ایرانیان جهان

آخرين مطالب

وزیر نیرو: در تابستان 1405 قطعی برق نخواهیم داشت اخبار ایران

وزیر نیرو: در تابستان 1405 قطعی برق نخواهیم داشت
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا /وزیر نیرو با اشاره به برنامه‌های دولت برای بهبود وضعیت مصرف برق، گفت: سال آینده وضعیت مصرف برق در کشور به مراتب بهتر خواهد شد و در تابستان 1405 نیز مشکل ناترازی را برطرف خواهیم کرد و قطعی برق نخواهیم داشت.
عباس علی‌آبادی عصر دوشنبه 15 بهمن در بازدید از پروژه‌های عمرانی شهرستان نهاوند، با تأکید بر عزم دولت چهاردهم برای حل مشکل ناترازی برق در کشور، گفت: در این دولت هم‌قسم شده‌ایم که مشکل ناترازی برق در کشور را حل کنیم و به‌طور قطع این کار را انجام خواهیم داد.
وزیر نیرو اضافه کرد: شدت مصرف انرژی در ایران چندین برابر کشورهای جهان است و همان‌طور که مقام معظم رهبری در نمایشگاه پیشگامان پیشرفت فرمودند، راهکار اصلی این مسئله، کاهش و مدیریت مصرف است.
علی‌آبادی خاطرنشان کرد: در این مسیر، 14 مگاپروژه تعریف شده است تا هم ظرفیت تولید را افزایش دهیم و هم راندمان نیروگاه‌ها را ارتقا بخشیم با این حال تمرکز اصلی ما بر روی مدیریت مصرف است و با سوءاستفاده‌ها در این حوزه برخورد خواهیم کرد.
وی در ادامه بر ضرورت رعایت الگوی مصرف تأکید کرد و گفت: ما متعهد به توزیع برق در چارچوب الگوی مصرف هستیم و افرادی که مصرف مازاد دارند باید برق مورد نیاز خود را از بازار آزاد مانند بورس انرژی، تأمین کنند.

علی‌آبادی عصر دوشنبه 15 بهمن در بازدید از محل پروژه سد گرین نهاوند، اظهار کرد: مطالعات فاز یک اجرای سد گرین باید تصویب بشود و با تصویب فاز یک مطالعات می‌توانیم این پروژه را اجرا کنیم.
وی افزود: تکلیف می‌کنم ظرف مدت یک ماه آینده یک جلسه در استانداری همدان در این خصوص برگزار شود و بحث فاز یک مطالعات این پروژه را انجام بدهید و مصوبه بدهید.
علی‌آبادی تصریح کرد: اخیرا نیز تغییر کارفرمای پروژه سد گرین نهاوند را به سازمان برنامه و بودجه اطلاع دادیم و کارفرمایی این پروژه به شرکت توسعه آب و نیروی ایران واگذار شد و این شرکت سابقه خوبی در اجرای این پروژه‌ها دارد.
وی ادامه داد: برای این پروژه اخیر با پیگیری‌ای که از سازمان برنامه و بودجه داشتیم، آن‌ها هم گفتند دنبال تامین اعتبار هستند و با تامین اعتبار عملیات اجرایی این پروژه به سرعت آغاز خواهد شد.
وزیر نیرو یادآور شد: این پروژه شدنی است و امیدواریم در سال آینده که به شهرستان سفر می‌کنیم این پروژه را فعال ببینیم.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1351392/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توطئه تدارک دیده شده در واشنگتن؛ آیا ترامپ «نه بزرگ» را خواهد شنید؟

شاگردان حسین عبدی وارد چین شدند

عرب زبان‌ها نون خ می‌بینند

کمک مالی ژاپن برای اجرای 4 طرح محلی در ایران

سفر به آینده، تجربه فناوری‌های پیشرفته در ژاپن

هزینه‌های دفاعی خود را 2 برابر می‌کنیم

کوچ اکسل دیساسی از چلسی به اردوگاه ویلانزی‌ها

ستاره چلسی راهی استون ویلا شد

ورود کاروان ورزشی ایران به یابولی چین

اقدامات تنبیهی چین علیه گوگل و برندهای آمریکایی

تیم جوانان برای قهرمانی آسیا به چین رفت

تیم فوتبال جوانان وارد چین شد

انتقاد شدید از احتمال سفیر شدن این 2 نفر؛ سفارتخانه یا رفاقت‌خانه | ماجرا چیست؟ | بحران قحط‌الرجال در دستگاه دیپلماسی؟

تیم ملی جوانان وارد چین شد

تیم فوتبال جوانان وارد چین شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تاکید برنامه جهانی غذا بر ارائه خدمات به مردم افغانستان

پالس مغشوش ایران به مذاکره با آمریکا؛ تکلیف هنوز مشخص نیست!

مشخص شدن مواضع مارکو روبیو درباره ایران برای اولین‌بار از انتصاب

انتقاد آلمان از شرط آمریکا برای حمایت نظامی از اوکراین

ترامپ مسائلی را پیرامون ایلان ماسک روشن کرد

ماجرای تعرفه های ترامپ علیه کشورهای مختلف و سردرگمی دولت ها

آمریکا بیش از 200 مهاجر را به هند بازگرداند

انقلاب اسلامی و پایان نفوذ آمریکا در ایران

قیمت نفت کاهش یافت

روایت روزنامه آمریکایی از تصمیم ترامپ برای تشکیل ریاست‌جمهوری امپراتوری!

آمریکا: کمپین «فشار حداکثری» علیه ایران اجرا شود

سقوط قیمت یورو به دلیل نگرانی از تعرفه‌های آمریکا

دیدار ترامپ و نتانیاهو؛ بازی با آتش در خاورمیانه؟

این موافقت‌نامه مهم تا پایان فروردین امضا می‌شود | تعمیق روابط ایران و روسیه در دوره ترامپ | گفت‌وگویی بین ایران و آمریکا نبوده است

خبر مهم این روزنامه درباره حمله به ایران!

مکزیک 10 هزار سرباز در مرز با آمریکا مستقر می‌کند

چین از آمریکا شکایت می‌کند

سرمقاله جوان/ نشان دهید که این سخن تعارف نبود!

گسترش تاسیسات هسته ای کره شمالی

درخواست ترامپ از کنگره برای رژیم صهیونیستی

دستگیری فرمانده ارشد داعش

موضوع دیدار جولانی و اردوغان

ممانعت صهیونیست‌ها از ورود کالاهای ضروری به غزه

سه‌چرخه کودک بخریم یا لوپ کار؟ [+جدول مقایسه]

انتقاد یک نماینده از همتی: عطسه وزیر اقتصاد میتواند شرایط اقتصادی را به لرزه دربیاورد!

محدودیت خرید شمش نقره از بورس کالا برداشته شد

جادوی طلا؛ خرافاتی‌ها 63 درصد سود کردند!

نماینده مجلس: مجلس اجازه واگذاری ایران‌خودرو به کروز را نمی‌دهد

رونمایی ناسا از ربات حفاری ماه

چمران: تعدادی زیادی اتوبوس تا پایان سال وارد خواهد شد

عارف: برای رفع بیکاری، به سراغ تربیت تکنسین‌های ماهر بروید

دیدار علی لاریجانی با این مقام عراقی+ عکس

برگزاری بیست و هشتمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین

پایی که جاماند؛ روایتی از یادداشت‌های دوران اسارت در عراق

دومین نشست «دبیران ستادهای استانی کنگره ملی شهدای غریب اسارت» برگزار شد