ژاپن 0 - عربستان 0: رنار بازی را بست، تمام!
آسیا و اقیانوسیه
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - به گزارش “ورزش سه”، استادیوم جام جهانی سایتاما از ساعت 14:05 میزبان دیدار تیمهای ژاپن و عربستان بود. این اولین مسابقه تیم سامورایی بعد از صعود به جام جهانی محسوب میشد و حالت تشریفاتی داشت اما عربستان برای سبقت از استرالیا باید این بازی را با برد پشت سر میگذاشت.

از آن سو عربستان سفید پوش هم با نفرات شاخص و به رهبری سالم الدوساری پای به زمین گذاشته بود. نیمه اول با کمترین موقعیت و در جدالی کم برخورد به پایان رسید. در شروع نیمه دوم یک ضربه از واتارو اندو دروازه عربستان را تهدید کرد اما گل نشد. ژاپن مانند نیمه اول توپ و میدان را در اختیار داشت و مسلط کار را پیش میبرد اما خط دفاعی مستحکم عربستان رسوخناپذیر بود.

دقیقه 82 دیگر موقعیت خوب ژاپن با پاس دایچی کامادا و ضربه جونیا ایتو به دست آمد اما این بار گلر عربستان موفق شد توپ را مهار کند.

در نهایت دقیقه 90+3 داور در سوت خود دمید و پایان بازی را اعلام کرد. ژاپن 20 امتیازی شد و عربستان به دهمین امتیاز خود رسید.
با این نتیجه اختلاف عربستان و استرالیا به 4 امتیاز افزایش یافت. اگرچه دو تیم هفته آخر باهم دیدار خواهند کرد اما حالا سرنوشت صعود در دست استرالیا خواهد بود و این تیم در صورت شکست ژاپن در هفته آینده، مستقیم صعود خواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1384712/