ایرانیان جهان

آخرين مطالب

چارلز سوم برادرش را از کاخ باکینگهام بیرون انداخته است انگلیس

چارلز سوم برادرش را از کاخ باکینگهام بیرون انداخته است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا / براساس گزارش روزنامه سان، در پی یک سری رسوایی‌های اخلاقی‌ که شاهزاده «اندرو» بریتانیا حین ارتباطاتش با «جفری اپستین» پدوفیل آمریکایی به بار آورد، شاه «چارلز سوم» این برادر کوچک‌ترش را از کاخ باکینگهام بیرون انداخته است.
روزنامه سان جمعه گزارش داد، شاهزاده اندرو 62 ساله که به «دوک یورک» معروف است و سومین فرزند «الیزابت دوم» ملکه پیشین بریتانیا به شمار می‌رود، اکنون اجازه نخواهد داشت در اقامتگاه سلطنتی باکینگهام در لندن دفتر داشته باشد و همچنین نمی‌تواند از آدرس پستی آن هم استفاده کند.
یک منبع مطلع به سان گفت: «رسما هرگونه حضور او در کاخ به پایان رسیده است. شاه این را شفاف کرده است. او یک عضو سلطنتی شاغل نیست. او اکنون مستقل و مسؤول کارهای خودش است.»
با این حال، اندرو عمارت «رویال لاج» در املاک «ویندزر» واقع در غرب لندن را حفظ خواهد کرد. این شاهزاده بدنام، در سال 2019 و زمانی که الیزابت دوم به عنوان ملکه فعالیت داشت، اعلام کرد که از فعالیت‌های سلطنتی کناره‌گیری می‌کند.
اندرو که متهم است حدود 21 سال پیش با یک دختر زیر سن قانونی رابطه جنسی داشته است، عناوین نظامی خود را در ژانویه از دست داد تا مانند یک شهروند عادی و بدون داشتن مناسبی همچون «والاحضرت» در دادگاه آمریکا محاکمه شود.
شاهزاده اندرو که پیش از این هم کمتر در کنار خاندان سلطنتی بریتانیا در ملاءعام حاضر می‌شد، از دوستان «جفری اپستین» میلیاردر آمریکایی است که در سال 2019 میلادی به دلیل «قاچاق جنسی سازمان‌یافته دختران زیر سن قانونی» دستگیر شد و یک ماه بعد هم در زندان خودکشی کرد.
«ویرجینیا جوفری» شهروند آمریکا و شاکی 38 ساله این پرونده در شکایتی که در دادگاه نیویورک در جریان است، شاهزاده اندرو را متهم کرده که در زمانی که تنها 17 سال داشت با او رابطه جنسی داشته است؛ اتهامی که از سوی اندرو رد شده است.
لغو عناوین نظامی و حمایت‌های سلطنتی از شاهزاده اندرو در پی درخواست 150 تن از نظامیان پیشین ارتش بریتانیا انجام شد. امضاکنندگان این درخواست، این شاهزاده را که پیش از این خلبان ارتش بوده و در جنگ فالکلند هم شرکت کرده، متهم کردند که در انجام وظایفش به اصول «درستی، صداقت و رفتار شرافتمندانه» که سرلوحه خدمت در ارتش است، توجه نداشته است.
برملا شدن ماجرا دوستی شاهزاده اندرو با جفری اپستین پیش از این هم به وجهه اجتماعی دوک یورک آسیب زده بود؛ با این وجود انتشار عکسی از او در کنار ویرجینیا جوفری نوجوان آن هم در حالی که در پس‌زمینه عکس چهره «گیلین مکسول» همدست اپستین در این جرایم دیده می‌شد، به طور جدی موقعیت او در جامعه بریتانیا و در خاندان سلطنتی را دچار مشکل کرد.
گیلین مکسول که پیش از این شریک زندگی جفری اپستین هم بود، سرانجام در 29 دسامبر سال 2021 میلادی از سوی دادگاه در موضوع ارتکاب جنایات جنسی مجرم شناخته شد. علاوه بر این شکایت در دادگاه نیویورک، یکی دیگر از اخبار درز کرده از گذشته شاهزاده اندرو مربوط به شرکت او در یک میهمانی با موضوع «روسپی‌ها و دلال‌ها» در ایالات متحده آن هم در کنار گیلین مکسول است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/340696/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زلزله مرگبار ژاپن: 20 ثانیه و ویرانی بی‌سابقه در کوبه! + عکس | ژاپن ویران شد

نبرد در عصر یخبندان؛ رویارویی روسیه و ناتو به زیر دریا کشیده شد/ مانور پوتین در قطب شمال و آماده‌باش اروپا

واکنش اتحادیه اروپا به دستگیری «اکرم امام‌اوغلو»

کاخ سفید تکذیب کرد/ «ماسک» به فعالیت خود ادامه خواهد داد

نماینده ترامپ: توییت عراقچی عالی است

دولت ترامپ برای نخستین بار علیه روسیه تحریم اعمال کرد

پاسخ نماینده ویژه رئیس جمهور آمریکا به نوشته عراقچی در رد گزینه نظامی علیه ایران/ پیام ویتکاف حذف شد! + عکس

متحدان نفت‌خیز ترامپ را تنها گذاشتند؛ وارد جنگ با ایران نمی‌شویم!

کی‌روش سرمربی این تیم می‌شود | درخواست عجیب کارلوس از تیم جدید!

ادعای خزانه‌داری آمریکا: فشار اقتصادی بر ایران را به حداکثر می رسانیم

تلاش دشمنان برای ضربه زدن به محور مقاومت از طریق جنگ اقتصادی

پیشنهاد اقتصادی ویژه علی لاریجانی به ترامپ

سرایا القدس، شهرک‌های صهیونیست‌نشین را موشکباران کرد

پشت‌پرده طرح ترامپ برای غزه فاش شد

گزارش بازی میلان مقابل اینتر

واکنش اتحادیه اروپا به دستگیری شهردار استانبول

آیا جنگ بزرگ بین ایران و آمریکا در راه است؟ | تاریخ دقیق حمله آمریکا به ایران

حمله هوایی آمریکا به صعده و الحدیده یمن

هشدار سپاه به آمریکا و اسرائیل: هر شرارتی با ضربه متقابل محکم پاسخ داده می‌شود

در ترکیه چه خبر است؟

واکنش ایلان ماسک به خبر کناره‌گیری‌اش از دولت ترامپ: فیک است!

اولویت نظام بانکی باید سمت تولید باشد

اولویت نظام بانکی باید سمت تولید باشد/ برخی از بانک‌ها تسهیلات به مال سازی پرداخت می‌کنند نه تولید

ترکیه در آستانه یک دستاورد بزرگ در والیبال اروپا

با اعمال فشار حداکثری، دسترسی ‎ایران به منابع مالی را مختل می‌کنیم

کاخ سفید کناره‌گیری ماسک را تکذیب کرد

کاخ‌سفید: ایلان ماسک کناره‌گیری می‌کند

کابینه مکرون درمورد تهران تشکیل جلسه داد

پایان ماه عسل ترامپ و ایلان ماسک/ رئیس جمهور در سایه به آخر خط رسید

حمله آمریکا به استان صعده یمن

کاخ سفید آماده مذاکره غیرمستقیم با ایران

جنگنده‌های آمریکا صعده یمن را بمباران کردند

حملات جنگنده‌های اسرائیل به مناطق مختلف در سوریه

واکنش زیدآبادی به سخنان لاریجانی در مورد بمب اتم/ راه یا چاه؟

پیشنهاد استقلال به سرمربی سابق تیم ملی

تسلیت در پی درگذشت پدر بزرگوار همکار حوزه ریاست

تاکید وزیر خزانه‌داری آمریکا بر ادامه فشار اقتصادی بر ایران

فشار اقتصادی بر ایران را ادامه خواهیم داد

جزییات افزایش حقوق بازنشستگان در سال 1404

سفر السودانی به آنکارا در سایه تحولات مهم منطقه‌ای و جهانی

رافینیا با یک فصل درخشش توپ طلا می‌گیرد!

افشاگری درباره بن یدر: از پرونده‌های آزار جنسی تا پناه بردن به فوتبال ایران | وسام بن یدر تجاوز کرده است؟

تیم منتخب بهترین بازیکنان تاریخ بایرن مونیخ با حضور نویر، لام، ریبری و مولر

طوفان فلزی چین

دور تازه حملات وحشیانه آمریکا به یمن!

شرط ایران برای مذاکره با آمریکا: به رسمیت شناختن حجاب و بستن وب سایت‌های پورن!

اظهارات ترامپ درباره مذاکره و تهدید ایران: سناریوهای احتمالی در صورت عدم توافق

واکنش گسترده رسانه‌های عبری به سخنان مشاور لاریجانی

ادعای جنجالی وزیر خزانه داری آمریکا بر ضد ایران

نخستین تحریم‌های دولت ترامپ علیه روسیه وضع شد