ایرانیان جهان

آخرين مطالب

پوتین برای مذاکرات مستقیم با اوکراین اعلام آمادگی کرد ایالات متحده آمریکا

پوتین برای مذاکرات مستقیم با اوکراین اعلام آمادگی کرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش سلام نو به نقل از تسنیم، به گزارش روزنامه اتریشی دی پرسه، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه مذاکرات مستقیم با کی یف در مورد تمدید تعلیق حملات علیه برخی اهداف را پیشنهاد کرده است. پوتین امروز دوشنبه در سخنانی گفت: ما باید در مورد آن فکر کنیم.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا هم قصد دارد در سه روز آینده درباره تلاش های میانجی گری در جنگ اوکراین اظهار نظر کند.
در همین حال، ولودمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین روی مذاکره با مذاکره‌کنندگانی از آمریکا، بریتانیا و فرانسه در روز چهارشنبه در لندن حساب باز کرده است. پوتین امروز دوشنبه در سخنانی به پیشنهاد زلنسکی مبنی بر معافیت اهداف غیرنظامی از حملات برای مدت 30 روز پاسخ داد. پوتین در این باره گفت: همه اینها موضوعی است که باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد، شاید حتی در سطح دوجانبه. ما آن را رد نمی کنیم.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی پوتین نیز تایید کرد که رئیس جمهور روسیه به احتمال گفت‌وگوی مستقیم با اوکراین اشاره می‌کند.
پوتین اظهارات خود را در بحبوحه بی صبری فزاینده از سوی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا که وعده صلح سریع در اوکراین را داده بود، بیان کرد.
ایالات متحده آمریکا روز جمعه تهدید کرد که در صورت عدم وجود نشانه های واضح از توافق احتمالی، از تلاش های میانجی گری خود دست می کشد. مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا در این باره گفت: ما این تلاش را برای هفته ها و ماه ها ادامه نخواهیم داد. به همین دلیل است که ما اکنون باید خیلی سریع تعیین کنیم که آیا این امر در چند هفته آینده امکان پذیر است یا خیر.
پوتین امروز اعلام کرد: ما همیشه نسبت به آتش‌بس مثبت هستیم، به همین دلیل است که چنین ابتکاری را اتخاذ کرده‌ایم، به خصوص که صحبت از تعطیلات زیبای عید پاک است.
ترامپ در یک جشن عید پاک در باغ کاخ سفید در پاسخ به این سوال که آیا پیشنهاد آمریکا مبنی بر اینکه اوکراین کریمه را به عنوان بخشی از روسیه به رسمیت بشناسد یا خیرهم گفت: اما در سه روز آینده درباره این موضوع اظهار نظر خواهد کرد.
ترامپ اخیراً از اوکراین و روسیه خواسته است که مایل به سازش باشند. دولت ایالات متحده به صراحت اعلام کرد که در غیر این صورت می تواند از تلاش برای پایان دادن به جنگ دست بکشد.
پوتین روز شنبه یک آتش بس 30 ساعته اعلام کرد. روسیه و اوکراین یکدیگر را به عدم پایبندی به آتش بس متهم کردند. کی یف آتش‌بس اعلام شده توسط پوتین را اقدامی تبلیغاتی برای تظاهر به حسن نیت، به‌ویژه نسبت به ایالات متحده تلقی کرد.
دولت اوکراین همچنین اعلام کرده است که مذاکره کنندگان ایالات متحده، اوکراین، بریتانیا و فرانسه روز چهارشنبه در لندن برای گفتگوهای جدید در مورد راه های پایان دادن به جنگ روسیه ملاقات خواهند کرد. ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین در پلتفرم X نوشت: ما آماده‌ایم تا جایی که ممکن است همانطور که تاکنون انجام داده‌ایم، برای دستیابی به آتش‌بس بدون پیش‌شرط و به دنبال آن صلحی واقعی و پایدار سازنده پیش برویم.
هفته گذشته هم چنین جلسه ای در پاریس برگزار شد.
ایالات متحده در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ تغییر موضع داده و دیگر مایل به حمایت طولانی مدت از اوکراین جنگ با روسیه نیست. فرانسه و بریتانیا در حال حاضر رهبری ائتلاف داوطلبانه برای حمایت از اوکراین را که می‌خواهند تضمین‌های امنیتی به اوکراین بدهد و همچنین از آن در مذاکرات برای صلح عادلانه حمایت کند بر عهده دارند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1416544/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قیمت افغانی به تومان امروز سه شنبه 2 اردیبهشت ماه 1404 چقدر شد؟

پاسخ کیهان به یک سوال: در مذاکره ایران و آمریکا، چقدر می توانیم درباره فناوری هسته ای کوتاه بیاییم؟

پیچیده ترین بخش مذاکرات ایران و آمریکا از نگاه معاون روحانی

اولیانوف از قانع‌کننده‌ترین نشانه پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا گفت

بازگشت غول وانت‌ها: مزدا دوباره به بازار پیکاپ‌ها برمی‌گردد

جدیدترین قیمت طلا، دلار و سکه امروز سه شنبه 2 اردیبهشت ماه 1404

دو موضوع چالش برانگیز مذاکرات چیست؟

عراقچی:اگر بخواهیم به توافق برسیم این توافق باید بر دو اصل استوار باشد/صنعت هسته‌ای ایران برای آمریکا؛بازار قراردادهایی به ارزش ده‌ها میلیارد دلار

واشنگتن: چین به زودی در برابر تعرفه‌های ترامپ کوتاه می‌آید

قیمت صد دینار عراق امروز سه شنبه 2 اردیبهشت ماه 1404 چقدر شد؟

اراده سیاسی، قدرت چانه‌زنی و توان دیپلماتیک، موقعیت ایران در مذاکرات را تقویت کرده است

چین واکنش حامی به آتش‌بس روسیه

تیم اقتصادی دولت پزشکیان، کاپیتان ندارد؟

چرا موضع «مخالفان مذاکره» تغییر کرده است؟

«دونالد ترامپ» با «بنیامین نتانیاهو» درباره مذاکرات هسته ای با ایران گفت و گو می‌کند

وزیر دفاع آمریکا به افشاگران حمله کرد و رسانه ها را مورد انتقاد قرار داد

ترامپ در مراسم تشییع پاپ شرکت خواهد کرد

روایت علی واعظ و تریتا پارسی از نتایج مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا/ از عربستان تا امارات و عمان؛ چرا خلیج فارس برای توافق به تکاپو افتاد؟

جدیدترین قیمت دلار آمریکا امروز سه شنبه 2 اردیبهشت ماه 1404 اعلام شد | دلار چقدر شد؟

گزارش خواندنی گاردین درباره ناگفته های مذاکرات ایران و آمریکا

فعلاً خبری از سقوط دلار نیست/ توافق نهایی ایران و آمریکا، دلار را تا کجا پایین می‌آورد؟

تعرفه های ترامپ به پرفروش های بیوک رسید

وجود چین یا چربی زیر چانه چه زمانی نگران کننده است؟

حملات هوایی پیاپی آمریکا به صنعاء و مأرب در یمن

گوگل در تنگنا | غول فناوری فرومی‌پاشد؟

توافق یک‌طرفه آمریکا با بوی خطر؛ عربستان و اسرائیل در کانون جنجال

خبری شوکه کننده و عجیب، این پیرمردبا این چهره خندان قاتل 90 زن و دختر است!/ تصویر

در مذاکره با آمریکا نه خوش‌بین و نه بدبین هستیم

آمریکا مدعی است فناوری دستکاری زمان و فضا را در اختیار دارد

رئیس بورس و اوراق بهادار آمریکا رسما منصوب شد

اسرائیل عرضه حمله به ایران را به تنهایی دارد؟ پاسخ شنیدنی

یک ملوان آمریکایی می‌گویدموجودات فضایی از دریا می‌آیند!

چرا ایران با اسرائیل و آمریکا وارد جنگ نشد؟ +فیلم

تولید بدون بازار؛ سراب کارآفرینی با رویافروشی

ادعای آمریکا: چین دست‌پاچه شده و سرانجام به توافق تن خواهد داد

ژاپن به سلطه‌طلبی گوگل در اندروید پایان می‌دهد

پیشگویی ترسناک بابا ونگای ژاپنی برای تابستان

تاکید ترامپ برای ادامه سیاستهای ضدمهاجر در آمریکا

سرقت کیف وزیر زن +جزئیات

شمار شهدای حملات هوایی شبانه آمریکا به صنعا به 12 نفر رسید

نماینده ارشد سنای آمریکا خواستار برکناری هگست شد

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا : تعرفه‌ها باعث وحشت در چین شد

ایران اتهامات آمریکا و اسرائیل درباره نقش ایران در سوریه را رد کرد

وزیر دفاع آمریکا به دردسر افتاد

حمایت قطر از مذاکرات ایران و آمریکا؛ راه‌گشایی تازه؟

بمب خبری؛ ایران با ورود آمریکایی ها رسماً موافقت کرد

وزیر دفاع فعلی آمریکا برکنار می‌شود؟

هاروارد از دولت ترامپ شکایت کرد

حمله هوایی آمریکا به مناطقی از صنعا و صعده یمن

پرفروش‌ترین کراس اوورها در چین معرفی شدند +جدول