ایرانیان جهان

آخرين مطالب

زمزمه‌های یک جنگ تاریخی؛ آمریکا و ایران در آستانه درگیری؟ عراق

زمزمه‌های یک جنگ تاریخی؛ آمریکا و ایران در آستانه درگیری؟
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش نبض بازار فواد حسین، وزیر خارجه عراق، در گفت‌وگویی تلویزیونی با اشاره به حوادث 7 اکتبر اعلام کرد که این درگیری‌ها می‌تواند به مذاکرات تاریخی میان ایران و آمریکا یا به ادامه جنگ در منطقه منجر شود. وی تأکید کرد که سیاست عراق بر جلوگیری از ورود به درگیری‌های نظامی متمرکز است و دولت عراق تلاش کرده کشور را از تنش‌های منطقه‌ای دور نگه دارد.
عدم درخواست آمریکا برای قطع روابط عراق با ایران وزیر خارجه عراق در ادامه اظهار داشت که ایالات متحده از عراق نخواسته روابط خود را با ایران قطع کند و بغداد سیاست خارجی مستقل خود را دنبال می‌کند. به گفته او، عراق رویکرد متفاوتی در روابط خود با آمریکا دارد و سعی دارد توازن را در تعاملات بین‌المللی خود حفظ کند.
نگرانی از حملات آمریکا به یمن فواد حسین همچنین به حملات مستمر آمریکا به یمن اشاره کرد و گفت که حملات حوثی‌ها به کشتی‌ها واکنش‌های شدیدی از سوی آمریکا در پی داشته و نگرانی‌هایی درباره ادامه بمباران یمن وجود دارد. وی تأکید کرد که این درگیری‌ها می‌تواند بر امنیت منطقه تأثیر بگذارد.
الحشد الشعبی و روابط بغداد – واشنگتن وی درباره نقش گروه‌های نظامی در عراق گفت که الحشد الشعبی یک نهاد قانونی است و بحث درباره گروه‌های نظامی عراق قبلاً مطرح شده بود. وی افزود که آمریکا از این مسئله خشنود نیست، اما بیشتر رهبران سیاسی عراق بر تقویت دولت و کنترل تسلیحات تأکید دارند. به گفته او، هیچ گروهی نباید خارج از چارچوب دولت فعالیت کند.
تهدیدهای اسرائیل علیه عراقوزیر خارجه عراق فاش کرد که دولت این کشور پیام‌هایی دریافت کرده مبنی بر اینکه اسرائیل قصد دارد حملاتی را علیه عراق انجام دهد. وی توضیح داد که بغداد از طریق تماس با واشنگتن و سایر کشورها توانسته عراق را از این تهدیدها دور نگه دارد. وی همچنین بر این نکته تأکید کرد که دولت عراق برای حفظ منافع ملی و بر اساس قانون اساسی، تصمیمی برای ورود به جنگ اتخاذ نکرده است.
نگرانی از هرگونه جنگ علیه ایران فواد حسین تأکید کرد که تنش‌های منطقه‌ای تهدیدهای جدی ایجاد کرده و عراق از اثرات هرگونه جنگی علیه ایران هراس دارد. وی خاطرنشان کرد که در شرایط کنونی، ثبات منطقه برای عراق اهمیت بالایی دارد و بغداد تلاش دارد از هرگونه درگیری دور بماند.
سیاست عراق در قبال تحولات سوریه وی در ادامه به تحولات سوریه اشاره کرد و گفت که عراق توافق سیاسی گسترده‌ای برای عدم مداخله در امور دولت جدید سوریه دارد. او هشدار داد که هرگونه آشفتگی ناشی از تحرکات گروه‌های افراطی در سوریه می‌تواند بر کل منطقه تأثیر بگذارد.
مبارزه با داعش و نشست پنج‌جانبه در امان وزیر خارجه عراق از برگزاری نشست پنج‌جانبه‌ای در امان، پایتخت اردن، خبر داد که با حضور وزرای خارجه و دفاع کشورهای درگیر در مبارزه با داعش برگزار شد. وی تصریح کرد که در این نشست بر لزوم مبارزه سوریه با ایدئولوژی افراطی داعش تأکید شد.
فواد حسین خاطرنشان کرد که پس از فروپاشی ارتش سوریه، داعش به تسلیحات گسترده‌ای دست یافته و همچنان تهدیدی برای عراق و سوریه محسوب می‌شود. وی تأکید کرد که در صورت نفوذ تروریست‌ها از مرزهای سوریه به عراق، ائتلاف بین‌المللی برای دفاع از عراق وارد عمل خواهد شد.
به گفته وی، عراق همچنان بر دیپلماسی فعال برای کاهش تنش‌ها در منطقه تأکید دارد و سیاست‌های این کشور در راستای حفظ ثبات و امنیت ملی طراحی شده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1379129/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صادرات تاکتیکی علی پروین به فوتبال اروپا

لامین یامال: هیچ تیمی اندازه بارسلونا به رئال مادرید ضربه نمی‌زند

بررسی کارنامه برانکو در روزنامه عربستانی قبل از بازی با چین

ترامپ: گفت‌و‌گو با پوتین سازنده بود؛ برای آتش‌بس کامل کار خواهیم کرد

هشدار ترسناک کاخ سفید به ایران درباره ترامپ

هزینه گزاف معامله و توافق با آمریکا + فیلم

سید حسن خمینی: شهادت صد‌ها تن از مردم غزه با حمایت شیطان بزرگ رقم خورده است

قیمت دینار عراق در بازار ارزهای خارجی؛ 28 اسفند 1403

60 درصد تغییر نرخ ارز، غیراقتصادی است

یک ایرانی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

کلاغ‌های انگلیس خیلی زود به جام رسیدند/ ظهور منچسترسیتی نوین؟

آرزوی یک استقلالی برای اروپا رفتن یک پرسپولیسی

آرزوی جلال الدین ماشاریپوف برای اروپا رفتن یک پرسپولیسی

از گلزنی سون تا پاس گل دوان، تنها نماینده ایران در اروپا طارمی است؛ گزارش AFC

آیا ایران خودرو هایما را کنار می‌گذارد؟ مدیرعامل چینی در تهران

دور جدید جنایات صهیونی در غزه با چراغ سبز آمریکا

آیا آمریکا یک ناو ایرانی را غرق کرد؟ واکنش رسمی پنتاگون

فلاحت پیشه: تهران و واشنگتن در پرتگاه جنگ به سر می‌برند

مسئولیت دینی بر دوش مسلمانان برای یاری فلسطین قرار دارد

تارنمای افشاگر از نقش انگلیس در بمباران خونین یمن پرده برداشت

رهبر انصارالله یمن:آمریکا شریک و حامی اصلی تجاوز به غزه است

ترامپ: گفتگو با پوتین سازنده بود؛ برای آتش‌بس کامل کار خواهیم کرد

خاتمی در 1403: رئیس‌جمهورساز

چرا عربستان خود را وارد منازعه شرق اروپا کرده است؟

نتانیاهو: به جنگ ادامه خواهیم داد

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی استان «حمص» سوریه را بمباران کردند

اولین اظهارات ترامپ بعد از گفتگو با پوتین

حماس خواستار اعتراضات بین‌المللی برای توقف جنایات علیه غزه شد

حماس: زیر بار توافق تسلیم نمی‌رویم

ایلنا: مبلغِ «افزایش مزد» پول سه کیلو گوشت هم نیست!

وزیر خارجه عراق: نتیجه نهایی 7 اکتبر یا به مذاکره ایران و آمریکا منجر می‌شود یا به ادامه جنگ

تصویر مرکز پژوهش‌های مجلس از اقتصاد/ رکود در کمین است

صد در صد مستمری بازنشستگان و حقوق کارکنان دولت پرداخت شده است

کشاورزی و مواد شیمیایی اولویت تجارت فارس با کشور بلاروس

الحوثی: تشدید اقدامات علیه دشمن صهیونیستی را از سر می‌گیریم / فلسطینی‌ها تنها نیستند

تعطیلی یک کارخانه آرسلورمیتال در ایتالیا؛ چالش‌های صنعت فولاد اروپا

آیا شیائومی با رشد انفجاری درآمد و ورود به بازار خودروهای الکتریکی آینده صنعت را تغییر می‌دهد؟

روش تهیه ته چین مرغ و بادمجان مجلسی، غذای اصیل شیرازی مخصوص اعیاد

حزب‌الله: اسرائیل و آمریکا با ازسرگیری جنگ علیه غزه نشان دادند تشنه خون هستند

ترامپ و پوتین درباره اوکراین، ایران و خاورمیانه گفتگو کردند

یمن: ما مستقل هستیم و ایران در تصمیم‌های ما دخالتی ندارد

بیانیه کرملین درباره محورهای رایزنی میان «پوتین» و «ترامپ»

محورهای مذاکرات پوتین و ترامپ در دومین تماس تلفنی

اطلاع آمریکا از حمله اسرائیل به غزه

ترامپ و پوتین درباره اوکراین، ایران و خاورمیانه گفت‌وگو کردند

واکنش آمریکا به خبر غرق شدن ناو اطلاعاتی ایران

محور‌های مذاکرات پوتین و ترامپ در دومین تماس تلفنی

مقام پنتاگون حمله به کشتی تجسسی ایران را رد کرد؛ ناو زاگرس در بندرعباس است نه دریای سرخ

حماس: نتانیاهو جنگ را آغاز کرد تا طرح آمریکا را ناکام بگذارد

کاخ سفید: ترامپ و پوتین درباره اوکراین، ایران و خاورمیانه گفت‌و‌گو کردند

ویکی پدیاجستجو