اروپا میزبان 2 جزیره مصنوعی انرژی
اروپا
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - اروپا در حال برداشتن گامهای مهمی به سوی آیندهای پایدار در زمینه انرژی است و در نظر دارد دو جزیره انرژی مصنوعی در دریای شمال و دریای بالتیک راهاندازی کند. این پروژههای نوآورانه هدف دارند تا تولید انرژی بادی دریایی را بهبود بخشند و توزیع برق را در چندین کشور تسهیل کنند.
به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، جزایر انرژی بهعنوان مراکزی برای احداث مزارع بادی دریایی طراحی شدهاند که انرژی تجدیدپذیر را جمعآوری و در بازارهای برق ساحلی توزیع میکنند.
اروپا در حال حاضر، دو پروژه چشمگیر را در نظر دارد که شامل جزیره انرژی برنهولم (دریای بالتیک) و جزیره الیزابت (دریای شمال) است.
این جزایر به عنوان اتصالدهندهها عمل خواهند کرد و کارایی انتقال انرژی را بهبود میبخشند و همکاریهای بینالمللی در زمینه انرژی تجدیدپذیر را تقویت میکنند.
جزیره انرژی برنهولم جزیره انرژی برنهولم، واقع در سواحل دانمارک، قرار است تا سه گیگاوات برق به دانمارک و آلمان ارائه دهد و امکان گسترش به کشورهای دیگر نیز در این رابطه وجود دارد. این پروژه شامل موارد زیر است:
ایستگاه تبدیل جریان مستقیم با ولتاژ بالا (HVDC). زیرساختهای مربوط به اتصالات ساحلی. انتظار میرود که پس از ارزیابیهای زیستمحیطی و کاوشهای محیطشناسی، ساختوساز آن از سال 2025 آغاز شود. پس از راهاندازی، این جزیره هدف دارد تا وابستگی به سوختهای فسیلی را کاهش دهد و همکاریهای انرژی بین کشورها را تقویت کند و به چشمانداز پاکتری از انرژی در اروپا کمک کند.
جزیره الیزابت جزیره الیزابت، واقع در 45 کیلومتری سواحل بلژیک قرار است اولین جزیره انرژی مصنوعی جهان باشد. این مکان بهعنوان یک ایستگاه زیرساختی چندمنظوره دریایی متصل به سیستمهای HVDC و جریان متناوب با ولتاژ بالا (HVAC) عمل خواهد کرد و ویژگیهای آن شامل میزبانی از اتصالدهندههای هیبریدی مانند ناتیلوس است که بریتانیا و ترون لینک (TritonLink) را به دانمارک متصل میکند.
فرآیند ساخت این جزیره آغاز شده است و کارهای اجرایی آن حدود 2.5 سال طول خواهد کشید. این جزیره ادغام مزارع بادی دریایی با شبکه ساحلی بلژیک را تسهیل کرده است و اشتراکگذاری کارآمد انرژی میان کشورهای همسایه را امکانپذیر میسازد.
تأسیس این جزایر انرژی نشاندهنده یک تحول جهانی در اولویتبندی راهحلهای پایدار انرژی است. مسئولان این پروژه قصد دارند تا حدود 10 پروژه جزیره انرژی دیگر را در دریای شمال، دریای بالتیک و احتمالاً جنوب شرقی آسیا توسعه دهند. تمرکز بر ارائه راهحلهای فناوری نوآورانه است که مقیاسپذیری قدرت بادی دریایی را افزایش دهد و آن را بیشتر قابل دسترس و مقرونبهصرفه کند.
تکمیل این جزایر مصنوعی نحوه تولید، توزیع و مصرف برق را متحول میکند و راه را برای آیندهای پایدار برای نسلهای آینده هموار میسازد.
کد خبر 825729
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1313913/