ایرانیان جهان

آخرين مطالب

به زانو درآوردن ما غیرممکن است ایالات متحده آمریکا

به زانو درآوردن ما غیرممکن است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - - گفتگوی تلفنی بین ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا که دیروز و به مدت یک ساعت و نیم به طول انجامید، به داغ‌ترین موضوع این هفته - و شاید این ماه - تبدیل شده است. رهبران دو کشور در جریان گفتگوی خود درباره تبادل اسرا از طرفین، حل و فصل مناقشه اوکراین و امکان دیدار رودررو گفت‌و‌گو کردند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
در ادامه آنچه سیاستمداران و کارشناسان روسی در مورد گفتگوی بین دو رهبر گفته‌اند را مرور می‌کنیم.
دمیتری مدودف سومین رئیس جمهور روسیه:
روسای جمهور روسیه و آمریکا بالاخره با هم گفت‌و‌گو کردند. این به خودی خود بسیار مهم است. دولت قبلی ایالات متحده در تلاش برای تنبیه و تحقیر روسیه، تمام تماس‌های سطح بالا را قطع کرد. در نتیجه، جهان در آستانه آخرالزمان قرار گرفت. چگونه بهاین نقطه رسیدیم؟ درست در مقطعی اتفاق افتاد که ایالات متحده خود را رهبر تمام کشور‌ها در سیاره ما با حق انحصاری به راه انداختن یک جنگ ترکیبی علیه مردم ما، اجرای عدالت و عفو منصوب کرد. این یک اشتباه بزرگ بود که تقریباً بشریت را از روی زمین محو کرد. هیچ کس قبل از تیم بایدن سالخورده چنین کاری را انجام نداد. درست است که ما با آمریکا چالش‌های زیادی در بخش‌های مختلف داریم و گاهی اوقات به آستانه تنش می‌رسیدیم، اما هیچ کس در زمان بحران موشکی کوبا بر خروشچف یا در زمان درگیری در افغانستان برژنف یا قطع روابط بین سران کشورها، تحریم‌های شخصی اعمال نکرد. برعکس، رهبران خطوط ارتباطی را باز نگه داشتند که به حل بحران‌ها کمک کرد.
در دنیای کوچک، بحث برانگیز، اما به شدت وابسته به یکدیگر، هیچ کشور اصلی یا حاکم سیاره‌ای نمی‌تواند وجود داشته باشد. این درسی است که نخبگان مستکبر آمریکا بروکراسی آمریکا باید یاد بگیرد. آنها باید درک کنند که تماس‌ها و مشورت‌ها بسیار ارزشمندتر از ضربه زدن به سینه و آرزوی دیدن شکست استراتژیک کشوری مانند روسیه است. به هر حال این یک امر بسیار خطرناک خواهد بود، زیرا غیرممکن است که ما را به زانو درآورید. هر چه دشمنان ما سریعتر این را بفهمند، بهتر است.
اگر این کار را نکردند، به همان جایی که بودیم برمی گردیم. ساعت قیامت تا نیمه‌شب ادامه می‌یابد، و پس از آن مطمئناً «اسبی رنگ پریده را خواهیم دید و نام سوارکار آن مرگ خواهد بود... »
نایب رئیس شورای فدراسیون کنستانتین کوساچف:
اولین برداشت من این است که، با قضاوت بر اساس مدت زمان آن، گفت‌و‌گو معنادار و جذاب بود و زمینه را برای تعاملات بعدی فراهم کرد که در نوع خود معنادار و مهم خواهند بود. 
من معتقدم که ما هنوز با هر گونه پیشرفتی فاصله داریم - مسائل زیادی روی هم انباشته شده‌اند، و پیشینیان ترامپ در ایالات متحده، همراه با برخی از سیاستمدارانی که در کشور‌های ناتو در قدرت باقی مانده‌اند، عمدا و بدخواهانه مانع از هرگونه پیشرفت شده‌اند. 
اکنون همه نگاه‌ها به این است که با چه سرعتی می‌توان یک ملاقات شخصی ترتیب داد که روسای جمهور بر سر آن توافق کردند و چقدر می‌توان آن را به طور مؤثر آماده کرد. فراموش نکنیم که مذاکرات قرار است «فورا» آغاز شود.
در این شرایط هیچ جای اشتباهی برای هر دو طرف وجود ندارد. من معتقدم که دو رهبر به تیم‌های مذاکره کننده خود دستور مناسبی خواهند داد. 
این اشتباهات کاملاً بر دوش سیاستمداران اوکراینی و اروپایی است که مناقشه فعلی را برانگیختند. آنها کسانی هستند که به رای دهندگان خود پاسخ خواهند داد.
آندری بیستریتسکی، رئیس هیئت مدیره بنیاد توسعه و حمایت از باشگاه بحث والدای:
خیلی مهم است که عجولانه نتیجه نگیرید. شکاف بین مکالمه فعلی و توافق معنادار بزرگ و پیچیده است. در این زمینه، به ویژه با توجه به خطرات و چالش‌های قابل توجهی که در آن وجود دارد، هیچ چیز خطرناک‌تر از ساده لوحی و سطحی نگری نیست.
کارشناس باشگاه گفتگوی بین المللی والدای آندری کورتونوف:
در سال 2018، نشستی بین روسای جمهور در هلسینکی برگزار شد، اما در نهایت انتظارات را برآورده نکرد: به جای بهبود، روابط ایالات متحده و روسیه همچنان رو به وخامت گذاشت. تماس اولیه بین دو رهبر ضروری است، اما به خودی خود برای گفتگوی سازنده کافی نیست. به نظر می‌رسد که مسکو و واشنگتن سیگنالی به ساختار‌های مختلف بوروکراتیک - دیپلمات ها، مقامات نظامی، آژانس‌های اطلاعاتی ارسال خواهند کرد تا شروع به رسیدگی به موضوعات خاصی کنند که در نهایت می‌تواند دستور کار یک نشست سطح بالا را شکل دهد، که احتمالاً به چندین ماه آماده سازی نیاز دارد.
طرفین باید به طور جدی برای یافتن زمینه‌های مشترک کار کنند، و در حالی که موضوع اوکراین تنها مورد نگرانی نیست. این همچنین می‌تواند شامل بحث در مورد توافق هسته‌ای ایران، درگیری اسرائیل و فلسطین، و وضعیت در شمال شرق آسیا باشد - منطقه‌ای که پنتاگون آن را به عنوان اولویت دولت جدید شناسایی کرده است.
سناتور الکسی پوشکوف:
تماس تلفنی پوتین و ترامپ در 12 فوریه 2025 در تاریخ سیاست و دیپلماسی جهانی باقی خواهد ماند. اگرچه ممکن است هنوز پیشرفتی نداشته باشد، اما می‌تواند اولین قدم به سوی آن باشد. من مطمئن هستم که مقامات کی‌یف، بروکسل، پاریس و لندن با وحشت و ناباوری نظرات طولانی ترامپ در مورد گفتگوی او با پوتین را می‌خوانند. پایتخت‌های اروپایی در مورد چگونگی خنثی کردن گفت‌و‌گو‌های در حال ظهور بین مسکو و واشنگتن رایزنی‌های فوری خواهند داشت. چنین تلاش‌هایی بدون شک انجام خواهد شد. مذاکرات بسیار چالش برانگیز خواهد بود و فشار بر روسیه اعمال خواهد شد. با این حال، پایه‌ای گذاشته شده است.
منبع: تی‌آر‌تی

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1363717/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نامه دموکرات‌ها به ترامپ: تصرف غزه غیرقانونی است

روبیو: تنها طرح ممکن، اخراج فلسطینیان از غزه است

حمایت از بخش خصوصی در اولویت دولت است

خلاصه بازی پورتو 1-1 آاس رم (لیگ اروپا – 25-2024)

خلاصه بازی پورتو مقابل رم در لیگ اروپا + ویدیو

واکنش ایران به اتهامات آمریکا در نشست شورای امنیت درباره یمن

استقبال هند از ابتکار عمل ترامپ برای پایان جنگ اوکراین

وزیر بهداشت آمریکا را می شناسید؟

هند: از ابتکار عمل ترامپ برای پایان جنگ اوکراین استقبال می کنیم

بمب اتمی معضل امنیتی ایران را حل نمی‌کند

این شما و این قیمت‌های احتمالی بنزین در 1404

پورتو 1-1 آاس رم؛ سرنوشت صعود به المپیکو کشیده شد

شکست پرگل گالاتاسرای در لیگ اروپا بعد از بازی جنجالی!

حسین راغفر : قیمت دلار به بالای 100 هزار تومان / وضعیت بازار ارز، خوراک براندازی است

جوان‌ترین گلزن اروپا 16 سال و 197 روز دارد

ترامپ اعضای بریکس را تهدید به اعمال تعرفه های 100 درصدی کرد

لوبه با پوریا در آستانه صعود به فینال

بدشانسی دوباره پائولو دیبالا در بازی بزرگ (عکس)

پس از مذاکره پنهانی ایران و آمریکا شمخانی چه گفت؟ +فیلم

ترامپ و ضدجریان های گفتمانی

رایزنی سفیر ایران با یک مقام قزاقستانی

حامی یابی طرح اکرام همزمان با ماه شعبان در خراسان‌جنوبی

تأکید طالبان بر اهمیت وحدت و همکاری میان مردم افغانستان

دستیابی به بمب اتمی معضل امنیتی ایران را حل نمی‌کند/ عدم مذاکره با آمریکا هدیه به نتانیاهو است

چراغ سبز ترامپ به اسرائیل برای ماندن در سوریه

جمع بندی اخبار مهم در پنجشنبه 25 بهمن 1403 | خلاصه‌ای از مهم‌ترین رویدادهای شبانگاهی

واکنش ریاض به پیشنهاد نتانیاهو

کاهش نیرو به سفارتخانه‌های آمریکا رسید

ماجرای بسته معیشتی ماه رمضان چیست؟

رایزنی سفیر ایران با این مقام قزاقستانی

ساعت هوشمند اپل خود را به مچ پا ببندید!

سیاست فرزین برای کاهش دلار 90 هزار تومانی چیست؟/ سکانداران بانک مرکزی جز حرف‌های تکراری کاری نمی‌کنند

هشدار مهم یک تحلیلگر اقتصادی

طرح ترامپ برای اوکراین 3 تریلیون دلار هزینه اضافه بردوش اتحادیه اروپا خواهد گذاشت

تمامی گل‌های بارسلونا در مرحله اول لیگ قهرمانان اروپا

مایکل نونان، جوان‌ترین گلزن تاریخ رقابت‌های باشگاهی اروپا شد

پیشنهاد الحوثی به آمریکا

در 90دقیقه‌ تماس تلفنی پوتین و ترامپ چه گذشت؟

ترامپ تعرفه های تلافی جویانه اعمال کرد

ترامپ تعرفه‌های تلافی‌جویانه اعمال کرد/ به پوتین اعتماد دارم

ترامپ: ممکن است تعرفه 100 درصدی بر اعضای بریکس اعمال کنم

رابرت کندی در دولت ترامپ سمت گرفت

زلنسکی: تماس اولیه ترامپ با پوتین «خیلی خوشایند نیست»

امام جمعه اصفهان: برخی کشور‌ها پول فروش نفت را بدون اجازه آمریکا نمی‌دهند

ترکش‌های بازی پیچیده شام؛ دیپلماسی شاتلی عراق میان ایران و اعراب/ آیا عراق با عربستان و قطر هم صدا می‌شود؟

خبر خوش درباره بسته معیشتی ماه رمضان

رئیس پارلمان اروپا به نوار غزه سفر کرد

شوکه‌کننده: مرگ مغزی استعداد سابق بایرن مونیخ

به زانو درآوردن ما غیرممکن است

دست رد اوکراین به توافق پوتین و ترامپ