ایرانیان جهان

آخرين مطالب

34 کشته بر اثر طوفان مرگبار در آمریکا ایالات متحده آمریکا

34 کشته بر اثر طوفان مرگبار در آمریکا
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - بر اثر وقوع طوفان شدید و مرگبار در غرب و جنوب آمریکا، تاکنون دستکم 34 نفر کشته شده‌اند. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، بر اثر وقوع طوفان شدید و مرگبار در غرب میانه و جنوب آمریکا، تاکنون دستکم 34 نفر کشته شده‌اند.
براساس این گزارش، وقوع این طوفان مرگبار در ایالت های میزوری، آرکانزاس، تگزاس، اوکلاهاما، کانزاس و می سی سی پی، تاکنون 34 کشته به جای گذاشته و باعث زخمی شدن 29 نفر دیگر در آرکانزاس شده است.
این طوفان منجر به قطع برق بیش از صدها هزار مشترک شده به طوری که بیش از 185 هزار مشترک در 6 ایالت در خاموشی فرو رفته اند و باعث ایجاد خسارات و تلفاتی مرتبط با آتش سوزی های جنگلی در اوکلاهاما شده است.
سرویس ملی هواشناسی آمریکا اعلام کرد حدود 9 میلیون نفر از جمله در می سی سی پی و آلاباما و تنسی، تحت تاثیر این طوفان هستند. همچنین برای حدود 83 میلیون نفر دیگر به ویژه در میانه کشور، هشدار وزش بادهای شدید صادر شده است.
طوفان و سیل در آمریکا 9 کشته بر جای گذاشت براساس این گزارش، تاکنون بیش از 20 گزارش وقوع شرایط بد آب و هوایی منتشر شده و انتظار می رود تهدید وقوع این شرایط تا بعدازظهر امروز ادامه داشته باشد در حالی که طوفان به سمت ناحیه شرقی در حرکت است و تا فردا به ساحل شرقی می رسد.
در همین حال کوین استیت فرماندار اوکلاهاما برای 12 منطقه در این ایالت که بر اثر شرایط آب و هوایی وخیم و بد، دچار آتش سوزی های جنگلی شده است، وضعیت اضطراری اعلام کرده است. اعلام این وضعیت باعث اختصاص منابع به مقامات محلی برای انجام اقداماتی موثر در جهت مقابله با پیامدهای طوفان می شود.
همچنین فرماندار آرکانزاس نیز با اشاره به خسارات گسترده این طوفان در این ایالت اعلام کرد بازسازی مناطق آسیب دیده از طوفان ممکن است ماه ها به طول بیانجامد.
تصاویر ویدئویی پخش شده در شبکه‌های اجتماعی نیز ویرانی‌های گسترده را در سراسر مناطق طوفان زده نشان می‌دهد.
در یکی از این تصاویر، خسارات گسترده ناشی از طوفان در آرکانزاس نشان داده می شود که در آن تقریبا تمام خانه‌ها تخریب و تاسیسات شهری از بین رفته و درختان از جا کنده شده‌اند.
در همین حال سرویس ملی هواشناسی درباره وقوع سیل در مناطق جنوبی در پی این طوفان مهیب هشدار داد و اعلام کرد که این سیل نیز می تواند ویرانگر و مرگبار باشد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1377082/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پنتاگون حمله به نیروهای آمریکایی را تحمل نخواهد کرد

کدام ایالت‌های آمریکا قربانی تعرفه‌های تجاری ترامپ خواهند شد؟

واکنش ولایتی به حمله نظامی آمریکا به یمن / پیروزی با فرزندان شجاع یمن است/ آمریکا شکست خواهد خورد

حملات آمریکا به حوثی‌ها: ایران هدف اتهامات و هشدارها

آیا یمن پایگاه‌های آمریکایی را می‌زند؟

شمار شهدای حملات آمریکا به یمن رو به افزایش است

روبیو: آمریکا دنبال جنگ تجاری نیست

بیانیه محکومیت حملات تجاوزکارانه آمریکا و انگلیس به یمن

هدف عراقچی از سفر امروز به عمان چه بود؟

مشاور امنیت ملی آمریکا: همه گزینه ها علیه ایران روی میز است!

موضع گیری خصمانه مشاور امنیت ملی آمریکا علیه ایران و انصارالله یمن

سال وفاق!

بی‌فکری‌هایی که چشم انداز فردای ایران را تاریک کرد

فرستاده ترامپ: حمله به حوثی‌ها پیام روشنی درباره موضع ما در برابر تروریسم بود

کاهش ده درصدی واحدهای صنفی مشاور املاک در سال جاری

تکذیب ارائه کمک مالی به اسرای سابق جنگ ایران و عراق از سوی دفتر نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ

گام های استوار منطقه آزاد ماکو در عرصه جهانی شدن

ضد حال اساسی به مستاجران و اجاره نشینان در آستانه نوروز

هشدار تحلیلگران؛ آیا سیاست‌های فدرال رزرو هنوز از بازار حمایت می‌کنند؟

نماینده مجلس: اعتقادات ما می‌گوید بجای شنبه ها، پنجشنبه‌ها تعطیل باشد

آمریکا و رژیم صهیونیستی به‌دنبال تحریم شورای حقوق بشر سازمان ملل

روبیو از فهرست تحریم‌های روسیه خارج نشده است

آیا عراقچی در سفر به عمان حامل پاسخ نامه ترامپ بود؟/ اعلام آمادگی عمان برای گفتگوی ایران-آمریکا

معرفی ارز‌های جهان با بدترین عملکرد در سال 2024

رسانه عبری مدعی شد اسرائیل برای حمله احتمالی آماده می‌شود

قیمت قهوه در آمریکا افزایش یافت؟

بیانیه النجباء در محکومیت حمله جنایتکارانه آمریکا به یمن

مشاور رهبری: آمریکا شکست خواهد خورد؛ پیروزی با یمن است

بازار شب عید؛ شلوغ و بی‌خریدار

ایران در تقاطع فشارها و فرصت‌ها

پروژه القای ناامیدی

منع تعقیب سیف و عراقچی؟

تل‌آویو برای حمله احتمالی انصارالله آماده می‌شود؟

اظهارات وقیحانه مدیر رادیو اسرائیل علیه زنان و کودکان یمنی

تعامل محتاطانه اسرائیل با تهدیدات یمن

خودداری 2 کشور عربی از پذیرش اسرای فلسطینی

تلاش ناکام تروریست‌های وابسته به الجولانی برای نفوذ به لبنان

جنگ سه دایره، راهبرد جدید اسرائیل

فعالیت بیش از 11 هزار تشکل رسمی کارگری در کشور

تداوم روند صعودی قیمت طلا تا اواخر فروردین

فرار مالیاتی یک طلافروشی به‌ اندازه مالیات 6000 کارمند

النجباء عراق: دوگانگی رفتاری آمریکای حامی تروریسم عیان شد

راه اندازی سامانه ساماندهی اسناد عادی تا پایان اردیبهشت

می‌خواهیم برق را جایگزین سوخت فسیلی کنیم

اقتصاد اسلامی ـ 35 | روش تحقیق در اقتصاد اسلامی

پیش بینی‌های اقتصاد ایران در سال 1404 اصلا خوب نیست

نگاهداری: اتحاد بین توان اقتصادی چین، توانمندی نظامی روسیه و قدرت ژئوپلیتیکی ایران ضرورت دارد

پزشکیان: می‌خواهیم برق را جایگزین سوخت فسیلی کنیم/ آیا ایجاد، انحلال، ادغام یا تفکیک ساختارها و دستگاه‌ها توانسته است مشکلی از ما حل کند؟

پزشکیان: می‌خواهیم برق را جایگزین سوخت فسیلی کنیم/ آیا انحلال یا ادغام دستگاه‌ها توانسته مشکلی از ما حل کند؟

پزشکیان: می‌خواهیم برق را جایگزین سوخت فسیلی کنیم/ آیا تفکیک یا ادغام دستگاه‌ها توانسته مشکلی از ما حل کند؟