ایرانیان جهان

آخرين مطالب

خاطرات شوکه‌کننده اسرای فلسطینی از شکنجه‌های غیرانسانی اسرائیل خواندنی ها

خاطرات شوکه‌کننده اسرای فلسطینی از شکنجه‌های غیرانسانی اسرائیل
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا / «میدل ایست آی» بخشی از خاطرات تکان‌دهنده و گزارش‌های شوکه‌کننده اسرای فلسطینی در زندان های رژیم صهیونیستی را منتشر کرد و نوشت سرزمین های اشغالی تنها جایی در کره زمین است که کودکان به طور سیستماتیک زندانی می‌شوند.
به گزارش میدل ایست آی، در رسانه‌های مستقل گزارش‌های بسیاری از شکنجه اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم اسرائیل منتشر شده است و اسرای آزاد شده اخیر در نوار غزه نیز زوایایی از شکنجه‌های زندانبانان صهیونیست را آشکار کردند. در گزارش زیر بخشی از مصاحبه اسرای آزاد شده را درباره رفتار وحشیانه نظامیان صهیونیستی با اسرای فلسطینی آمده است؛
محمود اسماعیل ابوخاطر، 41 ساله یکی از اسرای آزاد شده می‌گوید که ماموران زندان‌ها با اسرای فلسطینی مثل حیوانات رفتار می‌کردند و هیچ رفتار انسانی در آنها دیده نمی‌شد.
ابوخاطر اضافه می کند: «قبل از انتقال به زندان، اسرای فلسطینی در مکانی شبیه مزرعه گاوداری نگه‌داری می‌شدند و گاهی شب‌ها مجبور بودند در هوای سرد با کمترین پوشش بمانند. حتی ماموران اسرای فلسطینی را مجبور می‌کردند در فضای آزاد با آب‌های یخ زده حمام کنند و هر کسی از این مساله خودداری می‌کرد با شکنجه ماموران روبرو می‌شد.»
او می‌گوید: «در آنجا، نظامیان در یک ظرف ادرار کردند و سپس آن را روی صورت و بدن ما می‌ریختند. آنها ما را مجبور کردند که از سحر تا نیمه شب بدون حرکت بنشینیم و فقط با اجازه و با دستان بسته برای قضای حاجت بیرون برویم و گاهی اوقات برای این کار هم اجازه نداشتیم!»
به گفته ابوخاطر تمام این شکنجه‌های غیرانسانی به اندازه روش شکنجه آموزش دیده شده انها توسط آمریکایی‌ها بد نبود. همان روش شکنجه معروف غرق مصنوعی که احساس خفه شدن یا غرق شدن به زندانیان داده می‌شد.
ابوخاطر گفت: «آنها یک زندانی را در یک کفن متصل به شلنگی که یک دوربین کوچک داخل آن بود، قرار می‌دادند، او را در گودالی دفن می‌کردند و سپس از طریق دوربین او را زیر نظر می‌گرفتند. به محض اینکه او در آستانه خفگی کامل قرار گرفت، با این باور که در شرف مرگ است، نگهبانان با هوای کمی اجازه می‌دهند کمی هوا به او برسد.»
ابوخاطر صحنه شکنجه و مرگ «مصعب هنیه» برادرزاده اسماعیل هنیه رهبر شهید سابق جنبش حماس را با عنوان یکی از دلخراش‌ترین لحظات در زندان یاد می‌کند.
وی گفت که مصعب پس از تحمل شکنجه وحشیانه که باعث ضعف و زخمی شدن در پاهایش شد، در ژانویه در زندان عفر به شهادت رسید.
اراضی اشغالی؛ تنهایی جایی که کودکان زندانی می‌شوند
به جرات می‌توان گفت که سرزمین‌های اشغالی با اعمال رژیم صهیونیستی تنها جایی در کره زمین باشد که کودکان بدون داشتن جرمی بازداشت و زندانی و حتی شکنجه می‌شوند.
پسران فلسطینی - عمدتاً 15 تا 17 ساله- مدتهاست که برای دستگیری، بازداشت و محاکمه هدف ارتش رژیم اسرائیل قرار گرفته‌اند.
اسرائیل تنها رژیمی در جهان است که به طور سیستماتیک کودکان را در دادگاه‌های نظامی محاکمه می‌کند که تعداد آن سالانه به 700 نفر نیز می‌رسد. این اعداد نگران کننده هستند و هر روز هم بیشتر می‌شوند. هر بار که سرویس زندان اسرائیل آمار سرشماری را منتشر می‌کند، تعداد کودکان زندانی فلسطینی که در بازداشت نگهداری می‌شوند، بالاترین میزان بوده است.
طبق آخرین سرشماری خود منابع اسرائیلی، 112 کودک فلسطینی، در یک ماه بازداشت شدند که تقریباً پنج برابر قبل از آغاز جنگ غزه است.
مقامات رژیم صهیونیستی پس از 7 اکتبر محدودیت‌های شدیدی را برای دسترسی به زندان‌های اسرائیل وضع کردند. ملاقات با خانواده به طور کامل به حالت تعلیق درآمده و ملاقات وکلای مدافع زندانیان بسیار دشوار و اغلب توسط مقامات صهیونیست رد می‌شود.

ایرانیان جهان

بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1372726/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به پایگاه‌های نظامی در جنوب سوریه

واکنش رهبر انصارالله به کشتار در سوریه

قدیمی اما مرگبار؛ بمب‌افکن H-6 چین هنوز تهدیدی جدی است!

حمله سایبری گسترده به X /ماسک: یک کشور پشت ماجراست!

آخرین وضعیت تحویل حقابه ایران از سوی افغانستان؛ سد لار خشک شد

صفحه جدید در مناسبات تهران و ریاض

تروئیکای اروپایی: گزارش‌ها درباره کشته‌شدن غیرنظامیان و زندانیان تکان‌دهنده است

چرخش تاریخی لندن؛ تغییر راهبرد یا واکنش به فشارهای ترامپ؟

خاطرات شوکه‌کننده اسرای فلسطینی از شکنجه‌های غیرانسانی اسرائیل

انگلیس: روسیه نیروهای اوکراینی را در منطقه کورسک محاصره کرده است

ادعای جولانی: ریخته شدن ناحق حتی یک قطره خون غیرقابل‌قبول است

صدای اردوغان هم از جنایات گروه‌های تروریستی در سوریه درآمد

سید الحوثی: در صورت عدم ورود کمک‌ها به غزه، اقدام نظامی می‌کنیم

توافق ادغام نیروهای قسد در نهادهای سوریه امضا شد

ویتکاف: زلنسکی از ترامپ عذرخواهی کرده است

حملات هوایی به چند پایگاه نظامی در مرزهای عراق و سوریه

تصویری از پدر شهید سید حسن نصرالله

مخالفت معاون وزیر صمت با آزاد شدن واردات لوازم خانگی

تصویب 900 میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در کشور

کشورهای آفریقایی و آسیایی؛ مشتری خاص قطعات خودرویی ایرانی

کشف فرار مالیاتی 1700 میلیارد تومانی یک طلافروشی

یک تحلیلگر: ایران با توافق محدود موافق است

یک حقوقدان: خودرو وسیله ارتکاب جرم بی حجابی نیست

سیگنال حذف ظریف به دنیا

نقش کلیدی دولت آتی آلمان در شکل‌دادن به هویت جدید اروپا

مصر بر اجرای طرح عربی بازسازی غزه و ضرورت تداوم حمایت اروپا تاکید کرد

دولت «الجولانی» کشتارهای غرب سوریه را گردن نگرفت

واکنش حماس به عقب‌نشینی نکردن نظامیان اسرائیلی از محور فیلادلفیا

رئیس اپوزیسیون صهیونیست‌ها: ازسرگیری جنگ غزه به کشته‌شدن اسرای اسرائیلی می‎‌انجامد

فشار برای باجگیری یا مذاکره

چین: خواستار توقف درگیری‌ها در سوریه هستیم

وقتی جولانی به تنظیمات کارخانه برمی‌گردد؛ سه ماه فیلم بازی کردن، یک شبه بر باد رفت!

«مارک کارنی» جای «ترودو» را گرفت

ارسال گسترده تجهیزات سنگین اسرائیل به اردوگاه جنین

حجم کل معاملات بازار ارز تجاری از 5.6 میلیارد دلار گذشت

7پژو 207 جایزه‌ی خرید بیمه خودرو از بیمه‌دات‌کام

آغاز تحویل 4500 واحد مسکن ملی در پرند

عیدی امسال، تو جیب جا نمیشه

هشدار سازمان بازرسی در مورد گرانفروشی بلیت هواپیما

پیش‌بینی افزایش 5 درصدی مصرف بنزین تهران در نوروز

آرامش در بازار خودرو؛ رانا پیشتاز کاهش قیمت‌ها

علت خالی شدن سدهای تهران چیست؟

قدیمی‌ترین ارز دیجیتال جهان به زیر 80 هزار دلار رسید

پایداری‌چی‌ها هدفی جز تخریب دولت و انتقام از پزشکیان ندارند!

ایران آماده مذاکره هسته‌ای؟

بازی شیطان با مذاکره

دیپلمات پیشین: تماس میان ایران و آمریکا باید برقرار شود

صدای ترامپ

آمریکا 83 درصد برنامه‌های USAID را تعطیل می‌کند

کشتار و آتش زدن منازل در شهر علوی‌نشین «قرداحه» سوریه