18 شهید و مجروح در اثر حملات آمریکا و انگلیس به پایتخت یمن
ایالات متحده آمریکا
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - وزارت بهداشت یمن از شهادت 9 تن و زخمی شدن 9 تن دیگر در تجاوزات آمریکا و انگلیس به یمن خبر داد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از المسیره، وزارت بهداشت یمن از کشته و زخمی شدن 18 غیرنظامی در نتیجه حملات تجاوزکارانه آمریکا و انگلیس به اهداف غیرنظامی در صنعا پایتخت این کشور در شامگاه شنبه خبر داد و اعلام کرد: در تلفات اولیه حملات تجاوزکارانه آمریکا و انگلیس که محلههای مسکونی در صنعا پایتخت را هدف قرار داد
9 غیرنظامی کشته و 9 نفر دیگر زخمی شدند که حال اکثر آنها وخیم است.
این وزارتخانه هدف قرار دادن غیرنظامیان و اماکن غیرنظامی را که یک جنایت جنگی تمام عیار و نقض آشکار کلیه قوانین و کنوانسیونهای بین المللی است، محکوم کرد.
به گزارش خبرنگار المسیره در نتیجه تجاوز آمریکا و انگلیس به یک محله مسکونی در منطقه شعوب در شمال پایتخت، تعدادی ساختمان مسکونی آسیب دیده است و تیمهای دفاع غیرنظامی به تلاشهای خود در منطقه آسیب دیده از تجاوزات آمریکا و انگلیس در شمال پایتخت ادامه میدهند.
کد خبر 849447
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1376651/