ایرانیان جهان

آخرين مطالب

نتانیاهو چگونه حکم اعدام اسرای اسرائیلی را صادر کرد؟ خواندنی ها

نتانیاهو چگونه حکم اعدام اسرای اسرائیلی را صادر کرد؟
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس / در حالی که نتانیاهو با ادعای تکراری تلاش برای بازگرداندن اسرای اسرائیلی، جنگ غزه را از بامداد امروز از سر گرفته، اغلب صهیونیست‌ها این تصمیم را به منزله صدور حکم اعدام برای این اسرا و بازگشت آنها در تابوت می‌دانند.
بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که قرار بود امروز در هجدهمین جلسه دادگاه خود به اتهام فساد، حضور یابد، با تصمیم به ازسرگیری جنگ غزه، توانست از یک سو، این جلسه را دور بزند، از سوی دیگر، رضایت وزرای افراطی کابینه ائتلافی را که به شدت به دلیل آتش‌بس غزه از او خشمگین بودند، جلب کند. ایمن عوده، از اعضای عرب پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) امروز گفت که بازگشت به جنگ نوار غزه با هدف بازگرداندن ایتمار بن گویر وزیر امنیت داخلی مستعفی به کابینه صورت گرفته زیرا نتانیاهو برای تصویب بودجه کل اسرائیل به او و آراء کابینه ائتلافی خود نیاز دارد.در کنار دو هدف دور زدن جلسه دادگاه و جلب رضایت وزرای افراطی، به نظر می‌رسد که نتانیاهو با تصمیم به ازسرگیری جنگ، به دنبال قمار بر روی جان اسرای اسرائیلی نیز بوده و امید داشته که با بمباران‌های شدید نوار غزه از دست آنها خلاص شود. ضمن اینکه حماس امروز اعلام کرد که یکی از اسرای اسرائیلی در بمباران‌های بامدادی غزه کشته شد.پس از آغاز دور جدید حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، اسرائیل کاتز وزیر جنگ این رژیم مدعی شد که ازسرگیری جنگ غزه با هدف بازگرداندن همه اسرای اسرائیلی و «تحقق تمامی اهداف جنگ از طریق قدرت و زوری است که حماس تاکنون آن را ندیده» صورت گرفت. امری که خانواده‌های اسرای اسرائیلی اعتقادی به آن ندارند.
بازار



ایرانیان جهان

نتانیاهو مدعی است که به دلیل شکست مذاکرات و برای بازگرداندن اسرای اسرائیلی باقی‌مانده به این حمله دست زده است. ادعایی که دیگر، صهیونیست‌ها به آن باور ندارند. زیرا 470 روز بمباران وحشیانه غزه تنها موجب کشته شدن ده‌ها اسیر اسرائیلی شد و حتی یک اسیر اسرائیلی را بازنگرداند. هیأت خانواده‌های اسرای اسرائیلی در بیانیه‌ای پس از آغاز مجدد جنگ غزه اعلام کرد: «ما شوکه شده‌ایم؛ چراکه کابینه تصمیم گرفت اسیران را رها کند...ما احساس بهت زدگی، خشم و وحشت می‌کنیم...ما باید به آتش‌بس بازگردیم؛ چراکه جان‌های بسیاری در خطر است».

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

برادر اسیر نمرود کوهین گفت: «اسرائیل با بازگشت به جنگ، حکم اعدام ربوده‌شدگان را صادر کرد. ما این را می‌دانیم که همین فشار نظامی باعث کشته شدن 41 اسیر ما شد، پس الان چه چیزی با قبل فرق خواهد کرد». وی ادامه داد: «صحبت از شکست مذاکرات دروغ است و این اسرائیل است که معامله را بر هم زد». ایلیا کوهن اسیر اسرائیلی که چند هفته پیش در یکی از دورهای مبادله اسرا، آزاد شد نیز از تصمیم نتانیاهو، ابراز نگرانی و نارضایتی کرد و گفت: «جنگ مجدد برای دوستانم که در اسارت ماند‌ه‌اند، به منزله صدور حکم اعدام است».پدر اسیر اسرائیلی «متان انگرست» نیز گفت: «فشار نظامی به کشته شدن 40 اسیر منجر شد. من نمی‌دانم که چگونه فشار نظامی می تواند باعث بازگشت پسرم شود. طی یک سال و نیم گذشته، اسرائیل تلاش کافی برای او نکرد و موفق به آزادسازی او نشد».جنبش حماس حدود 10 روز پیش ویدئویی از این اسیر منتشر کرده بود. وی در این ویدئو گفته بود که تنها راه بازگرداندن اسرای اسرائیلی از غزه، انتقال به مرحله دوم توافق آتش‌بس و مبادله اسرا است. «به ارتش می گویم که هرگز در بازگرداندن ما از طریق قدرت نظامی(جنگ) موفق نخواهید شد».انگرست افزود: «به ترامپ که در عقد قرارداد مبادله اسرا سهیم بود، که تو قدرت تاثیرگذاری بر نتانیاهو را داری. اسرائیل باید ما را بازگرداند و هر کاری را برای اینکه ما برگردیم، انجام دهم، از شهروندان اسرائیلی می خواهم به خیابانها بریزند و ما را تنها نگذارند. ما می‌خواهیم زنده برگردیم نه در تابوت».

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1379485/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وزارت خارجه آمریکا: یک پالایشگاه نفت چینی را به دلیل خرید نفت ایران تحریم کردیم

تاکید امام جمعه یاسوج بر تحقق شعار سال

تجمع اندونزیایی‌ها در حمایت از غزه، مقابل سفارت آمریکا

تأکید امام جمعه کاشان بر رعایت شئونات اسلامی از سوی مسافران نوروزی

اروپا به دنبال جایگزین کردن آمریکا در ناتو است

خشم شهروندان پاکستانی علیه جنایات رژیم صهیونیستی

ترامپ: نمی‌خواهیم با چین وارد جنگ شویم اما اگر مجبور شویم، آماده ایم

حمله مسلحانه به کنسولگری عراق در ترکیه

حمله موشکی جدید یمنی‌ها به فلسطین اشغالی

مهدی طارمی در رادار چند تیم از سوپرلیگ ترکیه

تاکید بر بر ضرورت توقف جنایات رژیم صهونیستی و جلوگیری از تشدید ناامنی

ترامپ از جنگنده نسل ششم آمریکا رونمایی کرد: اف 47 یا F47 در راه است

رایزنی ایران و امارات درباره تحولات منطقه

جی دی ونس: هر کس را بخواهیم از آمریکا اخراج می‌کنیم!

ترامپ فروش جنگنده‌های اف.35 به ترکیه را از سر می‌گیرد

توضیح ظریف درباره علت خروج آمریکا از برجام

آمریکا دوباره به یمن حمله کرد

زلنسکی از مشارکت وزیر دفاع اوکراین در مذاکرات با آمریکا در عربستان سعودی خبر داد

حمله آمریکا به شمال یمن

هدیه احتمالی ترامپ به اردوغان

بیانیه شدیداللحن شهردار بازداشتی خطاب به اردوغان

8 نکته کلیدی از اسناد 60 هزار صفحه‌ای محرمانه درباره ترور کندی

متقاضیان وام‌های دانشجویی بخوانند

خرید خانه در کدام کشورهای منطقه آسان‌تر از ایران است؟

اقدام بانک مرکزی در جهت سرمایه گذاری در تولید/ پرداخت یاری ها و دسترسی شرکت ها به وب سرویس بانک ها محمدود شد

کشف 283 میلیارد تومان کالای قاچاق توسط پلیس امنیت اقتصادی

واکنش آرشا شکوری به باخت تیم ملی مقابل ژاپن!

آمار ضعیف برای ایتالیا با شکست مقابل آلمان

تکذیب خبر خوشحال‌کننده برای بارسایی‌ها

هشدار هسته‌ای انگلیس به روسیه؛ ویرانگری ما را دست‌کم نگیر

کشور‌های اروپایی درباره سفر به آمریکا به شهروندان خود هشدار دادند

ترامپ به چین اعلان جنگ کرد

ترامپ؛ شخصیتی کوچک در مقطع زمانی بزرگ

خوابی که آمریکا برای نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین دیده است – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تجاوز جدید آمریکا به صعده در شمال یمن

تداوم تجاوز آمریکا به یمن

ظریف: آمریکا خلف وعده کرد/ تندروهای آمریکا به ترامپ القا کردند خروج از برجام باعث فروپاشی ایران می شود

تجاوز مجدد آمریکا به شمال یمن

اجتناب از فروپاشی کامل؛ ارزیابی عهدنامه ترکمنچای

سلاح مرگبار هند معرفی شد!

پیش‌بینی بورس برای سال 1404 / افت بیشتر یا صعود؟

کرمانشاه آماده است بسترهای لازم را برای کارآفرینان فراهم کند

قیمت طلا بعد از تعطیلات عید منفجر می‌شود؟

قدرت یا دفاع؛ جهان به سمت ساخت بمب‌های هسته‌ای می‌رود؟

ترامپ: ما کاملا برای جنگ با چین آماده‌ایم

رایزنی وزرای خارجه ایران و امارات درباره غزه و یمن

افشاگری ترامپ درباره ترور مارتین لوتر کینگ

عراقچی بر ضرورت توقف جنایات اسراییل و جلوگیری از تشدید ناامنی تاکید کرد

گفتگوی تلفنی عراقچی و همتای اماراتی

رایزنی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات در مورد تحولات منطقه و تشدید نسل‌کشی در غزه