ایرانیان جهان

آخرين مطالب

مجلس برای تحقق شعار سال تسهیل گری خواهد کرد اخبار ایران

مجلس برای تحقق شعار سال تسهیل گری خواهد کرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فتح الله توسلی در گفت و گو با خبرنگار مهر ضمن عرض تسلیت ایام لیالی قدر و تبریک عید باستانی نوروز، با اشاره به نام‌گذاری شعار سال، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران با نام‌گذاری امسال تحت عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» نشان دادند مسیر رو به پیشرفت ایران معطل و یا متوقف نخواهد شد و رهبری همواره مسائل اصلی و اولویت‌ها را شناخته و ظرفیت‌ها را به آن سمت هدایت می‌کند.
وی با اشاره به اینکه مسئله سال‌های اخیر کشور و سال پیش‌رو اقتصاد است، افزود: ستون فقرات اقتصاد، حمایت از تولید است و رونق تولید در گرو حمایت از سرمایه‌گذاری به‌خصوص بخش خصوصی است لذا اگر تولید در کشور تقویت شود، قطعاً با خلق ثروت، کاهش تورم و افزایش ارزش پول ملی همراه خواهد بود.
نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بی شک تحقق شعار سال در اولویت برنامه‌های مجلس قرار می‌گیرد و تلاش می‌شود تا با تصویب قوانین جدید زمینه سرمایه‌گذاری برای تولید بیش از پیش محقق شود.
وی با اشاره به پرداخت تسهیلات بانک‌ها تصریح کرد: این تسهیلات باید به‌صورت هدفمند به سمت بخش تولید هدایت شود. اولویت اصلی باید تقویت و توسعه بخش تولید باشد تا بتوانیم به رشد اقتصادی پایدار دست یابیم.
نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بروکراسی‌های پیچیده و غیرضروری برای تولیدکنندگان باید به طور جدی مورد بازنگری قرار گیرد و نباید مانع تراشی شود به عنوان مثال، زمانی که یک فرد تصمیم می‌گیرد کار تولیدی خود را با راه‌اندازی کارگاهی آغاز کند، نباید با فرآیند پیچیده و دشوار مواجه گردد که آن فرد از این کار منصرف شود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس مشارکت مردم در سرمایه‌گذاری و تولید را حائز اهمیت دانست و گفت: جذب سرمایه‌های مردمی باید با بسته‌های سرمایه‌گذاری جذاب در قالب پروژه‌ها یا طرح‌های تولیدی طراحی شود. بخش تولید باید از نظر اقتصادی جذابیت لازم را داشته باشد تا هم مردم و هم بانک‌ها به‌صورت خودجوش به سمت آن حرکت کنند.
توسلی ادامه داد: راکد بودن واحدهای تولیدی و بنگاه‌های اقتصادی، تبعات ناگواری برای اقتصاد کشور در پی دارد و می‌تواند انگیزه سرمایه‌گذاری را کاهش دهد که باید برای احیای واحدهای راکد تولیدی تلاش جدی شود.
وی با بیان اینکه استان همدان سرشار از ظرفیت‌های فراوان فرهنگی، اقتصادی، گردشگری، کشاورزی است، بیان کرد: استفاده از ظرفیت نخبگان، اندیشمندان، کارشناسان و صاحب‌نظران در تحقق شعار سال باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شهرستان‌های بهار و کبودرآهنگ عمده صنعتی و کشاورزی است گفت: وجود چندین شهرک و نواحی صنعتی در حوزه انتخابیه زمینه سرمایه گذاری را در این منطقه فراهم کرده و حمایت از تولید و اشتغالزایی و همچنین هدایت منابع به سمت صنعت به ویژه واحدهای تولیدی کوچک قطعاً در تحقق شعار سال مؤثر خواهد بود.
توسلی به ایجاد و احداث ناحیه شوریجات و ترشیجات مهاجران و مجتمع صنعتی تریلی سازان غرب کشور در صالح آباد اشاره کرد و گفت: فعال کردن نواحی صنعتی اورقین و شیرین‌سو و توسعه مشاغل خانگی و بحث کارخانه نساجی را با جدیت پیگیر هستیم و با فراهم‌سازی زیر ساخت‌های لازم یک ناحیه صنعتی مختص به نساجی غرب کشور در محدوده کبودرآهنگ احداث می‌شود که بتوانیم زنجیره نساجی از جمله نخ‌ریسی، پارچه‌با فی و… را با وجود خیاطان توانمند در منطقه ایجاد کنیم‌.
کد خبر 6414719

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1382255/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مذاکرات ایتالیا و استارلینک به بن‌بست رسید

توحش آمریکا واسرائیل درمنطقه پاسخی قاطع می‌خواهد

آمریکا لغو تحریم‌های اولیه ایران را مطرح کرد/ آغاز موج دوم حملات جنگنده‌های صهیونیستی به جنوب لبنان/ شهادت عضو برجسته حماس/ «امام اوغلو» راهی زندان شد

تاکید حماس بر اتخاذ موضع قاطع عربی-اسلامی مقابل صهیونیست‌ها

اذعان کاخ سفید به وخامت اوضاع امنیتی اسرائیل

از مذاکره با آمریکا نتیجه‌ای حاصل نمی‌شود/ آمادگی جنگ را داریم اما طالب جنگ نیستیم/ اینکه امارات نامه ترامپ را به ایران آورده محل تأمل است

عراقچی: ما به توقعات ترامپ کاری نداریم

ظریف و متحدانش چگونه آرای خاکستری را به سبد رای پزشکیان ریختند؟

حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در جنوب لبنان

تظاهرات ضد نژادپرستی در فرانسه به راهپیمایی در حمایت از غزه تبدیل شد

وزیر صهیونیست: باید با قدرت به عمق لبنان و خود بیروت حمله و آب غزه را قطع کرد

تصرف یک منطقه دیگر در «دونتسک» توسط روسیه

آخرین وضعیت قیمت طلای جهانی

نفت روی 70 دلار می‌ماند؟

بی برقی در عراق بخاطر ایران!

تدوین قاب اقتصادی اصفهان/ هزار میلیارد تومان به پروژه‌های پیشران اقتصادی تخصیص می‌یابد

سهم واقعی هرمزگان از صنایع و منابع ملی پرداخت شود

مهار تورم، شاه کلید رونق تولید و سرمایه گذاری

توسعه‌ موشک‌های هایپرسونیک اروپا برای مقابله‌ با سامانه‌های دفاع هوایی روسیه

عصر «کارخانه‌های تاریک» در چین!

آمریکا جوایز برای بازداشت سران طالبان را لغو کرد

توحش آمریکا و اسرائیل درمنطقه پاسخی قاطع می‌خواهد | بیانیه شدیداللحن انصارالله

ترامپ: احدی جز من در جهان نمی‌تواند جلوی «پوتین» را بگیرد!

طلا در آمریکا محبوب شد

محمدجواد ظریف راهی آمریکا شد؟

ظریف به آمریکا رفت؟

سفیر چین: سوء‌‌استفاده از تعرفه‌ها به ضرر خود آمریکا است

انس حقانی: حذف سران طالبان از فهرست سیاه جزو توافق دوحه بود

عراقچی: کل منطقه عمق استراتژیک ایران است/ از جنگ نمی‌ترسیم

بازار ارز ایران بعد از توافق ایران و آمریکا/ قیمت دلار پایین می‌آید؟

روزنامه عبری: اسرائیل از اظهارات ویتکاف شگفت زده شد

طرح کالابرگ در طول سال 1404 ادامه پیدا می‌کند؟

ضرورت سرمایه‌گذاری برای تولید؛ موتور محرکه رشد اقتصادی

تصویب قانون تجارت آزاد ایران و اوراسیا؛ تحولی نوین در تجارت منطقه

سفر وزیر صمت به هرمزگان؛ بررسی چالش‌ها و فرصت‌های صنعتی

مذاکرات طالبان و پاکستان برای حل چالش‌های تجاری

تسریع روند واگذاری‌ها و اجرای مدل‌های جدید در سال 1404

تحولات اوکراین| آیا حافظین صلح چینی می‌توانند راه‌حل باشند؟

سردار آزمون در یک قدمی رکورد ویژه فوق ستاره فوتبال اروپا + جزئیات

مارک آندره تراشتگن از لیست لیگ قهرمانان بارسلونا کنار گذاشته شد

طالبان مدعی لغو پاداش 10 میلیون دلاری آمریکا برای سرپرست وزارت داخله افغانستان شد

انصارالله: توحش آمریکا واسرائیل درمنطقه پاسخی قاطع می‌خواهد

اذعان آمریکا به وخامت شرایط امنیتی اسرائیل

لغو اقامت قانونی 500 هزار مهاجر در آمریکا!

خواب ترامپ برای نفت ایران

عراقچی: از مذاکره با آمریکا نتیجه‌ای حاصل نمی‌شود

شکست شوکه‌کننده قهرمان المپیک در حضور ترامپ/ باخت استیوسن از شاگرد دیوید تیلور

مردی که هم باید با ترامپ توافق کند و هم با او بجنگد

توصیه مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی به مردم: از مکمل‌های سوختی استفاده نکنید

چرا قانون مالیات بر سوداگری و سفته بازی همچنان خاک می‌خورد؟