ایرانیان جهان

آخرين مطالب

آمریکا برای آتش بس در اوکراین عجله دارد ایالات متحده آمریکا

آمریکا برای آتش بس در اوکراین عجله دارد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - اکونومیست نوشت: آمریکا می‌خواهد تا 30 آوریل به آتش‌بس در اوکراین دست یابد، یعنی پایان 100 روز اول دوره ریاست جمهوری ترامپ.
به گزارش عرشه آنلاین؛ اکونومیست نوشت: «ولادیمیر پوتین» و «ولودیمیر زلنسکی» رئیسان جمهور روسیه و اوکراین ممکن است مایل باشند در مورد پایان دادن به جنگ صحبت کنند، اما آماده توقف جنگ نیستند.
یک ارزیابی سالانه تهدید توسط 18 سازمان اطلاعاتی آمریکا که در 25 مارس منتشر شد، نتیجه‌گیری کرد: «هر دو رهبر احتمالاً هنوز خطرات یک جنگ طولانی‌تر را کمتر از خطرات یک راه‌حل رضایت‌بخش می‌بینند». شاید این به توضیح اینکه چرا وعده رئیس جمهور «دونالد ترامپ» برای پایان دادن به جنگ بین روسیه و اوکراین (به قول او در عرض یک روز) دشوار است، کمک کند. مقامات او می گویند که به نتایج «حماسی» دست یافته اند. اما در واقع، این معامله با هر دور دیپلماسی شاتل کمرنگ می شود. 
آمریکا و اوکراین آتش بس فوری و بدون قید و شرط 30 روزه را پیشنهاد کردند. در 18 مارس، روسیه این محدودیت را برای توقف حملات هوایی به زیرساخت‌های انرژی و کشتی‌رانی در دریای سیاه محدود کرد و گفت جزئیات آن باید بررسی شود. آمریکا توافقی را برای «تضمین ناوبری ایمن» اعلام کرد، اما بلافاصله مورد تردید قرار گرفت. روسیه اصرار داشت که تا زمانی که یک بانک دولتی روسیه دوباره به سیستم پرداخت سریع متصل نشود، این قانون اجرایی نخواهد شد. اتحادیه اروپا نیز به نوبه خود گفت که این اتفاق تا زمانی که روسیه از اوکراین خارج نشود (سوئیفت در بلژیک مستقر است) رخ نخواهد داد.
در هر صورت، معامله دریای سیاه تنها یک مشکل جزئی را کاهش می دهد. تحریم های غرب از قبل صادرات مواد غذایی و کودهای شیمیایی روسیه را ممنوع می کند و اوکراین قبلا کریدور تجاری دریایی خود را با مقابله با نیروی دریایی روسیه و ارسال محموله از طریق آب های سرزمینی کشورهای دوست بازگشایی کرده است. در بهترین حالت، اگر این توافق از حملات به بنادر جلوگیری کند، تأسیسات در میکولایف، یک بندر اوکراینی، ممکن است بازگشایی شوند و نرخ بیمه کاهش یابد و روسیه ممکن است از شرایط آسان تری برای صادرات بهره مند شود.
مقامات اوکراینی و اروپایی نگران هستند که آمریکا در حال حرکت به سمت کاهش تحریم ها علیه روسیه بدون امتیاز واقعی باشد. در بیانیه کاخ سفید وعده داده شده که «به بازگرداندن دسترسی روسیه به بازار جهانی صادرات کشاورزی و کود، کاهش هزینه‌های بیمه دریایی و افزایش دسترسی به بنادر و سیستم‌های پرداخت برای چنین معاملاتی کمک خواهد کرد».
استیو ویتکاف، فرستاده آمریکا در امور اوکراین، در یک مصاحبه افشاگرانه گفت که او نه تنها به دنبال پایان جنگ، بلکه به دنبال یک پیمان ژئوپلیتیکی جدید با روسیه است. این شامل همکاری در تولید نفت و گاز در قطب شمال، صادرات گاز طبیعی مایع، هوش مصنوعی و مدیریت ایران است. 
با طولانی شدن گفتگوها، روسیه به دنبال متقاعد کردن ترامپ است تا نگرانی های اوکراین و اروپا را نادیده بگیرد و به دنبال یک معامله بزرگ باشد. اوکراین نیز به نوبه خود می‌خواهد ثابت کند که روسیه با سوء نیت مذاکره می‌کند، به این امید که ممکن است ترامپ علیه کرملین شود.
مقامات آمریکایی امیدوارند در 100 روز اول ریاست جمهوری ترامپ آتش بس برقرار کنند. خطر این است که یک توافق عجولانه به معنای ترک اوکراین و تسلیم شدن به روسیه باشد. زلنسکی نگران است که یک توافق بد «باعث واکنش شدید داخلی و ناامنی آینده شود». 

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1386378/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آزادی 223 پناهجوی افغان از زندان‌های پاکستان

مسافری دردسرساز از چین در محیط زیست ایران

بایرن مونیخ و پاری سن ژرمن، نخستین تیم‌های صعود کننده به فصل 26-2025 لیگ قهرمانان اروپا

تاکید ایران برلزوم توقف تجاوزات اسرائیل وآمریکا به غزه و یمن

ترامپ: در حال مذاکره با ایران هستیم/ به توافق نرسیم ایران را بمباران می کنیم!

هدف ترامپ از نامه به رهبر معظم انقلاب لو رفت

مقام های آمریکایی و ایرانی در حال گفت و گو هستند

پاسخ قاطع نخست‌وزیر گرینلند به ترامپ: ما آینده خود را تعیین می کنیم

دونالد ترامپ: اگر با ایران به توافق نرسیم‌ بمباران خواهیم کرد!

بزرگترین صنایع بورسی جهان کدامند؟

ادعای جدید اسرائیل درباره مذاکره ایران و آمریکا

در حال مذاکره با ایران هستیم| اگر به توافق نرسیم این کشور را بمباران خواهیم کرد

خشم ترامپ از پوتین

آمریکا گرینلند را دریافت نخواهد کرد

حملات جنگنده‌های آمریکایی به صنعا/ منطقه جدر هدف قرار گرفت

تهدیدهای ترامپ علیه ایران و روسیه: یا توافق یا بمباران بی‌سابقه!

جنگنده های آمریکایی در 4 نوبت صنعا را بمباران کردند

ادامه بمباران شهرها توسط ارتش میانمار در میان بحران زلزله

نخست‌وزیر گرینلند: به ترامپ می‌گویم که هرگز به آمریکا ملحق نمی‌شویم

ترامپ: درباره احتمال نامزدی برای سومین دوره ریاست‌جمهوری شوخی نمی‌کنم

اردوغان: خداوند اسرائیل را لعنت و درمانده کند

72 درصد از آمریکایی‌ها معتقدند تعرفه‌ها قیمت‌ها را افزایش می‌دهد

الاکلنگ فروش 2 محصول محبوب؛ پژو سقوط کرد، سورن صعود

آیت الله سیستانی دوشنبه را روز عید فطر اعلام کرد

چین؛ بهانه ترامپ و مودی برای مذاکره درباره معامله بزرگ/ اتحاد هند و آمریکا علیه چین؛ پکن شرق آسیا را از دست داد؟

لزوم بهره‌گیری از ابزارهای رسانه‌ای نوین و خلاقانه در تولید محتوا

4 همت از جیب بخش خصوصی؛ فوتبال ایران پیشرفت کرد یا جیب‌ها پر شد؟

تیم ملی واترپلو ایران 15-11 تیم ملی واترپلو چین؛ جوانان کشورمان آسیا را فتح کردند

ترامپ: مقامات آمریکایی و ایرانی در حال مذاکره هستند/ اگر به توافق نرسیم ایران به شیوه‌ای بی‌سابقه بمباران خواهد شد

حماس با طرح آمریکا برای اغوای مالی رهبران این جنبش مخالفت کرد

تازه‌ترین لفاظی‌های ترامپ علیه ایران و روسیه – آفتاب نو | اخبار ورزشی

مقامات آمریکایی و ایرانی درحال مذاکره هستند

تاثیر حملات ترامپ به یمن بر اقتصاد، انرژی و امنیت منطقه‌ای

طالبان خواستار حمایت جهانی از مردم فلسطین شد

تصمیم زلنسکی برای برگزاری انتخابات زودهنگام در تابستان

ترامپ و پوتین هفته آینده گفت‌و‌گو می‌کنند

ماکرون: امنیت اسرائیل اولویت فرانسه به شمار می‌آید

50 سولانا عیدی در انتظار تو!

تامین 70 درصد گاز کشور توسط پارس جنوبی

ظرفیت تولید پتروشیمی حدود 9 میلیون تن افزایش می‌یابد

افزایش 100 هزار بشکه ای تولید روزانه فرآورده‌های نفتی ایران

نامه‌ها؛ از فرصت تا فرجام

ایران مهم‌ترین شریک اقتصادی افغانستان است

سرمایه‌گذاری در تولید، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای اقتصاد ایران

1303 پایگاه در خراسان‌جنوبی آماده جمع‌آوری زکات فطریه است

شکست تیم شمشیربازی ایران مقابل ژاپن در جام جهانی

پلی به گذشته؛ گل فوق‌العاده دیگو ریباس به بارسلونا (لیگ قهرمانان اروپا – 14-2013)

ایتالیا در نخست فناوری قرار گرفت

آنچلوتی:با برزیلی‌ها تماسی نداشته‌ام/بازیکنانم اشتباه نکردند

واسور: همیلتون نه خسته است و نه خیلی پیر