ایرانیان جهان

آخرين مطالب

آمریکا ممکن است اولتیماتوم سختی را به نفع روسیه به کی‌یف تحمیل کند ایالات متحده آمریکا

آمریکا ممکن است اولتیماتوم سختی را به نفع روسیه به کی‌یف تحمیل کند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - روزنامه "وال‌استریت ژورنال" در گزارشی به نتایج یک نظرسنجی جدید در ایالات متحده اشاره کرده که نشان می‌دهد، تقریباً 80 درصد جمهوری‌خواهان در این کشور با ارائه کمک مالی مجدد به اوکراین مخالف هستند. این روزنامه نوشت: «در نظرسنجی جدیدی که در اول آوریل انجام شده، 83 درصد از دموکرات‌ها از ادامه کمک مالی آمریکا به اوکراین برای دفاع در برابر روسیه حمایت کرده‌اند، در حالی که 79 درصد از جمهوری‌خواهان با این اقدام مخالفت ورزیدند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
» علاوه بر این، 62 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی آمریکایی معتقدند که گسترش قلمرو ایالات متحده از طریق الحاق گرینلند و کانادا به این کشور نظریه درستی نیست. تنها 25 درصد از پاسخ‌دهندگان از این ایده حمایت کردند و 13 درصد دیگر یا پاسخ مشخصی نداده یا از پاسخ دادن خودداری کردند.
بطور هم‌زمان، بیش از نیمی از جمهوری‌خواهان (51 درصد آنها) از اظهارات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، درباره گسترش قلمرو کشور حمایت کرده‌اند.
این روزنامه همچنین نظر شهروندان آمریکایی درباره ناتو را نیز بررسی کرده است. طبق نتایج نظرسنجی، 81 درصد از دموکرات‌ها دیدگاه مثبتی نسبت به ناتو دارند، در حالی که در میان جمهوری‌خواهان این رقم تنها 31 درصد است.
به گزارش روزنامه "دیلی تلگراف" چاپ لندن، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، ممکن است در آینده اوکراین را در برابر گزینه‌ای سخت قرار دهد: پذیرش صلح بر اساس شرایط مسکو یا قطع کامل حمایت‌های واشینگتن.
در این گزارش آمده است: «اوکراین ممکن است با یک اولتیماتوم قاطع از سوی ترامپ مواجه شود: یا توافق صلحی را که با میانجی‌گری ترامپ و طبق شروط دیکته شده ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه تنظیم شده، امضا کند، یا برای همیشه از حمایت‌های اطلاعاتی و لجستیکی آمریکا محروم خواهد شد.»
علاوه بر این، در این گزارش، سفر کیریل دیمیتری‌یف، رئیس صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه، به واشنگتن یک «کودتای دیپلماتیک» توصیف شده است. مفسر این روزنامه یادآور شده، در شرایطی که به تازگی بین دونالد ترامپ و ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، در کاخ سفید یک جنجال لفظی رخ داد، مذاکرات نماینده ویژه ولادیمیر پوتین در کاخ سفید می‌تواند معنای زیادی داشته باشد.
به‌ نوشته این روزنامه، ترامپ اوکراین را همچون «یک شرکت تابعه‌ای» تحت کنترل آمریکا می‌بیند که باید سود قابل توجهی برایش داشته باشد.
خسارات تجهیزاتی نیروهای مسلح اوکراین در منطقه کورسک افشا شد
طبق اطلاعاتی که خبرگزاری "ریانووستی" از منابع نظامی و همچنین اطلاعات منتشرشده درباره ارزش تجهیزات نابود شده ارتش اوکراین بدست آورده، نیروهای مسلح اوکراینی در جریان درگیری‌های نظامی در منطقه کورسک روسیه، حدود 1500 واحد از تجهیزات نظامی ناتو به ارزش تقریبی 2.7 میلیارد دلار را از دست داده‌اند.
یک مقام آگاه نظامی فاش کرد: «بر اساس اطلاعات ما، در جریان ماجراجویی ارتش اوکراین در منطقه کورسک، نیروهای مسلح روسیه حدود 1500 واحد از تجهیزات نظامی ناتو را منهدم کرده‌اند.»
به گفته این منبع، بخشی از تجهیزات منهدم‌شده توسط نیروهای لجستیکی ارتش روسیه جمع‌آوری و برای نمایش در موزه‌ها به مناطق دیگر منتقل شده، و بخشی دیگر نیز به پایگاه‌های تعمیراتی فرستاده شده‌اند تا بازسازی و مجدداً به کار گرفته شوند. ارزش کلی تجهیزات منهدم‌شده، طبق برآورد انجام شده حدود 2.7 میلیارد دلار است، ولی ممکن است ارزش واقعی آن به‌ویژه در مورد تجهیزات سنگینی چون تانک‌های Abrams، Leopard و خودروهای زرهی MaxxPro، بسیار بیشتر از این باشد.
در اوایل ماه مارس، ارتش روسیه در منطقه کورسک یک عملیات تهاجمی گسترده را آغاز کرد. بر اساس آخرین داده‌های وزارت دفاع، نیروهای مسلح این کشور تاکنون بیش از 30 منطقه مسکونی از جمله شهر سودژا را آزاد کرده‌اند.
به گفته والری گراسیموف، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه که چند روز قبل این اطلاعات را به ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، گزارش داده، نیروهای دشمن به‌طور کامل محاصره شده‌اند و اکنون عملیات نابودی هدفمند آن‌ها، در صورت عدم تسلیم شدن در حال انجام است. به گفته وی، در برخی محورها، احدهای نظامی روسیه حتی از مرز دولتی عبور کرده و وارد منطقه سومی در خاک اوکراین شده‌اند.
زلنسکی به دلیل عدم اقدام سریع متحدان اوکراین عصبانی شده است
ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین از اینکه سامانه‌های پدافند هوایی مورد نیاز این کشور از نوع «پاتریوت» در انبارهای متحدان غربی خاک می‌خورند، ولی در اختیار کی‌یف قرار نمی گیرند، ابراز نارضایتی کرده است.
زلنسکی شب گذشته، یکشنبه، در پیامی در کانال تلگرام خود یادآور شد: «سامانه‌های پاتریوت که در حال حاضر صرفاً در انبارهای شرکای ما نگهداری می‌شوند، باید به‌طور واقعی از جان انسان‌ها محافظت کنند. همچنین، لازم است که هم در اروپا و هم در آمریکا، تولید این سامانه‌ها و موشک‌های مرتبط با آن‌ها با سرعت بیشتری انجام گیرد.»
رئیس‌جمهور اوکراین همچنین تاکید کرد که در صورت وجود اراده سیاسی از سوی ایالات متحده، می‌توان تولید سامانه‌های موشکی پدافند هوایی پاتریوت را در خاک اوکراین راه‌اندازی کرد. وی افزود: «ما در اوکراین می‌توانیم امکان چنین تولیدی را فراهم کنیم و برای این کار به تصمیمات سیاسی لازم در این زمینه نیاز داریم.»»
زلنسکی بر این باور است که بومی‌سازی تولید و اعطای مجوز ساخت این سامانه‌ها، نه‌تنها به اوکراین بلکه به همه شرکای امنیت‌طلب کمک خواهد کرد. او به وزیر دفاع و وزیر امور خارجه اوکراین دستور داده تا تماس‌های خود را با شرکای بین‌المللی در این زمینه تقویت کنند.
پیش از این، روز یکشنبه گزارش شد که نیروهای مسلح روسیه دو تأسیسات نظامی-صنعتی در حومه شهر کی‌یف را هدف قرار داده و منهدم کرده‌اند. طبق این اطلاعات، در این عملیات حدود 20 واحد تجهیزات نظامی که در فضای باز قرار داشتند، نابود شدند و تعداد مشابهی نیز آسیب دیده‌اند و به تعمیر نیاز دارند. همچنین، در کارگاه‌های تولیدی که هدف حمله قرار گرفتند، «تجهیزات نظامی منحصربه‌فردی» وجود داشته که نابود شدند.
رئیس‌جمهور اوکراین در ماه فوریه نیز از کمبود شدید موشک‌های سامانه پاتریوت ابراز نارضایتی کرده بود. به گفته او، در یکی از موارد، فرمانده‌ای به وی اطلاع داده که برای دفاع از یکی از شهرهای اوکراین، هیچ موشکی برای سامانه پاتریوت موجود نیست. در پی این مشکل، زلنسکی خطاب به مقامات آمریکایی درخواست کرد نه‌تنها موشک‌ها را در اختیار اوکراین قرار دهد، بلکه مجوز تولید آن‌ها را نیز صادر کند.
اولیانوف: عدم مشارکت اتحادیه اروپا در مذاکرات درباره اوکراین طبیعی است
میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین معتقد است که عدم حضور نمایندگان اتحادیه اروپا در روند بررسی حل‌وفصل مناقشه اوکراین، امری طبیعی و اجتناب‌ناپذیر است.
وی شب گذشته در کانال تلگرام خود نوشت: «مقامات اروپایی از این‌که در روند مذاکرات دیپلماتیک مربوط به اوکراین مشارکت ندارند، ناراحت هستند. ولی این موضوع کاملاً طبیعی و اجتناب‌ناپذیر است و دلیل آن مواضع خصمانه آنها علیه روسیه است.»
این دیپلمات روس یادآور شد: «نمایندگان اتحادیه اروپا هر آنچه در توان داشتند انجام دادند تا دیگر طرف‌ها آن‌ها را به‌عنوان بازیگرانی ببینند که با هر دیدگاهی غیر از دیدگاه مقامات اروپایی درباره صلح در اوکراین، دشمنی دارند و مسلما چنین رویکردی در شرایط کنونی غیرقابل قبول است.»
توضیح ریابکوف درباره یکی از اهداف مذاکرات روسیه و آمریکا
سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد، بازگرداندن برخی املاک دیپلماتیک روسیه که چند سال پیش در ایالات متحده مصادره شده بود، یکی از موضوعات اصلی در دستور کار مذاکرات میان مسکو و واشنگتن است که از جمله عوامل تیرگی روابط دو کشور هستند.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا موضوع بازگرداندن املاک دیپلماتیک در آمریکا در این مذاکرات مطرح می‌شود، گفت: «بله، بدون تردید. در کنار سایر موضوعات، از جمله امکان حل‌وفصل مناقشه اوکراین از راه‌های دیپلماتیک، مشخص شدن سرنوشت این املاک یکی از مهم‌ترین مسائل مورد مذاکره است.»
ریابکوف تأکید کرد که هدف روسیه این است که این موضوع در دوره ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ حل‌وفصل شود. وی افزود: «این وظیفه بر عهده وزارت خارجه سپرده شده و ما برای تحقق آن تلاش خواهیم کرد.»/تسنیم

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1395856/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صعود مقتدرانه و تخریب مغرضانه؛ رنکینگ آسیا درباره تیم امیر قلعه نویی پاسخ می‌دهد

شانس‌های قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا قبل از یک چهارم نهایی؛ چهار تیم بالاتر از رئال مادرید

مذاکره مسئولان دولتی با چینی‌ها برای واردات واگن‌های مترو

مایکروسافت به همکاری با ویکروسافت در چین پایان داد

نشست کارشناسان ایران، روسیه و چین سه‌شنبه در مسکو برگزار می‌شود

مذاکرات هسته‌ای ایران با این دو کشور فردا برگزار می‌شود

ترامپ بورس‌ها را به فنا داد! +عکس

ایران مداوم در حال رایزنی در رابطه با موضوع هسته‌ای است

اخراج نماینده رژیم صهیونیستی از مقر اتحادیه آفریقا

اشک تمساح اوباما برای دمکراسی دروغین آمریکا

پزشکیان: آمریکا باید ثابت کند که به دنبال مذاکره است | ما هم به مذاکره باور داریم اما به هر قیمت مذاکره نمی‌کنیم | ایران دنبال جنگ و بمب هسته‌ای نیست

فناوری‌های نوین در مسیر خطرناک | آمریکا چه هدفی دارد؟

پزشکیان: با همه دنیا مذاکره می‌کنیم و با کسی دعوا نداریم/ آمریکا ثابت کند که به دنبال مذاکره است

پزشکیان: به مذاکره باور داریم، اما نه با ذلت/ آمریکا ثابت کند به دنبال مذاکره واقعی است

ماکرون و زلنسکی خواستار افزایش فشار بر روسیه شدند

در حال رایزنی‌های مداوم با ایران درباره موضوع هسته‌ای هستیم

اعلام آمادگی روسیه برای کمک به حل تنش‌ها بین آمریکا و ایران

عکس/ پایگاه‌های نظامی آمریکا، روسیه و چین در سطح جهان

اشک تمساح اوباما برای دموکراسی دروغین آمریکا

چراغ سبز آمریکا به ایران برای آغاز مذاکره؟

استوری عجیب مجید واشقانی درباره مذاکره ایران و آمریکا +عکس

پهپاد جدید ایران به جزیره دیه‌گو گارسیا می‌رسد! +جزئیات

اعلام آمادگی روسیه برای کمک به حل موضوع هسته‌ای ایران

التهاب بازار جهانی نفت حاصل تعرفه‌های آمریکا است

حضور «گوسفند» در سه جشنواره مورد تایید اسکار

اتحادیه اروپا 28 میلیارد دلار از کالاهای وارداتی از آمریکا را هدف می‌گیرد

درس مهم جنگ اوکراین و روسیه؛ امنیت بدون حضور مردم، سراب است

ترامپ 79 سالگی خود را با رژه پرزرق و برق ارتش آمریکا جشن می‌گیرد!

کارآفرین 18 ساله ایرانی که دانشگاه‌های معتبر آمریکا ردش کردند

نه بزرگ موریتانی به واشنگتن، سفارت آمریکا محاصره شد

حسن اصلیح؛ از بوسه السنوار تا آتش توحش اسرائیلی‌ها

صنایع اروپا برای واکنش تعرفه‌ای به آمریکا آماده می‌شوند

تنش در دریای چین؛ فیلیپین و آمریکا رزمایش مشترک برگزار می‌کنند

درگیری در فرودگاه بیروت

حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در جنوب لبنان

آخرین وضعیت نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید

فرصت یک‌ماهه صنعت برق به صنایع

جزئیات تغییرات دستمزد مبنای کسر حق‏‌بیمه در سال 1404

لزوم تشکیل تیم رسانه‌ای برای ترویج «اقتصاد اسلامی»

سرمایه‌گذاری در تولید فولاد؛ موتور محرک اقتصاد ملی

خبر مهم برای یارانه بگیران/ زمان دقیق حذف یارانه پردرآمد‌ها مشخص شد!

اجرای طرح توسعه سامانه گرمسیری در 23 هزار هکتار از زمین‌های غرب کرمانشاه

شروعی سالم، آینده‌ای امیدبخش؛شعار روز جهانی بهداشت

3 گزینه جانشینی همتی در وزارت اقتصاد را بشناسید

گزینه‌های جانشینی همتی در وزارت اقتصاد را بشناسید

پژمان درستکار: از دبیر به عنوان قهرمان المپیک خواهش می‌کنم در کنار ما باشد

وزیر راه عازم جمهوری آذربایجان می‌شود

تحقیقات علمی راه‌حل چالش‌های اقتصادی ایران است

هزینه سنگ مزار و عوامل موثر بر آن

نمایشگاه «مشهد اینوکس» 31 اردیبهشت برگزار می‌شود