ایرانیان جهان

آخرين مطالب

عراقچی: پاسخ ایران به نامه ترامپ متناسب با محتوا و لحن نامه وی داده شد ایالات متحده آمریکا

عراقچی: پاسخ ایران به نامه ترامپ متناسب با محتوا و لحن نامه وی داده شد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم بزرگداشت نوروز 1404 شامگاه شنبه 16 فروردین به میزبانی سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه و با حضور گسترده سفرا و روسای نمایندگی‌های دیپلماتیک مقیم تهران و همسران آنها برگزار شد.
در این مراسم که جمعی از وزرا و مقامات ارشد کشور از جمله دکتر پاک نژاد وزیر نفت، دکتر صادق وزیر راه و شهرسازی، امیر سرتیپ نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، دکتر سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی، و نیز جمعی از معاونین و مدیران وزارت امور خارجه نیز حضور داشتند، ابتدا آقای دراگو اشتامبوک سفیر جمهوری کرواسی در تهران به عنوان شیخ‌السفرا فرارسیدن بهار و نوروز را تبریک گفت و خواستار توجه همگان به پیام نوروز که همانا همبستگی انسانی، صلح و همزیستی مسالمت‌آمیز است، شد.
سپس وزیر امور خارجه کشورمان طی سخنانی ضمن تبریک عید نوروز و عید سعید فطر، و مرور تحولات سال 1403 به‌عنوان سالی پرحادثه و پرچالش برای ایران و منطقه، بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای پیشبرد سیاست‌های اصولی و مسئولانه خود در سال 1404 تاکید کرد.
عراقچی با اشاره به فجایع انسانی ناشی از آتش‌افروزی و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، لبنان، و سوریه و نیز جملات غیرقانونی آمریکا علیه یمن، بر ضرورت همبستگی و همکاری بین کشورها برای پایان‌دادن به درد و رنج مردم مظلوم فلسطین و توقف تجاوزگری‌های رژبم اسرائیل علیه لبنان و سوریه تاکید کرد.
وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به رویکرد مسئولانه و مدبرانه جمهوری اسلامی ایران در قبال تحولات بین‌المللی، تصریح کرد: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا متناسب با محتوا و لحن نامه وی داده شده و در عین حال فرصت استفاده از دبپلماسی نیز حفظ شده است.
عراقچی تصریح کرد: علی‌الاصول، مذاکره مستقیم با طرفی که مدام تهدید به توسل به زور بر خلاف منشور ملل متحد می‌کند و مواضع متناقضی توسط مقام‌های مختلف آن بیان می‌شود، بی‌معنا خواهد بود اما ما همچنان به دیپلماسی پایبند بوده و حاضریم مسیر مذاکره غیرمستقیم را بیازماییم.
وزیر امور خارجه ضمن یادآوری ماهیت کاملاً صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران اظهار داشت: ایران قبلاً در قالب برجام مجموعه تدابیر داوطلبانه‌ای را برای اطمینان‌بخشی در مورد ماهیت برنامه هسته‌ای خود اتخاذ نمود، اما این آمریکا بود که به‌صورت یکجانبه از آن توافق خارج شد. اکنون ما با برخورداری از آن تجربه، حاضریم بر اساس منطق اعتمادسازی به ازای رفع تحریم‌های ظالمانه علیه ایران، گفتگو در مورد برنامه هسته‌ای خود و رفع تحریم‌ها را پی بگیریم.
عراقچی موکدا تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در عین پایبندی به مسیر دیپلماسی و گفتگو جهت رفع سوء تفاهم‌ها و حل اختلافات، خود را برای همه پیشامدهای محتمل یا ممکن آماده نگاه می‌دارد و همانطور که در دیپلماسی و مذاکره جدیت دارد، در دفاع از منافع و حاکمیت ملی خود نیز قاطع و جدی خواهد بود.
عراقچی در پایان با اشاره به اصول سیاست خارجی ایران در ارتباط با همسایگان و دیگر نقاط جهان، ابراز امیدواری کرد که در سال جدید شاهد گسترش بیش از پیش روابط در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی باشیم.
در این مراسم قطعاتی از موسیقی مقامی و نواحی توسط هنرمندان خراسانی و کرد کشورمان اجرا شد.
کد خبر 6425950

ایرانیان جهان

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1394430/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اکسپلور طرفداری؛ تیم منتخب تاریخ اروپا در مقابل تیم منتخب تاریخ آمریکای جنوبی به انتخاب هوش مصنوعی

تاثیر سیاست‌های ترامپ در مهاجرت دانشمندان آمریکایی

سی ان ان: حوثی‌ها به شدت سرسخت هستند

حاجی بابایی از مواضع ضد استکباری و حمایت ونزوئلا از ایران تجلیل کرد

تشدید تنش‌های تجاری جهانی، بیت‌کوین را به 1 میلیون دلار می‌رساند!

آمار اولیه حملات هوایی آمریکا به صنعا/ سه نفر شهید و 6 نفر مجروح شدند

20 کشته و زخمی در توحش اخیر آمریکا در یمن

تاکنون هیچ دوره مذاکراتی برگزار نشده است/ اهل مذاکره هستیم

پیش بینی قیمت دلار امروز 18 فروردین 1404/ دلار کانال عوض کرد

نرخ رشد بی‌سابقه انرژی‌های تجدیدپذیر؛ چین و هند پیشتاز

برگزاری 1200 تظاهرات ضدترامپ در آمریکا و سایر شهرهای جهان+تصاویر

تفاوت بزرگ رمزارز‌ها با سایر بازار‌های مالی مشخص شد

افشای راز جنگنده نسل شش در آسمان / عکس جدید

تاکید وزیر صمت بر اهمیت همکاری با افغانستان

با اقدامات ترامپ آمریکا دچار جنگ داخلی فرهنگی شده‌اند

تعرفه‌های ترامپ تاثیری بر قیمت آیفون در ایران ندارد

المانیتور: در کاخ سفید مسیر رویارویی با تهران مشخص می شود؟

شورای آتلانتیک: همه‌چیز درباره توافق با ایران ممکن است

جانباز سرافراز 70 درصد «سید میر حسین حسینی» به یاران شهیدش پیوست

اقتصاد چند نرخی سمّ مهلک «سرمایه‌گذاری برای تولید»/ وام‌های خُرد بانکی مُسَکّن موقت

سارق سابقه‌دار تهرانی در دامغان دستگیر شد

واکنش مجیدی به اتفاقات بازی آلومینیوم – سپاهان؛ آقای کارترون، چرا در سطح اول اروپا تیم نداری؟!

بقائی: اروپا با مماشات در برابر اسرائیل اعتبار اخلاقی خود را زیر سوال می‌برد

بقائی: اروپا با مماشات در برابر اسرائیل، خود را در سمت نادرست تاریخ قرار می‌دهد

سرنوشت مشاور امنیت ملی ترامپ در پی گاف امنیتی

روزنامه کیهان: چند تا از پادوهای داخلی و کاسه‌لیس آمریکا بدجوری کُپ کرده‌اند/ کله خودشان هم مثل کله ترامپ پوک است

پایان تلخ مسافر قطب جنوب

بمب نوترونی ترامپ بر تجارت جهانی

چین و روسیه طلاق نمی‏‌گیرند

قرارداد تریلیون دلاری و خطر انفجار حباب جاه‌طلبی بن سلمان

محموله 580 کیلوگرمی مواد منفجره در مسیر روسیه توقیف شد

گانتز: نتانیاهو به جای منافع اسرائیل به دنبال منافع شخصی است

افشای راز جنگنده نسل شش در آسمان

کی‌روش برای دو بازی 600 هزار دلار خواست؛ سه گزینه نهایی نیمکت عراقی‌ها مشخص شد

استارمر: هیچ‌کس از جنگ تجاری سود نمی‌برد

به این 6 دلیل در سالمندی ورزش کنید

همکاری تاریخی ایران و سامورایی‌ها آغاز شد

سخنگوی وزارت خارجه: اروپا در سمت نادرست تاریخ ایستاده

دومین سامانه «تاد» آمریکا به اسراییل تحویل شد

هجوم تعرفه‌های آمریکا، دیدگاه نزولی گلدمن ساکس در مورد سنگ آهن را تقویت کرد

صادرات غیرمستقیم فولاد آلمان به آمریکا به 2.4 میلیون تن می‌رسد

آمریکا سامانه تاد جدیدی در فلسطین اشغالی مستقر کرد

تنش آبی اصفهان و یزد؛ این آخرین‌‏بار نخواهد بود

تصمیم دولت ترامپ برای کوچک‌سازی ارتش آمریکا

دیپلمات پیشین: ترامپ به دنبال نمایش قدرت است، نه رویارویی با ایران

گزارش فایننشال تایمز : تعرفه‌های ترامپ پایدار خواهند ماند؟

دفاع تمام قد یمن از فلسطین؛ تا پایان تجاوز از غزه پشتیبانی نظامی می‌کنیم

سندرز درباره خطر قرارگرفتن آمریکا تحت سلطه میلیاردرها هشدار داد

آژیر خطر حملات موشکی در عسقلان و اشدود اسرائیل به صدا درآمد

7 حمله اوکراین به تاسیسات انرژی روسیه