ایرانیان جهان

آخرين مطالب

در دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا چه گذشت؟ ایالات متحده آمریکا

در دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا چه گذشت؟
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش ، امروز شنبه دور سوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا و اولین نشست فنی-کارشناسی 2 کشور برگزار و ساعاتی پیش پایان یافت.
زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا اعلام شد «بدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان روز شنبه و در پایان سومین دور از مذاکرات غیرمستقیم جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا در مسقط، اعلام کرد که دور بعدی این مذاکرات، روز شنبه سوم می (13 اردیبهشت) ادامه می‌یابد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران نیز در گفت‌وگوی خود با رسانه‌ها از جمله خبرنگار اعزامی ایسنا، اعلام کرد: «اینکه هر دو طرف با جدیت وارد مذاکرات شدند، کاملا مشهود بود و این، فضایی را ایجاد می‌کند که امیدوار باشیم که می‌شود پیشرفت کرد. امیدواری ما به‌شدت محتاطانه است و مسائلی هست که باید در مورد آن تفاهمات کلی به‌دست آید و بعد درباره جزئیات مذاکره شود.»
در چنین شرایطی، پایگاه خبری آمریکایی «آکسیوس» با اشاره به موافقت طرفین برای ادامه دادن گفت‌وگوهای خود، اذعان کرد: «این واقعیت که طرفین برای دیدار مجدد توافق کردند، نشانه‌ای از پیشرفت بیشتر در مذاکرات است.»
پایگاه خبری درباره دور سوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا نوشت: «مذاکرات روز شنبه در مسقط اولین باری بود که طرفین به جزئیات فنی یک توافق هسته‌ای احتمالی، به ویژه محدودیت‌هایی که ایالات متحده می‌خواهد بر برنامه هسته‌ای ایران اعمال کند و تحریم‌هایی که ایران می‌خواهد آمریکا لغو کند، پرداختند.»
به اذعان آکسیوس، همان‌طور که مقامات ایران از جمله «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران تأکید کرده است، مذاکرات به برنامه هسته‌ای ایران و مسئله رفع تحریم‌های اعمال شده بر این کشور محدود شده است.
پایگاه خبری آمریکایی در ادامه گزارش کرد: «مذاکرات روز شنبه بین هیأت‌های فنی طرفین و بین استیو ویتکاف، مذاکره‌کننده ارشد کاخ سفید، فرستاده ویژه آمریکا، و سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، برگزار شد.»
آکسیوس در ادامه نوشت: «ویتکاف پیش از سفر رئیس جمهور ترامپ به امارات متحده عربی در اواسط ماه مه، برای مذاکره با مقامات اماراتی از مسقط به ابوظبی سفر کرد.»
2 دور پیشین مذاکرات ایران و آمریکا به ترتیب در مسقط و رم و همانند این دور با میانجیگری عمان برگزار شده بود.
بقائی پیشتر تاکید کرده بود: جمهوری اسلامی ایران در مواضع اصولی خود راجع به ضرورت خاتمه تحریم‌های ظالمانه و آمادگی برای اعتمادسازی در مورد ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران ثابت‌قدم است. او خاطرنشان کرد: به تجربه ثابت شده است که نیل به تفاهم مستلزم احترام به حقوق مشروع ایران وفق معاهده منع اشاعه و اطمینان‌بخشی در مورد خاتمه موثر تحریم‌هاست.
منبع: ایسنا

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1422672/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش نگار عرب به ر‌ویداد بیزینس‌ سامیت

آماده افزایش دو برابری تجارت با آفریقا هستیم

تبادل و انتقال زندانیان ایران و افغانستان در مرز میلک

آمریکا سیگنال‌های مثبت می‌فرستد/ احتمال وقوع مسائل و مشکلات در مسیر مذاکره وجود دارد

افت سوددهی پالایشگران نفت آمریکا در 3 ماه نخست 2025

خبر جدید روسیه درباره صلح در اوکراین

تهدید به ترور نتانیاهو در قلب تل‌آویو

اولین واکنش حماس به انتخاب معاون «عباس»

کاروان ویژه جانبازان با تمهیدات کامل عازم سرزمین وحی می شود

حضور فعال خراسان شمالی در نمایشگاه اکسپو 1404

قانون تأمین مالی تولید جایگاه بانک‌ها را در حمایت از تولید ارتقا می‌دهد

متفاوت‌ترین آپارتمان ژاپن که برای «نمردن» ساخته شده است+عکس

احتمال حضور کامل مهدی طارمی مقابل بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا

دوچرخه‌سواری کوهستان قهرمانی آسیا؛ چینی‌ها مدال‌ها را درو کردند

احتمال استقرار جنگنده‌های اف-35 آمریکا در کره جنوبی

نخست وزیر گرینلند اولین سفر رسمی خود را به دانمارک آغاز کرد

واکنش جدید روسیه درباره صلح در اوکراین

فروش آرد خارج از سامانه سیما ممنوع شد

چرا دلار توافقی پایین نیامد؟

برگزاری آیین بدرقه ملی پوشان گلبان جوان کردستان در تورنمنت بین الملی عراق

ایران‌اکسپو؛ سکوی تزریق سرمایه‌گذاری خارجی به اقتصاد ایران

انفجار در بندرعباس، بورس را ریزشی کرد، دلار را افزایشی

ترخیص کالاهای اساسی از گمرک شهید رجایی آغاز شد

پرسپولیس در نیمه نهایی لیگ نخبگان آسیا

طیبی: حتی در اروپا گلی که زدم برایشان عجیب بود

لوئیز انریکه: پاری سن ژرمن بهترین تیم اروپا نیست

داور بازی رفت آرسنال – پاری سن ژرمن در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مشخص شد

ماموریت، توسعه دیپلماسی شهری

«بورکینافاسو» امتیاز استخراج طلا به شرکت روسی اعطا کرد

آمادگی ایران برای صادرات محصولات پتروشیمی به آفریقا

ورود به هسته سخت مذاکرات؛ در دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا چه گفته شد؟

جنگ تعرفه‌ای ترامپ، روغن را برای هندی‌ها ارزان کرد!

عواملی که سرنوشت مذاکرات هسته‌ای را تعیین می‌کنند

جزئیات حادثه زیرگیری با خودرو در کانادا؛ 9 نفر کشته شدند

مدیرعامل بیمه دی در پیامی حادثه بندر شهید رجایی را تسلیت گفت/ ما با تمام امکانات، متعهدانه در کنار حادثه‌دیدگان و خانواده‌های ایشان هستیم

همایش کانون بازنشستگان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

بانک مرکزی باید با اقتدار بیشتری وارد عمل شود

نمایشگاه مشاغل خانگی، گامی در مسیر توانمندسازی اقتصادی زنان و خانواده

چه‌کسی وزیر اقتصاد می‌شود؟/ 6 گزینه نهایی روی میز پزشکیان

مجلس برای نجات معیشت کارگران در 1404 رسما اقدام کرد

بازار 400 میلیارد دلاری آفریقا در انتظار سرمایه‌گذاران ایرانی

قانون جدید بانک مرکزی تشریح شد

کدام بازیکن استقلال محروم شد

100 طرح نیمه تمام با میانگین پیشرفت فیزیکی 75درصد در زنجان وجود دارد

7 جودوکار به مسابقات کاپ آزاد اروپا اعزام می‌شوند

توسعه همکاری‌های تجاری ایران و آفریقا با تأسیس صندوق مشترک

طرح آمریکا برای استقرار دائمی جنگنده‌های اف- 35 در کره جنوبی

از وعده‌های 100 روزه ترامپ چه خبر؟!

تغییر مکان و تاخیر در زمان دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا؟ | جزئیات گمانه زنی رسانه های غربی

گلوله باران جنوب لبنان از سوی رژیم صهیونیستی