بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - حداقل شش آتشسوزی جنگلی همچنان در سراسر لس آنجلس شعله ور است. تاکنون حداقل 11 نفر جان خود را از دست داده اند و مقامات اعلام کردهاند تا زمانی که بازرسان نتوانند بررسی های دقیق انجام دهند، آمار واقعی مشخص نخواهد شد. مقامات ایالت کالیفرنیا اعلام کردند که بیش از 100 هزار نفر تحت دستور تخلیه هستند. همچنین بر اساس ارزیابیها، حداقل 10 هزار ملک در آتش سوزی ویران شده است.
درحالی که آتشسوزی در بخشهایی از لس آنجلس و اطراف آن ادامه دارد، مقامها در نواحی ویران شده مقررات منع تردد شبانه اعلام کردهاند.
به گزارش سی ان ان، این مقررات در دو ناحیه «پسیفیک پالیسِیدز» و «ایتون» برای مقابله با «غارت» برقرار شده است. این آتشسوزیهای طبیعی که روز سهشنبه هفته گذشته شروع شد،هزاران بنا را ویران کرده و به دستور ترک محل برای دهها هزار نفر دیگر منجر شده است. پیش از این، شمار تلفات این حادثه 10 تن اعلام شده بود که بر اساس به روز رسانیهای رسمی این تعداد به 11 تن افزایش یافته است. به رغم تلاش هزاران مامور آتشنشانی، بزرگترین آتشسوزیها عمدتا ادامه دارد چون مهار آن دشوار بوده است.
انتظار میرود شرایط آب و هوایی در روزهای آینده همچنان بر شعلههای آتش بدمد. همزمان آمادگی مقامها برای مقابله با چنین شرایطی زیر ذرهبین رفته است.
نیروهای گارد ملی در برخی نقاط شهر مستقر شدهاند تا از غارت در محلات تخلیه شده جلوگیری کنند و قرار است تعداد بیشتری هم مستقر شوند. به گفته پلیس تاکنون 20 نفر دستگیر شدهاند همچنین بعدازظهر پنجشنبه یک مرد پس از آنکه ساکنان مشکوک شدند قصد ایجاد آتشسوزی جدیدی را دارد، دستگیر شد.
پلیس گفت که او به نقض مقررات آزادی مشروط متهم شده اما دلیل قانع کنندهای برای طرح اتهام آتشافروزی علیه او وجود ندارد و تحقیقات همچنان ادامه دارد.
به گزارش بی بی سی، علت اولیه شروع آتشسوزیها هنوز روشن نیست. آتشسوزیهای بزرگی که در لسآنجلس در حال گسترش هستند، شهر را در ابری غلیظ از دود فرو برده و هشدارهای مربوط به کیفیت هوا را در مناطق متعددی از جنوب کالیفرنیا به دنبال داشته است. دود ناشی از آتشسوزیهای جنگلی میتواند سطوح بالایی از آلودگی هوا را به دنبال داشته باشد؛ این نکته را نیز باید در نظر داشت که آلودگی ناشی از ذرات معلق به ویژه برای سلامت عمومی مضر و خطرناک است.
به گزارش یورونیوز، کودکان، سالمندان و افراد مبتلا به بیماریهایی چون نارساییهای قلبی و ریوی، بیشتر در معرض تأثیرات منفی این آلودگی هستند. بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO)، انتشار ذرات ریز ناشی از دود آتشسوزیهای جنگلی با مرگومیر زودرس مرتبط هستند و میتوانند بیماریهای ریه، قلب، مغز و سایر اندامها را تشدید کنند.
در این آتشسوزی خانه لئوناردو دیکاپریو، بن افلک، استیون اسپیلبرگ، کیت بکینسیل، جنیفر لاو هیوت، بیل کریستال، مارک همیل، مایلی سایرس، مایلز تلر، پاریس هیلتون آنا فاریس و همینطور تابلو معروف هالیوود در آتشسوزی های اخیر لس آنجلس طعمه حریق شدن و از بین رفتند .
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1323666/