بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - به گزارش ایلنا، «کارولین لیویت» سخنگوی کاخ سفید با اشاره به تماس تلفنی «دونالد ترامپ» رئیسجمهوری آمریکا و «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی گفت که ترامپ خواستار توافق با ایران است.
وی در نشستی خبری با اشاره به این تماس تلفنی گفت که همانطور که ترامپ تأکید کرده است، ما خواستار توافق با ایران هستیم.
لیویت با تأکید بر اینکه هیچ اختلافی بین آمریکا اسرائیل وجود ندارد، گفت که ترامپ از اسرائیل حمایت میکند و بر ضرورت عدم دستیابی ایران به سلاح هستهای تأکید کرده است.
وی با تکرار برخی ادعاها درباره ماهیت برنامه هستهای ایران، افزود که ما خواستار توافق با ایران هستیم و این کشور حق انتخاب دارد. ترامپ در تماس با نتانیاهو همین مسأله را بیان کرده و تأکید کرد که ایران به سلاح هستهای دست پیدا نخواهد کرد.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1418049/