ایرانیان جهان

آخرين مطالب

فردای روز توافق ایران و آمریکا معجزه ای اتفاق نمی‌افتد ایالات متحده آمریکا

فردای روز توافق ایران و آمریکا معجزه ای اتفاق نمی‌افتد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار سیاسی ایونا به نقل از ایسنا، معاون وزیر خارجه گفت: ما باید بدانیم هیچ معجزه‌ای فردای روز توافق اتفاق نمی‌افتد.
«سعید خطیب‌زاده» معاون وزیر خارجه در پاسخ به سوالی در ادامه افزود: کما اینکه الان هم آواری بر سر ملت به معنای اینکه ما اگر تصمیمات درست بگیریم و بتوانیم در همین چارچوب مدیریت کنیم و خنثی‌سازی تحریم‌ها را انجام بدهیم، نیست.
وی ادامه داد: من به عنوان یک معلم عرض می‌کنم که دیگر تقریباً هیچ کشوری را نمی‌شود، تماماً تحریم کرد به دلایل متعدد که یکی از آنها استفاده بسیار زیاد ایالات متحده از ابزار تحریم است.

ایرانیان جهان

وی در گفت‌وگویی تلویزیونی با اشاره به اهداف کشورهای تحریم کننده گفت: آنها تحریم می‌کنند، برای اینکه 2 قطبی بسازند، تحریم می‌کنند برای اینکه عزیزان ما در مقابل هم قرار بگیرند، تحریم می‌کنند برای اینکه مردم علیه حاکمیت بدبین شوند، تحریم می‌کنند تا برنامه‌های خودشان را جلو ببرند.
خطیب زاده گفت: باطل سحر این موضوع وفاق است، باطل سحر این امر نشستن و گفت‌وگو و پیش بردن کار بدون هیجان است.
وی افزود: همان طور که ان‌شاءالله با همین دست فرمان به جلو می‌رویم.
برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران باید دست نخورده باقی بماند کسب دو برنز برای تیم امید بوکس ایران در تورنمنت ارمنستان بخوانید
این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران با اشاره به خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران در بحث مذاکرات گفت: برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران باید دست نخورده باقی بماند، هیچ کدام از دستاوردهای ملت در حوزه توسعه و پیشرفت مشمول پذیرفتن استثنا نخواهد بود، جمهوری اسلامی‌نمی پذیرد در حقوق بین‌المللی یک استثنا باشد و در عین حال باید توازن میان تعهدات ایران و رفع تحریم‌ها برقرار شود تا ما بتوانیم ان‌شاءالله به یک توافق خوب دست پیدا کنیم.
خطیب‌زاده در ادامه گفت‌وگوی خود در این برنامه در پاسخ به سوال یکی از شرکت کنندگان گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند ما به خودمان کاملاً اطمینان داریم، کما اینکه به طرف مقابل کاملا بدبین هستیم‌. ‌
اظهارات رئیس‌جمهور در پاسخ به تهدیدات ترامپ، بسیار حساب شده بود
وی در بخشی دیگر از اظهارات خود با اشاره به صحبت‌های رئیس‌جمهور و وزیر خارجه در برابر تهدیدهای ترامپ علیه ایران گفت: اظهارات رئیس جمهور محترم در پاسخ به تهدیدات ترامپ، قوی‌ترین گفته‌ها با دقیق ترین تعابیر و بسیار حساب شده بود. صحبت‌های وزیر امور خارجه نیز این گونه بود؛ چرا که همه ما ملی فکر می‌کنیم. اسرائیل پیش از حمله به ایران پیام فرستاده بود؟ بخوانید
معاون وزیر خارجه افزود: دولت برآمده از خواست و اراده ملت است و الان دولت بر اساس تصمیمی که گرفته شده با تمام قوا هم برای خنثی‌سازی هم برای رفع تحریم‌ها جلو می‌رود. ‌بی‌شک رفع تحریم ها برای اقتصاد ایران و برای مردم ایران بسیار کلیدی است، اما همه آن، این نیست.
خطیب‌زاده در پاسخ به سوالی درباره اینکه یکی از نمایندگان مجلس در کمیسیون امنیت ملی گفته بودند که 2 سال است مردان دیپلماتیک ما در دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل وارد مذاکره با آمریکایی‌ها هم با دموکرات‌ها هم با جمهوری‌خواهان شده بودند و این در واقع حاصل جمع آن مذاکرات 2 ساله است، گفت: از سخنگوی ایشان بپرسید.
این دیپلمات ارشد کشورمان در پاسخ به این سوال که آیا ما برای مذاکره پیش قدم شدیم یا ترامپ گفت: ترامپ با دوگانه‌ای وارد عرصه ایالات متحده شد که این دوگانه پاسخش همان‌ پاسخ اولیه مقام معظم رهبری بود.
وی با اشاره به دوگانه ترامپ مبنی بر اینکه یا توافق می‌کنیم یا حمله نظامی گفت : پاسخ این دو گانه سازی ترامپ همانی بود که مقام معظم رهبری دادند. سفیر جدید قطر در ایران استوارنامه خود را تقدیم عباس عراقچی کرد بخوانید
آمریکا پذیرفت بر اساس شرایطی که ایران تعیین کرد مذاکره کند
خطیب‌زاده با اشاره به نامه ترامپ به ایران و برخی از مواردی که در آن گفته شده بود و همچنین تحولات پس از این نامه‌نگاری اظهار کرد : آنها پذیرفتند که در یک موضع مذاکراتی با جمهوری اسلامی ایران وارد مذاکره شوند ، بر اساس شرایطی که جمهوری اسلامی ایران تعیین کرد از جمله این که به صورت غیر مستقیم مذاکره کنند و در کشوری که ما پیشنهاد کردیم، مذاکرات شروع شود.
وی در پاسخ به این سوال که پس بپذیریم که شروع کننده مذاکرات ترامپ بوده است منتها با ادبیات و رفتار خاص خودش؟ اظهار کرد: نخیر اینجوری بپذیریم که ایالات متحده آمریکا بعد از اینکه در دوران آقای بایدن از میز بلند شد ، « ما دوبار در دوران شهید رئیسی تا پای توافق رفتیم و آنها بودند که توافق رو به هم زدند» ما آمادگی داشتیم کار را جلو ببریم ، ما آمادگی داشتیم با اروپایی ها این کار را جلو ببریم اما به هر حال شرایط به سمتی پیش رفت که این چند ماه به این نقطه رسیدیم.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1419412/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لیگ نخبگان، فرصت آخر رونالدو برای قهرمانی با النصر!

بزرگترین کشتی باری جهان در چین ساخته شد

آمریکا به الحدیده یمن حمله کرد

ادعای جدید آمریکا درباره غنی‌سازی انرژی هسته‌ای ایران

پنتاگون: آمریکا دیگر نمی‌تواند امنیت اروپا را تضمین کند

منتقدان نتانیاهو: در مقابل مذاکرات ایران و آمریکا، ابتکار عمل را از دست داده‌ایم

آمریکا در حال بررسی کاهش 50 تا 65 درصدی تعرفه‌های چین

هشدار پر سر و صدای ترامپ به زلنسکی

عراقچی: چین در مذاکرات قبلی نقش بسیار مهم و مثبتی را ایفا کرد

هشدار عجیب ترامپ به زلنسکی

وزیر امنیت داخلی آمریکا طعمه سارقان شد + فیلم

مارکو روبیو: ایران می تواند مواد غنی‌ شده را از خارج وارد کند

احتمال تغییر موضع ترامپ در جنگ تجاری خود با چین

پاسخ به چند ابهام درباره گفتگوهای ایران و آمریکا/ آیا پرونده مذاکرات موشکی و منطقه‌ای روی میز قرار توافق گرفته است؟ / 4 مرکز اصلی پخش اخبار و شایعات خاص درباره مذاکرات در کجاست؟

سکوی جهش مذاکرات | درباره تفاوت این دور از گفت‌وگوهای ایران و آمریکا و تفاوتی که با برجام و تجربه‌های پیشین دارد

سید حسین موسویان: شانس توافق 60 درصد است نه 100 درصد/ تهدیدات اسرائیل در مورد حمله نظامی بلوف توخالی است/ حتی اگر توافق صورت نگیرد، ترامپ به ایران حمله نمی‌کند

عراقچی: غیرمستقیم‌ بودن، مانعی در مذاکرات ایجاد نکرده/ پزشکیان به چین سفر می‌کند/ سال 2025 یک سال طلایی در روابط ایران و چین است

کاهش 50 تا 65 درصدی تعرفه‌های چین در امریکا

آمریکا و ایران هنوز با امضای توافق فاصله دارند/ ترامپ صلح را ترجیح می‌دهد

پنتاگون در مرز جنون

سخنگوی صنعت آب کشور: نگران تهران هستیم

دیپلمات پیشین: مدیریت صلح و جنگ در اختیار ایران است

آب و تهران بی‌مرز

ترامپ: زلنسکی چیزی برای افتخار کردن ندارد

شرط جدید معاون ترامپ برای توافق اوکراین؛ کی‌اف زمین بدهد

ماجرای انتقاد‌های تند و تیز ترامپ و پاپ فرانسیس از همدیگر چه بود؟

شرط کرملین برای توقف فوری جنگ اوکراین

جفری ساکس: آمریکا تنها مانع در ایجاد کشور فلسطینی است

بیانیه ترامپ در خصوص جنگ اوکراین روسیه را خوشحال کرد

رسانه آمریکایی: نماینده ترامپ روز جمعه با پوتین دیدار می‌کند

ادعای نتانیاهو: به فشار نظامی تا نابودی حماس ادامه می‌دهیم

رویترز: اوپک‌پلاس در حال بررسی تسریع روند افزایش تولید نفت است

آیت‌الله علم‌الهدی: حشدالشعبی محور مقاومت مردمی عراق است

تهران، میزبان دیپلماسی ورزشی؛ نگاهی به سفر وزیر ورزش عراق به ایران

1000 موکب اربعین در خوزستان آماده خدمت‌رسانی به زائران حسینی

برنامه تدوین استراتژی دریامحور ایمیدرو در قالب طرح جامع/ تاکید بر تسریع اجرای برنامه‌ها در کارگروه مشترک اقتصاد دریامحور

108 درصد اشتغال ساری محقق شد

هدایت آبی‌ها به مجتبی جباری سپرده شد

پروژه‌های نصف‌جهان ظرفیت مشارکت هزارهزار میلیارد تومانی دارد، اما به شروط‌ها!

ترامپ: در حال مذاکره با چین هستیم

تجلیل از 40 جوان برتر در این شهرستان

مذاکرات ایران و آمریکا چه تاثیری بر سفره مردم دارد؟

به قوطی کنسروها به دقت نگاه کنید| اینجوری بود نخرید!

اعتراف کره: ما باختیم، ژاپن آقای فوتبال آسیاست

حمله هوایی مجدد اسراییل به جنوب لبنان

وزیر امور خارجه بامداد روز چهارشنبه برای دیدار با مقامات چین وارد پکن شد.

عکس متفاوت خانم بازیگر سریال فاصله‌ها در چین

عکس متفاوت مریم معصومی در چین

دیدار مقامات ارشد طالبان با نماینده ویژه روسیه

ترامپ مسیر مذاکره با ایران را ترجیح می‌دهد