ایرانیان جهان

آخرين مطالب

شرط هتل ژاپنی برای پذیرش گردشگران صهیونیست خواندنی ها

شرط هتل ژاپنی برای پذیرش گردشگران صهیونیست
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا /هتلی در ژاپن برای پذیرش شهروندان صهیونیست شرط گذاشته و به آنها گفته که باید تعهدی را مبنی بر اینکه در جریان خدمت سربازی در اراضی اشغالی مرتکب جنایت جنگی نشده‌اند، امضا کنند.
روزنامه یدیعوت آحارانوت نوشت، این خبر را یک گردشگر اسرائیلی اعلام کرد که در جریان پذیرش در یک هتل در کیوتو، ژاپن مسئولان پذیرش وقتی متوجه شدند او یک اسرائیلی است به او گفتند باید تعهدنامه‌ای را امضا کند و در آن اعلام کند که در جریان خدمت سربازی در اراضی اشغالی مرتکب جنایت جنگی نشده است.
به نقل از خبرگزاری آناتولی، این گردشگر اسرائیلی که در دوران خدمت سربازی نیروی پزشکی بود، گفت: «کارمند هتل این فرم را به من داد و گفت که بدون امضا کردنش، اجازه ورود به هتل را نخواهم داشت.»
به گفته این گردشگر، در این فرم از او خواسته شده بود که اعلام کند مرتکب جنایات جنگی، از جمله تجاوز، قتل افرادی که تسلیم شده بودند یا حمله به غیرنظامیان نشده است.
این گردشگر اسرائیلی گفت که در ابتدا از امضای فرم خودداری کرد، اما پس از آنکه مسئول هتل به او اطلاع داد که همه مهمانان اسرائیلی موظف به امضای آن هستند، آن را امضا کرد.
بازار
در این فرم آمده است: «من هرگز در هیچ جنایت جنگی که ناقض قوانین بین‌المللی و بشردوستانه باشد، از جمله حمله به غیرنظامیان شامل کودکان و زنان، کشتن یا بدرفتاری با کسانی که تسلیم شدند یا به عنوان اسیر جنگی گرفته شدند، شکنجه یا رفتار غیرانسانی، خشونت جنسی، آوارگی اجباری یا غارت و سایر اعمالی که در محدوده ماده 8 اساسنامه رم دیوان کیفری بین‌المللی قرار می‌گیرد، دست نداشته‌ام.»
در ادامه این تعهدنامه آمده است: «من هرگز جنایات جنگی را برنامه‌ریزی و به اجرای آن کمک نکردم، آن را تشویق یا تحریک نکرده‌ام و در چنین اقداماتی نیز شرکت نداشته‌ام. من متعهد می‌شوم که به رعایت قوانین بین‌المللی و حقوق بشردوستانه ادامه دهم و هرگز در هیچ شکلی در جنایات جنگی شرکت نکنم.»
پس از این حادثه، سفیر رژیم صهیونیستی در ژاپن، نامه‌ای به تاکاتوشی نیشیواکی، فرماندار کیوتو، فرستاد و این اقدام از سوی هتل را غیرقابل قبول خواند.
مدیر هتل به یدیعوت آحارانوت گفت: الزام به اعلام این موضوع اقدامی درست است. برای ما، جنگ چیز بعیدی است و ما هرگز افرادی را که زنان و کودکان را می‌کشند و مدارس را بمباران می‌کنند، پذیرش نکرده‌ایم.»
در ژوئن گذشته نیز در هتل دیگری در کیوتو چنین اقدامی صورت گرفت.
رژیم صهیونیستی به دلیل اقدامات نظامی خود در غزه، با پرونده نسل‌کشی در دیوان بین‌المللی کیفری و دادگستری روبرو است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1422869/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درخواست رسمی اسرائیل از آمریکا برای استفاده از بمب‌های 14 تنی علیه ایران

برای وویادین بوسکوف؛ دیوانه‌ای که در تاریخ گم شد

صعود قیمت دینار عراق در بازار ارزهای خارجی

شهادت 8 نفر در پی حمله هوایی آمریکا به شمال صنعا

رآکتورهای هسته‌ای و تاسیسات غنی‌سازی ایران را نابود می‌کنیم

افلاکی: هدف از رقابت‌های چین شناخت بیشتر بازیکنان برای مسابقات جهانی بود/ تکواندوی ایران گلخانه‌ای نیست

ایمیدرو آماده ایجاد فضای مشترک همکاری‌های معدنی با آفریقا

انتقاد شدید دیتمار هامان از خط میانی بایرن مونیخ؛ با کیمیش و گورتسکا خبری از لیگ قهرمانان اروپا نیست!

با آغاز مذاکرات آمریکا برای خرید نفت ایران چراغ سبز نشان داد

داد زاها در آمریکا در آمد: هر کاری می‌کنم ایراد می‌گیرید؛ هر بار تیم می‌بازد، مقصر من هستم!

دعوت رسمی عراق از الجولانی برای نشست سران عرب در بغداد

پشتوانه سیاسی فرمانده اقتصادی

آزمون سخت فدرال رزرو

کاوازاکی ژاپن حریف النصر عربستان در نیمه‌نهایی شد

صعود نماینده ژاپن به نیمه‌نهایی لیگ نخبگان؛جمع 4 تیم پایانی تکمیل شد

آغاز خانه‌تکانی پرسپولیس/ ایران و ژاپن با توپ آجری رنگ

کاهش واردات آهن اسفنجی اتحادیه اروپا

پایان سلطه زغال‌ سنگ در چین

تهدیدات شدیدالحن نتانیاهو: رآکتورهای هسته‌ای و تاسیسات غنی‌سازی ایران را نابود می‌کنیم

حمله دوباره آمریکا به یمن

حملات آمریکا به یمن

عصبانیت اصلاح‌طلبان رادیکال از اقدامات رئیس‌جمهور/ چرا پزشکیان به واتیکان نرفت که با ترامپ دیدار کند؟

تکرار زیاده خواهی‌های نتانیاهو درباره مذاکرات ایران و آمریکا

در آینده دلار تک نرخی می شود

نگاهی به شاخص‌های کلان اقتصادی چین در سه ماهه اول سال 2025

بسنت: آمریکا و چین در حال مذاکره تجاری هستند

فیلترینگ؛ ملتی گروگان اندکی

واشنگتن پست: سبک مذاکره ترامپ چقدر شانس موفقیت دارد؟

2 عامل مهم در بورس؛ پیش بینی از وضعیت بازار سرمایه برای فردا

دعوت رسمی عراق از جولانی برای شرکت در نشست بغداد

آبروداری کاوازاکی برای شرق آسیا؛ پایان ماجراجویی السد به نفع ایران

کاوازاکی ژاپن حریف الاهلی عربستان در نیمه‌نهایی شد

کاوازاکی ژاپن 3-2 السد قطر؛ آبروداری سامورایی‌ها برای شرق آسیا

آرسنال حریف بارسلونا در فینال چمپیونزلیگ زنان اروپا

با این روغن‌ها پیر نمی‌شوید

به پیوند‌های بیش از هزار ساله خود با قاره عظیم آفریقا می‌بالیم

افق بلندمدت ایران-آفریقا؛ جهش به 10 میلیارد دلار مبادله

عراقچی با گروسی گفتگو کرد/آمادگی آژانس برای هرگونه مساعدت برای پیشبرد مذاکرات ایران و امریکا

دبل بازار ارز در افزایش قیمت؛ درهم امارات گران شد، لیر ترکیه رنج/ نخستین چراغ سبز آمریکا؛ مالزی به دنبال توافق

رایزنی «عراقچی» و «گروسی» در مورد آخرین تحولات مرتبط با رایزنی‌های ایران و آمریکا

فولاد خوزستان؛ طلایه‌دار صادرات ایران زیر ضرب تحریم مستقیم آمریکا

بهترین فیلم های سیاسی قرن 21

خواست طرف ایرانی از تیم آمریکایی در مذاکره | آمریکا سیگنال‌های مثبت می‌فرستد

گفتگوی تلفنی گروسی و عراقچی؛ همکاری‌های ایران و آژانس در کانون توجه

رایزنی عراقچی و گروسی درباره مذاکرات ایران و آمریکا

گفتگوی وزیرخارجه مصر با عراقچی درباره انفجار بندرعباس و مذاکرات مسقط

اصلاحات در قوه قضاییه؛ پایان دادگاه‌های ویژه اقتصادی

پیش‌بینی دبیر کانون صرافان ازبازار ارز

طولانی‌ترین تونل پیش‌ساخته جهان در اروپا احداث می‌شود: از دانمارک به آلمان در 7 دقیقه

تعطیلی تون‌کوین بریج اعلام شد!