ایرانیان جهان

آخرين مطالب

دستورات لازم برای حل با قدرت مشکل حادثه بندر شهید رجایی داده شده است/ آماده گسترش روابط با آفریقا در همه زمینه ها هستیم قاره آفریقا

دستورات لازم برای حل با قدرت مشکل حادثه بندر شهید رجایی داده شده است/ آماده گسترش روابط با آفریقا در همه زمینه ها هستیم
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - رئیس جمهور درباره حادثه بندرعباس گفت: دستورات لازم به وزیر محترم بهداشت و مجموعه کارشناسان داده شده که با قدرت رفع مشکلات را پیگیری و حل کنند.

ایرانیان جهان

بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
قبل از شروع جلسه به خانواده جانباختگان حادثه دردناک در بندر شهید رجایی که عزیزان آنان جان خود را از دست دادند، تسلیت می گویم و برای مجروحان آرزوی سلامتی دارم. دستورات لازم به وزیر بهداشت و کارشناسان داده شده تا با قدرت موضوع را دنبال کنند و حتما مشکلات را با سرعت حل خواهیم کرد. وی در ادامه سخنانش در این اجلاس اظهار کرد: همه ما روی توپی در منظومه شمسی زندگی می کنیم. ما در خانه کوچکی باهم زندگی می‌کنیم. یکی آفریقا و آمریکا و آسیا است، اما همه ما روی یک توپ در کهکشان زندگی می کنیم و می‌توانیم از نعمت‌های خداوند در این کره خاکی بهره ببریم. ما در کتاب آسمانی خود این نگاه را داریم که همه ما یک امت هستیم. همه انسان ها در این کره خاکی یک امت هستند. خدا پیامبران را فرستاد که ما باهم دعوا نکنیم. و این کتاب آسمانی، اگر اختلاف پیدا کردیم حکم بر عدالت و حق و انصاف کند. جانی و وحشی نباشیم. انسان به معنای ارزش های بالای انسانیت باشیم.
وی با بیان اینکه متاسفانه عده ای متجاوز زیاده طلب شده‌اند و به حق دیگران تجاوز کردند و جنایتکار شدند، گفت: عده ای را از سرزمین خود بیرون کردند و کشتند. انسانیت را زیر سوال بردند.
رئیس جمهور تصریح کرد:عده ای پشت چهره های به ظاهر انسانی وحشی ترین موجودات در این کره خاکی هستند. بی هیچ واهمه و درد و رنج ذهنی، انسان های بی گناه و زنان و کودکان را قتل عام می کنند. این تجاوزها از زیاده طلبی‌هایی است که دارند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: ایران ما و باور ما این است که ما همه از یک ریشه هستیم. همه ژن های یکی داریم. گاها در یک حلقه ای از دانه های ارتباطی مقداری باهم فرق داریم. نژاد یا چهره دیگری پیدا می کنیم. هیچ برتری بین ما و شما نیست، مگر در انسانیت و توانمندی . ما در ایران خود آماده هستیم در تمام دستاوردهای خود در ارتباط با انتقال به شما عزیزان گام برداریم. این دستاوردها و توانمندی ها را در سلامت، تجارت، صنعت و کشاورزی به شما انتقال دهیم. دنیایی درست کنیم که صلح و امنیت برای همه انسان ها فراهم شود. همه انسان ها در صلح و آرامش و رفاه و امنیت زندگی کنند.
وی افزود: باید دست به دست هم داده و خانه‌ای مملو از محبت و آرامش بسازیم. به جای پاشیدن تخم نفرت، خشونت و کینه اراده و باوری را ایجاد کنیم که دوستی و محبت شکل بگیرد. راحت باهم رفت و آمد کرده و به هم کمک کنیم. حق و حقوق یکدیگر را محترم بشماریم. وقتی این باور در ما ایجاد شد، می‌توانیم در این کره خاکی زندگی کنیم. در فرصتی که خدا به ما داده در صلح و آرامش و با بهره برداری از نعمت ها زندگی کنیم.
رئیس جمهور تصریح کرد: ما و شما می توانیم آینده ای بسازیم که مملو از محبت، عشق و گذشت و انسانیت باشد. این تجارت و داد و ستد ها برای ایجاد آرامش و روح پاک در کنار هم است. امیدوارم در فرصتی که در ایران هستید با کارشناسان و مدیران ما بتوانیم این ارتباط و انسجام را برقرار کنیم. در تمام زمینه ها آماده همکاری هستیم. ما باید به هم کمک کنیم. به عنوان انسان این وظیفه را در خود می بینیم.
وی با تاکید بر اینکه باید صلح و آرامش و انسانیت را در کره خاکی ایجاد کنیم، گفت: خلق شدیم تا در کنار هم بایستیم. آرزومندم دست به دست هم داده و خانه ای که در آن زندگی می کنیم به صلح و آرامش و امنیت برسانیم.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1423025/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نتانیاهو: یک توافق بد با ایران از توافق نکردن بدتر است

درخواست رسمی اسرائیل از آمریکا برای استفاده از بمب‌های 14 تنی علیه ایران

برای وویادین بوسکوف؛ دیوانه‌ای که در تاریخ گم شد

صعود قیمت دینار عراق در بازار ارزهای خارجی

شهادت 8 نفر در پی حمله هوایی آمریکا به شمال صنعا

رآکتورهای هسته‌ای و تاسیسات غنی‌سازی ایران را نابود می‌کنیم

افلاکی: هدف از رقابت‌های چین شناخت بیشتر بازیکنان برای مسابقات جهانی بود/ تکواندوی ایران گلخانه‌ای نیست

ایمیدرو آماده ایجاد فضای مشترک همکاری‌های معدنی با آفریقا

انتقاد شدید دیتمار هامان از خط میانی بایرن مونیخ؛ با کیمیش و گورتسکا خبری از لیگ قهرمانان اروپا نیست!

با آغاز مذاکرات آمریکا برای خرید نفت ایران چراغ سبز نشان داد

داد زاها در آمریکا در آمد: هر کاری می‌کنم ایراد می‌گیرید؛ هر بار تیم می‌بازد، مقصر من هستم!

دعوت رسمی عراق از الجولانی برای نشست سران عرب در بغداد

پشتوانه سیاسی فرمانده اقتصادی

آزمون سخت فدرال رزرو

کاوازاکی ژاپن حریف النصر عربستان در نیمه‌نهایی شد

صعود نماینده ژاپن به نیمه‌نهایی لیگ نخبگان؛جمع 4 تیم پایانی تکمیل شد

آغاز خانه‌تکانی پرسپولیس/ ایران و ژاپن با توپ آجری رنگ

کاهش واردات آهن اسفنجی اتحادیه اروپا

پایان سلطه زغال‌ سنگ در چین

تهدیدات شدیدالحن نتانیاهو: رآکتورهای هسته‌ای و تاسیسات غنی‌سازی ایران را نابود می‌کنیم

حمله دوباره آمریکا به یمن

حملات آمریکا به یمن

عصبانیت اصلاح‌طلبان رادیکال از اقدامات رئیس‌جمهور/ چرا پزشکیان به واتیکان نرفت که با ترامپ دیدار کند؟

تکرار زیاده خواهی‌های نتانیاهو درباره مذاکرات ایران و آمریکا

در آینده دلار تک نرخی می شود

نگاهی به شاخص‌های کلان اقتصادی چین در سه ماهه اول سال 2025

بسنت: آمریکا و چین در حال مذاکره تجاری هستند

فیلترینگ؛ ملتی گروگان اندکی

واشنگتن پست: سبک مذاکره ترامپ چقدر شانس موفقیت دارد؟

2 عامل مهم در بورس؛ پیش بینی از وضعیت بازار سرمایه برای فردا

دعوت رسمی عراق از جولانی برای شرکت در نشست بغداد

آبروداری کاوازاکی برای شرق آسیا؛ پایان ماجراجویی السد به نفع ایران

کاوازاکی ژاپن حریف الاهلی عربستان در نیمه‌نهایی شد

کاوازاکی ژاپن 3-2 السد قطر؛ آبروداری سامورایی‌ها برای شرق آسیا

آرسنال حریف بارسلونا در فینال چمپیونزلیگ زنان اروپا

با این روغن‌ها پیر نمی‌شوید

به پیوند‌های بیش از هزار ساله خود با قاره عظیم آفریقا می‌بالیم

افق بلندمدت ایران-آفریقا؛ جهش به 10 میلیارد دلار مبادله

عراقچی با گروسی گفتگو کرد/آمادگی آژانس برای هرگونه مساعدت برای پیشبرد مذاکرات ایران و امریکا

دبل بازار ارز در افزایش قیمت؛ درهم امارات گران شد، لیر ترکیه رنج/ نخستین چراغ سبز آمریکا؛ مالزی به دنبال توافق

رایزنی «عراقچی» و «گروسی» در مورد آخرین تحولات مرتبط با رایزنی‌های ایران و آمریکا

فولاد خوزستان؛ طلایه‌دار صادرات ایران زیر ضرب تحریم مستقیم آمریکا

بهترین فیلم های سیاسی قرن 21

خواست طرف ایرانی از تیم آمریکایی در مذاکره | آمریکا سیگنال‌های مثبت می‌فرستد

گفتگوی تلفنی گروسی و عراقچی؛ همکاری‌های ایران و آژانس در کانون توجه

رایزنی عراقچی و گروسی درباره مذاکرات ایران و آمریکا

گفتگوی وزیرخارجه مصر با عراقچی درباره انفجار بندرعباس و مذاکرات مسقط

اصلاحات در قوه قضاییه؛ پایان دادگاه‌های ویژه اقتصادی

پیش‌بینی دبیر کانون صرافان ازبازار ارز

طولانی‌ترین تونل پیش‌ساخته جهان در اروپا احداث می‌شود: از دانمارک به آلمان در 7 دقیقه