ایرانیان جهان

آخرين مطالب

تکلیف مذاکره با آمریکا روشن شد/ الان وقتش نیست! ایالات متحده آمریکا

تکلیف مذاکره با آمریکا روشن شد/ الان وقتش نیست!
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش ، معاون وزیر اطلاعات تحولات اخیر منطقه به‌ویژه سقوط دولت اسد در سوریه را مورد اشاره قرار داد و گفت: فروپاشی دولت سوریه، به هیچ وجه به معنای رسیدن محور مقاومت به پایان خط نیست، این محور با همراهی ایران با قدرت به مسیر خود ادامه می‌دهد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین صفدری یکشنبه شب در هفدهمین اجلاسیه مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم طی سخنانی فروریزی و از بین رفتن حاکمیت اسد در سوریه را شاه بیت تحول‌های اخیر منطقه توصیف کرد و اظهار داشت: اسد سرزمین سوریه را تسلیم معارضین کرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی در ادامه افزود: جمع‌بندی یک عده این است با توجه به آسیبی که به مقاومت وارد شده، هر آنچه ایران رشته کرده بود، پنبه شد.
معاون وزیر اطلاعات همچنین در واکنش به قضاوتی که در مورد وضعیت فعلی منطقه صورت می‌گیرد خاطرنشان کرد: چهل سال در تحولات منطقه، حضور مسئولانه و کارشناسانه داشته‌ام، طبق این تجربه‌ها، می‌گویم، ایران و خط مقاومت تمام نشده، ما نیز به آخر خط نرسیده‌ایم.
صفدری اظهار کرد: ما آسیب دیده‌ایم، ولی همچنان پرقدرت هستیم.
وی با بیان این نکته که جمهوری اسلامی تحت فشار است گفت: هر کس بگوید جمهوری اسلامی تحت فشار نیست، به خودش آدرس غلط می‌دهد، ما باید با یکدیگر واقعیت‌ها را مبادله کنیم.
معاون وزیر اطلاعات با یادآوری اینکه اکنون آمریکایی‌ها، دو فشار را مطرح می‌کنند افزود: نخست آنکه می‌گویند فشار تحریم‌های شماره 2، چون در دوره گذشته ریاست جمهوری ترامپ، می‌گفتند تحریم‌های فلج‌کننده، الان نیز صحبت از دومین تحریم‌های فلج‌کننده به میان می‌آورند.
وی تصریح کرد: ترامپ در دوره گذشته که از تحریم‌های فلج‌کننده حرف می‌زد، در سیاست خارجی هدف و یا سرگرمی دیگری نداشت.
صفدری همچنین اضافه کرد: ترامپ برای تحریم ایران، به حدی انگیزه داشت، که شخصا با روسای کمپانی‌های مختلف تماس می‌گرفت و از آنها به خاطر معامله با ایران، بازخواست می‌کرد.
معاون وزیر اطلاعات بیان داشت: در حال حاضر راهبرد آمریکایی‌ها برای مقابله با ایران این است، که گام دوم تحریم‌ها، آغاز شود، البته این فشار‌ها نیز آغاز شده‌است.
وی با بیان این مطلب که متاسفانه بعضی‌ها، خودشان را با ساز و کوک اجانب هماهنگ می‌کنند خاطرنشان کرد: امروز تئوری آمریکایی‌ها، اِعمال فشار برای مذاکره با هدف ترساندن ایران است.
صفدری یادآور شد: مقصود آمریکایی‌ها از مذاکره، این نیست بر مبنای احترام متقابل، چیزی بدهند، حرفی که در این مقطع می‌زنند، برای اخافه و ترساندن است.
وی ادامه داد: آمریکایی‌ها می‌خواهند با مذاکره به ایران بگویند، یا باید عقب‌نشینی کنید، یا سرنگون شوید و یا اینکه نسخه‌ای که برای اسد پیچیده شد، برای شما نیز پیچیده خواهد شد.
معاون وزیر اطلاعات همچنین تاکید کرد: وقتی مذاکره برای تهدید است، بزرگترین سَم است.
صفدری با بیان این نکته که ما نمی‌خواهیم از دشمن تهدید بشنویم گفت: ما یک کشور تحت فشار هستیم ولی ضعیف نیستیم، اگر در سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا، اولویت شماره یک رئیس جمهور قلدر این کشور، ایران است، به خاطر قوت ایران است.
وی یادآور شد: اگر ایران با این تهدیدها، میدان را ترک کرده بود، آمریکایی‌ها، نیاز نبود این همه خودشان را به زحمت بیاندازند.
این مقام وزارت اطلاعات بیان کرد: جمهوری اسلامی با برخورداری از حمایت مردمی و بهره‌مندی از اعتقادات شفاف دینی و رهبری داهیانه یک مجتهد، می‌خروشد و حرف‌ش خریدار دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ما همچنان حرف از مقاومت خواهیم زد گفت: سوریه درس‌ها و عبرت‌هایی را برای همه داشت.
وی افزود: درسی که از حادثه سوریه می‌گیریم این است اگر مقاومت نکنیم، خاک کشور را به توبره می‌بندند، امروز سوری‌ها حتی برای دفاع از خودشان نیز، ظرفیت چند خمپاره را هم ندارند.
صفدری گفت: صهیونیست‌ها همه پُل‌ها، مراکز نظامی، تانک‌ها و زیرساخت قدرت در سوریه را از بین بردند.
وی تصریح کرد: چرا بعضی‌ها این قدر کوتاه فکر هستند، کشور در یک تقابل 45 ساله، حریف را به زمین‌زده، یک حادثه‌ای هم پیش‌آمده، یک جایی هم دشمن یک قدم جلو آمده‌است.
وی گفت: زیرساخت قدرت ما که از بین نرفته است، یک عده‌ای پیغمبر خدا را گذاشتند فرار کردند، این روش، منطقی نیست.
معاون وزیر اطلاعات در بخش دیگری سخنان با بیان اینکه آمریکایی‌ها حاضرند به هر قیمتی پای خود را به خیابان‌های تهران بازکنند گفت: بر اساس سند راهبردی که از سوی شورای آتلانتیک برای ضربه‌زدن به ایران طراحی شده، عصبانی کردن مردم از طریق فشار‌های اقتصادی همچنین وادارسازی به مذاکره و مذاکره اجباری در دستورکار قرار دارد.
وی افزود: مذاکره اجباری برای رسیدن به تفاهیم نیست، کسانی که خیال می‌کنند، در میز مذاکره با آمریکایی‌ها به نتیجه می‌رسند، یا سیاست‌ها را نمی‌فهمند و یا با ادبیات مذاکره آشنا نیستند.
معاون وزیر اطلاعات تاکید کرد: امروز مذاکره با آمریکایی‌ها برای جمهوری اسلامی، به لحاظ سیاسی و امنیتی هیچ نفعی نخواهد داشت.
وی اضافه کرد: تمام منفعت مذاکره برای آمریکایی‌ها است که ما را بترسانند، رهبر معظم انقلاب نیز این نکته را بار‌ها هشدار داده‌اند.
وی گفت: هر چیزی وقت خودش را لازم دارد، در حال حاضر وقت مذاکره نیست، کسانی که حرف از مذاکره می‌زنند چیزی عایدشان نمی‌شود.
معاون وزیر اطلاعات بیان کرد: فعلا در چهارچوب راهبرد‌های مصوب کشور، کسی بنای مذاکره ندارد.
منبع: ایرنا

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1350312/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مصر شدیدا کوچاندن اجباری مردم غزه را رد کرد

امیدواری استقلالی‌ها به آمار ضعیف الشرطه عراق

قابلیت جدید چت جی‌پی‌تی جستجوی آنلاین را بسیار سریع‌تر از انسان انجام می‌دهد

صحنه حیرت انگیز مانور هماهنگ 1000 پهپاد در چین + فیلم

چین، مقصد نخست صادرات

تیرانداری در مقر سازمان ملل در کابل؛ یک نفر کشته شد

تیراندازی در مقر سازمان ملل در کابل با دست‌کم یک نفر کشته

رهبری با اصل مذاکره مخالفتی ندارند | بی‌نیازی به مذاکره، شعاری بیش نیست

بنزین برای آمریکایی ها گران می شود

آتش بس؛ دو قدم مانده به صلح!

التهاب جنگ‌ها و تعرفه های تجاری به نفت رسید

رسوایی آژانس توسعه بین‌الملل آمریکا در گرجستان

دانمارک دوباره تکرار کرد: گرینلند برای فروش نیست

اعتراف عجیب ایلان ماسک درباره کرونا خبرساز شد! +عکس

سرمقاله سازندگی/ رابطه بحران و تکنولوژی

پیش‌بینی سرویس اطلاعات روسیه از پایان قریب الوقوع زلنسکی

در نشست روسای مجلس ایران و عراق بر توسعه ریلی تاکید شد

ایران و عراق برای حمایت از جبهه مقاومت مصمم هستند

قالیباف: برای حمایت از مقاومت مصمم هستیم

113 برنامه ملی و سراسری در ایام دهه فجر برگزار می‌شود

معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد از جانبازان شاغل در این معاونت تجلیل کرد

نشست تخصصی بررسی فرصت‌های تجاری در بازار روسیه در قم برگزار شد

اجرای 6 خوشه صنعتی در لرستان

آمایش سرزمین برای توسعه انرژی خورشیدی در گلستان آغاز شد

دهکده لجستیک شیراز پیشران توسعه فارس است

حجت‌الاسلام اژه‌ای: دشمن به دنبال بدبین کردن مردم نسبت به ارزش‌های انقلاب است

برای رفع مسائل معیشتی باید نسبت به امر پیشرفت اقتصادی و تولیدی اهتمام مضاعف داشته باشیم

بهمن موتور در خطر ؛ فوری بخوانید | قیمت محصولات بهمن موتور دوشنبه 15 بهمن 1403 + پیش بینی قیمت خودرو در بازار خودرو

احیای بیش از 600 واحد تولیدی در سراسر کشور

برای رفع مسائل معیشتی باید نسبت به امر پیشرفت اقتصادی اهتمام داشته باشیم

گوشی‌های اقتصادی شیائومی چند؟+جدول

از سرمایه‌گذاران به گرمی استقبال می‌کنیم

راه حل موضوع انرژی، گران کردن آن نیست/مردم باید اولین منتفع باشند

هدف دستگاه قضا برداشتن موانع در تحقق شعار سال است

کشف 2 محموله قاچاق در محور کرمانشاه-ماهیدشت

معرفی وظایف نوین برترین وکلای تهران

دستگیری 336 نفر از قاچاقچیان سوخت در هرمزگان

بازی خطرناک ترامپ با ایران آغاز شد | مذاکره یا جنگ؟ پیام‌های تهدیدآمیز ترامپ به تهران لو رفت

توضیحات عضو هیات رئیسه مجلس دهم درباره تصویب FATF در آن زمان/ تصویب FATF گامی برای تحقق رشد اقتصادی 8 درصد است/ مسائل اقتصادی به مسائل سیاسی گره نخورد

درخواست نخست وزیر انگلیس برای اعمال فشار مضاعف از سوی اروپا بر روسیه

افزایش 18 درصدی صادرات کالاهای غیرنفتی از کشور| چین، مقصد نخست صادرات

ترامپ : فکر نمی‌کنم وجود نیرو در پاناما ضروری باشد

توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره زمان بازگشایی سفارت‌خانه‌های تهران و دمشق

سفر عراقچی به افغانستان صرفا دیپلماتیک و سیاسی نبود

جنگ تعرفه ؛ گل به خودی که ترامپ به مردم آمریکا زد

چه کسی هزینه‌های منوتو و اینترنشنال را میپردازد؟

سخنگوی وزارت امور خارجه: هیچ کشوری به اندازه خود آمریکا به اعتبار دلار ضربه نزده است

بقائی: از سوی آمریکا چراغی مشاهده نکردیم

هشدار آلمان‌ها به ترامپ؛ آمریکا هم چیزهای برای از دست دادن دارد

پشت پرده سفر عراقچی به قطر درباره مذاکره با آمریکا