ایرانیان جهان

آخرين مطالب

جولانی 15 هزار کارمند را اخراج کرد خواندنی ها

جولانی 15 هزار کارمند را اخراج کرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس / شورشیان مسلح حاکم بر سوریه، پس از سرکوب اقلیتهای قومی و مذهبی در این کشور، این بار سراغ کارمندان رفتند و 15 هزار نفر از آنان را اخراج کردند. از مجموع افراد اخراجی، 12 هزار نفر از استان لاذقیه بوده‌اند که عمدتا علوی هستند.
مرکز موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» امروز دوشنبه خبر داد که شورشیان حاکم مسلح حاکم بر سوریه 15 هزار کارمند را اخراج کردند. دیدبان با انتشار بیانیه‌ای خبر داد: وزارت آموزش و پرورش سوریه سه هزار معلم را برکنار کرده است؛ آن هم در اقدامی که واکنش‌های بسیار گستردهای در پی داشته است. این مرکز خبر داد که 12 هزار کارمند از استان لاذقیه که بیشتر ساکنان آن علوی هستند، از وزارتخانه‌های بهداشت و آموزش و پرورش کنار گذاشته‌اند.
تجاوزات شورشیان علیه مردم غرب سوریه، شامل حملات مسلحانه، ضرب و شتم و قتل و غارت نیز می‌شود؛ به نحوی که صدها نفر از علویان سوریه چهارشنبه گذشته با نیروهای امنیتی وابسته به دولت شورشیان در غرب این کشور درگیر شدند.منابع محلی سوریه خبر دادند این درگیری بعد از حمله نیروهای وابسته به دولت شورشیان به چند نفر و دستگیری تعدادی از مردم محلی در شهر «القرداحه» در غرب سوریه رخ داد.علویان سوریه، نیروهای امنیتی وابسته به شورشیان را در پاسگاه پلیس شهر القرداحه تحت محاصره خود در آوردند. شورشیان سوریه نیرو و تجهیزات به محل درگیری ارسال کرده‌اند و سعی در سرکوب این اعتراضات دارند. سوریه اواسط دی ماه سال جاری نیز شاهد تظاهرات گسترده صدها نفر از علویان در شمال و غرب سوریه بود.علویان در اعتراض به هتک حرمت مقبره یکی از شخصیت‌های برجسته دینی‌شان در به دست به تظاهرات زده بودند. نیروهای امنیتی وابسته به دولت شورشیان سوریه این تظاهرات را پس از چند ساعت تنش سرکوب کردند.
دیدبان می‌گوید، این اقدامات در زمان صورت می‌گیرد که بخش‌های دولتی سوریه شاهد تغییرات اداری بسیار گسترده هستند و همین مسئله پرسش‌های زیادی را درباره پیامدهای اجتماعی و اقتصادی در مناطق مذکور به همراه داشته است. شرکت‌های دولتی تولید آهن و فولاد روز گذشته نیز خبر دادند که 500 کارگر را به حالت تعلیق درآوردند و همین مسئله باعث موجی از خشم و نگرانی گسترده در میان کارکنان این شرکتها شده است؛ زیرا این افراد، «در سایه بحران اقتصادی وحشتناکی که سوریه را فرا گرفته است، خود را بدون درآمد می‌بینند». دیده‌بان حقوق بشر سوریه همچنین خبر داد، یک فهرست رسمی از کارکنان تعلیق شده‌ نیز وجود دارد ولی هنوز شورشیان، علت واقعی این اقدام را اعلام نکرده و زمانی را برای آغاز به کار مجدد این افراد تعیین نکردن.د همین مسئله باعث شده است که نگرانی‌هایی در میان کارکنان سوری به وجود آید مبنی بر اینکه در آینده، اقدامات بسیار سختگیرانه‌تری در انتظار آنان خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1371514/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدیرکل بنیاد مازندران بر ارائه خدمات شایسته به جامعه ایثارگری تأکید کرد

حماس: سلاح مقاومت، خط قرمز است

برویم جلوی ترامپ تا تحقیر شویم!

عطریانفر: حفظ مدیران دولت گذشته توسط پزشکیان خسران بزرگی است

کارت قرمز نجات‌بخش

استیضاح یا «تاوان»؟

مواضع غیرمسئولانه وزیر خارجه ترکیه و برخی تحرکات افراطی قومی

کاش پزشکیان می‌گفت چه ویرانه‌ای از دولت رئیسی تحویل گرفته!

قربانی تحریم

خشم‌های چندلایه و جنگ اوکراین

قیمت مسکن در چین برای هفتمین بار ارزان شد

فیش‏‌های نجومی 9 دستگاه دولتی

لوموند: اقدامات ترامپ، جنگ تمام‌عیار مقابل علم است

شنیده شدن صدای انفجار در طرطوس سوریه

شبکه آمریکایی: زلنسکی عذرخواهی کند وگرنه توافق منابع پیشرفتی نمی‌کند

اردوغان: اجازه تجزیه سوریه را نمی‌دهیم

اسرائیل برق آب شیرین‌کن غزه را قطع کرد

انتقاد تند رئیس جمهور کلمبیا از «زلنسکی»

وزیر فرهنگ اسرائیل: اعطای جایزه اسکار به فیلم فلسطینی لحظه‌ای غم‌انگیز بود

حماس: ادامه مسدود ماندن گذرگاه‌های غزه، جنایت علیه غیرنظامیان است

ماهی‌گیری اردوغان از آب‌ گل‌آلود بحران امنیتی اروپا

الأزهر: گناه سکوت در قبال جنایات اسرائیل در غزه، سنگین تر از ارتکاب آن است

ریزش 2 درصدی بورس در شوک استیضاح وزیر اقتصاد

پیش بینی پایان سال 2025 برای قیمت کاردانو

روایت اکوایران از تبعیض‌آمیزترین نهاد دولتی

ویتنام در فکر تسخیر بازار خودروی آمریکا

تنور داغ گرانفروشی نان در تهران

«پایتخت» واقعا جابجا می‌شود؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 14 اسفند 1403

کلیددار دائمی وزارت اقتصاد

یک استاد اقتصاد: «نمایندگان مجلس» عامل اصلی افزایش نرخ ارز هستند

فرصت ترمیم ایده

روبیوی غمگین کاخ سفید!

حمله انتحاری در بلوچستان پاکستان پنج کشته و زخمی برجای گذاشت

ادعای جدید نتانیاهو در مورد حمله تروریستی با پیجرها: باعث سقوط بشار اسد شد

تصاویر هوش مصنوعی از خنده‌های پوتین وقتی ترامپ ادای زلنسکی را درآورد

جولانی 15 هزار کارمند را اخراج کرد

لیبی گزارشی مبنی بر تصمیم برای اسکان فلسطینی‌ها را تکذیب کرد

3 کشته و 20 زخمی بر اثر انفجار در شرق سوریه

گروسی: حضور آژانس در مساله هسته‌ای اوکراین به معنای زیر سوال بردن حمله روسیه نیست

مشاور امنیت ملی آمریکا: زلنسکی به آمریکا توهین کرد

رفتار دوگانه بیمارستان‌های فرانسه با بیماران یهودی و مسلمان

نتانیاهو: شکاف میان ما و حماس در مرحله دوم توافق پر کردنی نیست

پیش بینی بورس سه شنبه 14 اسفند 1403

فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم

رئیس سازمان بورس اوراق بهادار: بازار سرمایه ١4٠4 به ١4٠٣ شباهت دارد

فعال اصلاح‌طلب: مجلسی‌ها تیغ به چشم دولت فرو کردند

همتی چرا استیضاح شد؟

اندیشکده آمریکایی: همه چیز «رئال پولیتیک» نیست!

رئیس جمهور الجزایر به نشانه اعتراض در نشست سران عرب حضور نمی‌یابد