ایرانیان جهان

آخرين مطالب

پیش‌بینی دلار 100 هزار تومانی در دولت سابق خواندنی ها

پیش‌بینی دلار 100 هزار تومانی در دولت سابق
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - هم میهن /متن پیش رو در هم میهن منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
حدود هشت ماه پیش بود که کار دولت سیزدهم به صورت رسمی پایان یافت و مسعود پزشکیان به عنوان رئیس دولت چهاردهم وارد پاستور شد؛ اما با وجود این تغییر دولت همچنان حواشی دولت سیزدهم پایان نیافته و هر چند وقت یکبار یک خبر جدید از این دولت منتشر می‌شود.
روز دوشنبه جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش برگزار شد، بر همین اساس دو وزیر دولت سیزدهم به عنوان متهم شناخته شدند. سیدرضا فاطمی‌امین و سیدجواد ساداتی‌نژاد در سمت‌های وزیر صنعت و وزیر کشاورزی به دلیل معاونت در اخلال نظام ارزی کشور، هرکدام به یک و دو سال حبس محکوم شدند و این موضوع جای تعجب دارد که چرا وزرای یک دولت در اخلال در نظام ارزی می‌توانند معاونت (در عملیات اجرایی دخالت نداشته‌اند) داشته باشند، با این حال باید منتظر بود که پرونده چای دبش به دیوان عالی اداری برسد و مشخص شود این دو وزیر چه حکمی دریافت خواهند کرد.
در ادامه حواشی دولت سیزدهم، روز چهارشنبه نامه‌ای در فضای مجازی منتشر شد که براساس آن دفتر ابراهیم رئیسی در خرداد سال جاری پیش‌بینی کرده بود در صورت عدم تغییر شرایط بین‌المللی و ادامه ناترازی انرژی، قیمت دلار در پایان سال بین 90 هزار تومان خواهد بود‌. همچنین در این نامه پیش‌بینی شده اگر شرابط تحریمی تشدید شود شاهد دلار 100هزار تومانی خواهیم بود.
قیمت دلار در زمان ریاست دولت سیزدهم در محدوده 50 هزار تومان بود و این روزها به بیش از 90 هزار تومان رسیده است. این درحالی است که برخی نمایندگان مجلس این افزایش قیمت دلار را ناشی از تصمیمات نادرست دولت چهاردهم و وزیر اقتصاد یعنی عبدالناصر همتی می‌دانستند به همین دلیل او را استیضاح و برکنار کردند. خبرگزاری فارس نیز در واکنش به این خبر منتشر شده اعلام کرده این نامه نه پیش‌بینی و موضع دولت سیزدهم بوده و نه در جایی تصویب شده بلکه یک گزارش کارشناسی با 57 صفحه‌ پیوست پیرامون یک مسئله بوده است.
یک مقام در دولت سیزدهم نیز گفته است «در همین نامه قید شده که وزرا درباره آن نظر بدهند که همین مسئله مشخص می‌کند، این مستندات صرفاً یک طرح کارشناسی است. به گزارش فارس، البته اگر این نامه بخواهد محل بحث قرار گیرد، در آن قید شده است که در صورت انجام اصلاحات و اقدامات مد نظر، دلار در پایان سال باید 70 هزار تومان باشد.
درحالی‌که پس از 6 ماه فعالیت دولت چهاردهم نرخ ارز 20 هزار تومان بالای این عدد است.» اما به‌طور کلی با تکیه به این نامه می‌توان گفت که دولت چهاردهم یا به طور خاص وزیر اقتصاد استیضاح‌شده این دولت، مقصر اصلی یا عامل گرانی دلار نیستند، بلکه چند مولفه از جمله ناترازی انرژی و تورم دست به دست یکدیگر داده‌اند تا قیمت دلار روند صعودی را تجربه کند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1372061/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کنایه پوتین به مکرون: سرنوشت ناپلئون را فراموش نکنید

سرگیجه در سیاست خارجی ایران

نمادسازی جعلی از هنر صهیونیسم در آکادمی اسکار

آخرین تحولات در جلسات تعیین دستمزد کارگران

رسانه های اصلاح طلب به دنبال بی‌ثباتی کشور؟!

پیش‌بینی دلار 100 هزار تومانی در دولت سابق

کنار رفتن ظریف با میانجی‌گری روسیه مرتبط است؟

فساد دبش؛ حامیان دولت رئیسی طلبکار شدند

حماس: تهدیدهای اسرائیل برای جنگ، ناشی از ضعف است

چرا دونالد ترامپ حق رانندگی کردن ندارد؟

لاوروف: استقرار حافظان صلح اروپایی در اوکراین، مشارکت مستقیم ناتو در جنگ با روسیه است

خبرگزاری فرانسه: زنان تاجیک به شیوه‌نامه دولت برای پوشش اعتراض کردند

ماهرنگ، بانوی پاکستانی نامزد دریافت جایزه صلح نوبل شد

اردوغان: مانع عملیات تازه از سوی اسرائیل خواهیم شد

برگزاری مراسم افطار در کربلا

موشک «آریان 6» برای دومین بار پرتاب شد

ظاهر شدن عجیب مارک روبیو مقابل دوربین

کشته‌شدن 15 تن از عناصر الجولانی در سواحل لاذقیه

نحوه استعلام چک برای دریافت کننده از طریق سرویس پیامکی

عضو اتاق بازرگانی: اگر اصناف و تجار قانع نشوند، تعطیلی پنج‌شنبه ها اجرا نمی‌شود

قطع ارتباط 4 روزه ایران با بازارهای جهانی

فعال اصلاح طلب: «بقای» جمهوری اسلامی برای تندروها مهم نیست

با تندروها امکان سازش و وفاق وجود ندارد

پنجشنبه‌ها، جمعه می‌شود؟

آقای پزشکیان! قرار ما این نبود

لحظات کودکان غزه

اسرائیل همزمان با اولین جمعه ماه رمضان سه هزار نیروی امنیتی در قدس مستقر می‌کند

روسیه: آتش بس موقت را نمی‌پذیریم

ترکش تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا، به ماسک خورد

روسیه: قرار دادن انصارلله در لیست گروه‌های تروریستی مشکلاتی بوجود می‌آرود

زلنسکی به اروپا امیدوار شد؛ اوکراین تنها نیست

رسانه صهیونیست: اسرائیل، آمریکا را نمی‌شناسد

چین خطاب به آمریکا: وارد جنگ نشوید، برنده‌ای ندارد

بمباران اشتباه در کره‌جنوبی با 15 مصدوم

طرح 53 میلیارد دلاری اعراب برای بازسازی غزه

هشدار جدی ابوعبیده: برای هر احتمالی آماده‌ایم، اگر دشمن خطا کند اسرا کشته می‌شوند

بازارهای جهانی در شوک تعرفه‌های ترامپ

کار هست، نیروی ماهر نیست

100میلیون دلار برای اختلاف‌افکنی

صحنه پیش روی تهران و واشنگتن

پرتره یک سخنران تندرو

میانجیگری روسیه و عواقب آن

دردسر تازه ترامپ و دولتش؛ دعاوی قضائی گسترده علیه کاخ سفید در ماه‌های اول ریاست جمهوری

مقابله علویان سوریه با حملات گسترده عناصر «الجولانی»

ارتش اسرائیل در پی جاسوسی از فلسطینیان با مدلهای هوش مصنوعی

ملوان نیروی دریایی آمریکا در ژاپن تحت تعقیب قضائی قرار گرفت

تظاهرات ضد جولانی با شعار: احمد الشرع فقط به دنبال مناصب است

پکن خطاب به آمریکا: با ذهنیت جنگ سرد به چین نگاه نکنید

ان بی سی نیوز: متحدان آمریکا به کاهش مشارکت اطلاعاتی با واشنگتن می اندیشند

ارتش لبنان: اسرائیل مکررا حریم هوایی، زمینی و دریایی ما را نقض می‌کند