ایرانیان جهان

آخرين مطالب

فوری / آمریکا سه ایرانی را تحریم کرد ایالات متحده آمریکا

فوری / آمریکا سه ایرانی را تحریم کرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، وزارت خزانه‌داری آمریکا به بهانه مفقود شدن «رابرت لوینسون» مامور ویژه سابق اف بی آی اعلام کرد که سه مقام ایرانی را در فهرست تحریم‌های جدید خود قرار داده است.
وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی اعلام کرد: « افسران اطلاعاتی ایرانی دخیل در مرگ احتمالی و مخفی کردن رابرت لوینسون را تحریم کرد.
» وزارت خزانه داری آمریکا در بیانیه ای ادعا کرد: « امروز، اداره کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری (OFAC)، با هماهنگی دفتر تحقیقات فدرال (اف بی آی)، سه مقام وزارت اطلاعات و امنیت ایران (MOIS) را که در ربودن، بازداشت و مرگ احتمالی رابرت اِی «باب» لوینسون مامور ویژه سابق اف بی آی (اداره تحقیقات فدرال آمریکا) دست داشتند، تحریم کرد.»
وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد: « افرادی که امروز تحریم شدند شامل رضا امیری مقدم، غلامحسین محمدنیا و تقی دانشور هستند که همگی در ربودن لوینسون، مرگ احتمالی و تلاش‌های ایران برای سرپوش گذاشتن یا پنهان کردن مسئولیت‌شان نقش داشتند. »
وزارت خزانه داری آمریکا در ادامه ادعاهایش افزود:« این اقدام به دنبال تحریم دو افسر ایرانی وزارت اطلاعات به نام‌های محمد باصری و احمد خزایی در دسامبر 2020 توسط وزارت خزانه داری صورت می‌گیرد که در ربودن، بازداشت و مرگ احتمالی لوینسون به عنوان افسر وزارت اطلاعات عمل کردند.»
خبر مرتبط

ایرانیان جهان

اسکات بسنت وزیر خزانه داری آمریکا مدعی شد: «رفتار ایران با لوینسون همچنان آسیبی به سوابق بد ایران در نقض حقوق بشر است. وزارت خزانه داری به همکاری با شرکای دولت آمریکا برای شناسایی مسئولین و برملا کردن رفتار منفور آنها ادامه خواهد داد."
کش پاتل مدیر اف‌بی‌آی نیز ادعا کرد: «اقدام امروز شرکای ما در وزارت خزانه‌داری نشان می‌دهد که ما به همکاری برای شناسایی افسران ایرانی دیگری که در ربودن باب دخیل بودند، ادامه می‌دهیم. تحقیقات ما ادامه دارد - ما همه گزینه‌ها را برای پاسخگو کردن ایران دنبال خواهیم کرد. اف بی آی در تعهد خود برای ارائه پاسخ به خانواده لوینسون در مورد آنچه برای وی رخ داده است، قاطعانه پیش خواهد رفت.»
پیش از این، اداره تحقیقات فدرال آمریکا(اف‌بی‌ای) با انتشار تصاویر و اسامی دو شهروند ایرانی که ادعا می کند مامور امنیتی ارشد ایران هستند و در ربودن رابرت لوینسون، مامور سابق اف‌بی‌آی، در جزیره کیش نقش داشتند، اعلام کرد پاداشی 5 میلیون دلاری برای اطلاعاتی که منجر به مشخص شدن محل این شهروند آمریکایی شود، در نظر گرفته شده است.
اداره تحقیقات فدرال آمریکا ( اف بی آی) در بیانیه ای ادعا کرد: محمد باصری و احمد خزایی دو افسر اطلاعاتی جمهوری اسلامی در زمان ربودن، بازداشت و احتمالاً مرگ آقای لوینسون، نقش داشته‌اند و ارائه اطلاعات درباره آنها نیز مشمول جایزه خواهد بود.
سانجی ویرمانی، مامور ویژه مسئول بخش مبارزه با تروریسم اف‌بی‌آی در واشنگتن گفت: «اف‌بی‌آی همچنان متعهد به بازگرداندن باب به نزد خانواده وی است.»
او مدعی شد: «تحقیقات گسترده ما برای دستیابی به سرنخ‌ها و اطلاعات جدید ادامه دارد و ما همه گزینه‌ها را دنبال می‌کنیم تا هر مقام ایرانی را که در ربوده شدن او دست داشته، پاسخگو کنیم.»
در بیانیه اف بی آی ادعا شده است: برای نزدیک به 18 سال، دولت ایران، اطلاع از محل اختفای باب لوینسون را انکار کرده است، علیرغم اینکه مقامات ارشد اطلاعاتی اجازه ربودن و بازداشت باب را صادر کرده و یک کمپین اطلاعات نادرست را برای منحرف کردن افکار از مقصر دانستن ایران به راه انداخته اند.
وزارت خارجه آمریکا پیش از این، برای هرگونه اطلاعاتی که منجر به یافتن این شهروند شود 20 میلیون دلار جایزه تعیین کرده بود. اما اف‌بی‌آی اعلام کرد که علاوه بر 20 میلیون دلار جایزه در چارچوب «پاداش برای عدالت» وزارت خارجه آمریکا، 5 میلیون دلار نیز از طرف اف ‌بی‌آی در نظر گرفته شده که شامل ارائه اطلاعات درباره دو ایرانی یاد شده می شود.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1384838/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چین و قانون جنگل: نمایش قدرت نظامی و پیامدهای جهانی

علی دایی به آمریکا رفت! +عکس

ترامپ فرمان کاهش کلاهبرداری در وزارت خزانه داری را امضا کرد

مذاکرات ریاض فنی بود و محتوای آن قطعا قابل افشا نیست

بانک مرکزی پشت مردم را خالی کرد

چشم‌انداز مشترک همکاری ایران و آفریقا در صنعت و معدن برای توسعه اقتصادی

در دیدار نوروزی مجمع نیروهای انقلاب چه گذشت؟

حذف بهره؛ گامی مهم به سوی تحول اقتصادی

قیمت افغانی افغانستان به تومان، امروز چهارشنبه 6 فروردین 1404

کنگره آمریکا نباید به تأمین مالی خشونت هدفمند اسرائیل در غزه ادامه دهد

تقویت حسابرسی سیستمی، راهکار مهم رشد سرمایه‌گذاری به نفع تولید

سامانه ملی املاک، مسیر اصلی دولت برای سیاست‌گذاری صحیح مسکن

اسطوره عربستان: رنار الکی ژاپن را بزرگ کرد!

انتظار نداشتم تیمی مانند عربستان دفاعی بازی کند!

ناو جنگی آمریکا در دریای سرخ هدف حمله موشکی یمن قرار گرفت

ناتوانی در مدیریت ریسک مانع سرمایه‌گذاری در کشور

سرمایه‌گذاری برای تولید؛ نگاهی به شعار سال 1404 و چالش‌های پیش‌رو

برای اولین‌بار در تاریخ: عربستان در ژاپن نباخت

ادعای بازیکن عربستان: برای بردن ژاپن رفته بودیم

آمریکا سه مقام ایرانی را تحریم کرد + اسامی

در گروه چت محرمانه مقامات دولت ترامپ در سیگنال، درمورد ایران چه گفته شد؟

ایران باید با ما مذاکره کند

پرچم آمریکا زیر پای فرماندهان نظامی قرار نگرفت + عکس

قطع یارانه نقدی دهک های پردرآمد در دستورکار | یارانه نقدی چه کسانی حذف خواهد شد؟

حملات مستمر آمریکا به استان صعده و عمران یمن

صعود به جام جهانی آمریکا با درخشش طارمی

مجلسی: تعمیق حمایت از اسرائیل علیه غزه/ تلاش برای پایان دادن به جنگ اوکراین/ شروع مجدد نزاع تعرفه‌ای

چین به جنگ با سوئیفت رفت

چهارمین حمله آمریکا به شهرستان «سحار» در صعده یمن

معلوم نیست ایرانیان چه غافلگیری‌هایی برای آمریکا کنار گذاشته اند

قیمت نفت جهانی امروز 1404/01/05

تیر تحریم ترامپ به سمت سه مقام ایرانی شلیک شد

لزوم اجرای آتش‌بس دائمی در غزه محور دیدار روبیو و فیدان در واشنگتن

اجرای آتش‌بس دائمی در غزه محور دیدار روبیو و فیدان در واشنگتن

بانک مرکزی یک اطلاعیه مهم صادر کرد

راهنمای خرید موبایل برای تمام بودجه‌ها

تجارت آزاد با اوراسیا، برگ برنده تجارت خارجی ایران

گوشی تاشوی اقتصادی سامسونگ به بازار می آید

ترکیه در مسیر خودکامگی کامل: آیا آخرین مانور قدرت اردوغان به ضررش تمام خواهد شد؟

ترامپ: به ایران گفتم که از هر طریقی شده باید با آمریکا مذاکره کنید

جدیدترین قیمت دلار آمریکا امروز 6 فروردین ماه 1404

آخرین تحولات روز هشتم نقض آتش بس/ نسل کشی صهیونیست‌ها در غزه ادامه دارد/ استمرار تجاوزات آمریکا به یمن/ انصارالله: همه دنیا باید منتظر شگفتی‌های جدیدی که یمن ارائه خواهد داد، باشند/ عمیق تر شدن بحران داخلی در سرزمین‌های اشغالی

چهره برتر جهان عرب در سال 2024

ترامپ علیه نظام قضایی اعلام جنگ کرده است

هر آنچه از انتخابی جام جهانی می خواهید اینجاست + جدول، نتایج و برنامه بازی ها

برای تحقق شعار سال، می‌بایست بازار سرمایه به محور تامین مالی تبدیل شود/ در سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» اقتصاد بانک‌محور، باید به سمت بورس‌محور شدن حرکت کند

روایت مجری معروف از بازداشت و بازجویی‌اش در اوین / زیاده خواهی دو مقام ارشد آمریکا: باید هسته‌ای و موشکی را برچینید! / سخنان عراقچی همزمان با ادعای مذاکره ایران و آمریکا در امارات

ترامپ شیردل و بی بی، اپوزیسیون مفلوک

اظهارات مهم ترامپ درباره مذاکره با ایران

ترامپ: به ایران گفته‌ایم باید به هر شکلی با ما مذاکره کند!