مذاکرات روسیه و آمریکا پشت درهای بسته عربستان آغاز شد
ایالات متحده آمریکا
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - به گزارش خبرگزاری موج
، خبرنگار العربیه گزارش داد که مذاکرات هیات های روسی و یی لحظاتی پیش در ریاض آغاز شد.
طبق این گزارش، مذاکرات روسی و آمریکایی میان دو هیات فنی و متخصص است.
خبرگزاری تاس هم با اشاره به رسیدن هیات روسیه به محل برگزاری مذاکرات گزارش داد که این مذاکرات پشت درهای بسته خواهد بود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
پیش از این خبرگزاری روسی تاس گزارش داده بود که سرپرستی هیات روسی را گریگوری کاراسین رئیس کمیته امور بین الملل شورای فدراسیون و سرگئی بسدا، مشاور مدیر سرویس امنیت فدرال برعهده دارند.
در همین حال ، منابع خبری گزارش دادند که هیات آمریکایی متشکل از مایکل آنتون، مدیر برنامهریزی سیاست وزارت خارجه، کیت کلوگ دستیار ویژه دونالد ترامپ در اوکراین و مایک والتز مشاور امنیت ملی کاخ سفید است.
به گفته یوری اوشاکوف، دستیار رئیس جمهوری روسیه، موضوع رایزنی ها، از سرگیری ابتکار غلات دریای سیاه خواهد بود. چنین توافقاتی در جریان گفت و گوی تلفنی روسای جمهور فدراسیون روسیه و ایالات متحده، ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ حاصل شد.
دستیار رئیس جمهور آمریکا در امور امنیت ملی تأیید کرد که هیات ها بر موضوع پایان دادن به خصومت ها در دریای سیاه تمرکز خواهند کرد.
وی همچنین افزود که در مرحله بعدی مذاکرات، روسیه و ایالات متحده در مورد مسائل مربوط به راستی آزمایی آتش بس، نیروهای حافظ صلح و مالکیت سرزمین ها گفت وگو خواهند کرد.
استیون ویتکاف، فرستاده ویژه ریاست جمهوری آمریکا هم گفت که ایالات متحده انتظار دارد پیشرفت واقعی در عربستان سعودی داشته باشد.
وی در مصاحبه با فاکس نیوز گفت: معتقدم که در روز دوشنبه پیشرفت واقعی در عربستان سعودی بویژه در مورد موضوع آتش بس در دریای سیاه مشاهده خواهد شد. پس از این، یک حرکت طبیعی به سمت آتش بس کامل وجود خواهد داشت.
رایزنی های امروز، سومین دیدار روسیه و ایالات متحده از زمان انتخاب ترامپ است. هیأت های روسیه و آمریکا در 18 فوریه(30 بهمن1403) اولین دور مذاکرات را برای حل و فصل مناقشه اوکراین در ریاض برگزار کردند.
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1383498/