مدعی است که حماس در برخی از نهادهای وابسته به سازمان ملل در غزه فعالیت دارد.
اکثر فلسطینیان در غزه به کمک‌های بشردوستانه وابسته‌اند. نظام سلامت در غزه تقریباً از بین رفته و پس از یک ماه محاصره کامل، مواد غذایی، سوخت و کمک‌های انسانی روبه‌اتمام است. طبق قوانین بین‌المللی، تأسیسات بشردوستانه باید از حمله مصون باشند؛ بنابراین سازمان ملل و دیگر نهادهای امدادی اغلب مختصات دفاتر، مهمان‌سراها و مسیرهای مأموریتی خود را با ارتش رژیم صهیونیستی به اشتراک می‌گذارند تا از حمله جلوگیری شود.
پس از این حمله، سازمان ملل اعلام کرد که به‌طور موقت حدود 30 نفر از کارکنان بین‌المللی خود، یعنی یک‌سوم نیروهای خارجی حاضر در غزه را از این منطقه خارج می‌کند؛ زیرا دیگر قادر به تضمین امنیت آن‌ها نیست.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1404393/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدال برنز استکی در بوکس قطعی شد

لحظه به لحظه با جدال حساس اینتر و بایرن

رئال مادرید – آرسنال؛ ترکیب رسمی

درگذشت گزینه خط حمله پرسپولیس؛ جزییات از فوت آرون بوپندزا!

طالبان: هیچ‌گونه دخالتی در اجرای احکام اسلامی پذیرفته نیست

گسترش همکاری کابل - تهران در زمینه استخراج معادن افغانستان

گروسی با عراقچی در تهران دیدار کرد

چرا صادرات نفت ایران در فشار حداکثری 2 سقوط نکرد؟

پای فوتبال به مذاکرات با آمریکا باز شد؛ واکنش ایران به تغییر محل برگزاری راند دوم

میتسوبیشی صادرات خود به آمریکا را متوقف کرد

علت تغییر محل مذاکرات، مهیا نبودن شرایط میزبانی طرف عمانی بوده است

دیدار گروسی با عراقچی در تهران + عکس

تجمع خودجوش مردم شیراز در حمایت از مردم غزه + تصاویر

هشدار «سازمان تجارت جهانی» درباره تعرفه‌های «ترامپ»

شیرازی‌ها در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی تجمع کردند

تجمع اعتراضی مردم شیراز علیه جنایات رژیم صهیونیستی در جوار ارگ کریم خان

گام بزرگ OKX برای ورود به بازار ایالات متحده: تأسیس HQ جدید در کالیفرنیا

واکنش ایران به اظهارات اخیر آمریکا: «تناقض‌ها مشکل‌ساز است» + ویدیو

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در آستانه دور دوم مذاکرات

ایران هرگز تعهداتی که به برنامه هسته‌ای آسیب بزند را قبول نمی‌کند

ویتکاف، توافق را غیرممکن کرد

مسی در آستانه تمدید با اینترمیامی؛ جام‌جهانی 2026 فوق‌ستاره را ماندنی می‌کند؟

مذاکرات با ایران نمی‌تواند تا ابد ادامه یابد

رویترز: تحریم نفت ایران موجب افزایش قیمت جهانی این کالا شد

چقدر احتمال دارد ایران و آمریکا توافق کنند؟

علت تغییر محل مذاکرات از «مسقط» به «رم» جیست؟

رفتار آمریکا تغییر کرده است؟

نتانیاهو کار دست مجارستان داد؛ پرونده قضایی دیوان لاهه علیه مجارستان

تصمیم مهم قطر درباره ارتش لبنان

چین و روسیه وارد فاز فضایی شدند

حملات پهپادی جدید اسرائیل و ادعای ترور رزمنده رضوان حزب الله

آژیر حمله هوایی در کی‌یف به صدا درآمد

ورود 1233 شهرک‌نشین اسرائیلی به مسجدالاقصی

پوتین از ایلان ماسک تمجید کرد: از این جور آدمها کم پیدا میشه!

انگلیس ورود خودروهای چینی به پایگاه‌های نظامی‌اش را ممنوع کرد

ارتش لبنان: عوامل شلیک راکت به اسرائیل بازداشت شدند

حماس: آزادی اسرای فلسطینی اولویت اصلی ماست

پیش بینی قیمت دلار 28 فروردین 1404

تشکیل وزارتخانه جدید بحران آب را حل می‌کند؟

عراق سفیر لبنان در بغداد احضار کرد

واکنش شدیداللحن بغداد به موضع گیری جوزف عون علیه حشد شعبی عراق

جسارت تولید «رها» قابل تقدیر است

مراغه شهری با ظرفیت‌های پنهان؛ انتقاد معاون وزیراز بهره‌نبردن ظرفیت ها

نگاهداری: مناطق آزاد باید نقش خود را در توسعه ملی ایفاء کنند

پتانسیل‎های پنهان مراغه؛ انتقاد معاون وزیر از بهره‌ نبردن از ظرفیت ها

پیروزی استکی مقابل گربه سیاه بوکسورهای ایران/ مدال برنز قطعی شد

مگوایر: قهرمان لیگ اروپا می‌شویم تا به سی‌ال برسیم

ممنوعیت ورود خودروهای چینی به پایگاه‌های نظامی انگلیس

رئیس‌جمهور UFC، دانا وایت، هدایت فرزندخواندگی جهانی بلاک‌چین را بر عهده می‌گیرد

ورود خودروهای چینی به پایگاه‌های نظامی انگلیس ممنوع شد