ایرانیان جهان

آخرين مطالب

نخستین واکنش ترامپ به مذاکره ایران و آمریکا ایالات متحده آمریکا

نخستین واکنش ترامپ به مذاکره ایران و آمریکا
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - اقتصاد24- دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا شنبه شب به وقت محلی در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در هواپیمای ایر فورس وان، هواپیمای ریاست جمهوری آمریکا درباره مذاکرات عمان، در عین حال بر اهمیت اتمام مذاکرات و رسیدن به نتیجه تاکید کرد و گفت که به همین دلیل دوست ندارد اکنون درباره آن صحبت کند.
ترامپ درباره مذاکرات روسیه نیز افزود: فکر می‌کنم اوکراین و روسیه شاید خوب پیش بروند «و خیلی زود متوجه خواهید شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
نقطه‌ای وجود دارد که در آن یا باید تسلیم شوید یا ساکت شوید. خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد، اما فکر می‌کنم خوب پیش می‌رود.» پیش از اولین اظهار نظر ترامپ درباره مذاکرات عمان، کاخ سفید با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «استیون ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس‌جمهوری آمریکا به همراه آنا اسکروگیما سفیر آمریکا در عمان امروز در مسقط با دکتر عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران به میزبانی سید بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان گفت‌و‌گو کرد. گفت‌و‌گو‌ها بسیار مثبت و سازنده بود و آمریکا عمیقاً از کشور عمان برای حمایت از این ابتکار قدردانی می‌کند.»
کاخ سفید تصریح کرد: «ویتکاف به دکترعراقچی تاکید کرد از سوی رئیس جمهور ترامپ دستور دارد تا در صورت امکان، اختلافات دو کشور را از طریق گفت‌و‌گو و دیپلماسی حل کند. این مسائل بسیار پیچیده هستند و گفتگوی مستقیم امروز ویتکاف گامی رو به جلو برای دستیابی به یک نتیجه دوجانبه سودمند بود. طرفین توافق کردند که شنبه آینده دوباره با هم دیدار کنند.»
استیو ویتکاف مذاکره کننده ارشد آمریکا با ایران نیز در مصاحبه با شبکه ان‌بی‌سی درباره مذاکرات عمان گفت: «ما گفتگوی بسیار مثبت و سازنده‌ای داشتیم.»
ویتکاف گفت که مذاکرات با ایران در 19 آوریل 2025 (30 فروردین 1404) ادامه خواهد یافت. او امروز از عمان به کشورش آمریکا بازمی‌گردد.
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز پیش از ترک مسقط در گفت‌و‌گو با خبرنگاران، با سازنده خواندن فضای مذاکرات گفت: قرار است شنبه آینده نیز در همین سطح گفت‌و‌گو‌ها برگزار شود و محل آن احتمالاً اینجا نخواهد بود. البته میزبانی با عمان خواهد بود، ولی ممکن است که در جای دیگری برگزار شود.
وزیر امور خارجه درباره امکان رسیدن به جدول زمانی هم گفت: امروز فضای جلسه به گونه‌ای بود که این ادامه و استمرار را در حقیقت تضمین می‌کرد و نشان می‌داد. در جلسه بعدی که شنبه آینده برگزار می‌شود، سعی می‌کنیم وارد دستور کار مذاکرات شویم که طبعا در کنار خود جدول زمانی هم خواهدداشت.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز شنبه 23 فروردین ماه 1404 به منظور گفت‌و‌گو غیرمستقیم با فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه در موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی به همراه «مجید تخت روانچی» معاون سیاسی، «کاظم غریب‌آبادی» معاون بین‌الملل و حقوقی، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه و مذاکره کنندگان ارشد حوزه رفع تحریم‌ها، هسته‌ای و کارشناسان ذیربط وارد مسقط پایتخت عمان شد.
عراقچی طبق روال مرسوم در دیدار با «سید بن حمد بن حمود البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان درباره ترتیبات اجرای گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم مشورت و تبادل نظر کرد.
منبع: ایرنا

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1403523/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایران و روسیه غایبان برجسته اکسپوی ژاپن

استقبال مراکز اروپا از کتاب مواد فرهنگی شیعه در کاشان

اروپا 9 فرد و نهاد ایرانی را تحریم کرد

اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران از سوی اروپا

فرانسه: مذاکرات آمریکا و ایران باید با منافع اروپا همخوانی داشته باشد

اروپا تماشاچی مذاکرات ایران و آمریکا

تحریم 7 فرد و 2 نهاد ایرانی با ادعای بازداشت اتباع اروپایی

لتسیه، رئال-آرسنال را سوت می‌زند/ وینچیچ؛ داور اینتر-بایرن

اروپا خواستار فشار حداکثری علیه روسیه شد

تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران

نویر به بازی برگشت با اینتر نمی‌رسد

تحریم‌های تازه اتحادیه اروپا علیه ایران

ناکامی تلخ برای کشتی‌گیر ایرانی‌الاصل در قهرمانی اروپا

خلاصه بازی نیوکاسل 4 – 1 منچستریونایتد

اقدام اتحادیه اروپا علیه تهران همزمان با مذاکرات ایران و امریکا

سهم‌خواهی وسط مذاکرات آمریکا و ایران: باید با منافع اروپا همخوان باشد!

قهرمان سبک وزن کشتی فرنگی اروپا: باید سخت تلاش کنید و به خود ایمان داشته باشید

اتحادیه اروپا 7 مقام و 2 نهاد ایرانی را تحریم کرد

اتحادیه اروپا باز هم ایران را تحریم کرد

تحریم های جدید اروپا علیه ایران

جنگ تجاری برنده‌ای نخواهد داشت

رئیس جمهور چین: جنگ تعرفه ها برنده ندارد

چین: جنگ تجاری به ضرر خودِ آمریکا است

رئیس‌جمهوری چین: جنگ تجاری برنده ندارد

اعمال محدودیت روادید برای کارمندان آمریکایی از سوی پکن

شرکت‌های آمریکایی با تعرفه‌های ترامپ به بن‌بست خورده‌اند!

طراحی متفاوت گوشی پرچمدار جدید چینی‌

رئیس‌جمهور چین: جنگ تجاری و تعرفه‌ای هیچ برنده‌ای ندارد

چرا آسیایی‌ها عاشق طلا هستند؟

ترامپ چه بر سر شرکت های خارجی آورد؟

اعلام برنامه بازی‌های جام ملت‌های فوتسال بانوان

اعلام جزئیات برنامه بازی‌های جام ملت‌های فوتسال زنان

انفجار در معدنی در چین با 14 کشته و زخمی

برنامه مسابقات جام ملت‌های فوتسال بانوان مشخص شد

اعلام جزئیات برنامه بازی‌های جام ملت‌های فوتسال زنان – آفتاب نو | اخبار ورزشی

برنده جنگ تجاری ترامپ کیست؟

توسعه مسیر‌های حمل و نقل بین ایران و افغانستان + فیلم

پاکستان خواستار فناوری‌ آمریکا برای مقابله با تروریسم شد

افزایش اخراج افغان‌ها از پاکستان: موج جدید بازگشت اجباری

وقوع انفجار در نزدیکی مسجد شیعیان در مزارشریف

انفجار در نزدیکی مسجد شیعیان در مزارشریف

استارتاپ‌های بریتانیایی در بن‌بست سرمایه راهی آمریکا می‌شوند

در مذاکره غیرمستقیم نمی‌شود طرفدار مذاکره باشید ولی به فشار حداکثری ادامه دهید!

مذاکره مثبت ایران و آمریکا؛ ارزش پول ملی ایران حدود 20٪ افزایش یافت

بقایی: با کوله‌بار سنگینی از تجارب مذاکره می‌کنیم+ فیلم

مقامات آمریکایی در مذاکرات تمامیت‌خواه هستند/ احتمال مطالبه توان موشکی و فعالیت مستشاری ایران وجود دارد

حضور پر سروصدای طارمی در آمریکا

ضرورت پیوست رسانه‌ای برای مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا

مراقبت از شنود مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط

مسقط و عبور از بن بست رایزنی‌ها/ ساز مخالف شاهین‌های آمریکایی به صدا در آمد؛ اروپا به تکاپو افتاد؟