ایرانیان جهان

آخرين مطالب

پیش‌بینی جدید از مذاکره ایران و آمریکا / راهی سخت در پیش است؟ ایالات متحده آمریکا

پیش‌بینی جدید از مذاکره ایران و آمریکا / راهی سخت در پیش است؟
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از نامه نیوز، در حالی که بنیامین نتانیاهو قرار است روز سه‌شنبه در کاخ سفید پذیرایی شود، رئیس‌جمهور آمریکا از جابجایی «موقت» یا «درازمدت» جمعیت غزه صحبت کرده و آمادگی خود را برای مذاکره با ایران، دشمن مطلق اسرائیل، اعلام کرده است. حال این سئوال وجود دارد که آیا نتانیاهو می تواند بر سناریوی ترامپ درباره مذاکره با ایران اثر بگذارد یا حتی آن را کلا منتفی کند؟
محمدجواد جمالی نوبندگانی درباره دیدار ترامپ و نتانیاهو گفت: هرچند از نظر برخی کارشناسان موضوع آتش بس در غزه اختلاف بین نتانیاهو و ترامپ را نمایان کرد اما معتقدم نتانیاهو دنبال بهانه ای برای پایان دادن به این جنگ بود چون ارتش اسرائیل بعد از 15 ماه حضور در غزه نه تنها به اهداف مدنظرش نرسید بلکه در یک بن بست کامل قرار داشت.
وی با اشاره به فرسوده شدن ارتش اسرائیل در جنگ غزه افزود: اختلافات در سرزمین های اشغالی زیاد شده بود. از یک طرف اپوزیسیون برای آزادسازی اسرای اسرائیلی فشار می آورد و از طرف دیگر نتانیاهو می دید اگر بخواهد آتش بس با حماس را بپذیرد کابینه اش سقوط می کند اما وقتی ترامپ ضرب الاجل گذاشت، این طور وانمود کرد بر اثر اجبار آمریکا تن به آتش بس داده است.
این تحلیلگر مسائل سیاسی یادآور شد: درباره ایران اختلاف اساسی و بنیادین بین نتانیاهو و ترامپ وجود ندارد. اگر هم اختلافی باشد در شیوه ها و تاکتیک ها است. همین الان ترامپ اکثر قریب به اتفاق خواسته های اسرائیل را درباره ایران مطرح می کند. اگر چند روزی است نرمش هایی را از سوی دولت ترامپ نسبت به ایران مشاهده می کنیم فقط برای آن است که به تهران پیام بدهد فضا برای گفتگو و مذاکره مهیا است.
وی با بیان اینکه مذاکرات پیش رو با آمریکا از مذاکرات برجامی سخت تر خواهد بود، افزود: موضوعاتی که ترامپ برای مذاکره مدنظر دارد خیلی قابل پذیرش برای ایران نیست. از این رو قطعا مذاکره ای به شدت سخت و طاقت فرسایی با ترامپ پیش رو داریم. تصور ترامپ آن است که «ایران از نظر اقتصادی تحت فشار قرار دارد، اختلافات داخلی اش شدت یافته و محور مقاومت نیز در ضعف به سر می برد، پس می شود از ایران امتیازات بیشتری گرفت».
جمالی با اشاره به تکرار شکاف بین اروپا و آمریکا گفت: در ماه های آینده به نظر می رسد سیر تحولات به سمت و سویی رود که اختلافات بین اروپا و آمریکا شدت یابد. گریلند، جنگ اوکراین، اعمال تعرفه برای کالاهای اروپایی، ناتو، خروج آمریکا از پیمان آب و هوا و پیمان بهداشت جهانی از جمله موضوعاتی هستند که احتمال دارد اروپایی ها را از دولت ترامپ دور کند و آنها با نزدیک شدن به تهران سعی کنند بازی ترامپ را برهم بزنند. این اتفاق می تواند فرصتی را برای چانه زنی ایران هم در مذاکره با اروپا و هم در مذاکره با آمریکا فراهم کند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1351501/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توطئه تدارک دیده شده در واشنگتن؛ آیا ترامپ «نه بزرگ» را خواهد شنید؟

شاگردان حسین عبدی وارد چین شدند

عرب زبان‌ها نون خ می‌بینند

کمک مالی ژاپن برای اجرای 4 طرح محلی در ایران

سفر به آینده، تجربه فناوری‌های پیشرفته در ژاپن

هزینه‌های دفاعی خود را 2 برابر می‌کنیم

کوچ اکسل دیساسی از چلسی به اردوگاه ویلانزی‌ها

ستاره چلسی راهی استون ویلا شد

ورود کاروان ورزشی ایران به یابولی چین

اقدامات تنبیهی چین علیه گوگل و برندهای آمریکایی

تیم جوانان برای قهرمانی آسیا به چین رفت

تیم فوتبال جوانان وارد چین شد

انتقاد شدید از احتمال سفیر شدن این 2 نفر؛ سفارتخانه یا رفاقت‌خانه | ماجرا چیست؟ | بحران قحط‌الرجال در دستگاه دیپلماسی؟

تیم ملی جوانان وارد چین شد

تیم فوتبال جوانان وارد چین شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تاکید برنامه جهانی غذا بر ارائه خدمات به مردم افغانستان

پالس مغشوش ایران به مذاکره با آمریکا؛ تکلیف هنوز مشخص نیست!

مشخص شدن مواضع مارکو روبیو درباره ایران برای اولین‌بار از انتصاب

انتقاد آلمان از شرط آمریکا برای حمایت نظامی از اوکراین

ترامپ مسائلی را پیرامون ایلان ماسک روشن کرد

ماجرای تعرفه های ترامپ علیه کشورهای مختلف و سردرگمی دولت ها

آمریکا بیش از 200 مهاجر را به هند بازگرداند

انقلاب اسلامی و پایان نفوذ آمریکا در ایران

قیمت نفت کاهش یافت

روایت روزنامه آمریکایی از تصمیم ترامپ برای تشکیل ریاست‌جمهوری امپراتوری!

آمریکا: کمپین «فشار حداکثری» علیه ایران اجرا شود

سقوط قیمت یورو به دلیل نگرانی از تعرفه‌های آمریکا

دیدار ترامپ و نتانیاهو؛ بازی با آتش در خاورمیانه؟

این موافقت‌نامه مهم تا پایان فروردین امضا می‌شود | تعمیق روابط ایران و روسیه در دوره ترامپ | گفت‌وگویی بین ایران و آمریکا نبوده است

خبر مهم این روزنامه درباره حمله به ایران!

مکزیک 10 هزار سرباز در مرز با آمریکا مستقر می‌کند

چین از آمریکا شکایت می‌کند

سرمقاله جوان/ نشان دهید که این سخن تعارف نبود!

گسترش تاسیسات هسته ای کره شمالی

درخواست ترامپ از کنگره برای رژیم صهیونیستی

دستگیری فرمانده ارشد داعش

موضوع دیدار جولانی و اردوغان

ممانعت صهیونیست‌ها از ورود کالاهای ضروری به غزه

سه‌چرخه کودک بخریم یا لوپ کار؟ [+جدول مقایسه]

انتقاد یک نماینده از همتی: عطسه وزیر اقتصاد میتواند شرایط اقتصادی را به لرزه دربیاورد!

محدودیت خرید شمش نقره از بورس کالا برداشته شد

جادوی طلا؛ خرافاتی‌ها 63 درصد سود کردند!

نماینده مجلس: مجلس اجازه واگذاری ایران‌خودرو به کروز را نمی‌دهد

رونمایی ناسا از ربات حفاری ماه

چمران: تعدادی زیادی اتوبوس تا پایان سال وارد خواهد شد

عارف: برای رفع بیکاری، به سراغ تربیت تکنسین‌های ماهر بروید

دیدار علی لاریجانی با این مقام عراقی+ عکس

برگزاری بیست و هشتمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین

پایی که جاماند؛ روایتی از یادداشت‌های دوران اسارت در عراق

دومین نشست «دبیران ستادهای استانی کنگره ملی شهدای غریب اسارت» برگزار شد