ایرانیان جهان

آخرين مطالب

شوک سنگین ترامپ به ایران برای حضور در جام جهانی ایالات متحده آمریکا

شوک سنگین ترامپ به ایران برای حضور در جام جهانی
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - کدخبر:
133746
07 فروردین 1404
01:00
سیاست
طرح عجیب دونالد ترامپ در صورت تصویب می‌تواند بحرانی جدی در برگزاری جام جهانی ایجاد کند.
2026 قرار است به میزبانی سه کشور ایالات متحده آمریکا، کانادا و مکزیک برگزار شود و میزبانی کشور آمریکا باتوجه به طرح پیشنهادی ترامپ می‌تواند برگزاری جام جهانی را در این کشور با دردسر بزرگی روبه‌رو کند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
البته اکثر بازیها در کشور آمریکا برگزار خواهد شد و بازیهای کم تعدادی در کانادا و مکزیک برگزار خواهد شد. باید منتظر قرعه کشی ماند و دید که ایران با چه کشورهایی همگروه خواهد شد و بازیهایش در کدام کشورها برگزار خواهد شد. اما بر اساس طرح عجیب ترامپ اتباع 43 کشور امکان ورود به خاک آمریکا را نخواهند داشت. البته این 43 کشور محدودیت‌های مختلفی دارند که سخت‌گیرانه‌ترین محدودیت برای 11 کشور است که جمهوری اسلامی ایران هم جزو این 11 کشور است و اتباع ایرانی به طور کامل از ورود به آمریکا منع خواهند شد.
روزنامه گاردین دراین باره گزارشی منتشر کرده که بخش بین الملل خبرگزاری فارس هم آن را پوشش داده است. گاردین در گزارشی از احتمال مشکل سازی قانون جدید ترامپ برای بسیاری از کشورهای شرکت کننده در جام جهانی از جمله ایران پرداخته است. «قانون ترامپ ایران را در سفر به آمریکا برای جام جهانی دچار مشکل می‌کند»، این محتوای گزارش نشریه گاردین از محدودیت جدیدی است که رئیس جمهور آمریکا برای 41 کشور ایجاد کرده است. قوانین جدید وضع شده توسط ترامپ، رئیس جمهور آمریکا پیش از تصویب با اعتراضات زیادی مواجه شد و این قوانین نژادپرستانه باعث ایجاد مشکل برای ورزشکاران کشورهای مسلمان می‌شود. نشریه انگلیسی گاردین نوشته است که طبق فرمان اجرایی ترامپ ایران در فهرست 41 کشوری قرار دارد که با ممنوعیت جزئی یا کامل ورود شهروندانش به آمریکا مواجه است. براساس گزارش گاردین، البته احتمال دارد این قانون با نزدیک شدن زمان برگزاری مسابقات جام جهانی 2026 تغییر کند و مشکل فوتبالیست‌های ایران برای حضور در آمریکا برطرف شود.
این در حالی است که تیم ملی ایران دیشب با تساوی دو بر دو برابر ازبکستان توانست حضور خود در جام جهانی 2026 را قطعی کند و حالا در صورت به تصویب رسیدن طرح جنجالی ترامپ، حضور ایران در محل میزبانی جام جهانی با مشکلاتی رو به رو خواهد بود.
البته همانطور که گفته شد سه کشور آمریکا، کانادا و مکزیک به طور مشترک میزبان جام جهانی هستند و باید منتظر مشخص شدن تمامی تیم‌های این تورنمنت ماند تا پس از قرعه‌کشی مشخص شود که کدام کشورها میزبان کدام گروه‌ها خواهد بود.
حتی این احتمال وجود دارد تیم ملی برای حضور در جام جهانی 2026 به جای آمریکا، راهی دو کشور دیگر یعنی مکزیک یا کانادا شود اما همه این‌ها اما و اگر است و در صورت تصویب قانون مدنظر دونالد ترامپ، یقیناً اگر مشکلاتی جدی برای بازیکنان و مربیان پیش نیاورد برای همراهان کاروان ایران مشکلاتی به وجود خواهد آورد. در واقع فیفا باید حضور شرکت کنندگان در جام جهانی را آمریکا تضمین کند و به همین دلیل به احتمال زیاد مشکلات جدی برای بازیکنان و کادرفنی و برخی مدیران تیم به وجود نخواهد آمد اما برای همراهان و تماشاگرانی که می‌خواهند به آمریکا بروند مشکلاتی به وجود خواهد آمد. مکزیک و کانادا کشورهایی هستند که مطمئنا رفت و آمد به آنها راحت‌تر خواهد بود اما مشخص نیست چند بازی تیم ملی در کانادا و مکزیک برگزار شود. نکته مهم این است که در این میان باید مشخص شود فیفا دست بالاتر را دارد یا دولت آمریکا. اگر طرح تصویب شود، فیفا با دولت آمریکا وارد چالش خواهد شد.
عجیب تر اینکه بین همه این 43 کشور مدنظر در این طرح، فقط ایران است که راهی جام جهانی شده و کشورهای دیگر شانس بالایی هم برای حضور در این رقابت‌ها ندارند.
همانطور که گفته شد این احتمال هم وجود دارد که درخواست فیفا موجب ایجاد یک استثنا برای ورود کاروان تیم ایران هم شود اما در هر صورت حضور سایر افراد نظیر افراد پشتیبانی، رسانه‌ای، ستادی و… حتماً با مشکلاتی مواجه خواهد بود.
البته در نهایت باید به این نکته هم تاکید کرد که این موضوع فقط در حد یک طرح است و هنوز به صورت قانون در آمریکا مصوب نشده و در صورتی که این طرح رد شود، کار راحت‌تر خواهد بود.
نگاهی به ادوار گذشته نمایشگاه قیر و آسفالت
منبع:+
مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون آخوند بلاگر؛ حراج دین برای لایک و کامنت بیشتر! دود و سینما: وقتی سیگار دبیر جشنواره فجر خبرساز می‌شود

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1385900/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مشاور رهبری: اگر آمریکا اشتباهی کند، ایران را به سمت تولید سلاح هسته‌ای می‌برد

لاریجانی: اگر آمریکا و اسرائیل به ایران حمله کنند، تهران مجبور به ساخت بمب می‌شود

پاسخ ایران به هر اقدام تجاوزکارانه آمریکا یا عامل نیابتی آن قاطع و سریع خواهد بود

پکن از برداشته شدن نخستین گام عادی سازی روابط بین روسیه و آمریکا خبر داد

مشاور رهبری: اگر آمریکا اشتباهی کند، ایران سلاح هسته ای می سازد

شورای امنیت تهدیدات رئیس‌جمهور آمریکا را محکوم کند

پهپاد ام‌کیو-9 آمریکا توسط انصارالله یمن سرنگون شد

جدیدترین قیمت دلار آزاد امروز سه شنبه 12 فروردین 1404 + قیمت دلار آمریکا + جدول قیمت

در سال گذشته چند نفر وام فرزندآوری گرفتند؟

سرودن مدح امام حسن(ص) توسط مداح بین‌المللی عراق + فیلم

تلاوت زیبای قرآن توسط قاری بین‌المللی عراق + فیلم

روایت خواندنی 3بار تغییر پول نیکاراگوئه؛ تجربه‌ای برای ایران

نظم مالی جهان زیر تیغ ترامپ؛ صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی در چالش بقا/ آمریکا تیر خلاص را خواهد زد؟

ویدیو/ دستگیری مالخران 300 گوشی به افغانستان

جدیدترین قیمت افغانی امروز سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 / افغانی اوج گرفت یا سقوط کرد؟

جدیدترین قیمت دلار امروز 12 فروردین ماه 1404 / دلار ارزان شد یا گران؟

آمریکا بار دیگر صنعا را بمباران کرد

ایران به هرگونه اقدام تجاوزکارانه از سوی ایالات متحده یا عامل نیابتی‌ آن سریعاً و قاطعانه پاسخ خواهد داد

دستاورد خاصی در حوزه‌ سیاست خارجی نداشتیم| اراده‌ جدی برای اصلاح سیاست خارجی و ایجاد تغییرات اساسی وجود ندارد

فشارهای بین‌المللی علیه ایران در حال افزایش است؟ جدیدترین تحولات را بخوانید!

ایران به هر اقدام تجاوزکارانه آمریکا پاسخ سریع می‌دهد

مسئولیت ویژه روسیه و چین برای حفظ صلح در جهان

ایران به هر اقدام تجاوزکارانه آمریکا یا عامل نیابتی آن، پاسخ سریع و قاطع می‌دهد

وزیر خارجه چین: قصد ورود به مسابقه تسلیحات هسته ای نداریم

آمریکا بازهم صنعا را بمباران کرد

جاده جدید امپراطور شاهراه چین یا میدان نبرد جهانی؟!

انگلیس: باید اوکراین را در قوی‌ترین موقعیت قرار دهیم

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به بیروت با 10 شهید و زخمی

جدیدترین قیمت دینار عراق امروز سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 / دینار بدجور فرو ریخت!

صنایع دستی؛ ویترین تاریخ یا کسب‌وکار؟

فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توسعه با معافیت مالیاتی در مناطق آزاد

لزوم همکاری دولت، مدیریت شهری و بخش خصوصی برای تحقق شعار سال

ادعای جدید ترامپ خبرساز شد

جدیدترین قیمت دلار آمریکا امروز سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 / دلار چند؟

ایران خواستار محکومیت تهدیدات ترامپ در شورای امنیت شد

خبر ترامپ از سرمایه گذاری یک تریلیون دلاری عربستان در آمریکا

لزوم تسریع در ساماندهی اتباع غیرمجاز در کشور

عکس/ چهره عجیب مادر مظفرالدین شاه 144 سال پیش با سبیل پرپشت ودامن چین دار

سرنگونی پهپاد ام‌کیو-9 آمریکا توسط انصارالله یمن

ادعای ترامپ درباره ارتباط با کره شمالی

پایگاه نظامی «دیگو گارسیا» در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های میانبرد ایران

سخنگوی کرملین: به همکاری با طرف آمریکایی ادامه می‌دهیم

رمزگشایی از راه ابریشم دیجیتال/ یارگیری چین و آمریکا در غرب آسیا؛ پای خلیج فارس به رقابت‌های هوش مصنوعی باز شد

تکرار یاوه‌سرایی‌های ترامپ علیه ایران و انصارالله یمن

ایلان ماسک: مریخ بخشی از خاک آمریکا خواهد بود

امریکا می‌تواند منافع اقتصادی با ایران تعریف کند

حماس از سران عرب برای توقف جنایات صهیونیست‌ها درخواست کرد

ایزدی: تاکید مسکو بر تثبیت مناطق اشغالی از خاک اوکراین/تکاپوی اروپا برای مهار روسیه/هیز ترامپ برای توافق با پوتین بر سر جنگ

آیا می توان به پایان سلطه دلار امیدوار بود؟| شوک رنمینبی به دلار

خیز ترامپ برای سومین دوره ریاست جمهوری؛ «شوخی نمی‌کنم»