ایرانیان جهان

آخرين مطالب

حمایت صهیونیست‌ها از دروزی‌های سوریه، دروغ از آب درآمد خواندنی ها

حمایت صهیونیست‌ها از دروزی‌های سوریه، دروغ از آب درآمد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس / با وجود اینکه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اخیرا مدعی شده بود کارگران دروزی سوریه می‌توانند در شهرک‌های اسرائیلی جولان اشغالی مشغول به کار شوند، ولی ارتش این رژیم با چنین مسئله‌ای مخالفت کرد.
«اسرائیل کاتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی 2 هفته پیش طرحی ارائه کرد که بر اساس آن در روزیهای سوریه می‌توانند در شهرک‌های صهیونیستی ارتفاعات اشغالی جولان مشغول به فعالیت شود ولی این طرح بنابر اختلافاتی که بین کاتس و فرمانده شمالی ارتش اسرائیل وجود دارد اجرایی نشد.«موشه آربل» وزیر امور داخله رژیم صهیونیستی ضمن تایید موضع ارتش اسرائیل گفت که هرگز مجوزهای ورود کارگران سوری به جولان اشغالی را امضا نخواهد کرد. روزنامه «هاآرتض» امروز سه شنبه گزارش داد، افسران ارشد اسرائیلی به شدت از اظهارات کاتز در خصوص «مسائل حساس مربوط به سوریه» انتقاد کرده و گفتند اظهارات وی می‌تواند منجر به تنشی شود که هیچگونه ضرورتی ندارد و خطری برای جان ساکنان مناطق اشغالی در جنوب سوریه به وجود آورد.
این افسران با این ادعا که ارتش اسرائیل در تلاش است با دروزیهای سوریه ارتباط خوبی برقرار کند به نقل از منابعی در ارتش گزارش داد، کاتز، فرماندهی شمالی را در جریان تصمیم خود قرار نداد و فرماندهی شمالی بر این باور است که ورود کارگران باید فقط پس از مشخص شدن هویت هر یک از آن‌ها انجام گرفت. در غیر این صورت، ارتش اجازه این کار را نخواهد داد. ارتش اسرائیل با این ادعا که تلاش‌هایی را از سوی طرفهای دشمن اسرائیل برای نفوذ به خاک فلسطین اشغالی رصد کرده، گفت: ورود کارگران بدون مقدمات مطلوب، می‌تواند خطری برای جان آنها نیز باشد»؛ زیرا شورشیان سوری فکر خواهند کرد این افراد با اسرائیل همکاری می‌کنند. کاتز هم دو هفته پیش بازدید میدانی از ارتفاعات جبل الشیخ در داخل اراضی اشغالی سوریه داشت. پس از این بازدید، ادعا کرد که «اسرائیل از برادران خود در سوریه در برابر هرگونه تهدیدی حمایت خواهد کرد».
بازار



پس از وقوع درگیری‌هایی میان گروه‌های دروزی و عناصر وابسته به شورشیان سوریه در شهر «جرمانا» در حومه دمشق، رژیم صهیونیستی مدعی حمایت از دروزیها شد.دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی در واکنش به این تنش‌ها در سوریه در اظهاراتی به ظاهر دلسوزانه اظهار داشت: نتانیاهو و کاتز [وزیر جنگ] دستورالعمل‌هایی خطاب به ارتش برای «دفاع» از ساکنان جرمانا در جنوب دمشق صادر کردند.دفتر نتانیاهو مدعی شد: «اجازه نخواهیم داد حکومت افراطی سوریه آسیی به دروزی‌ها وارد کند.»دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد که این رژیم در صورتی که دولت سوریه به دروزی صدمه‌ای وارد کند، به آن ضربه خواهد زد.
هاآرتض نیز نقل از منابع امنیتی گزارش داد که کاتز، این مسئله را با مسئولان امنیتی رژیم بررسی نکرده بوده است. یک منبع امنیتی اسرائیلی گفت که تعهدات اسرائیل مبنی بر مشارکت در جنگ جنوب سوریه برای حمایت از دروزیها، عواقب خطرناکی خواهد داشت و می‌تواند به ایجاد یک جبهه جدید درگیری منجر شود. این منابع تأکید کردند، زمانی که اسرائیل به صورت رسمی اعلام می‌کند از دروزیها دفاع خواهد کرد باید این اظهارات با طرح نظامی همراه باشد و بدانند که «اگر رژیم سوریه در حال حاضر علیه آنها وارد عمل شود ما نیز پاسخ خواهیم داد ولی اگر به آنها حمله شود و اسرائیل کمک نکند، جایگاه و بازدارندگی ارتش اسرائیل از بین خواهد رفت. در نتیجه مردم سوریه به این نتیجه خواهان رسید که بهترین کار برایشان این است که با رژیم سوریه ارتباط داشته باشد»

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1384849/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حادثه مرگبار واشنگتن در حال تکرار بود؛ عبور خطرناک جنگنده از کنار هواپیما

افشای جنایت جدید صهیونیست‌ها علیه صدها نفر

شکوفایی اقتصاد صنایع دستی طبس در نوروز؛ فروش دو میلیاردی در یک هفته

بسکتبال 3 نفره کاپ آسیا| تیم ملی مردان مغلوب ژاپن شد

عربستان اثبات کرد: رؤیای ژاپن هنوز خام است!

تیم ملی بسکتبال 3 نفره برابر ژاپن شکست خورد

گل مورد علاقه مسی از نظر خودش

فقط یک تیم از چین بدتر است!

واکنش چین به اظهارات وزیر دفاع ترامپ؛ پکن با دادن اخطار به مانیل اقدام به گشت نظامی در دریای چین‌جنوبی کرد

بازگشت قدرتمندانه هواوی چین به اوج درآمد خود

ارسال 22 محموله کمک‌های بشردوستانه از غرب افغانستان به غزه

مردم در روز قدس، تنفرشان از آمریکا و رژیم صهیونیستی را فریاد زدند

قیمت نفت افزایش یافت

نرخ ارز امروز 9 فروردین 1403 + جزئیات

احتمال حملات ترورریستی در سوریه در ایام عید فطر

ترس زلنسکی از رد توافق با آمریکا و بروز اختلافات جدید با واشنگتن

قیمت نفت کاهش یافت

72حمله آمریکا به یمن طی24 ساعت

وزیر دفاع آمریکا در اولین سفر آسیایی خود قول داد با چین مبارزه کند!

ترامپ: باید با ایران به توافق برسیم و گرنه...

سرلشکر صفوی: رژیم صهیونیستی در مسیر سقوط و آزادی قدس حتمی است

آمریکا طی24 ساعت 72 حمله به یمن کرد

رئیس دانشگاه کلمبیا بر اثر فشارهای ترامپ استعفا داد

رئیس جمهور آمریکا آماده معامله در جنگ تجاری شد

برگزاری مراسم گرامیداشت روز جهانی قدس در بورکینافاسو

مبلغ کمک معیشت ماهانه جانبازان و معلولان در سال 1404 اعلام شد

چرا صنعت نفت، اولویت نخست سرمایه‌گذاری در ایران است؟

رد پای طلا در بازار ارز؛ نوسانات قیمت دلار ذره‌بین بازارساز/ دلار در مسیر تعادل؟/ پیش‌بینی قیمت دلار امروز 9 فروردین 1404

امنیت غذایی؛ چالشی جهانی در عصر تغییرات اقلیمی و بحران‌های اقتصادی

آمار جدید مهاجران افغان در ایران

خوزستان در مسیر پیشرفت؛ سال1403 سرشار از حضور، تحول و امید

موتور ستاره محبوب هواداران استقلال در فوتبال اروپا روشن شد + جزئیات

پکن به مانیل با گشت نظامی در دریای چین‌جنوبی، اخطار داد

واکنش چین به اظهارات وزیر دفاع ترامپ؛ پکن بادادن اخطار به مانیل اقدام به گشت نظامی در دریای چین‌جنوبی کرد

تنها کشور شرق آسیا که از ایران نفت می‌خرد

افشای کمک اطلاعاتی «اسرائیل» به آمریکا در حملات به یمن

رشد قیمت نفت برای سومین هفته متوالی

قیمت جهانی نفت امروز 1404/1/9 |برنت 73 دلار و 63 سنت شد

بحران عجیب قیمت مسکن در آمریکا و کاهش عرضه املاک/ چرا آمریکا با بحران مسکن مواجه شده است؟

گرینلند دولت جدید تشکیل داد

سیل و طوفان مرگبار در مرز آمریکا و مکزیک | ویدئو

محدودیت جدید ترامپ برای سازمان جهانی تجارت

بهای نفت جهانی کاهش یافت| نفت برنت 73 دلار و 63 سنت

کارشناسان: تصمیم ترامپ قیمت خودرو را بالا می‌برد و عرضه را کم می‌کند

افزایش عجیب قیمت نفت برای سومین هفته متوالی

قیمت جهانی طلا امروز 9 فروردین؛ قیمت جهانی طلا در مدار صعود

تیتر حیرت‌آور یک روزنامه ایرانی درباره مذاکرات، مربوط به اردیبهشت 1381

قیمت جهانی نفت امروز9 فروردین؛ برنت 73 دلار و 63 سنت شد

فشار آمریکا به دولت لبنان علیه حزب‌الله

هشدار درباره خبرهای جعلی ثبت نام جدید سهام عدالت